شما با گوشیتون به اینترنت ایرانسل وصل بشید...اگه بالای آنتن گوشیتون علامت E ظاهر شد،اون منظقه ادج رو ساپورت می کنه!:10:نقل قول:
Printable View
شما با گوشیتون به اینترنت ایرانسل وصل بشید...اگه بالای آنتن گوشیتون علامت E ظاهر شد،اون منظقه ادج رو ساپورت می کنه!:10:نقل قول:
1-با کابل وصل میکنم ولی خب ورودی برق و یو اس بی اش یکیه.نقل قول:
2- یعنی داغ نمیکنه؟ بجز بازار رضا - عمرا ازش بخرم- بازارهای رایانه اینارو داره یا تلفن همراه؟
خوب همون دیگه
گوشیت چیه؟
منم با کابل وصل میکنم
داغ میکنه ولی مشکلی نیست.... هر دوستاش داره... میتونی بری بازار مبایل طبقه ی زیر همکف.
فکر کنم پیدا بشه!!
دوستان من چک کردم و متوجه شدم که میتونم از ادج استفاده کنم.سرعتش هم نسبتا خوب بود.کارمو راه میندازه
حالا چطوری میتونم برای یک هفته تا 10 روز اینترنت نا محدود ایرانسل یا بسته ها ی رویایی یا هرچی اسمش هست تهیه کنم؟
باید برم بگم دقیقا چی میخوام؟ (یعنی بگم مدوم ای دی جی ای میخوام؟)
بالاخره کف قیمتش چقدر شد؟ نکنه هفته ی دیگر 20 تومنیش بیاد؟
من عین صفحه ی اولی رو 70 تومن با یک سی دی خریدم البته هنوز نتونستم راش بندازم و آنتن هم نداره.
نشانی تهران طبقه سوم پاساژ علا الدین
اینم سایت سازندشه. سایت فروششم دارم اگر کسی خواست وارد کنه.کد:http://maihai.en.ec21.com/USB_EDGE_Modem--3385898_3385899.html
کد:http://bestls.en.alibaba.com/
یکی بیاد کمک! اینی که من گرفتم دو تا سخت افزارشو درست نشد. زدم آپ دیت شه MASS STORAGE درست شد ولی WIRELESS MOSEM MUDOLE نشد و الان تو برنامش شناسایی نمیکنه.چیکار کنم؟
فعلا باید صبر کنید. چون طرح تابستان ی ایرانسل فعلا تموم شده. ولی همراه اول هست و تعرفه هاش دائمیه!نقل قول:
در طرح پاییزه هم این طرح ها میاد ولی با کمی تفاوت. باید صبر کنین. چون فعلا تعرفه ها فعلا نمیشه!!!
با تشکر و سپاس از توجه دوستان و پاسخهای مناسب.
برای این نمونه درایورهای موجود تا ویندوز ویستا را پاسخ میدهند و برای ویندوز 7هفت هیچی هنوز نیست.
نقل قول:
رفتم دیدم. این همون مدلی هست که دوستان گفته بودن؟؟؟
بهترین همون فیلیپس هست که دوستمون گفت!!!
و مشکل درایور هم نداره .دوستان میگن روی 64 بیتی هم جواب داده!!!
نقل قول:
اونی که شما خریدین اگه اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونی که دوستان توی صفحه ی اول معرفی کردن و مشکلی با درایور 7 نداره!
البته معمولیا اینا Plug & Play باید باشه. ولی ممکنه برنامه ی مبدلی فقط داشته باشه!!!
از کجا خریدین؟ از سایت ؟
همینو خریدم نوشتمم از کجا. اینا همشون یکین. اون فیلیپس که مینویسه مال داریور حافظشه. اما بعد باید Wireless رو هم بشناسه. کاملا مشکل داره با ویندوز هفته.
این شرکتهای چینی بی پدر و مادر ساخته شدن یعنی فقط یک کارگاه کوچولون مونتاژ میکنن. انقدر کوچک که حتی بلد نیستن بفروشن. اینایی که بعنوان شرکت میبینید هیچ کدام سازنده نیستن. الکی اسمشونو میزنن. این مودمم اصلا نه مدل داره نه اسم. آره میتونی یک مدل پیدا کنی ولی من برات یک مدل پیدا میکنم عین همین. سر کاریم داداش.
دوستان این سرویسهای همرا اول نامحدوده یا مثل ایرانسل نامحدوده ؟ سرعت دانلودش چقدره . ممنون
حذف شود .................................
آقا/خانم تو کجا بودی؟ هیچکس این سایتو بلد نبود. حتی ملت تو اینترنت هم گیر این سایت بودن. اگر بگردی تو یکی از صفحات همین مودم رو با مدل دیگری نوشته بودن.نقل قول:
من میل زدم ببینم چی میگن.
اگر بتونی آنتنشم پیدا کنی (کنارش جا آنتن داره) خوب میشه.
