خوب حالا که میخواید لایو بازی کنید.
درباره زمانشم بگید.
ببینید.
لایو سه نوع امتیاز داره.
Blitz
Standard
Bullet
که هر کدوم هم امتیازاش جداگانس
کدوم باشه؟
امتیازای منم به ترتیب ایناس:
1007
1181
978
Printable View
خوب حالا که میخواید لایو بازی کنید.
درباره زمانشم بگید.
ببینید.
لایو سه نوع امتیاز داره.
Blitz
Standard
Bullet
که هر کدوم هم امتیازاش جداگانس
کدوم باشه؟
امتیازای منم به ترتیب ایناس:
1007
1181
978
ممنون
به نظر من فقط یه جوری باشه که 2 نفری که با هم بازی میکنن یک بازی رفت و برگشت داشته باشن با هم . یعنی یکی سفید بازی بعدی سیاه . بازم هر جور خودتون صلاح میدونید .
مثل اینایی که میخان یه بازی یاد بگیرن میگن حالا بیا بازی کن توی بازی یاد میگیری من میگم زودتر همینجوری یه دست دوستانه ای چیزی بازی کنیم اگه دورش هم کم بود مشکلی نیست تا شروعی باشه برای بازیای بیشتر
اون که زیاد مهم نیستنقل قول:
ولی در کل بازی 1 و 2 دقیقه که زمان بش اضافه نمیشه bullet هست
بازی که 3 تا15 دقیه هست و زمان اضافه نمیشه blitz
بازی که بیستر از 15 هست و زمان اضافه میشه standard
بهترین زمانم واسه مسابقه فک کنم 15 دقیقه 3 ثانیه هر حرکت اضافه کنه یا5 ثانیه.
یا کلا کل بازی در 20 دقیقه یا 25 یا حتی 30 دقیقه
می خواین 15 3 رو بزاریم برا شروع یا 15 5 تا بد وضعیت دستمون بیادکه واسه اکثریت کافی وخوبه یا نه.
تعداد دورهم 5کافیه زیادم هست!
خلاصه زود تر بچه ها هماهنگ کنن لیست و بدن
مسئولیت قرعه کشی و وارد کردن اسمها رو نتی ه های بازی ها با من.
بقیه هماهنگی هام با شما
فقط زود.:31:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
اون که میشه دوره ای و مثلا 158 نفر 2 3 ما طول میکشه:31:نقل قول:
ولی سوئیسی دور اول رو رندوم رنگو انتخاب میکنه ولی مثلااگه شما دوراول سفید بودی دور بعد با سیاه بازی مکنی اگه هم به نفری بخوری که دور قبلی اونم سفید بود برنامه رندوم انتخاب میکنه
منم همینو میگم بیان سریع یه تورنمت دوستانه با هر تعدادی بزنیم اگه کم بود 3 دور بچه هادستشون بیاد یه شروع بشه تا بعد
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
اون که میشه دوره ای و مثلا15 نفر 2 3 ما طول میکشه:31:نقل قول:
ولی سوئیسی دور اول رو رندوم رنگو انتخاب میکنه ولی مثلااگه شما دوراول سفید بودی دور بعد با سیاه بازی مکنی اگه هم به نفری بخوری که دور قبلی اونم سفید بود برنامه رندوم انتخاب میکنه
منم همینو میگم بیان سریع یه تورنمت دوستانه با هر تعدادی بزنیم اگه کم بود 3 دور بچه هادستشون بیاد یه شروع بشه تا بعد
بابا چرا خودتون رو اذیت میکنید بازی های رفت و برگشت دوبار یه بار سفید یه بار مشکی بعدش نتیجه لعلام بشه حذفی حال یا لیگ دیگه سوییسی یا تیمی یا ناپلئونی چیه .
مشکلش اینه که اولمثلااگه 10 نفر باشن خیلی طو لانی میشه و 90 بازی مسشه.!نقل قول:
بعد اگه کسی از مسابقات بره بیرون به هم میرزه یاکسی تو بازینمیتونه بیادفرض کن وسطبازی ها یکی از بازی بره بیرونهمهچی بهم میریزهچون بازی ها 2 به2 یه یکی با یکی بازی کرده یکی نه
شما اسم سوئیسی اینا رو بی خیال شو.:31:
امتحان میکنیم بچه هامی بینن.:31:
دوستان من تو یه گروه دیگه عضوم نمیتونم تو گروه پی سی ورلد عضو بشم مشکلم اینه!
مثل اینکه 15 نفر تو گروه تا حالا عضو شدن ... باید چنتا دیگه بیان؟؟؟؟
اقا سویسی بهتره
یه کسی که بلده با برنامش کار کنه مسابقه رو اماده کنه
خوبیه سویسی اینه که اگر کسی بخواد انصراف بده میشه ولی توی حالات دیگه اگه کسی انصراف بده خیلی دردسر میشه
نه اینجوری نیستنقل قول:
من الان توی 4 تا گروه عضو هستم
نهنقل قول:
ربطی به اون داره
من الان تو 4 تا گروه عضوم.
نمیدونم والله
سمت راست چه چیزایی برات نوشته؟
هر جوری میخاین بازی کنید برام هیچ فرقی نداره چون قهرمان منم...!!!
نظر بنده bullet هست که دیگه کسی تقلب نکنه!!!
درسته تو bullet نمیشه تقلب کرد
اما دیگه اونجام زمان خیلی کمه
بازیای من اینطوریه
Blitz
170 (82/82/6)
Standard
(68/35/3)
Bullet
32 (14/18/0)
این سومیه که بدرد اینجا نمیخوره.همون 2 تای اولی بهتره.
راستی این سایت متقلبارو شناسایی میکنه.
اگه خواستید ببینید طرفتون تقلب میکنه یا نه به حرکت های واضح دقت کنید.یعنی واضحه که این حرکت باید وزیره شما رو بزنه و راه بهتری نیست.اما بازم چند ثانیه برا اون حرکت وقت تلف کنه.
دوستان من یه بازی درست کردم.
در این بازی سه روز برای هر حرکت وقت هست.و در این سه روز دوستان حرکت خودشون رو انجام بدن و بعد از این که حرکت را انجام دادن از منوی سمت راست گزینه submit vote رو انتخاب کنند.3 روز بعد حرکتی که بیشترین رای رو آورده انجام میشه.فقط لطفا مسابقه رو جدی بگیرید
مواظب باشید که به گزینه های draw و resign رای ندید.draw یعنی درخواست مساوی شدن بازی.و resign هم یعنی انصراف از بازی.
بازی 20 دقیقه دیگه شروع میشه.
اینم لینک بازی.فقط اول باید تو گروه ایران عضو بشین
کد:http://www.chess.com/votechess/game.html?id=17155#
BBQ lovers کیه ؟ تیمی داریم بازی میکنیم ؟ چجوریه این ؟ ما کل گروهیم ؟
این مسابقات این طوری هستش که همه رای میدن بعد حرکتی انجام میشه که بیشرین رای رو آورده باشه
فقط نمیدونم چرا نمیتونم تو اینجا حرکت کنم!!شمام همینطوری هستید؟
آره..................................
يوزر منم m1091
خوب من بلد نیستم با سویس منیجر کار کنم محمد حسین این کارو به عهده گرفته با هاش همکاری کنین تا هرچه زودتر شروع کنیم
آها فهمیدم چه جوری باید حرکت کنیم اول روی اسم گروه که گوشه راست نوشته کلید کنید بعد رای بدید
در ضمن بهتون بگم تا حالا 2 رای داده شده هر 2 e4 بوده
منم رفتم . حالا شد 3 حرکت e4 . میگم یعنی این 2 دو روز طول میکشه تا نوبت به حرکت بعدی برسه ؟نقل قول:
اینجوری که یه جوریه !:31:
( روی اسم گروه کلیک کنید . دوباره همون صفحه باز میشه که این دفعه میشه حرکت کرد بعد از پایینش گزینه vote رو بزنید . رای شما ثبت میشه . )
منم رای دادم شد 4 تا :27:من تا حالا با هر ایرانی بازی کردم اولین حرکتش e4 بوده . به نظر من اولین حرکت بیشتر ایرانی ها e4 هست .( فعلا اولشه بعد حرکتا تفاوت پیدا می کنه ) (parsa001)
بچه ها تو يكي از بازيهام حريفم يه حركتي كرد كه هنگيدم!!!!
اينو كه ميگم تجسم كنيد:
يه سرباز داشت كه هم جلوش و هم بغلش من يه سرباز داشتم پس هيچكدوم رو نميتونست بزنه ولي با يه حركت نميدونم چجوري اون سربازيم كه بغلش بود رو زد،بعد يكي هم اومد جلو و اومد كنار اون سربازيم كه جلوش بود!!!! اميدوارم تونسته باشيد تصور كنيد.
اين چجوري اين كا رو كرد؟
اون بازي هم خيلي حساس داشت پيش ميرفت و با او حركتش كل برنامه هام ريخت به هم و باختم
طرف وقتي اين حركتو كرد،تو قسمت چت بازي هم خنديد:2:
این حرکت رو در اصطلاح ((آمپاسان))گویند و جز قوانین بازی می باشد.. پس هنگ نکنید..!!:31:نقل قول:
پس در نتیجه وقتی میخوای سربازتو 2 تا جلو ببری باید انتظار امپاسان کردن حریفتو داشته باشی و اگر یک حرکت بگذره دیگه نمیتونه امپاسان کنه...
اين حركت از اون اول جرو قوانين شطرنج بوده؟ يعني تو مسابقات بين المللي هم اين حركت تو قانونه؟نقل قول:
پس چرا هيچكس اين حركتو نگفته بود!!!!عجب قانون مضخرفي
اسم حرکت آن پاسان هستنقل قول:
بچه ها تو يكي از بازيهام حريفم يه حركتي كرد كه هنگيدم!!!!
اينو كه ميگم تجسم كنيد:
يه سرباز داشت كه هم جلوش و هم بغلش من يه سرباز داشتم پس هيچكدوم رو نميتونست بزنه ولي با يه حركت نميدونم چجوري اون سربازيم كه بغلش بود رو زد،بعد يكي هم اومد جلو و اومد كنار اون سربازيم كه جلوش بود!!!! اميدوارم تونسته باشيد تصور كنيد.
اين چجوري اين كا رو كرد؟
اون بازي هم خيلي حساس داشت پيش ميرفت و با او حركتش كل برنامه هام ريخت به هم و باختم
طرف وقتي اين حركتو كرد،تو قسمت چت بازي هم خنديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
اوه چهقدر سریع تو این تاپیک پست میدن ..داشتم پستای قبل رو میخوندم...
آقای 4umbaz راست میگه .انپاسانت (enpassant) یه واژه ی فرانسوی هست که معنای فارسی آن (در حال عبور ) نام دارد .نقل قول:
گرفتن در حال عبور فقط در صورتی ممکن است که شرایط زیر برقرار باشند :
1- اگر پیاده ی مهاجم پیاده ی سفید است باید در عرض پنجم و اگر پیاده ی سیاه است در عرض چهارم صفحه ی شطرنج باشد .
2- پیاده ای که می گیرد و پیاده ای که گرفته می شود باید در ستون های همجوار یکدیگر باشند .
3- پیاده ای که گرفته می شود باید در خانه اولیه خود باشد ( پیاده ی سفید در عرض دوم و پیاده ی سیاه در عرض هفتم )
4- پیاده ای که گرفته می شود باید در اجرای حرکت خود دوخانه به جلو برود .
5- پیاده ی حریف در نوبت خود پیاده ای را که که دو خانه به جلو رفته است می زند . مثل آن که پیاده فقط یک خانه پیش رفته باشد .
