خوب از چه شرکتی بگیرم که این ویژگی هارو داشته باشه : نامحدود - قیمت پایین - پینگ خوب (پینگ خیلی برام مهمه)نقل قول:
ممنون از پاسختون
Printable View
خوب از چه شرکتی بگیرم که این ویژگی هارو داشته باشه : نامحدود - قیمت پایین - پینگ خوب (پینگ خیلی برام مهمه)نقل قول:
ممنون از پاسختون
سلام دوستان من میخام اینترنت بگیرم واسه گیم نت مرکز مخابرات رشیدی (کارخانه قند)
نامحدود 2 یا 4مگ قیمت مناسب با پینگ ثابت و قابل قبول میخام
2مگ مخابرات خوبه؟
کسی از پردیس اینترنت گرفته؟کیفیتش چطوره؟ آسیا تک خودم داشتم بد نبود ولی خدمات و جوابگوییشون خوب نبود هر روزهم گرونتر میشد
یعنی استان البرز کسی زندگی نمی کنه ؟! :n02: البرز همون کرج هست ها :n09:
همینو بگو یه سوال کردیم یه نفر گذری هم نیومده بگه نونه خشکیه....
شبدیز کلا گرونه شبانه رایگانم نداره اگه واسه نا محدود می خوای همون مخابرات خوبه من شبدیز داشتم سرعت و پینگ خوبه ولی اینکه شبانه رایگان نداره خوب نیستنقل قول:
اینترنت مخابرات بشدت برای گیم تو کرج توصیه میشه من تقریبا از تمام شرکت ها تو کرج نت گرفتم ولی مخابرات واسه گیم یه چیز دیگستنقل قول:
تنها موردی که واسم خیلی ازار دهنده بود این بود که یهو 3 روز نت قطع میشد کاریم نمیتونستیم کنیم
ولی از نظر سرعت و پینگ واسه گیم عالیه
سلام
کدوم از دوستان از سرویس های پارس انلاین ویا اسیا تک مرکز مخابرات شهید فهمیده استفاده میکنه؟
لطفا ن بفرمایید از کدوم سرویس اینا استفاده میکنید؟
بهترین حالت و متوسط سرعت دانلود شما در روز و شب (دانلود رایگان) چند k هست؟
پارس انلاین تو این مرکز بهتر جواب داده یا اسیا تک؟
سپاسگزارم
سلام
آقا من مدت یکسال بود که مشترک مبین نت بودم و راضی هم بودم ولی کمی گرون بود و سرعت دانلود هم با اینترنت دانلود منیجر حداکثر 150 می رسید. ( پهنای باند 1024 kbs ) امروز رفتم از سر ناچاری( خط خونه فیبر نوریه) اینترنت مخابرات گرفتم ( 2m ) ولی سرعت افتضاحه:n21: !!! سرعت دانلود در بهترین شرایط با IDM بیشتر از 12 نمیشه. پینگ هم کمتر از 630 نشد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بهترین سرویس دهنده تو کرج چیه؟
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
دوستاني كه از مخابرات دارن آيا افت سرعت پيدا كردند؟
1 مگ مخابرات شب ها با دانلود منيجر 30 ميزنه و با مرور گر 5 كيلوبايت!!!
اما 12 شب به بعد درست ميشه
سلام
دوستاني كه از مخابرات دارن آيا افت سرعت پيدا كردند؟
1 مگ مخابرات شب ها با دانلود منيجر 30 ميزنه و با مرور گر 5 كيلوبايت!!!
اما 12 شب به بعد درست ميشه
به خاطر ماه مبارک و میمون رمضون هست.نقل قول:
هم سرعت هارو به طرز عجیبی پایین آوردن هم پارازیت روی ماهواره هارو چند برابر کردن.
میخوان به عرش کبریا نزدیک بشی و وقت بیشتری با عبادت بگذرونی تا پای اینترنت و ماهواره !!!!!
دقیقا یک هفته هست که سرعت و پینگ افتضاح هست و همه نظر داغون .
یکی از دوستان 12 مگ از شبدیز گرفته و راضی هست قیمتش هم خوب هست .
سرویس های محدود همیشه اینجوری بوده که سرعتشون خوبه که حجم مصرفی بالا بره و نیاز به تمدید اکانت داشته باشید.
در ضمن 12 مگ باید دانلودی نزدیک به 1.5 مگ در ثانیه بده که حالا این 1.5 مگ اگر شد 800 کیلو بایت هم کاربر ناراضی نیست چون باز سرعته خوبیه.
سلام
دوستان چرا اینترنت اینجوری شده؟
بعداز ظهرها و شب ها سرعت افتضاح :n03:
با به بنده خدایی تو مخابرات صحبت کردم گفت پهنای باند کم آوردیم و یوزر زیاد شده.
ادعا کرد تا چند روز دیگه درست میشه !!
امروز بعد از یک قطعی چند ساعته نت من برگشت به حالت اول
سرویس 1 مگ چند ساعتی هست 120 دانلود میزنه بدون دانلود منیجر!
دوستان همشهری، برای کاربری معمولی و نه دانلود، الان از بین مخابرات، شبدیز، آسیاتک، پارس آنلاین و شاتل کدام را توصیه میکنید؟
ترجیحا اینترنت حجمی میخواهم تا زمانی.
اگر شرکت دیگری را هم توصیه میکنید، لطفا بگویید.
به نظرم یک سری به تایپیک هر یک از سرویس دهنده های مد نظرتون بزنید و چند صفحه آخر رو مطالعه کنید میتونید بهتر تصمیم بگیرید.
چرا سرعت دانلودم شب ها کم میشه؟
کسی میدونه؟
منطقه ما فيبرنوريه و فقط خود مخابرات adsl ميده.ميخوام از وايمكس كوچ كنم به adsl
بيشترين سرعتي كه ميده چقدره و مودمي رايگاني كه تو طرح هاش اعلام ميكنن چه ماركيه.بدردبخور هست يا نه؟
منطقه ما فيبرنوريه و فقط خود مخابرات adsl ميده.ميخوام از وايمكس كوچ كنم به adsl
بيشترين سرعتي كه ميده چقدره و مودم رايگاني كه تو طرح هاش اعلام ميكنن چه ماركيه.بدردبخور هست يا نه؟
دوستان الان بهترین سرویس رو آسیاتک میده توی استان البرز.
من چون خودم هم مرتب با اینترنت سر و کار دارم سرویس خوب خیلی برام مهمه. این رو هم بگم که شرکت خود ما هم نمایندگی آسیاتک رو داره. ۱۰۰٪ راضی نسیتم اما فعلا از لحاظ قیمت و کیفیت بهتر از بقیه هستش.
هرکی از دوستان خواست من می تونم براش چک کنم که خطش فیبر نوری هست یا نه
موفق باشید
از دوستان کسی هست تو کرج از اینترنت وایرلس استفاده کنه؟
دنبال یه سرویس دهنده وایرلس خوب تو کرج میگردم.
اگر جایی میشناسید و راضی هستید از خدماتش لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم.
سلام دوستان الان بهترین ارائه دهنده اینترنت ADSL در کرج کدوم شرکته ؟ ممنون میشم جواب بدین :n12:
نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
نگاه کنید من که ساکن کرج نیستمونقل قول:
ولی تا جایی که میدونم پارس آنلاین و شاتل بین بد و بدتر ،بد هستند
یعنی این دو شرکت بهترند وضعیتشون در ایران البته صبانت هم ظاهرا بد نیست ولی خیلی مطمئن نیستم باید برید تایپیکش بررسی کنید
فقط بستگی داره شما چه چیزهایی مدنظر دارید
پارس دانلود شبانه رایگان نداره،بلکه یک سوم میشه حجم شبانه اش
یعنی اگر 3 گیگ دانلود کنید 1 گیگ از حجمتون کم میشه
من کرج هستم.شاتل 6 ساله مشترک هستم.برای من به عنوان یک کاربر عادی تا به الان خوب بودهنقل قول:
Follow Your Instinct!
سلام دوستان من تازه می خوام برم کرج منطقه گلشهر. می خواستم بدونم بهترین شرکتی که می تونم ازش اینترنت بگیرم چیه که شبانه فیری باشه سرعت خوب باشه پینگم خوب باشه چیه؟
یعنی هم بتونم دانلود کنم شبا هم بازی آنلاینی خواستم بکنم بتونم.
ممنون می شم جواب بدین:n01:
با سلام.
طبق نظر اکثر دوستان، کیفیت اینترنت توی نقاط مختلف این شهر نمونه (کرج) فرق می کنه و نمی شه یه حکم کلی داد.
تجربه خودم:
من 10 سالی میشه از صبانت سرویس می گیرم! دیگه یه جورایی بهش عادت کردم. قبلش یه مدت کم شبدیز داشتم که خیلی وضعش خراب بود! اوایل فکر کنم اسم صبانت، البرز نت بود و آی اس پی محلی هم بود بعدا سراسری شد. به نظر من صبانت متوسطه، البته من تجربه شبکه دیگه ای رو نداشتم اما اینطور حدس می زنم.
متاسفانه شرکت های ایرانی معمولا توجهی به کیفیت کار و حقوق مشتری ندارن و حرف اول رو سود مالی می زنه واسه همینم به فکر افزایش کاربران هستن و اینطوری میشه که سرعت به تدریج افت می کنه. توی شهر ما هم که ماشاا.. بیشترین نرخ رشد جمعیت کشور رو داشته و هر خونه تبدیل به 10 واحد شده! این هم تاثیر خودشو روی کیفیت اینترنت (مثل کیفیت دیگر سطوح زندگی) می ذاره. یک مورد دیگه هم که بد نیست به دوستان بگم اینکه بعضی مواقع هم کندی سرعت به خاطر خطوط تلفن و نویزیه که روی اوناس...
یک سئوال هم از دوستانی دارم که ساکن کیانمهر هستن: به نظرتون چه شرکتی اونجا بهتر سرویس میده؟
دوستان یک سئوال دیگه:
ممنون می شم اگر کسی می دونه لیست ISP هایی که در کرج اینترنت همراه با مودم (رایگان) ارائه می دن رو معرفی کنه...
سلام دوستان
حدودا یه هفته ای هست که اینترنت من خیلی افت سرعت داشته
آیا اینترنت شما هم اینطوره؟
مرکز خاتم الانبیا
با سلام
کسی میدونه کدام قسمت های کرج اینترنت فیبر نوری وجود داره؟
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلام
کسی میدونه کدام قسمت های کرج اینترنت فیبر نوری وجود داره؟
با تشکر