دوستان یک سوال .مثلا اگر سرعت دونلود من 10 بود. و گوشی من e را ساپرت نمیکرد.من از این دانگل ها بخرم.ایا به طور حتم سرعتم بالا میره؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه ممکن هست تغییری نکنه؟؟؟؟
لطفا بهترین مدل در حال حاظر که قیمت کمتری هم داره را بگید . در ضمن بگید که از کجا میتونیم تهیه کنیم .امثال ما که تو شهرستان هستیم
نه هیچ فرقی نداره.
جفتشون مثل هم هستن!
ولی شاید رسیو کمی بهتر باشه چون اختلالات ارتباطی کمتره!
آیا میشه بدون نرم افزار و با کانکشن به اینترنت وصل شد؟ من که تو ویستا نتوسنتم.
آقا میلاد من همین مشکل رو داشتم. زمان کانکت شدنم یه اخطار میداد راجع به ارتباط یو اس بی و یه لینکی در سایت مایگروسافت معرفی می کرد. من توجه نمی کردم، نتیجه اش هم این بود که سرعتم یه زمانی شروع میکرد به سقوط تا این که دیسکانکت میشد. از دیشب که اون لینک مایکروسافت رو دنبال کردم و پچ مربوط رو نصب کردم وضعیت اتصالم ردیف شده. دیگه نوسان نداره به اون صورت و دیسکانکت هم نمیشه.نقل قول:
شما که با دانگل داخلی کار می کنی احتمالن دچار مشکل با درایور هستی. از نرم افزار DRIVER MAGICIAN استفاده کن ببین درایور جدیدی واسه اون سخت افزارت پیدا نمی کنه؟ ضمنن اگر ویندوز پیامی در مورد اتصال داد حتما بهش توجه کن.
بعضی از دوستان میگن اگه از گوشی استفاده کنیم باتریش میترکه و ال سی دیش می سوزه و .........
می خوام بدونم کسی چنین چیزی به طور مستند شنیده یا دیده؟ من الان دو روزه که با گوشی وصل هستم. ال سی دی که زمان اتصال خاموشه. باتریش هم چک کردم، خنک خنکه. حتی به اندازه زمان شارژ هم گرم نمی شه باتریش.
ولی اگه ترکیدن گوشی رو دیدین به ما هم بگین مراقب باشیم.
این هم سرعت من، با گوشی 5630 نوکیا
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه
یعنی 48 ساعته مداوم وصلید؟ داغ نکرده اصلا؟!!
از پهناتون چه قد استفاده میکنید دانلود میکنید مثلا؟
مشکل اصلی همون داغ کردنه باطریه که گرماش به قسمت های دیگه آسیب میزنه
من 3 ساعت GPS ام فقط وصل بود داغ کرده بود
نه دیگه وقتی پای کامپیوتر نیستم چرا وصل باشم؟
ولی تو این دو روز خیلی دانلود کردم.
gps یا gprs ؟
حالا هر کدومش که منظورتونه، شاید بیشتر از edge گوشی رو داغ کنن.
من گرمای گوشی رو در حین مکالمات طولانی متوجه میشم. ولی الان اصلا در اون حد گرم نشده.
کسی گزارش مستندی از ترکیدن شنیده؟
سلامنقل قول:
برای استفاده ی 24 ساعته گوشی اصلا پیشنهاد نمیشه چون بیشتر از 3 ماه دوم نمیاره!!!
بهتره مودم مخصوص تهیه کنید..:20:
با احترام فراوان، می شه لطفاً بفرمایید که شخصن از بین رفتن گوشی رو بعد از سه ماه مشاهده کردین یا مورد مستندی شنیدین یا بر اساس حدس و گمان اینو میگین؟نقل قول:
دوستانی که به 3g علاقه دارن،
گوشی Nokia 2730 Classic با قیمت 105هزار تومن ارزونترین مودم 3g به نظر میرسه:
البته باید اول به صورت علمی و مستند به یه نتیجه ای برسیم که استفاده از گوشی ایرادی داره یا نه.
دوست عزیز هر وسیله ایی برای کار مخصوصی ساخته شده!!! بنده هم همین کار رو با n95 8gb انجام میدادم. اون موقع GPRS ما رایگان بود و 80 گیگ فایل دانلود کردم.. توی این مدت یه بار باطری عوض کردم.. گوشی هم داغ میکرد و بعد چند مدت شروع کرد به هنگ کردن که مجبور شدم عوضش کنم...نقل قول:
به هر حال من استفاده از دانگل مخصوص رو پیشنهاد میکنم و استفاده 24ساعته از گوشی های گرون قیمت به عنوان مودم مثل این میمونه با ماکسیما مسافر کشی بکنی!:31:
خدا وکیلی فکر کنم دیگه این مدل Samsung E1080T با قیمت 34هزار تومن دیگه ماکسیما که هیچی، ژیان هم نیست.
خداییش مفته، edge هم داره. حساسیت های گوشی های پیشرفته هم نداره.
شما ببین این گوشی با این همه امکانات اضافه نسبت به اون دانگل چینی، شامل باتری و ال سی دی رنگی و کیبرد و میکروفون و بلندگو و قابلیت تماس و....... 34 تومنه، بعد یه دانگل چینی که هیچ چیز دیگه ای نداره 70 تومن :41:
بعید می دونم آنتن دهی اون دانگل های بی نام و نشون چینی از این ننه مرده بیشتر باشه. هر چی باشه ننه بابای این معلومه کی بودن.
به نظر من که این واردکننده ها ما رو سر گردنه گیر آوردن و از موقعیت بازار و کم بودن این وسیله دارن نهایت سو استفاده رو می کنن تا 70 تومن تو پاچه ما بتپونن. نه 70 تومن خداییش خیلی نامعقوله.
برادر این سامسونگه برنامه ای چیزی داره وصل شه به پی سی؟
مثله پی سی سوییت نوکیا؟
کسی توی اینترنت مارک dlink سراغ نداره؟
این چه فرمایشیه؟ حتما داره. edge داشته باشه، بعد نرم افزار رابط کاربری نداشته باشه؟نقل قول:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
ولله ما تمام اینترنتو شخم زدیم تا حالا ندادیم یه شرکت پدر و مادر دار edge modem تولید کنه. این فن مسخره ی چینی هاست.نقل قول:
به نظر میرسه همه جای دنیا edge را با موبایل استفاده می کنند.
البته یکی از دوستان فیلیپس خریده بود که با اوصافی که تعریف میکرد به نظر میرسه ریمارک باشه.
مرسی
آخه من میخواستم یه گوشی بگیرم برای اینترنت وصل شدن
گوشی ای هم که شما معرفی کردید خوبه
ولی من فقط نوکیا گرفتم تا به حال
میخواستم ببینم این سامسونگه چی ریختی ها هست
راستی اینا سیستم عاملی چیزی مثله سیمبین دارن؟
نقل قول:
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 64.5 گرم
حافظه: حافظه داخلی 1 مگابایت
شبکه های ارتباطی: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
Edge Class 10, 236.8 kbps
صفحه نمایش: رنگی CSTN - اندازه 1.43 اینچ - 128x128
فاقد دوربین
امکانات نرم افزاری: جاوا
سایر مشخصات: - باتری 800 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 420 ساعت - زمان مکالمه 12 ساعت
ممنون
سیستم عاملش پس جاوا هست
مثله اریکوسنه
از هیچی بهتره
ولی چیزی که برای اینکه وصل میشه و میشه به عناونه روتر استفاده کرد یا نه نزدهکد:http://www.gsmarena.com/samsung_e1080t-2941.php
نقل قول:
همینه دیگه!!! یه دانگل 7دلاری رو 75 هزار تومن میفروشند..:13:
اتصال یو اس بی داره یعنی وصل میشه دیگه.نقل قول:
تازه قضیه داره جالب تر هم میشه.
اول تو سایت فارسیش دیدم که نوشته مرورگر اینترنت نداره. گفتم لابد اشتباه نوشته، چطور گوشی که edge داره مرورگر نداره؟ پس edge میخواد چیکار؟:18:
وقتی دیدم تو این سایتی که شما آدرسشو دادی هم همینو نوشته : Browser No فقط به یه نتیجه می تونم برسم:
این گوشی به عنوان یک edge modem ارزان قیمت با قابلیت تماس تولید شده. اصلا edge رو گذاشتن روش فقط واسه اتصال به رایانه.:31:
ولی شما قبل از خریدن قشنگ از این قضیه مطمئن شو. به نظر من که ok هست.
بقیه دوستان نظر بدن ببینیم میشه حال این گرون فروش های بازارو بگیریم :27:
خوب جاوا داره میشه browser ریخت
اپرا مینی اینا هم هست نسخه جاواش
اون سایت ایرانی ها رو که من یکیش رو هم قبول ندارم
من 3 تا گوشی دارم همینطوریش این رو فقط برای روتر میخوام
حالا باید یه آمار بازم بگیریم
از بچه ها کسی نداره؟
راست میگی ها:31:نقل قول:
اصلا به اینجاش فکر نکرده بودم.
من سایت رسمی سامسونگ رو چک کردم. این مدل رو نداره. ولی مدل های مشابهش نه edge دارن نه java
به نظر میرسه با یه مدل استثنایی طرف هستیم.
البته این مدل های مشابه تو سایت های ایرانی هم فاقد این امکانات هستند. این نشون میده که راجع به این هم چرت ننوشتن. اون سایت خارجی هم که شما معرفی کردی اینو تصدیق میکرد.
من نود درصد احتمال میدم که قابلیت استفاده به عنوان edge modem رو داشته باشه. ولی باز هم شما مطمئن شو.
همین الان مدل 1085t رو دیدم.
دقیقن همون مدله ولی چند تا چیز اضافه تر داره: رادیو، هندزفری، و از همه مهم تر کابل یو اس بی و سی دی نرم افزاری که رو 1080t موجود نبود. این یکی خیلی مطمئن تر به نظر میرسه.