مثل اینکه اینجا از همه شرکتا حرف زده میشه بجز عنوان تاپپک اخه این چه وضعشه:question::thumbsdow
Printable View
مثل اینکه اینجا از همه شرکتا حرف زده میشه بجز عنوان تاپپک اخه این چه وضعشه:question::thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیا تک مرکز مدرس
ولی شبانه اصلا به درد نمی خوره !!!
شب تا صبح باید کامپیوتر روشن باشه و کلی هم پول برق بدی برا 400 مگ !!!
شرکت آسیاتک عواید حاصل از خرید هر گیگ حجم اضافه در روزهای 26 و 27 مرداد ماه 91 را برای ابراز همدردی با زلزله زدگان این حادثه در نظر گرفته و به سازمانهای حمایتی مرتبط تقدیم خواهد کرد.ایرانی بودنمان را اثبات کنیم.
سلام دوستان
ميخواستم از دوستان كسايي كه از اينترنت مخابرات شيراز (بيست نت)استفاده ميكنن بيان بگن چه مزايا و معايبي داره
و اين كه از سرعتش راضي ان يا نه؟
با تشكر
خودم ميخواستم 256 نامحدود بگيرم
سرعتش چه طوره؟
روزانه چقدر ميشه دانلود داشت؟
سلامنقل قول:
سرعت داانلود 18 تا 33 متغیر هست به نظر من 256 حجمی بهتره سرعت دانلود 190 تا 245 متغیر هست،قطعی نداره افت سرعت نداره در کل بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت هسد.
شبانه نداره ولی
دوستان يه قسمت تو سايتش هست نوشته اينترانت نامحدود جريان اون چيه؟
چه سايتايي رو ميشه رفت باهاش؟
سلام: این تقریبا همون اینترنت ملی خودمونه دیگه .نقل قول:
دوستان واسه کسی میپرسم ....
سرعت دانلود ۲۵۶ چنده ؟؟؟
محدود 190 تا 240،نامحدود 21 تا 32نقل قول:
سلام به همگی. من از پارس آنلاين خدمات میگرفتم، ناراضی بودم
توی سایت سپنتا ثبت نام کردم گفتن میتونیم بهت خدمات بدیم
حالا که من از شرکت قبلی جدا شدم اینان میگن پورت خالی نداریم، شما خططتون فیبر نوری هستند و این حرفا. خلاصه بیشتر از یک ماه هست بی نت شدم.
یعنی تو این مملکت همه چیز بر پایه دروغ میگرده.
خلاصه حواستون باشه
Sent from my X10i using Tapatalk 2
سلام برو بچه ها ایشالا حالتون خوب باشه خوب اینترنت مخابرات ؟؟ امممم خوب من الان 512 نامحدود گرفتم یه چند روزی میشه ولی !!! از دیروز تا الان که سرعتش رو 10 کیلو بایت هستش که تماس گرفتم میگن پیگیری میکنن تعرفه ها هم که پایین گزاشتم امروز که حالم گرفته شده سرعتم خیلی پایین اومده من با این تعرفه به 40 کیلو در ثانیه هم قانع بودم ولی خوب امروز رو 10 کیلو هستش :sq_3:میزارم ببینم تا دو روز اینده درستش میکنن یا نه اگه رو 40 هم ثابت بمونه خوبه چون با 33500 تومان در ماه میشه یه 60 تا 70 گیگی دانلود کرد با کسر قعطی و غیره البته باس 24 ساعته استفاده بشه اخی البته من که از این adsl شانس نداشتم با همون سرویس ویژه نامحدود 1 مگا بیتی خودم که وایمکسه بیشتر خیر دیدم 130 تا در تانیه بدون مشکل و درماه کلی دانلود ...... ولی ماهی 80000 تومان خرداره واسم حالا به غیز از اکانت های پرمیوم دانلود ولی ارزش داره خوب ببخشید زیادی نوشتم موفق باشید ولی در کل مخابرات بهتره اگه اینایی که گفتمو درست کنن ...
