تو این هفته 100% نتایج میاد.
چون دانشگاه ها دارن برنامه ریزی میکنن واسه ثبت نام تو هفته ی اینده!
دانشگاه ها با توجه به رشته یا ترتیب حروف الفبا از شنبه احتمالا ثبت نامشون شروع میشه
Printable View
تو این هفته 100% نتایج میاد.
چون دانشگاه ها دارن برنامه ریزی میکنن واسه ثبت نام تو هفته ی اینده!
دانشگاه ها با توجه به رشته یا ترتیب حروف الفبا از شنبه احتمالا ثبت نامشون شروع میشه
آها . به جاش من که مکانیک زده بودم برق قبول شدم :31:نقل قول:
من میگم یک شنبه اعلام میکنند که دو شنبه نتایج میاد
مردیم بابا
:19:
سلامنقل قول:
نمیشه اونجور دقیق و با تمام صراحت گفت که این هفته میاد ولی من امیدوارم زودتر بیاد تا مسئله گرفتن خونه واسم حل بشه
آره همین جوره پارسالم به ترتیب حروف الفبا بود
اتفاقا میشه با صراحت گفت که بین دوشنبه تا پنج شنبه نتایج میادنقل قول:
از شنبه ثبت نام شروع میشه . هم آزاد هم سراسری . بعد چه جوری نتایج هفته بعد بیاد ؟!!
از شب تا صُب كابوس ميبينم بس كه استرس دارم. اوّل خواب ديدم مردم شناسي دانشگاه تهران قبول شدم. بعدش بيدار شدم ديدم خوابه كلّي افسوس خوردم و اينا. بعدش خواب ديدم مامان و بابام بهم ميگن: نتيجه شونزدهم و هيفدهم مياد. طبق حروف الفبا! خـُل و چل شدم رفت!
ولي خودم فِك ميكنم پونزدهم بياد. وقتي نتيجهي ارشد اومد دو روز بعدش نتيجهي كارشناسي ناپيوسته اومد. فردا هم دقيقن دو روز ميشه كه انتخاب رشتهي كارشناسي ناپيوسته تموم شده. كلن فِك ميكنم به خاطر انتخاب رشتهي كارشناسي ناپيوسته اينقدر طول كشيده.
بابا بی خیال این همه به خودتون استرس ندید
آخرش نتایج میاد می بینین همون که میخواستین قبول شدین این همه هم غم وغصه نمیخواست
چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط رتبه اولی ها الان خیالشون راحته
به نظر من چون دقیقا نتایج مثل پارسال دهم اعلام شد باید نتایج نهایی هم دقیقا مثل پارسال 15 شب بیاد.
خدا کنه امروز ساعت 14 بگن نتایج پس فردا میاد که فردا بیاد .
بابا چرا اينقدر اينجا پست ميدين؟؟
ادم تا اين تاپيكو ميبينه دلش هري ميريزه كه نكنه نتايج اومده باشه ....:31:
خدا کنه 15 بدن
بلاتکلیفم
نمیدونم قراره هفته بعد کدوم دانشگاه برم
بابا....
ما خودمون استرکس داریم شما هم تاپیک میزنین روحیاتمونو تیلیت میکنید:دی
امشب 12 میاد؟!
دوباره شروع شد...استرس / بدبختی/ترس/آخرشم یه نتیجه افتضاح که انتظارشو ندارم!
خدا کنه این بار دیگه نا امید نشم! رشته ای که میخوام قبول شم! البته یه شهر خوب:دی واسه همه آرزوی موفقیت دارم....
ممنون/:5:
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
بابا....
ما خودمون استرکس داریم شما هم تاپیک میزنین روحیاتمونو تیلیت میکنید:دی
امشب 12 میاد؟!
دوباره شروع شد...استرس / بدبختی/ترس/آخرشم یه نتیجه افتضاح که انتظارشو ندارم!
خدا کنه این بار دیگه نا امید نشم! رشته ای که میخوام قبول شم! البته یه شهر خوب:دی واسه همه آرزوی موفقیت دارم....
ممنون/:5:
نه مثل اینکه حالا حالا ها نمیاد اخبار ساعت 14 چیزی نگفت.
