ظاهرا این بازی اصلا LAN آفلاین نداره؟
Printable View
ظاهرا این بازی اصلا LAN آفلاین نداره؟
دوستان سلام
من نسخه 2 DVD بازی رو خریدم اما کرکش کار نمیکنه میکه دوباره تلاش کن
بعد پچ 1.02 رو دان کردم با کرک RAZOR بازم میگه دوباره تلاش کن
داشتم اپ میکردم بازی رو (همون بعد نصب) قبلش اون SC2.patch1.0.2 رو توی محل بازی ریخته بودم که بعد از دانلود 6mb این ارور رو داد حالا این چی میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پست #87 هم عمل کردم اماااااااااااااااااااا:13:
ببینم ورژنی که با پچ ها باشه هم هست
:11:
دوستان فایل keytro رو هرکی داره برام بزاره . چون وقتی اجرا می کنم ارور don't send میده .
خدمتت:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/412752076/Keytro.rar
نقل قول:
مرسی . ولی بازم don't send میده . دوستان بازی با SP3 مشکل نداره ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام مثل اینکه کسی نیست جواب مارو بده
برا منم پیغام dont sent داد بازی من 3 تا دی وی دی هستش
تو پ.وشه ساپورت بازی هم وقتی رو اپدیتر میزنم این پیغام رو میده There is no patch file to apply.
چرا هیچکسی راهنمایی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟
منم وقتی بازی رو اجرا میکنم این صفحه میاد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن وقتی فایل keytro اجرا میکنم . وقتی F2 رو میزنم ارور میده و میاد بیرون
بازی رو هم آپدیت کردم .
بچه ها اگه ميشه يك فروشگاه معتبر بغير از فروشگاه انجمن باسه خريد اين بازي بهم معرفي كنيد من از قديمي هاي اين بازيم زماني كه من اين بازي رو مي كردم دنيا معني استراتزي رو تازه فهميده بود شايد شماهم با من موافقيد هرچند خيلي ساله اما مزه اش هنوز تو ذهنمه اگه ميشه باسم پيام شخصي كنيد به پروفايلم
اشتباه شد...
حذف شود...
اقا من پدرم درومد این ورژن جدید رو دانلود کردم ، حالا موقع اجرا مانیتورم اررور میده ( مانیتورم 15 اینج ال جی 585E میباشد ) و
out of frequency میده .... ظاهرا مشکل ریزولیشن و hertz داره . چیکار باید بکنم؟؟؟
با سلام .
ببخشید دوستان میشه یه لینک مستقیم از کرک واسم بزارین ؟
هرچی میزنم دانلود نمیشه .
مگا آپلود و هات فایل هم که قیلتره .
کرک صفحه ی اول:نقل قول:
هاست Load.to
کد:http://www.load.to/sOtl2k399S/sc2_rld_1.0.2.rar
اقا keytro من ارور don t send میده.یکی لطفا کمک کنه!!!
اصلا یکی لطفا یه اموزش درست برای نصب در windows xp و online بودن بذاره!!!!:19: (نصب با crack razor 1911 و keytro). در ضمن keytro من اررور dont send میده!!!:41::19:
خوب تمومش کردیم خیلی مشته
ببخشید دوستان من هر کاری میکنم قسمتی که یه map انتخاب میکنیم و با کامپیوتر بازی میکنیم کار نمیده
در ضمن مال من خودش کرک شدس
چیکارش باید بکنم
سلام دوستان.
من این بازیو از یه فروشگاه اینترنتی خریدم . مشکل هم برای نصبش نداشت , ولی وقتی میخوام اجرا کنم پچ میخواد. برای دانلود که میزنم میگه پچی نیست برای دانلود! . یکی از فایل هایی هم که برای اجرای بازی توی help ش نوشته بود ویروسی هست و نمیتونم استفاده کنم. ممنون میشم یه راهنمایی بکنید. اسم فایلش keytro هست. از لینک صفحه ی پیش هم استفاده کردم ولی باز هم میگه ویروسیه!
سلام به همگی.
موقعی که بازیرو اجرا می کنم ازم اکانت می خواد.کرک اشکال داره؟
من مه کرک رازور1911رو قبول دارم همگی اون کرک رو دانلود کنید
آقا من عین کارهایی رو که گفتید انجام دادم ویندوز هم حتی عوض کردم و دوباره امتحان کردم.
همه چی درسته ولی وقتی تو بازی میرم Play as Guest رو میزنم میگه باید اکانت Battle.net داشته باشی.
سلام
برای Install کردن بازی باید حتما به اینترنت متصل باشم ! مشکلی پیش نمیاد که ؟
برای آپدیت هم که بعد از نصب پیغام میده الان میگه 1.03 رو دانلود کن .... برای این پچ کرک هم اومده ؟
ممنون
واسه من درست شد.
1.ویندوز سون لازم بود.
2.موقع نصب و بازی کردن نباید به اینترنت وصل میبودم.قبلا کانکت میموندم برا همین نمیشد.
خواستم برم تو بازی رفت برای اپدیت 1.03..بعد اپدین کرک دیگه کار نکرد و نمیشد رفت تو بازی××بازی رو باید دوباره کرک کنم با رزور؟؟؟.....الان با رازور امتحان کردم اما باز دیگه نمیشه رفت تو بازی چه کنم
سلام
از من بعد از نصب موقعی که روی ایکون بازی کلیک میکنم میگه باید پچ نصب کنی میزنم ok یه کم صبر میکنه و دوباره همین پنجره میاد (در حالیکه به اینترنت وصل هستم )
پچی که دوستمون گذاشته بود رو دانلود کردم و توی دایرکتوریش اکستراکت کردم ولی اینبار وقتی رو ی ایکون بازی کلیک می کنم ارور میده و باز نمیشه
من نمی خوام کرکش کنم (و بازی ) فقط می خوا م گرافیکشو ببینم و قدرت کارت گرافیکم رو
با تشکر
دوستان لطفا یه کرک برای پچ 1.0.3 یزارید. خیلی نیاز دارم! البته وارد بازی میشه با کرکی که الان دارم ولی برای فایل keystro وقتی F2 میزنم ارور میده نمیتونم کاری کنم.:41:
یک کرک برای پچ 1.03 نیست ما بریم ادامه بازی رو انجام بدیم
ای بابا! یعنی باید صبر کنم کرک بیاد؟:41:نقل قول:
کرک برای پچ های دیگه نیست؟ میشه اگر هست لینک مستقیمشو بدید؟
چه اروری؟اگه Don't Send میده ویندوز عوض کن(7 بریز) درست میشه.نقل قول:
در ضمن دوستان به 1.03 آپدیت نکنید.پچ ها رو دستی دانلود کنید و بعد نصب کنید و بعد کرکو بریزید.
منم یه 2 روزی هست 7 نصب کردم ولی بازم keystro اجرا میکنم Don't Send میده چکار کنم.
F2 که میزنم ارور میده میگه نمیتونه اجرا کنه . حصوله win عوض کردنم ندارم :31: یه کمکی کنید! این حتما باید keytro اجرا کنیم؟ اخه این انتی ویروسه ازش تروجان گرفته :31:نقل قول:
حتما باید قبل اجرای keytro آنتی ویروس و فایروال خاموش باشه . منم امروز روی 7 امتحان کردم جواب داد .
دوستانی که با اجرای فایل keytro مشکل دارند از این روش استفاده کنندنقل قول:
برنامه Sandboxie رو از ادرس زیر دانلود و نصب کنید
انتی ویروس خودتون رو به طور موقت غیر فعال کنیدکد:http://www.sandboxie.com/SandboxieInstall.exe
حالا روی فایل keytro راست کلیک کنید و گزینه Run sandboxed رو انتخاب کنید . یک پنجره باز میشه که شما باید گزینه Run Outside Sandbox رو انتخاب کنید و روی OK کلیک کنید . حالا keytro اجرا میشه و شما می تونید با زدن F2 کرک رو کامل کنید و از بازی بصورت افلاین لذت ببرین!!