۱ گیگا بایت ۲ گیگا بایت ۴ گیگا بایت ۶ گیگا بایت ۸ گیگا بایت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه ۶,۵۰۰ تومان ۷,۰۰۰ تومان ۸,۰۰۰ تومان ۹,۰۰۰ تومان ۱۰,۰۰۰ تومان ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه ۹,۰۰۰ تومان ۹,۵۰۰ تومان ۱۰,۵۰۰ تومان ۱۱,۵۰۰ تومان ۱۲,۵۰۰ تومان ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه ۱۱,۵۰۰ تومان ۱۲,۰۰۰ تومان ۱۳,۰۰۰ تومان ۱۴,۰۰۰ تومان ۱۵,۰۰۰ تومان ۱ مگا بیت بر ثانیه ۱۳,۵۰۰ تومان ۱۴,۰۰۰ تومان ۱۵,۰۰۰ تومان ۱۶,۰۰۰ تومان ۱۷,۰۰۰ تومان ۲ مگا بیت بر ثانیه ۱۷,۵۰۰ تومان ۱۸,۰۰۰ تومان ۱۹,۰۰۰ تومان ۲۰,۰۰۰ تومان ۲۱,۰۰۰ تومان
سرعت هزینه هر گیگا بایت مصرف ماهیانه تا ۵ گیگا بایت بیش از ۵ گیگا بایت ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه ۲,۹۰۰ تومان ۱,۹۰۰ تومان ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه ۳,۴۰۰ تومان ۲,۴۰۰ تومان ۱ مگا بیت بر ثانیه ۳,۹۰۰ تومان ۲,۹۰۰ تومان آبونمان برای مصرف ماهیانه کمتر از ۲ گیگا بایت ۴۹۰۰ و برای مصرف بیشتر رایگان است
سرعت: ۵۱۲ کیلو بایت آبونمان: رایگان مصرف: هر گیگا بایت ۴۹۰۰ تومان حداقل مصرف ماهیانه ۱ گیگ بایت می باشد و پلکان افزایش مصرف ۵۱۲ کیلو بایت می باشد.
۶۴ کیلو
بیت بر ثانیه۱۲۸ کیلو
بیت بر ثانیه۲۵۶ کیلو
بیت بر ثانیه۵۱۲ کیلو
بیت بر ثانیه۱ مگا
بیت بر ثانیه۱.۵ مگا
بیت بر ثانیه۲ مگا
بیت بر ثانیهماهیانه ۹,۹۰۰ تومان ۱۴,۹۰۰ تومان ۲۲,۹۰۰ تومان ۳۳,۹۰۰ تومان ۵۵,۹۰۰ تومان ۷۵,۹۰۰ تومان ۱۰۵,۹۰۰ تومان
۲۵۶ کیلو
بیت بر ثانیه۵۱۲ کیلو
بیت بر ثانیه۱ مگا
بیت بر ثانیه۲ مگا
بیت بر ثانیهماهیانه ۱۰,۴۰۰ تومان ۱۶,۸۰۰ تومان ۲۵,۲۰۰ تومان ۴۲,۰۰۰ تومان
اگه یه سرویس آسیاتک دو یوزره رو بخوایم یکی از یوزرهاش رو از رانژه در بیاریم باید چیکار کنیم؟
حتما باید مالک حضور داشته باشه؟
چقدر طول می کشه؟
سلام دوستان اگه کسی مودم وایرلس و انتن وایرلس میخواد پ خ بده لطفا
تخفیف خیلی خوبی میدم
به پولش خیلی شدید نیاز دارم
مرسی ممنون از همتون
سلام دوستان.
من اینترنت 512 نامحدوده یک ماهه محابرات رو خریداری کردم (با قیمت 34 تومان). خواستم بگم خیلی راضی هستم و مشکلی نداشتم تو این 3 هفته!