بعضی از دوستان گفته بودن توی سنجش فامیل دارن. خبری نیست ؟
اره
فکر کنم همون 17 18 شهریور بیاد یعنی سه شنبه چهارشنبه :(
فک نکنم تا 2-3 روز دیگه بیات :41:نقل قول:
ثبت نام از شنبه شروع میشه
حداکثر نتایج تا پنج شنبه شب رو سایت هست. دیگه انقدر استرس نداره که...
بچه ها استرس قبولی دارن،نه استرس زمان اعلام نتایج !:31:نقل قول:
منم فکر کنم پونزدهم بیاد
پانزدهم که اصلا نمیاد (یعنی حداقل من اینجوری فکر میکنم)
نقل قول:
اینا که گفته بودن دهه ی سوم :13:یعنی 20 به بعد !
نگفتن دهه ی سوم گفتن اویل نیمه ی دوم شهریور.
نتیجه بین 15 تا 20م میاد
البته خبر هایی به گوش میرسه که تا قبل از عید فطر خواهد اومد
اما خب سنجشه دیگه،کاراش حساب کتاب نداره!
یه دفه دیدن خوده عید فطر اومد
سه شنبه 16 ام رو سایته
منم فكر ميكردم پونزدهم بياد. ولي اگه ميخواست بياد تا الآن يه خبري ميشد. مگه اينكه مسئولاي با نمك بخوان ما رو سوپرايز كنن يه دفعهاي بيخبر سايت سنجشو به روز كنن.
ولي كلن نگاه كن اينجا چه خبره؟!
ثبت نام شنبه شروع ميشه ولي جواب هنوز نيومده. شايد يكي بايد واسه ثبت نام بايد از شمال بره جنوب. از جنوب بره شمال. بدون برنامه كه نميشه. اگه مردم بخوان برن شهراي ديگه بايد زود بگن تا همه برنامه ريزي كنن. اَه اَه اَه! اين چه وضعشه؟ سازمان سنجش با دانشگاها هماهنگ نيست.
من فکر کنم مثل اعلام نتایج که وسط بازیه پرسپولیس اومد نتایج نهایی ام وسط بازیه تیم ملی 16 ام بیاد :)
یعنی شما میگید احیانا مسئولای سنجش با مسئولای برگزاری لیگ برتر و فدراسیون مشکلات یا زدو بندهایی دارن ؟!!نقل قول:
من فکر کنم مثل اعلام نتایج که وسط بازیه پرسپولیس اومد نتایج نهایی ام وسط بازیه تیم ملی 16 ام بیاد :)
پ.ن : توهم توطئه ..... !
حالا این خوبهنقل قول:
اینجا هیچی معلوم نیست شاید یهو دیدی وسط داربی 23 مهر اومد!:31:
بچه ها من شنيدم قراره نتايج در خمسه پنجم شهريور بياد .
نه اون موقع احتمالا زمان ثبت نام دانشگاه رو اعلام میکنن:31:نقل قول:
:31:هذه ی این مورد رصد نشود جز با شنیدن اظهارات اهل خبره(مسولان سازمان):31:نقل قول:
معاون سازمان سنجش خبر داد:
اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور
پذيرش بيش از508هزار تن در كنكور89
معاون سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي كنكور سراسري امسال تا نيمه دوم شهريور ماه خبر داد.
منبع : ایسنا
این تا یعنی باید همین امروز فردا می امد و بیاد.:41: ولی من فکر می کنم 3 یا 4 شنبه میاد نتایج!
شما خبر اول رو یوخده سانسور کردید.
من صفحه ی قبلم گفتم گفت اویل نیمه ی دوم شهریور و اوایل نیمه ی دوم شهریور در فرهنگ عامه ی مردم ایران ( پارازیت ) تا 10 روز میشه.
فکر نمی کنم !نقل قول:
اینم خود کا خبر به نقل از ایسنا من مشکلم با تا است از لحاظ دستوری و عرفی یعنی تا اغارز نیمه دوم !
به هر حال ما همچنان منتظریم
معاون سازمان سنجش خبر داد:
اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور
پذيرش بيش از508هزار تن در كنكور89
انتشاركارنامه نهايي داوطلبان نيمه دوم مهرماهسرويس: آموزشي[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1389/06/14
09-05-2010
09:33:38
8906-08036: كد خبر
سرويس: آموزشي
معاون سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي كنكور سراسري امسال تا نيمه دوم شهريور ماه خبر داد.
دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور ماه، گفت: در كنكور امسال 508 هزار و 562 داوطلب پذيرفته ميشوند.
وي افزود: اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي نيمه متمركز دهه اول مهرماه اعلام ميشود.
خدايي با بيان اينكه كارنامه نهايي كنكور نيمه دوم مهرماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر ميشود، اظهاركرد: در صورتي كه تصميم بر تكميل ظرفيت اتخاذ شود، اطلاعيه تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1389 در صورت درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالي نيمه دوم مهرماه 1389 منتشر ميشود.
وي در خصوص ظرفيت دقيق گروههاي آزمايشي مختلف، گفت: در گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در دوره روزانه 31 هزار و802 نفر، استانهاي محروم 210نفر، مراكز تربيت معلم 2 هزار و 130 نفر، شبانه 11 هزار و 98 نفر، نيمه حضوري 122 نفر، پيام نور 78 هزار و160 نفر، موسسات غيرانتفاعي 53 هزار و 528 نفر، مجازي 2 هزار و 200 نفر، بينالملل 70 نفر و در مجموع 179 هزار و 320 نفر پذيرفته ميشوند.
وي با اشاره به پذيرش 116 هزار و 112 نفر در گروه آزمايشي علوم تجربي، اظهاركرد: در اين گروه در كنكور امسال در دوره روزانه 34 هزار و 496 نفر، استانهاي محروم 120 نفر، مراكز تربيت معلم 4هزار و520 نفر، شبانه 6 هزار و 119 نفر، نيمه حضوري171 نفر، پيام نور54 هزار و 691 نفر، موسسات غيرانتفاعي 14هزار و 420 نفر، مجازي (الكترونيكي) 580 نفر و واحدهاي بينالملل 995 نفر پذيرفته ميشوند.
به گفته خدايي در گروه آزمايشي علوم انساني در دوره روزانه 14 هزار 698 نفر، استانهاي محروم 74 نفر، مراكز تربيت معلم 15 هزار و 200 نفر، شبانه 6 هزار و 198 نفر، نيمه حضوري يك هزار و 67 نفر، پيام نور 137 هزار و 165 نفر، موسسات غير انتفاعي 15 هزار و 550 نفر، مجازي (الكترونيكي) يك هزار و 320 نفر و بينالمل 46 نفر و در مجموع 191 هزار و 318 نفراز گروه آزمايشي علوم انساني در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور پذيرفته ميشوند.
وي با بيان اينكه در گروه آزمايشي زبانهاي خارجي در كنكور امسال 140 هزار و 72 نفر پذيرفته ميشوند، تصريح كرد: در گروه آزمايشي زبانهاي خارجي در دوره روزانه 2 هزار و 290 نفر، استانهاي محروم 9 نفر، تربيت معلم 80 نفر، شبانه 861 نفر، نيمه حضوري 200 نفر، پيام نور 7 هزار و 362 نفر و موسسات غيرانتفاعي 3 هزار و270 نفر پذيرفته ميشوند.
معاون سازمان سنجش ادامه داد: در گروه آزمايشي هنر در دوره روزانه يك هزار و 802 نفر، استانهاي محروم 10 نفر، شبانه 768 نفر، پيام نور680 نفر، موسسات غير انتفاعي 4 هزار و 420 نفر و واحدهاي بينالملل60 نفر كه در مجموع 7 هزار و 740 نفر در اين گروه پذيرفته ميشوند.
انتهاي پيام
كد خبر: 8906-08036
حالا چه فرقی میکنه :دی
میاد تا این هفته دیگه
به نظر من هم 17 یا 18 میاد .
جالبه !
تو این سایتم زده تا اواسط شهریور ماه :
پ.ن » البته من که میگم همون سه شنبه چهار شنبه دیگه نهایتا پنج شنبه میاد ..... .کد:http://www.mga.ir/
اینم مطالعه کنیدکد:http://kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=57700
این جمله "نتایج کنکور هفته سوم شهریور" از کجا برداشت شده ؟؟؟ توی متن که نبود!!!!نقل قول:
همین الآن اومد روی سایت نتایج.
جانم ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: