قرار داد های صلح معمولا 10 دوره هست ، می تونید توی صفحه دیپلماسی روی declare war موستونو بیارید اونوقت می نویسه چرا نمی تونی جنگ کنی با اون!
Printable View
قرار داد های صلح معمولا 10 دوره هست ، می تونید توی صفحه دیپلماسی روی declare war موستونو بیارید اونوقت می نویسه چرا نمی تونی جنگ کنی با اون!
آهان ... لول رو میزنه chieftein ... چی چی هست ؟نقل قول:
اون آپولو پروگرم که میگی چی بید ؟ کجا باید بسازمش ؟
مرسی
آره براي من مياد.نقل قول:
آپولو یکی از راه های برنده شدن هست دیگه ، همونماموریت فضایی ، باید تیکه های مختلفشو بسازی توی شهر های مختلف و به پاتخت بیاریشون.نقل قول:
خوب من 3تا بوستر ساختم با کابین و و بدنه .. یعنی کلا 5تیکه ... وقتی میارم تو پایتخت هم هیچ اتفاقی نمیفته ... هیچ گزینه ای هم اضافه نمیشه ... چه کنم حالا؟نقل قول:
اه ، شما هم ورژن Skidrow رو دارید ؟نقل قول:
آپولو یه چیزی مثل واندر هست یعنی فقط تو یک شهر می تونی بسازی ولی فرقش اینه که همه بازیکن ها می تونن بسازنشنقل قول:
برای برنده شدن به این روش لازمه که حتما تکمیلش کنید
تو قسمت واندرها تو ساخت و ساز شهر ها هستش ، بسازیدش
ورژن منم Skidrow هست.نقل قول:
سلام
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه قسمت دوم دیپلماسی آمورش بازی باید دقیقا چکار کرد؟
دوم برای افزایش تولید غذا و طلای هر شهر باید با کارگر های تولید خود اون شهر اقدام کرد؟
کدوم قسمت؟نقل قول:
برای تولید غذا باید کنار اون شهر مزارع بسازی ، یا اگر ساختی ولی بازم غذا نیاز داری روی شهر کلیک و کن و انتاب کن که تمرکز کنن روی مزرعه ها تا از اون مزرعه ها استفاده کنند. آموزش کامل ساختمان های کارگرا رو هم توی پست اول نوشتم ، می تونی بخونی.
قسمت diplomacy بخش toturials که مربوط به چین میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم باید یکی از منباعتون رو با همسایتون داد و ستد کنید !
برای افزایش تولید غذا و طلا 2 روش موجوده یکی ساختن ساختمان های لازم در اطراف شهر و ساختن ساختمان هایی در داخل شهر
برای غذا ساخت مزارع و اگر منابع خاصی باشه ساختن ارتقاء دهنده ها روی اونها و برای طلا هم همینطور Trade post بسازید و یا اگر منابع خاصی باشه ساختن ارتقاء دهنده ها روی اونها
داخل شهر ها برای غذا = granary که یکی به تولید غذاتون بعد از رشد شهر اضافه می کنه ، اگر شهرتون ساحلی هست حتما فانوس دریایی رو بسازید چون یک غذا به هر Tile ای که در دریا قرار داره اضافه می کنه ، این 2 تا برای ابتدای بازی هست بعد از بدست آوردن تکنولوژی Machinery فکر کنم می تونید آسیاب آبی بسازید توی شهرتون که این هم یکی به تولید غذا کمک می کنه ولی باید شهرتون حتما کنار رودخانه باشه بعضی تکنلوژی ها وسیاست های اداره جامعه هم روی تولید غذا تاثیر می زارن
برای طلا = اول بازار هست ، بعد بانک که برای ایران Strap cout هستش بعد بورس ،
اما یه نکته خیلی مهم دونستن اینه که شهرتون چقدر گندمزار نیاز داره ، چون هر چی گندم زار بیشتر باشه تولیدات اون شهر پایین تر میاد ، پس لازمه که به اندازه گندمزار بسازید
توجه کنید که وقتی تمام tile های اطراف شهر سبز باشند شما نیازی به گندم زار ندارید مگر اینکه قصد داشته باشید تا اون شهرتون کار ویژه ای یعنی ساخت Great people رو انجام بده
یعنی به عبارتی وقتی تمام Tile های اطراف شهر 2 تا غذا تولید می کنن شما نیاز به ساخت مزرعه نداری، اما اگر یک یا چند تاشون کمتر از 2 تا تولید می کنن برای اینکه افزایش جمعیت ادامه داشته باشه باید این کمبود رو باساخت مزرعه جبران کنید
آموزش آنلاين بازي كردنش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447551
تانگلیا هاماچی و.. این بازیو اضافه نکردن به لیستشون؟
با تانگل و هاماچي هم ميشه.ولي باز هم بايد همه اون كارها رو بكنيد.ولي در كل تا وقتي از خود بازي ميشه چرا تانگل و هاماچي؟
روشي كع گفتم هر دو تست شدن.(دومي پيشنهاد ميشه)
با هیچکدوم از روشا نشد که!
سلام
من دیشب این باز رو دانلود کردم و الان هم یه 30 دقیقه ای بازی کردم
2 تا سوال داشتم
این داریوش به چه زبونی صحبت می کنه ؟!!
اهنگ اولای بازی که با ایران داشتم بازی می کردم اهنگش خیلی شبیه مرغ سحر ناله سر کن بود :31: نمی دونم تو گوش من این جوری بود یا واقعاً همون اهنگه ؟
آره واقعا همون آهنگه!
___
مگه ميشه؟روش دو رو من و چندتا از دوستام همه امتحان كرديم درسته و كار ميكنه ولي روش اول بعضي وقت ها خراب ميشه.
شما Download Regionت تو استيم چيه؟
شما استيم رو دان كردي ديگه؟يوزرنيمت تو استيم چيه؟
آره استیمرو دانلود کردم ، وقتی میرم توی بازی قسمت مولتی پلیر صفحه باز میشهولی سروری نمیاد ، روی host که کلیک می کنم می نویسه unable to connect
من واسه استفاده از یک نرم افزار خاصی ویستا ریختم ، می تونه دلیل اون باشه؟
نمي دونم والا!دنبال جوابش برات ميگردم!:46:
به گفته سازندگان بازی به زبان آرامی صحبت می کنه.نقل قول:
آره هر تمدن چندتا آهنگ مخصوص به خودشو داره . یکی از آهنگ های ایران مرغ سحر هست. یک آهنگ دیگشم خیلی باحاله ، هر وقت میزد پا می شدم می رقصیدم :دی
دوستان این بازی بهتره یا Total War ؟
این هم تو دسته Total war ها قرار می گیره دیگه !
ولی خوب جنگیش کمتره ولی کلی چیز اضافه داره ، یه جور Total war هست که باید همه جوره امپراطوریت رو اداره کنی
اگه از Total war خوشتون بیاد عاشق این میشید
به نظر من كه هيچ شباهتي به هم ندارننقل قول:
توتال وار يه جورايي يه بازي استراتژيك جنگيه ولي اين اداره حكومته از تمام جهات.
در كل من اصلا با توتال وار حال نمي كنم ولي معتاد اين بازيم.
من كه به شخصه از توتال وار بدم مياد ولي عاشق اين بازيم!تو اين بازي از سنگ شروع ميكني ميري تا بمب اتم!كلا از نظر من حالش خيلي بيشتر از توتال وار هستش!:46:نقل قول:
توتال وار همون طور که که از اسمش معلومه یعنی - همش جنگ - . ولی توی این بازی می تونی اصلا یک سرباز هم نداشته باشی و یک جنگ هم نکنی!
واقعا اینجوریه؟!نقل قول:
توتال وار همون طور که که از اسمش معلومه یعنی - همش جنگ - . ولی توی این بازی می تونی اصلا یک سرباز هم نداشته باشی و یک جنگ هم نکنی!
یعنی دقیقا چه جوری؟
....
جالبه من دو هفته ست بازی رو گرفتم و دو روز پیش اونو نصب کردم ولی هنوز توی بازی هم نرفتم :18:
انگار قسمت نیست :31:
کلا بیشتر سبک RTS رو بازی کردم. این سبک TBS رو خیلی کم بازی کردم. امیدوارم که خوشم بیاد
نقل قول:
نه دیگه. توی قبلی شاید بدون سپاه می تونستی دووم بیاری ولی تو این اگه سپاهت کم باشه خیلی زود جمعت می کنن.
اینرو دیگه شوخی کردن ، وگرنه barbarian ها حسابی دردسر می شندنقل قول:
در ضمن Total war ها همچین هم فقط جنگ نیستن ( مگر اینکه رو لول Easy بازی کنید ) و گرنه توی اونها هم لازمه که به شهراتون برسید و گرنه مشکلات خودتون رو دارید
اما این بازی بیشتر به کشور داری می پردازی تا جنگ تا جایی که شبیه ساز جنگ اصلا نداره ، و فقط قدرت نیروها و عواملی از قبیل نوع نیروها ( مثلا نیزه دار در مقابل سواره امیتاز میگیره ) امتیاز که نیرو هاتون دارن و نوع محل که جنگل و تپه و ... هر کدوم میزانی امتیاز دفاعی به نیروها اضافه می کنه
در این بازی فقط 2 نوع از انواع پیروزی با جنگ بدست میاد و در 2 نوع پیروزی دیگه یعنی فرهنگی و رای سازمان ملل ، جنگ کمتر و حتی صفر و روابط نزدیک با بقیه تمدن ها باعث پیروزی میشه !
یادتون باشه ، یکی یه سیو اینجا نزاشت ما انواع پیروزی و انواع سبک بازی رو ببینیما
مجبورم برم تو یوتیوب دنبالش بگردم
بالاخره مشكل مود رو حل كردم...فايل زير كه آپديت 2 هستش رو دانلود كنيد كه شامل modding fix هم ميشه.
كرك هم داره...خودم امتحان كردم درست بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل خود بازي هم ميتونيد مودها رو دانلود كنيد و فعال كنيد.:8:
با 4 تا سرچ تویه سایت ها فهمیدم که نصب این مد ها لازم به گرفتن پچ 58 مگی که دوستان دیال آپی نمی تونن بگیرن نیست!
دوستان لازمه اون مد رو ( جایه دقیقش :Documents folder\\My Games\\Civilization V\\MODS ) با Win Rar یا 7zip و ... Extract کنن در همون جا وقتی برین تویه بازی میبینین که نصب شده!!! به همین راحتی به همین سادگی! مثل آب خوردن!
این کار رو همون اول من و چند تا دیگه از دوستان انجام دادیم ولی نشد..یه جور باگ بود تو قسمت مود.نقل قول:
دنبالش هستم که فایل fix رو بدون آپدیت پیدا کنم که حجمش هم زیر 5 مگه.
والا برایه من که جواب داد!نقل قول:
من فایل ها رو Extract کردم بعد رفتم تویه بازی مود نصب شده بود! زدم Enable ، بعد رفتم تویه Set Up Game بعدشم انتخاب کردم مپ و گزینه ی Load Scenario هم زدم رفتم تویه بازی مود به درستی کار میکرد. فقط نمیدونم چیه که نمیتونی Advance Settinge رو وقتی مود میزاری انتخاب کنی... برا همین خیلی بدرد نمی خوره مود ها.
من این بازی رو هنوز نگرفتم ولی چند تا سئوال داشتم:
این مودها که توی تاپیک بحثشه به چه درد میخوره؟ و از کجا میشه تهیه و نصبش کرد؟!
ضمن اینکه برای این بازی بهترین کرک چه کرکیه؟!! من تو این سایت 3 نوع کرک پیدا کردم!! کدوم بهتره؟!!
کد:http://gf.wiretarget.com/civilization_5.htm
این مود واسه اینه که کشورا توی نقشه زمین برن سر جای اصلیشون
بهترین کرک هم skidrow هستش ، اگه اشتباه نکرده باشم.
نقل قول:
ممنون!!
تو اون لینکی که گذاشتم 3 نوع کرک وجود داره با حجمهای متفاوت که همشون هم مال skidrow هستش!! کدومشون؟!
والا نمیدونم!ولی امتحانشون ضرری نداره ، می تونین امتحان کنید.
بستگی داره به ورژنی که داریدنقل قول:
برای این بازی بعد از اومدنش 2 بار آبدیت اومده ، و برای هر کدوم 1 کرک
البته تو این صفحه برای یک ورژن 2 کرک موجوده
شما سعی کن آپدیت ورژن 2 Skidrow رو بعد از تهیه بازی دانلود و نصب کنی که مطمئن باشی آخریش رو دارید !
نقل قول:
ممنون!
ورزن 2 توی همون لینکی که گذاشتم از بالا اولی میشه دیگه؟!! همونی که اخر اسمش 2# داره دیگه؟!!
بعد از نصب این کرک میشه همه چی رو بازی نصب کرد؟! از جمله مدها!
نمی دونم ورژن بازی دقیقا چند شده
فقط می تونم بگم این رو دانلود کنید
کد:http://www.fileserve.com/file/FCFpFRd/civ5.updt.2.rar
توی این بازی چرا نمیشه anti alias رو فعال کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!