سرعت دانلودم 70 و آپلودم هم 45 هست.(در عرض 2 روز برام راه اندازی کردن) به نسبته قیمتش بهترینه!
البته ناگفته نماند قبل از این 128 نامحدود ماهانه پارس آنلاین رو با قیمت 28 تومان خریداری کردم.در 3 روز اول سرعته دانلودم 100 بود و بعد از اون شد 16!(بخاطره دانلودام بوده فکر کنم)
و خلاصه خیلی ناراضی بودم از سرعت وب گردیش و دانلودش.
تا ADSL رو مخابرت تغییر دادم والان خیلی راضی هستم.به شما هم پیشنهاد میکنم از مخابرات نا محدود خریداری کنید.
سلامنقل قول:
آدرس سایتش رو داری؟ مخابرات هرجا برم ثبت نام میکنن یا دفتر خاصی داره؟
بعدش واسه رانژه کردن خط چقدر طول میکشه؟
من از مخابرات یا همون 2020 یکماه پیش سرویس گرفتم ( حجمی 512 ) . روزهای اول خوب بود و سرعت دانلود 240 بود . ولی از اون به بعد تا دیروز تو بعضی از ساعات سرعت دانلود افت میکرد و میومد تا 130-140 . نکته جالب اینه که خط رو رو 2 مگ میبستن و شما چه 256 و چه 2 مگ میگرفتی بهت همین سرعت دانلود رو میداد ولی نکته مهم اینه که از دیروز این موضعوع فرق کرده . یعنی الان دیگه بین سرعت 256 و دو مگ فرق هست و نهایت سرعتی که 256 بهتون میده 130 هست که معمولا" بین 90-120 در نوسان هست . خواستم به دوستان بگم حواستون باشه از دیروز قضیه فرق کرده و سرعت ها فرق کرده .نقل قول:
جدیدا سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات چنده ؟
باز مخابرات 2020 شد پر تایم اوت . برای شما هم همینطوره ؟
سلام
از دوستان کسی هست که مرکز شهيد دستغيب باشه و از مخابرات سرویس گرفته باشه ؟
اگه هست راضی بودید ؟
من می خوام سرعت 512 نامحدود بگیرم اگه کسی این سرویس رو گرفته لطفا بگه سرعت دانلودش چنده ؟
سرعت دانلود ثابته یا پایین هم می یاد ؟
قعطی هم داره اگه آره کم هست یا زیاد ؟
قابل توجه دوستانی که میخوان از مخابرات(سپنتا) اینترنت بگیرند؛
از تاریخ ۶دی تعرفه ۲۵۶,هشت گیگابایت رو فعال کردم
تا دیروز ۲۹ دی که میشه ۲۲ روز, معادل ۸گیگ مصرف داشتم(به همین هم مشکوکم), صورتحساب رو که چک میکنم علاوه بر مبلغ کل, «مصرف مازاد» برام حساب شده که ۷۵۰۰ تومان هست.
حالا قضیه چیه؟
شرکت میگه توی ۲۲ روز شما باید۵.۵ گیگابایت مصرف میداشتی, الان به ازای اون ۲.۵ گیگ اضافه باید جریمه بدم, هر گیگ ۳۰۰۰ تومان. به عبارتی دزدی در روز روشن.
یعنی من حق ندارم مصرف رو خودم مدیریت کنم. واقعا مسخره هست.
شکایت این دزدی رو به کجا میشه برد؟
Sent from Xperia X10
سلام
من اینترنت 256 سپنتا دارم قبلا با سرعت 220-250 دانلود میکردم ولی جدیدا سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره . . .
مشکل از اینترنت منه یا مال شما هم همینجوره؟؟؟
شاتل جیمیل رو باز نمیکنه./
کسه دیگه ای مشکل داره؟
مخابرات مشکلی نداره
حالا با این اوصاف کدوم یکی از شرکتا سرویس بهتری می دن؟ من می خواستم شاتل بگیرم اما فعلا هیچ هدیه ای نداره از طرفیم مخابرات خیییلی قیمتش بهتره (اونجوری که توی سایتش زده! ) اما قطعی یا افت سرعت نداره؟ به خصوص شبانه...
من از مخابرات شیراز سرویس میگیرم.تو این هفته که گذشت هر رو قطع دارم.
وقتی زنگ میزنم پشتیبانی میگن مشکل از طرف شماست در صورتی که من هرجا رو چک میکنم مشکلی نداره.چراغ دیتا خاموش میشه.گاهی اوقات هم چراغ لینک هم قطع میشه.با خاموش روشن کردن مودم بیشتر مواقع درست میشه ولی باز بعد یه مدت کوتاه باز قطع میشه.کارم شده خاموش و روشن کردن مودم.downstream snr یک مقدار پایین بود که ظاهرا درست شده.
از دیروز مشکل بهتر شده چراغ لینک و دیتا خاموش نمیشه ولی فیریز میشه و فقط روشن میمونه.باز با ریستارت مودم حل میشه.
کسی میدونه چه خبره؟
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
با سلام منم راستش تقریبا مشکل شما رو داشتم و بعد از یه مدت که چندین بار ویندوز عوض کردم و فن روی مودم میزاشتم و شرکت همیارنت بیچاره رو کلافه کردم از طریق یکی از دوستان متوجه شدم که مشکل ویروسه و باید کل کامپیوتر رو فرمت کنم تا مشکلم به کلی حل بشه و همینم شد و الان خیلی راضیمنقل قول:
سلام دوستان عزیز خسته نباشید .
خواستم یک راهنمایی کنید ببینید من از اینترنت مخابرات 2020 استفاده میکنم . قبلش به صورت ( حجمی ) گرفته بودم اما دیروز برای اینکه این حجمی شبانه رایگان نداشت . اومدم و اینترنت 1 مگابایت با حجم 4 گیگ گرفتم و تماس گرفتم گفتن اگه بخواهید رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح داشته باشید باید یا 6 ماه و یا یک ساله انتخاب کنم و منم طرح 6 ماهه رو فعال کردم .
دیروز ساعت 11 صبح فعال کردم و امروز صبح ساعت 1:30 یک فیلم گذاشتم دانلود بشه حجمش 790 مگ بود .
دانلود شد . و در قسمت ریز کارکرد حساب adsl این مقدار حجم یعنی ( 790 ) مگ دانلود شده صبح حساب شده .
حالا سوالم اینه آیا این مقدار که اضافه شده پول میاد برام ؟ یا اینکه نه این فقط همینطوری برای اینکه بدونم چقدر استفاده کردم هستش و رایگان هست ؟
از کجا میکتم مطمئن بشم رایگان هستش.
( در ضمن ساعت 1:10 دقیقه ) یک بار مودم را خاموش و روشن کردم .
ممنون میشم کمک کنید.
سلامنقل قول:
سرعت دانلود روزانه ماله شما چند؟
سرعت دانلود شبانه چی؟
راستی افت سرعت داره شبانش؟
من شنیدم حتی اگر حسابت هم منفی بشه اشکال نداره
سلام
من در مرکز مخابرات امیر کبیر هستم و خط ما فیبر نوری است آیا به غیر از آسیاتک میشه از یه شرکت دیگه adsl بگیزم اینطوری که شنیدم به فیبر نوری فقط آسیاتک خدمات میده .