نکته : حواستون باشه حتما گزینه Run Outside Sandbox رو انتخاب کنید در غیر اینصورت keytro اجرا میشه اما کرک عمل نمی کنه موفق باشین
ایول , مرسی . یه خواهش دیگه , شما که اینو گزاشتی یه لینک مستقیم هم برای کرک 1.0.1 غش 1.0.2 ( اگرم 1.0.3 بود که چه بهتر :31: ) بزارید خیلی خیلی ممنون میشم.نقل قول:
ای بابا بازی رو بازم update کردیم وکرک دوباره احتیاج پیدا کردیم:41:
آقا کسی تونست کرک واسه v1.0.3.16291 پیدا کنه همینجا بگه....
اصلا فکر کنم update فقط برای خراب کردن کرک بود چون وقتی توضیحات update رو خوندم یه چیزای چرت بی ربط نوشته بود...
نقل قول:
باشه ، من خودم فقط از اپدیتی که تو سی دی بازی بود استفاده کردم ولی بازم میگردم ببینم چی میشه
نقل قول:
راستش به نظر من هم بهتره بازی رو به ورژن 1.0.3 اپدیت نکنین ، اگه الان دارین بازی رو راحت اجرا می کنید پچ های جدید تاثیری تو بازی ندارند مثلا تو توضیحات پچ ورژن 1.0.3 نوشته :
Fixed an issue preventing some players from accessing offline play from the login screen
یعنی تعمیر باگی که باعث میشه بعضی از بازیکن ها نتونن بازی رو افلاین بازی کنند . خوب اگه شما می تونید بازی رو افلاین بازی کنید نیاز به این اپدیت نیست!!! بازم اگه اشتباه می کنم بگین
دوستان من بازیمو اپدیت کردم به ورزن 1.03 و کرک رازور از کار افتاد و نمیشد دیگه بازی کرد......بازی رو پاک کردم ودوباره نصب کردم و نزاشتم اپدیت شه.....فایلهای اپدیت 1.02 رو از صفحات قبل دانلود و اکسترکت و کپی تو فولدر بازی کردم یه عالم فایل اضافه شد بلافاصله بعد از کپی تا روی ایکون بازی دابل کلک میکنم یه سری از فایلهای که با کپی اپدیت اونجا اومدن غیب میشن و یه اررور با عنوان an error occurred starting starcraftII, please try again...........چه کنم
فکر کنم چون به 1.01 آپدیت نکردی این مشکل رو دارینقل قول:
چطوری میشه بازی رو بدون اینکه آپدیت کرد اجراش کرد؟
میترسم بگذارم به 1.3 آپدیت بشه دیگه نتونم اجراش کنم
البته کرکش اینجا هست شاید جواب بده
STARCRAFT 2 CRACK V1.03کسانی که بازی رو آپدیت کردند با این کرک تست کنند
ORکد:http://www.fileserve.com/file/NzhyGga
ORکد:http://hotfile.com/dl/58649147/3480019/sc2_rld_1.0.1.rar.html
کد:http://www.megaupload.com/?d=COSS2L4W
من همون هفته ی پیش از این نرم افزار استفاده کردم ولی بازم نشد . همون ارور رو میدهنقل قول:
آبدیت پج 1.0.2 برای کسایی که هیلتر شکن برای دانلود ندارن و کسانیکه 1.0.3 رو نصب کردن بازی رو uninstall کنند و با این 1.0.2آبدیت کرده و با کرک razor کرک کنند دوبارهکد:http://rs914.rapidshare.com/files/413898850/SC2.patch1.0.2_zyberakuma.rar
قبل از اینکه بازی رو اجرا کنی اینترنتت رو dc کن همین...نقل قول: