دیشب اون تیکه ای که خواب دید شاهکار بود جلوه های ویژه استثنایی بود
Printable View
دیشب اون تیکه ای که خواب دید شاهکار بود جلوه های ویژه استثنایی بود
نقل قول:
سلام
اونوقت میشه بگین کدوم بازیگر قراره نقش امام حسن یا امام حسین رو بازی بکنه
اصلا خودت فکرشو بکن اقای ایکس در نقش امام حسین (ع) واقعا که مسخرس
راست میگی واقعن زیبا بودنقل قول:
«مختارنامه» بار ديگر عزادار شد
ابراهيم پورباقري از همکاران گروه فيلمبرداري سريال «مختارنامه» در سن 69 سالگي درگذشت.
به گزارش ايسنا، مرحوم پورباقري متولد سال 1321 در شهر سبزوار بود. وي از همکاران سازمان صدا و سيما در بخش «ترابري» بود که بعد از پايان فعاليت در تلويزيون، با پروژههاي مختلف همکاري داشت.
اين چهره فعال در عرصهي فني، در مدت حضور طولاني مدت خود در اين سريال تلويزيوني، در گروه فيلمبرداري مسؤوليت حساس و مهم «متصدي برق» را به عهده داشت. طبق اعلام بستگان مرحوم، وي سه روز قبل در اثر سکته مغزي به کما رفت و با بينتيجه ماندن تلاشهاي پزشکان صبح روز پنجشنبه (بيست و نهم مهرماه) دار فاني را وداع گفت.
به نقل از سايت مختارنامه، مراسم ختم آن مرحوم در تهران برگزار خواهد شد. در ماههاي اخير سريال «مختارنامه» با فقدان مرحوم «باقر آشتياني» مدير توليد اين سريال، مرحوم «رضا خندان» بازيگر نقش «سنان بن انث» و مرحوم «داوود آريا» از بازيگران سريال «مختارنامه» مواجه بوده است.
سرهایی که قرار است مختار ببرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکرار این قسمت کی هستش ؟
تکرار روزهای دوشنبه ساعت 19:30نقل قول:
سریالش خداوکیل فوق العادست. آدم رو میخکوب میکنه. دیالگوهاش ته دیالوگه. دی.
به به شوهر خواهر مختار هم هست!!! :27::31:نقل قول:
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
آره دیالوگهاش عالی هستن ولی نمیدونم چرا با شخصیت مختار نمیتونم کنار بیام :41:عرب نیا خوب نقششو ایفا کرده ولی یه جای کار می لنگه :19:نقل قول:
عمر سعد که جزو عوامل اصلی حادثه کربلا بوده و جزو اهداف اصلی مختار برای انتقامنقل قول:
شاید به خاطر اینه که همیشه تو فیلمای پلیسی و اکثرا تو نقشهای منفی بازی کرده و نقش آرام و متین و باوقار بهش نمیآد:31:نقل قول:
آره دیالوگهاش عالی هستن ولی نمیدونم چرا با شخصیت مختار نمیتونم کنار بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرب نیا خوب نقششو ایفا کرده ولی یه جای کار می لنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه غیر از این به نظر من اصلا حس نقش رو نداره!!نقل قول:
شاید به خاطر اینه که همیشه تو فیلمای پلیسی و اکثرا تو نقشهای منفی بازی کرده و نقش آرام و متین و باوقار بهش نمیآد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا کیان رو یه جووری من حس می کردم بهش نمیاد این نقش ولی انصافا الان نظرم عوض شده.
چون حس کارو به خودش گرفته!
این حس گذراست چند وقت دیگه عادت می کنی .نقل قول:
نه غیر از این به نظر من اصلا حس نقش رو نداره!!
مثلا کیان رو یه جووری من حس می کردم بهش نمیاد این نقش ولی انصافا الان نظرم عوض شده.
چون حس کارو به خودش گرفته!