بچه ها میگن مخابرات سرعت 512 با 1024 فرقی نمیکنه
واقعا اینجوریه؟ :n13:
اقا چرا سایت 2020 باز نمیشه؟؟؟؟
دوستانی که از اسیاتک سرویس دارند و خطشون فیبر/کافو نوری هست و جای دیگه ساپورت نمیکنه که سرویس بگیرند به ایمیل زیر که مربوط به رئیس قسمت برنامه ریزی مخابرات استان فارس هست ایمیل بزنید و مشکلاتی که با اسیاتک دارید را مطرح کنید. تا قبل از ساعت 8 صبح چهارشنبه 27 شهریور تا در جلسه ای که رئیس برنامه ریزی مخابرات با اسیاتک داره مطرح بشه
ایمیل باید حاوی مشکلات اسیاتک که شامل:
1-پینگ تایم بالا :
شرکت اسیاتک پینگ تایم را تضمین نمی کنید و می گوید پینگ تایم 500میلی ثانیه مناسب است.
2-ارائه سرویس های محدود به اسم نامحدود:
حذف کردن سرویس های نامحدود به صورتی که قابل استفاده نیست(برای مثال سرویس 512 نامحدود برنزی را به نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ در ماه تغییر داده اند که ساعت 12 شب یک بار قطع می شود تا 170 مگابایت سرعت دانلود روی 64 کیلوبایت هست بعد دوباره قطع می شود و سرعت بین 10 تا 20 میاید. که 170 ضربدر 30 میشود ماهی تقریبا 5-6 گیگ حتی همون 12 گیگ که خودشون گفتن رو نمیدن.) در صورتی که بیست نت نا محدودش را با سرعت واقعی ارائه می دهد. میگن ناراضی هستی بیا حجمی بگیر!!!
سرویس های نا محدود دیگه ای دارند به این صورت: (512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) که این ها به جای دو بار 3 بار قطع میشند یک بار ساعت 12 برای شروع هدیه سرعت بالا یک بار برای شروع سرعت معمولی و یک بار برای اتمام سرعت معمولی
3-هزینه بالای سرویس های اسیاتک نسبت به 20نت:
4-کاهش حجم در ترافیک شبانه در صورت عدم ریست مودمقیمت ها ی آسیاتک رو با بیست نت مقایسه کنید. در آسیاتک برای استفاده از سرویس شبانه رایگان باید حتما سرویس 10 گیگ به بالا خریداری کرد:
تعرفه های آسیاتک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه های بیست نت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-شبانه رایگان فقط برای سرویس های بالای 10 گیگ حجم در ماهاگر کسی تا ساعت 8 صبح که پایان ساعت رایگان هست از اینترنت استفاده کنه و بعدش دیگه استفاده نکنه اما مودمش رو خاموش نکنه بعدش بین 100 تا 200 مگابایت حجم کم می کنه یعنی توی ساعات غیر رایگان حساب می کنه!!!!
به گفته واحد شکایات تهران خانم عباسعلی:شما دو راه دارید
1-کانفیگ مودم خود را از حالت PPPOE به Bridge تغییر بدید(که این خودش باعث محرومیت استفاده از ویرالس می شود)
2-هر روز صبح خودتون مودم را ریستارت کنید تا حجم الکی ازتون کم نشه!
6-برخورد بد پشتیبانی
در جواب همینی که هست اگه نمیخوای برو خطتو جمع آوری کن
در صورتی که خط فیبر نوری هست و اسیاتک هر طور دلش بخواهد میتواند سرویس دهد و مصرف کنند هم چاره ای جز تمدید اشتراکش با اسیاتک نداره!
7-ندادن 25 درصد حجم اضافه طبق مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات.