گرفتن در حال عبور باید بلافاصله پس از آن که پیاده ی حریف دو خانه به جلو رفت صورت بگیرد و اگر این کار در همان حرکت بعد انجام نگیرد سیاه به (جای گرفتن در حال عبور) حرکت دیگری می کند و در نتیجه پیاده ی سفید تا پایان بازی از این حمله در امان خواهد بود . ( PARSA001):31:
اِ شما همون کسی نیستید که سر بازی با اندونزی به تیم ایران امید میدادید؟ (از همون اول با خودم گفتم یوزت خیلی آشناست:31:)نقل قول:
آمپاسان نه ، آن پاساننقل قول:
اين حركت از اون اول جرو قوانين شطرنج بوده؟ يعني تو مسابقات بين المللي هم اين حركت تو قانونه؟
پس چرا هيچكس اين حركتو نگفته بود!!!!عجب قانون مضخرفي
ما بودیم اما روحیه موحیه هم نمیدادیم . ما فقط هی عضو میشدیم هی مارو از مسابقه حذف میکردند.میگفتند بازیت خوب نیست:31:نقل قول:
اِ شما همون کسی نیستید که سر بازی با اندونزی به تیم ایران امید میدادید؟ (از همون اول با خودم گفتم یوزت خیلی آشناست)
البته اون موقع تو آنلاین یه بازی داشتم که اونم باخته بودم:31:
یه تورنومنت گذاشتیم خواستید توش شرکت کنید.تو تورنومنت میشه باهم جام بزاریم.
این مسابقاتی که من گذاشتم مانع مسابقات سوییسیتون نمیشه ها.
کد:http://www.chess.com/tournament/p30world
ما رای دادیم حالا گروه ما داره یعنی با یه گروهی بازی میکنه؟
این یه مدلشه.نقل قول:
ما رای دادیم حالا گروه ما داره یعنی با یه گروهی بازی میکنه؟
الان گروه پی سی ورد داره با یه گروه دیگه بازی میکنه.
اما یه مدل دیگه هم هست که اعضای یه گروه با یه گروه دیگه بازی میکنن.
بدی این قسمت بازی امتیازیا این که باید سه روز تموم شه تا حرکت انجام شه.
اما بازی بین اعضا حداکثرش 3 روز هست.البته تعداد روزاش رو میشه تعیین کرد . معمولا سه روز انتخاب میشه.
اینو یادتون نره:
من نمیتونم شرکت کنم چون تو یه تورنومنت دیگه هم هستم . تا اون بازی تموم نشه نمیتونم اینو شروع کنم.کد:http://www.chess.com/tournament/p30world
تورنومنت بازی افراد یه گروه با خودشون هست.که خود سایت به ترتیب امتیاز افرادو میچینه
ول کنید آنلاین رو
زودتر سوئیسی با 5 دوره راه بندازین بازی کنیم
اگه نمی تونید حذفی رفت و بر گشتی بزارید....راحتترین راه هست:31:
30 ثانیه برای هر حرکت بهتر از زمان کل هست...ولی اگه توی 30 ثانیه یکی حرکت نکرد چی میشه ؟
من گاهی برای جند ده ثانیه ارتباطم قطع میشه دوباره وصل میشه :31:
دوستان براساس اسامی پست اول اسمها رووارد کردن و دور اول رو چیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون لیست انتظار تو پست اول نفهمیدم چیه.:31: اون یه نفر قضیهاش چیه.
اگه کسی بازی میکنه یا کسیاز افراد بالا بازی نمی کنن بگین.بگینکه پاک کنم و اضافه کنم
دوباره قرعه کشی کنم
5 دورهمگذاشتم.
زمان بازی هاچی شد درپست اول 15دقیقه نوشته .زمان اضافه نمیشه؟ اینا رو واضح مشخص کنین.
به نظرم 15 دقیقه 5 یا 3 ثانیه برا هر حرکت خوبه.
یه توضیح درباره جدول
Bo. که همون شماره میزه.
SNO شماره و ترتیب که اسم ها رونوشتم و چیزی نیست در واقع ترتیب اولیه است در واقع مثلا شماره من 13 است می تونم تو جدول دنبال 13 بگردم تا اسمم روپیدا کنم
Res. که نتیجه بازیه
Pts هم که امتیازه که برا همه الان صفره.:31:
bye هم چون تعداد فرده آخرین نفر بای میخوره و یه امتیاز بهش داده میشه:31:.
البته چون به ترتیب حروف الفبا بوده اولین دور zoohaa بای خورده ولی دور های بعد کسی که کمترین امتیازرو داره بای میخوره.
اینم می دونین که برد 1 امتیازه مساوی 0.5 :31:
آهان اینم یادم رفت اولین نفر از چپ سفیده دومی سیاه.
خلاصهاونا که هستناوناکه نیستن اعلام کنن قرعه کشی نهایی انجام شه که انشالافردادیگه آغاز شه.!
بسم الله
این تورنمنت چه جوریاست دوره ایه ؟ اعضا با هم بازی می کنن؟نقل قول:
بعد بازی ها 3 روز واسه هر حرکته؟!
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
آهان راستی الان یه چی تو پست اول متوجه شدم
xxxj چرا دو تا یوزر داره؟:31: بلاخره با کدوممیاد که اونیکی رو پاک کنم.:20:
برای لایو اگه 2 دقیقه دیسکانکت بشید بازی رو باختید.نقل قول:
ول کنید آنلاین رو
زودتر سوئیسی با 5 دوره راه بندازین بازی کنیم
اگه نمی تونید حذفی رفت و بر گشتی بزارید....راحتترین راه هست
30 ثانیه برای هر حرکت بهتر از زمان کل هست...ولی اگه توی 30 ثانیه یکی حرکت نکرد چی میشه ؟
من گاهی برای جند ده ثانیه ارتباطم قطع میشه دوباره وصل میشه
برای هر حرکت هم زمان اضافه که گذاشته میشه اگه زود حرکت کنید زمانش به حرکت بعدیتون اضافه میشه.
و اگه زمان تموم شه بازی رو باختید.
در ضمن بازیای آنلاین هیچ ربطی به بازیای سویسی شما نداره.شما میتونید اون مسابقات رو هم شروع کنید.
گزینه جوین هم دست شماست نه من
اول از همه من اعلام آمادگی میکنم.برای بازی سویسینقل قول:
این تورنمنت چه جوریاست دوره ایه ؟ اعضا با هم بازی می کنن؟
بعد بازی ها 3 روز واسه هر حرکته؟!
راستشو بخوای نمیدونم چه جوریاس ولی میدونم لااقل باید چند تا بازی بکنید
سلام
دمت گرم من خيلي سرم شلوغه بازم شما يه حركتي كردي.ايول داري
دو نفرن انگار!برا جفتشون بزارنقل قول:
آهان راستی الان یه چی تو پست اول متوجه شدم
xxxj چرا دو تا یوزر داره؟ بلاخره با کدوممیاد که اونیکی رو پاک کنم.
فقط يه چيزي تمام بازيا محدود نشن به يه روز.2-3 روز براي دور اول مهلت داده بشه تا دونفر زمان مسابقه رو با هم هماهنگ كنن:20:
یک قدم مثبت...نقل قول:
فقط زمان بازی رو اعلام هم بکن فردا خوبه زمان هم 15 دقیقه+5 ثانیه...
من با 12 دقیقه و 10 ثانیه موافقم
حالا خیلی فرقی نمیکنه . یه زمانی بذارید . فقط یه مشکل هست.باید همه بچه ها رو بتونیم جمع کنیم.
آقا من عوض این گروه شدم، اعلام آمادگی هم کردم، یوزرمم huti_421 هست، حالا چه کنیم ؟ :دی
شما اگه بازی میکنی بگو که اسمتو اضافه کنمنقل قول:
اونهایی که بازی هم نمی کنن بگن.این لیست انتظار مبگین چی بود؟:31:
که فردا انشالا من همه اسامی روکه دارم دوباره قرعه کشی می کنم تاساعت 2
این قرعه کشی نهایی خواهدبود و شما زود تا مثلا 3 روز بازی هاتون رو بکنین
و البته این جدول به معنی این نیست که کسی نمیتونه وارد تورنمت بشه دیگه:31: ولی دیگه دور اول رو نمی تونه بازی کنه و از دور 2 می تونه بیاد.
شما حتی می تونین وسط تورنمت انصرا ف بدین
:31:
فردا تا 2جدول نهایی رو می زنم خودتون با حریفتون هماهنگ کنین بازی کنین برنده نتیجش رو به من بده
شرکت کننده ها یا نکننده ها هم زودتر اعلام کنن.!
بازی 5 دور 15 دقیقه 5 ثانیه هر حرکت هست.
سلام دوستان،
میگم کدومهاتون دیال آپین؟
این تیکه آشنا میزنه! : دینقل قول:
البته اون موقع تو آنلاین یه بازی داشتم که اونم باخته بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
Chessmathser جان، منم هستما، کجا اسامی رو میزنین؟