راستی این سریال رو می شه دانلود کرد من می خوام ارشیوش کنم ؟
شاید :31:
میشه دانلود کرد ولی اینجا نمیشه لینک گذاشت....
این چه کاریه تلویزیون که داری مبینی!
پخ بده تا راهنماییت کنم
به قلم رضا استادي؛
پشت پرده سريال «مختارنامه» منتشر ميشود
خبرگزاري فارس: همزمان با آغاز پخش قسمت چهارم سريال تلويزيوني «مختارنامه»، انتشار خاطراتي از پشت پرده اين سريال تلويزيوني آغاز شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، خاطرات مذكور به قلم «رضا استادي» مدير روابط عمومي اين پروژه منتشر و تلاش ميشود تا از خلال نگارش اين يادداشتها؛ خاطرات، تجارب و اتفاقهايي كه در حاشيه سريال مختارنامه رخ داده و جنبههاي آموزشي نيز دارد روايت شود.
بنابراين گزارش، در قسمت اول اين خاطرات با عنوان «ميرباقري چگونه به مختارنامه رسيد؟» آمده است: سال 1381 محمود فلاح از طرف معاونت سيما مامور ساخت سريال «مختارنامه» شد. قرار بود براي فيلمنامه نوشته شده توسط ابراهيم سلطانيفر كارگردان پيدا شود. طبق روال موجود در سازمان صداوسيما، فيلمنامههاي اين چنيني در اختيار چند كارگردان مطرح كه سابقه كار در اين زمينه دارند قرار ميگيرد تا از آنها مشاوره گرفته شود. داوود ميرباقري هم يكي از آنها بود. آنگونه كه فلاح بعدها برايم تعريف كرد، روزي با او در رستوراني در دربند قرار ناهار ميگذارد. فيلمنامه را به او ميدهد و بعد از گفتوگو از او درباره سيف الله داد براي كارگرداني سوال ميكند. ميرباقري به شدت از اين پيشنهاد استقبال ميكند و ميگويد سيف الله داد گزينه خوبي است. البته به خاطر دارم قرار بود آن سالها مرحوم داد فيلم نامه «دكتر حسابي» را بسازد. فيلمنامهاي كه تا اين لحظه هم ساخته نشده است اما در نهايت قسمت نبود كه مرحوم داد كارگردان اين سريال شود...
بنابراين گزارش، رضا استادي روزنامهنگار و كارشناس حوزه سينما و تلويزيون، از تابستان سال 1381 به عنوان مدير روابط عمومي همكاري خود با مختارنامه را آغاز كرد و اين يادداشتها حاصل حضور طولاني مدت وي در اين پروژه تلويزيوني است.
براي مطالعه اين ياداشتها ميتوانيد به سايت رسمي اين سريال به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد.
جایی از زبان رویگری خوندم که تو این سریال بالاخره سیگار کشیدنش رو ترک کرده و مجبور شده خیلی ورزش کنه!!:20: ضمن اینکه تا تونسته تو این سریال مصدوم شده!!:31:
سلام
عجبیسریال جالبی داره میشه.من حتی دوست دارم تکرارشو هم بینم
تا اینجا تمام شخصیتها عالی بودن
مخصوصا خود مختار .بعد از اون عمر و زن عمر(خواهر مختار).انتخاب بازیگرها عالیه.به نظر من کسی به اندازه فخیم زاده نمیتونه نقش عمر رو خوب اجرا کنه
قسمت بعدی :
امین زندگانی در نقش مسلم وارد سریال میشه
علاوه بر قشنگیش این که تونستن این موضوع سنگین و پیچیده و یک شخصیت بزرگ شیعه رو به این زیبایی تصویر کنن نکته مهم تری هست .
نکته ای که هنگام دیدن فیلم ها و سریال های هالیوودی و خارجی قبطه میخوریم که اینها بعضی از خرافات و تفکرات نادرست رو به چه زیبایی به خورد ما میدن
چون زمان پخشش برا من مناسب نیست و نمیتونم ببینم معمولا . برا همین زدم تو کار دانلود .
با توجه به تعریفای شما فکر کنم ارزشش رو داره !:8:
.
من زیاد اهل پای تلویزیون نشستن نیستم مگر اینکه فیلم یا برنامه اینقدر قشنگ باشه تا متقاعدم کنه این سریال جزء مواردیه که پاش میشینم . باید بگم منم با بقیه دوستان در مورد کیفیت کار موافقم . یک خسته نباشید باید به میر باقری و کلیه عوامل دست اندر کار گفت .
جلوه های ویژه ی قسمت آخری قشنگ بود. یه چی تو مایه های سیاحت غرب کار کرده بودن.
اون تیکه ی نماز خوندن فخیم زاده در نقش عمر سعد هم خیلی خدا بود:27:
دوستان لینک دانلود قسمت آخر که پخش شده رو کسی داره پیام خصوصی کنه ؟!
ممنون میشم
من با مختار حال می کنم چون
1- ادم روراست و رکی هست
2- خوش لباسه
3- هر زنی رو خواست می گیره هرچند دختر دشمنش باشه !!
4- الحق خوش سلیقس
سلام
به نظر من این سریال میتونه نامزد بهترین سریال تاریخ نظام جمهوری اسلامی باشه
تازه هنوز اولشه. بزارید قسمتهای حساس سریال فرا برسه مطمئنم میخکوب میشید پای تلویزیون. کلا کار کارگردانش خیلی بیسته.
به گزارش جهان و به نقل از سایت سیمرغ اگرتا قسمت چهارم با سریال ارتباط برقرار نكردهاید هنوز وقت دارید.
قسمت پنجم جایی است كه با نامههای كوفیان كه یكی از آنها را هم مختار نوشته، امام حسین(ع) مسلم را به كوفه میفرستد. امین زندگانی بازیگر نقش مسلم است. جالب است بدانید سكانس ورود مسلم به كوفه اولین سكانسی بود كه از این سریال فیلمبرداری شد. آن هم در فروردینماه شش سال قبل، در كویر كاشان.
اگر میخواهید اشقیا را ببینید باید تا قسمت ششم صبر كنید. میرباقری در این قسمت دو چهره نام آشنای فاجعه عاشورا را برایمان رونمایی میكند. عبیداللهبن زیاد، حاكم كوفه، كه نقشش را فرهاد اصلانی بازی میكند. فكرش را بكنید صفدر سریال آشپزباشی با آن شلختگی عامل اصلی كربلاست.
شمر هم این قسمت میآید. محمد فیلی این نقش را بازی كرده با گریمی عجیب و غریب. فیلی را هم هنوز خیلیهایمان با نسیمبیگ سریال «روزی روزگاری» میشناسیم. فرخ نعمتی و پرویز پورحسینی هم از این قسمت اضافه میشوند. نعمتی كه نقش امام رضا(ع) را در ولایت عشق داشت، اینجا هانیبن عروه است. كسی كه در بگیر و ببند ابن زیاد، مسلم را پناه میدهد. پورحسینی هم نقش كوتاهی دارد میثم تمار یار امام علی(ع) كه توسط ابن زیاد به دار آویخته میشود.
قسمت 7 تا9: روز واقعه
در قسمتهای هفتم و هشتم با بیوفایی كوفیان مسلم دستگیر و شهید میشود، مختار هم كه خانهاش یكی از پناهگاههای مسلم بوده دستگیر میشود و به زندان میافتد. نقش امین زندگانی و فرخ نعمتی در این قسمت تمام میشود. واقعه عاشورا در قسمت نهم اتفاق میافتد. مختار در زندان است و فقط خبر را میشنود ما هم مثل مختار فقط خبرها را میشنویم و تبعات را میبینیم.
البته میرباقری برعكس شوذب خزانهدار (امین تارخ) سریال «معصومیت از دست رفته»اش به این راحتی از ماجرا عبور نكرده. ما در 31 قسمت بعدی مختارنامه حداقل 5 برش از واقعه را به بهانههای مختلف از رویای مختار تا اعترافات اشقیا خواهیم دید.
قسمت 10 تا 14: در كنار خانه خدا
شاید بارها رضا كیانیان را با گریم عجیبش دیدهاید. او از قسمت 12 به سریال اضافه میشود. جعفر دهقان برادر او و مصعببن زبیر است. بهنوش طباطبایی هم عروس كوچك خانواده زبیر است. محمد صادقی هم كه او را با مامون «ولایت عشق» میشناسیم در این قسمت به عنوان بار ابن زبیر و با نام ابنكامل اضافه میشود كلا از این قسمت ریتم و فضای سریال تندتر و اكشنتر شده و درگیریهای بزرگ آغاز میشود. عبداللهبن زبیر پسر زبیر معروف است كه در مكه ادعای خلافت كرده.
در این قسمت ما از كوفه جدا شده و به مكه میرویم و كعبه را میبینیم چون مختار بعد از رهایی از زندان كوفه به مكه میرود چون آنها ادعای خونخواهی حسین(ع) را كردهاند. اولین جنگ بزرگ سریال دو قسمت بعد شروع میشود. جنگ و محاصره مكه توسط سپاه شام، یزید، حسینبن نمیر (سیامك اطلسی) را به مكه فرستاده. در قسمت 14 جنگ را خواهیم دید و رشادت مختار، سپاه شام را عقب میبرد. در همین قسمت، كعبه توسط منجنیقهای شام گلوله باران شده و آتش میگیرد.
قسمت 15 تا21:ای عمو! آب چه شد؟
قسمت 15 یزید میمیرد و محاصره برداشته میشود. مختار كه میبیند آبش با آل زبیر در یك جو نمیرود به كوفه بر میگردد. با مرگ یزید، كوفه شلوغ میشود و توابین قیام میكنند. مختار قاطی آنها نمیشود و كار آنها را سیاسی میداند.
دومین جنگ درقسمت 18 اتفاق میافتد. جنگ عینالورده بین توابین و سپاه شام. این تنها جنگ سریال است كه مختار در آن نقشی ندارد. جنگ با شكست توابین تمام میشود. این جنگ و جنگهای سریال در بیابانهای شاهرود فیلمبرداری شده. میرباقری یكی از دراماتیكترین صحنههای كربلا را در قسمت 21 آورده جایی كه ابراهیمبن مالك اشتر (حسن میرباقری) یاد دوست دوران بچگیاش عباس میافتد.
حدود 12 دقیقه ما صحنه شهادت حضرت عباس(ع) را در رویای ابراهیم میبینیم. جالب است اگر تمام قسمتهای سریال به موقع پخش شود این قسمت از سریال درست شب شهادت امام رضا(ع) روی آنتن میرود. ابراهیم با مختار پیمان میبندد كه قیام كند و خونخواهی عباس (ع) و آل حسین(ع) را بكند.
قسمت 22تا 30: خون در برابر خون
آغاز قیام مختار از قسمت 22 است. دراین قسمت، یاران مختار با روشن كردن آتش روی پشت بامها قیام را با فریاد یالثارات الحسین (كجایند خونخواهان حسین) آغاز میكنند. این قسمت و قسمت بعدی صحنههای نبرد و فتح گام به گام كوفه است. عمربن سعد از مختار امان میگیرد. شمر و حرمله فرار میكنند و ابن زیاد به دربار شام میرود. اما اصلا نگران نباشید شمر 7 قسمت بعد یعنی قسمت 29 و حرمله قسمت بعدی آن كشته میشود. قسمتهایی كه در فروردین سال 90 خواهیم دید.
قسمت 30 تا 40: موسم جنگهای بزرگ
صبركنید هنوز سه جنگ بزرگ مانده، جنگهایی كه دیگر در بهار و تابستان 90 روی آنتن میرود.
جنگ مختار با ابن زیاد. جنگ مختار با آل زبیر و جنگ مختار با سپاه شام. همزمان باز هم كوفیان طبق معمول كم میآورند و مختار را تنها میگذارند. در این قسمتها میتوانیم یكی دیگر از اتفاقات غیرمنتظره را ببینیم. حامد حدادی بسكتبالیست ملیپوش ایران با گریمی عجیب جزو سپاه آل زبیر است. مختار در این قسمتها گرد پیری رویش نشسته و آخر سرهم توسط جعفر دهقان (مصعیبن زبیر) در كوفه شهید میشود. با این اوصاف 40 قسمت مختار فراز و نشیب زیادی دارد كه باید تا سكانس آخر آن را تعقیب كرد.
سلام دوست عزیز سریال در چشم باد هم خیلی قوی کار شده بود نظر شما چیهنقل قول:
÷
woww!!:18:نقل قول:
بی صبرانه منتظر قسمت های آتیش هستم!!:20:
دوست عزیز داستان رو لو نمیدادی بهتر نبود. حالش به اینه که یهو این کاراکترها رو تو تلویزیون ببینی. (البته من بعد از خوندن چند سطر اول، با نفسم مبارزه کردم و بقیه اش رو نخوندم:31:)
راست میگه مزه فیلم و سریال اینه که خودت نگاه کنب و بفهمی:21:نقل قول:
من براي اولين بار 2 شنبه شب بالاخره فرصت شد كه اين سريال رو ببينم.
واقعآ كار زيبايي بود از چند لحاظ: جلوه هاي تصويريش خيلي خوب بود(نسبت به داخلي ها) و اصلا قابل مقايسه با سريال زيباي!!!!!!!!!!!!!! ملكوت نبود.واقعا زحمت كشيده بودن.اونجا رو ميگم كه داشت خواب ميديد.
بازي مهدي فخيم زاده هم خيلي عالي بود مخصوصآ اونجا كه داشت نماز ميخوند يهو گفت و لاضالييين!! بعد روش رو كرد به مختار:31: خيلي خنده بود.
نكته ي ديگه اين كه سعي كردن از دوبله استفاده نكنن و از صداي خود بازيگرا استفاده كردن نه دوبلور!
ديگه هم اينكه خيلي بي طرفانه داره جلو ميره يعني نيومدن نشون بدن كه معاويه ته بده! اومدن گفتن فاتح روم و نيل و آندلس و گسترش دهنده ي اسلام و ...
يا راجب مختار هم همينطور
البته داوود رشیدی صداش دوبله شده بودنقل قول:
نكته ي ديگه اين كه سعي كردن از دوبله استفاده نكنن و از صداي خود بازيگرا استفاده كردن نه دوبلور!
نه عزيز جان دقيق خودش بود منتها صدا براي سر صحنه نيست شما اونطور به نظرت ميرسه.حالا اين قسمت دقت كنيد متوجه ميشيد.البته درسته كمي صداشون تو دوبله تغيير دارهنقل قول:
خودش صدای خودش رو دوبله کرده.نقل قول:
دیگه صدای بازیگرا رو میتونم تشخیص بدم تابلو بود صدای خودش نبودنقل قول:
شایدم صدای دوبله مال محمدعلی کشاورز بوده باشه. نظر دوستان چیه؟نقل قول:
عزیز صدای خود داود رشیدی بود از این دیگه تابلو تر:18:
من نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدید که صدای داوود رشیدی دوبله شده است (توسط خود او یا کسی غیر از او)!!!:18:
تیکه میندازی ؟ :دینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من خودم قشنگ دقت کردم صدای خودش نبود حتی به دقت نگاه کردم موقع حرف زدن مشخص بود تصویر با صدا یه کم ناهماهنگی داره البته خیلی کم بذارید این قسمت ببینم شاید من اشتباه کرده باشم نمیدونم