برای مثال برای خرید 10 گیگ باید 12.5 گیگ بدهند که نمی دهند
طبق مصوبه ی 512 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات
خرید حجم اضافی باید به صورت پلکانی انجام بشه :
سطح اول: 1 تا 5 گیگ هر گیگ 4500 تومانسطح دوم: 10 ≥ حجم> 3500و به این طورت ولی وقتی بخواین 10 گیگ حجم اضافه خریداری کنید قیمتش رو 445200 ريال میزنه
8-تغییر یک طرفه ی قرار داد ها
برای مثال تغییر سرویس های نا محدود به نا محدود با حداقل تبادل گیگ
مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تبصره 5 :
ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعهدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای
موجود خود با مشترکين می باشد. تغيير قراردادهای موجود مشترکين بر اساس تعرفه های جدید اجباری نبوده و تنها در صورت تمایل مشترکين، ارایه کننده خدمات می تواند قراردادهای موجود خود را به روز رسانی کند.
بعضی ها قرار داد های 1 ساله یا 6 ماهه بستند که میگن هیچ پولی پس نمیدیم
مصوبه 512 تبصره 6:
ارایه کننده خدمات بايد در بسته هاي تعرفهاي خود نرخ بيت(سرعت) و مدت زمان ارایه خدمات را به صورت شفاف در قرارداد مشترکين لحاظ کند.که اين کار رو هم نمي کنند.
الان تنها خواسته ي من از شما اينه که اون قانون رو لغو کنيد تا بتونيم از بيست نت سرويس بگيريم چون وقتي فقط يه شرکت بتونه بعضي جاها سرويس بده همينجوري ميشه يا حداقل باهاشون صحبت کنيد که نامحدود هاشون رو به حالت قبل برگردونند آخه ماهي 10 گيگ به چه دردي ميخوره. بيست نت حداقل نا محدود هاش درسته.
(قسمت برنامه ریزی قانون جدیدی که گذاشته اینه که هر جا آسیاتک سرویس میده مخابرات دیگه نمیتونه سرویس ارائه کنه و بالعکس )
شماره خطی که روش adsl دارید از اسیاتک و شماره تماس حتما بنویسید
دوستانی که از اسیاتک سرویس دارند و خطشون فیبر/کافو نوری هست و جای دیگه ساپورت نمیکنه که سرویس بگیرند به ایمیل زیر که مربوط به رئیس قسمت برنامه ریزی مخابرات استان فارس هست ایمیل بزنید و مشکلاتی که با اسیاتک دارید را مطرح کنید. تا قبل از ساعت 8 صبح چهارشنبه 27 شهریور تا در جلسه ای که رئیس برنامه ریزی مخابرات با اسیاتک داره مطرح بشه
ایمیل باید حاوی مشکلات اسیاتک که شامل:
1-پینگ تایم بالا :
شرکت اسیاتک پینگ تایم را تضمین نمی کنید و می گوید پینگ تایم 500میلی ثانیه مناسب است.
2-ارائه سرویس های محدود به اسم نامحدود:
حذف کردن سرویس های نامحدود به صورتی که قابل استفاده نیست(برای مثال سرویس 512 نامحدود برنزی را به نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ در ماه تغییر داده اند که ساعت 12 شب یک بار قطع می شود تا 170 مگابایت سرعت دانلود روی 64 کیلوبایت هست بعد دوباره قطع می شود و سرعت بین 10 تا 20 میاید. که 170 ضربدر 30 میشود ماهی تقریبا 5-6 گیگ حتی همون 12 گیگ که خودشون گفتن رو نمیدن.) در صورتی که بیست نت نا محدودش را با سرعت واقعی ارائه می دهد. میگن ناراضی هستی بیا حجمی بگیر!!!
سرویس های نا محدود دیگه ای دارند به این صورت: (512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) که این ها به جای دو بار 3 بار قطع میشند یک بار ساعت 12 برای شروع هدیه سرعت بالا یک بار برای شروع سرعت معمولی و یک بار برای اتمام سرعت معمولی
3-هزینه بالای سرویس های اسیاتک نسبت به 20نت:
4-کاهش حجم در ترافیک شبانه در صورت عدم ریست مودمقیمت ها ی آسیاتک رو با بیست نت مقایسه کنید. در آسیاتک برای استفاده از سرویس شبانه رایگان باید حتما سرویس 10 گیگ به بالا خریداری کرد:
تعرفه های آسیاتک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه های بیست نت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-شبانه رایگان فقط برای سرویس های بالای 10 گیگ حجم در ماهاگر کسی تا ساعت 8 صبح که پایان ساعت رایگان هست از اینترنت استفاده کنه و بعدش دیگه استفاده نکنه اما مودمش رو خاموش نکنه بعدش بین 100 تا 200 مگابایت حجم کم می کنه یعنی توی ساعات غیر رایگان حساب می کنه!!!!
به گفته واحد شکایات تهران خانم عباسعلی:شما دو راه دارید
1-کانفیگ مودم خود را از حالت PPPOE به Bridge تغییر بدید(که این خودش باعث محرومیت استفاده از ویرالس می شود)
2-هر روز صبح خودتون مودم را ریستارت کنید تا حجم الکی ازتون کم نشه!
6-برخورد بد پشتیبانی
در جواب همینی که هست اگه نمیخوای برو خطتو جمع آوری کن
در صورتی که خط فیبر نوری هست و اسیاتک هر طور دلش بخواهد میتواند سرویس دهد و مصرف کنند هم چاره ای جز تمدید اشتراکش با اسیاتک نداره!
7-ندادن 25 درصد حجم اضافه طبق مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات.
برای مثال برای خرید 10 گیگ باید 12.5 گیگ بدهند که نمی دهند
طبق مصوبه ی 512 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات
خرید حجم اضافی باید به صورت پلکانی انجام بشه :
سطح اول: 1 تا 5 گیگ هر گیگ 4500 تومانسطح دوم: 10 ≥ حجم> 3500و به این طورت ولی وقتی بخواین 10 گیگ حجم اضافه خریداری کنید قیمتش رو 445200 ريال میزنه
8-تغییر یک طرفه ی قرار داد ها
برای مثال تغییر سرویس های نا محدود به نا محدود با حداقل تبادل گیگ
مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تبصره 5 :
ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعهدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای
موجود خود با مشترکين می باشد. تغيير قراردادهای موجود مشترکين بر اساس تعرفه های جدید اجباری نبوده و تنها در صورت تمایل مشترکين، ارایه کننده خدمات می تواند قراردادهای موجود خود را به روز رسانی کند.
بعضی ها قرار داد های 1 ساله یا 6 ماهه بستند که میگن هیچ پولی پس نمیدیم
مصوبه 512 تبصره 6:
ارایه کننده خدمات بايد در بسته هاي تعرفهاي خود نرخ بيت(سرعت) و مدت زمان ارایه خدمات را به صورت شفاف در قرارداد مشترکين لحاظ کند.که اين کار رو هم نمي کنند.
الان تنها خواسته ي من از شما اينه که اون قانون رو لغو کنيد تا بتونيم از بيست نت سرويس بگيريم چون وقتي فقط يه شرکت بتونه بعضي جاها سرويس بده همينجوري ميشه يا حداقل باهاشون صحبت کنيد که نامحدود هاشون رو به حالت قبل برگردونند آخه ماهي 10 گيگ به چه دردي ميخوره. بيست نت حداقل نا محدود هاش درسته.
(قسمت برنامه ریزی قانون جدیدی که گذاشته اینه که هر جا آسیاتک سرویس میده مخابرات دیگه نمیتونه سرویس ارائه کنه و بالعکس )
شماره خطی که روش adsl دارید از اسیاتک و شماره تماس حتما بنویسید
پارس آنلاین چطوره؟
پارس انلاین فکر کنم عالیه من شاید دراینده ازش بگیرم...............نقل قول:
یه سوال:
منظور از پینگ بالا و پائین و تایم اوت چیه؟
مرسی
کسی نبود؟!!!نقل قول:
واقعا با ایمیل و نوشتن این چیزا تاثیری داره؟ من فکر نمیکنم .نقل قول: