چرا نمیشه؟مشکلش چیه؟نقل قول:
Printable View
چرا نمیشه؟مشکلش چیه؟نقل قول:
اشکالش اینه که این یارو برادرشه.اگه مرغ تو خونش هم کشته بودند باید یکم باهاشون برخورد میکرد.همون اول که سماواتی بهش گفت پهلوون من خیلی دوست داشتم.همه چیز را فراموش کرد.(به قول ما اصفهانی ها هندونه ها رفت زیر بغلش):27::27::27::27:نقل قول:
اصلا فکر نمیکردم این حاج بهزاد دکترای تئاتر از فرانسه داشته باشه !!
دیگه امشب مطمعن شدم که این سریال قصد خراب کردن وجهه اصفهان رو داره
من نمیدونم کی برای دیدن نمای اصفهان به آتیشگاه میره؟ یعنی صفه بوق؟
این به کنار
نمای اصفهان رو هم که دیدید؟ باغات و زمین های کشاورزی پشت کوه!!!!!!!
بابا پژمان حالا گیر نده ولش کن !
اینجوری فکر کن : "کوه آتشگاه هم کوهه دیگه " خیلیها به دیدنش میرن
بار اول نیست از این منطقه برای سریال ها و فیلها استفاده میشه
گیر چیهنقل قول:
کاری به کوه ندارم منظورم روی نمای اصفهان هست
اشتباه میگم؟
واقعا اينا .... كردن به لهجه اصفهانينقل قول:
يكي نيست بگه آخه بازيگر اصفهاني كم بود ؟
نقل قول:
حالا كي نگاه اين سريال مي كنه كه به فكر آبروي شهرت اصفهان هستي؟ :27:
بهتره بگی کی نگاه نمیکنه ؟؟ (البته من خودم شخصا 2-3 قسمتشو اونم تیکه نیکه بیشتر ندیدم .)نقل قول:
حالا كي نگاه اين سريال مي كنه كه به فكر آبروي شهرت اصفهان هستي؟ :27:
فکر کردی ملت میشینن Vampire Diaries میبینن ؟؟!
برفك تلويزيون با اون صداي خش خشش شرف داره پيش اين سريال :2:
من سلیقه و نظر ملت رو گفتم .
اگر نه خودم حالم بهم میخوره ازین سریال ها ..... .
من خودم براي تمام معلم ها و بچه هاي مدرسه مون Vampire Diaries رو دادم. :21:نقل قول:
بلاخره بايد از يه جايي شروع كرد . :10:
البته اینجا به هر حال تاپیک این سریال ایرانیه و مخاطبان و بیننده هایی داره که من نمیخوام بحثو منحرف کنم یا به اونا توهین کنم اما شما که این کارو کردید حداقل یه سریال درست درمون میدادید دست ملت .نقل قول:
ببخشیدا آخه Vampire Diaries هم شد سریال ؟؟! محتوا داره اضلا ؟!! چی داره اصلا ؟؟
ای بابا دارید خودتون رو خفه میکنیدنقل قول:
نمای اصفهان رو هم که دیدید؟ باغات و زمین های کشاورزی پشت کوه
باغ مگه بده
بیان مثل سریالهای تهرانی همش برجهای الهیه رو نشون بدن
اوه اوه این کریم چه بد بازی میکرد.اصلا فوتبالیست جماعت بازیگر نمیشه.یادمه یه بار هم عابدزاده یه فیلمی بازی کرد که پیام بازرگانی از اون قشنگ تر بود.:2:
این سریال افتضاحه.نمی دونم این حسن فتحی چرا این رو ساخته/
به نظر من کریم خیلی خوب بازی کرد!:11: حداقل از کل بازیه بهنوش طباطبایی تو این سریال بهتره!:31: با اون مهران گفتنش!!:27:
بنده به صورت کاملاً اتفاقی برای دومین بار در طول ماه مبارک این سریال رو دیدم و فقط بخاطر کریم و آرش نشستم تا آخر این قسمت رو دیدم . کریم که خیلی عالی بازی کرد ... سکانس توی زندان هم خیلی روان بازی میکرد اما آرش یکم خشک بود و نمیتونست با احساس دیالوگ بگه :دینقل قول:
همین که افتخار دادن توی سریال بازی کردن دمشون گرمه :40::27:
این واسه شما غیر اصفهانیا معقوله ولی واسه معظله چون میبینیم که چطور داریم مسخره میشیم.نقل قول:
ولی خداییش من دیگه از بحث لهجه خسته شدم.
از لهجه که بگذریم خداییش یه کم با دقت اگه نگاه کنین سریالو دارن وجهه ی اصفهانو خراب میکنن.حالا عمد یا غیر عمد و کاریش نداریم.تا اصفهانی نباشی این موضوع رو درک نمیکنی.حسن فتحی از چشم اصفهانیا افتاد.
یکی از دلایل اینکه هر رو فیلم ها و سریال ها افت میکنن همینه ! هر کسی میخواد یه چیزی بسازه خلاصه یه نهادی یه ارگانی یا یه سری اشخاص میان انتقاد میکنن که آقا به ما برخورد چرا توی این فیلم اینا اینکار رو کردن ! مطمئن باشید بخاطر اینهمه انتقادی که از لهجه توی این سریال شد هیچ سریال اصفهانی دیگه ای نخواهیم دید مگر در شبکه استانی اصفهان :دینقل قول:
میدونید چرا ما داریم ایراد میگیریم ؟.............بخواطره اینکه از بازیگرای اصفهانی استفاده نکردند
بهنوش طباطبایی و مسعود رایگان اگه درست اسمش را بگم افتضاحه بازیشون توی این سریال.نقل قول:
بهنوش بختیاری کجا بود؟ :دی
ميخوام يه بيانيه بدم و از همتون درخواستي دارم .
ببينيد بچه هاي عزيز فروم و فعال اين تاپيك .
سلام عليكم:31:
من تابحال اصلا فيلم در مسير زاينده رود رو نديدم . الانه هرجا يه سرك ميكشم خصوصا فارس نيوز . بحثها و صحبتهاي پيرامون اون رو ميبينم .
قصد كردم از قسمت جديد ببينم فيلم رو .
در خواست من اين بود كه يه دوست ثواب كار و صواب كار برا من خلاصه ايي از داستان اين مجموعه از اول تابحال بنويسه .
منتظر همتونم . قبول؟
نقل قول:منظورش همون بهنوش طباطبائی بود که واقعا هم خیلی بد بازی میکنه :41:نقل قول:
یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود:دینقل قول:
در خواست من اين بود كه يه دوست ثواب كار و صواب كار برا من خلاصه ايي از داستان اين مجموعه از اول تابحال بنويسه .
منتظر همتونم . قبول؟
یه شوتبالیست مطرح که مدعی پوشیدن پیراهن تیم ملی هم بودش اومد اصفهان
بعد یه تصادف مختصر الکی الکی زد طرف مقابل رو کشت و افتاد زندان
ولی انقدر پررو هستش که همش میگه من باید تو تمرین تیم ملی باشم نه زندان،یه استادیوم برام هورا میکشن و این صوبتا
یه عده آدم هم دنبال گرفتن رضایت از پدر مرحوم برای این شوتبالیست قصه ما هستن
سلام به همه دوستای خوبم.من همه قسمت های سریال رو به غیرازدوتا تاحالا دیدم نقاط ضعف وقدرت بسیاری داره ومن مایل به این شدم اونارو از دید خودم مطرح کنم.مثلا اینکه ماشین مادر مهران پلاک اصفهانه.ایا به نظر شما ممکنه توی همچین حادثه ای خانواده قاتل ومقتول باهم بشینند و اش بخورند.بیتا خودش درصحنه حادثه بود ودید که مقصر مهران بود و مسعود فحاشی نکرد ولی با وجود این که دختر یک سرشناس وفهمیده اصفهانی هست باز از مهران طرفداری میکنه ومایل به ازدواج با اونه.با وجود اینکه مسعود یک هنرمند سرشناس بود ولی طرفداران خون او برعکس مهران فقط یکی دونفر هستند.ایا اگر از بازیگران اصفهانی مثل رشید(قدرت الله ایزدی)(به جای برادر کوچیک مسعود)در این مجموعه استفاده میشد از کیفیت کاسته میشد؟.به نظرمن نقاط مثبتی هم داره مثل تکراری نبودن موضوع-انتخواب پایتخت فرهنگ وتمدن اسلام به عنوان لوکیشن-انتخواب مهدی باقر بیگی شخصیتی که بعدازسالها بازی در مجموعه به یاد ماندنی قصه های مجید دوباره دیدیمش.من بیشتر تمرکزم بر روی اینه که داستان اونجوری که همه فکر میکنند(رضایت دادن پدر وازاد شدن مهران)نباشه چون یه جورایی هرج ومرج میشه و هرادم کله گنده ای از هرکی خوشش نیمد میزنه میکشدش:38:
سلامنقل قول:
بهنوش بختیاری و مسعود رایگان اگه درست اسمش را بگم افتضاحه بازیشون توی این سریال.
جدا از لهجه که خب به نوبه ی خودشون خوب در آوردن بازیهاشون خوبه آقای رایگان که دیگه عالیه ...
نمیدونم حالا شما چی رو میگی افتضاح!
ببین این بازیگران معروف اصفهانی هستند(اگه دوباره میشناسید معرفی کنید)نقل قول:
مهدی پاکدل حامد کمیلی چنگیز وثوق(:دی) محمد علی کشاورز حالا همه ی این ها نمی تونن که تو یه فیلم با هم بازی کنن چون اولا ممکنه قبول نکنن و هزاران چیز دیگه
این هم صفحه ی ویکی پدیا برای مشاهیر اصفهان:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D8%AF%D9%87:%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86
اشتباهی تایپ کردم.بهنوش طباطبایی منظورم بود.:31:ادیت شد.نقل قول:
نقل قول:
دوست گلم این نظر شخصی منه.با توجه به بازیهای قبلی مسعود رایگان از نظر من بازی رایگان توی این سریال دچار افت فاحشی شده است.
مسعود رایگان که افتضاح کرده با این بازیش ..... . (مخصوصا با اون لهجش)
اتفاقا قشنگ بازی کردهنقل قول:
مسعود رایگان که افتضاح کرده با این بازیش
ولی من خیلی دوست دارم این پسر فوتبالیسته رو محکوم کنن بعدش اعدامشم نشون بدن
دیروز هم که کریم باقری اومد کار رو خراب کرد
ولی داستان این کشتی گیره و مادر فوتبالیسته داستان رو خراب میکنه
آخرش هم همه با م عروسی میکنن
حتی مسعود هم زنده میشه اونم عروسی میکنه
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
ولی ای کاش بهنوش بختیاری بود نه بچه هانقل قول:
اشتباهی تایپ کردم.بهنوش طباطبایی منظورم بود
خیلی عذر میخوام اما شما که اصفهانی نیستی اصلا نمیتونی تشخیص بدی که این آقا چه از لحاظ شخصیتی چه از لحاظ لهجه خوب بازی کرده یا نه ..... .نقل قول:
اتفاقا قشنگ بازی کرده
این سریالو که نساختن که فقط برای اصفهانیانقل قول:
ما که غیر اصفهانی هستیم در ظاهر مشکلی تو لهجه و بازی ها نمیبینیم زیاد
حالا شما چون به عمقشون نگاه میکنی لابد متوجه مشکلاتش میشی:دی
بله خب ازون جهت که شماها اشنایی با فرهنگ و لهجه ی اصفهانی ندارید براتون مساله ای نیستش و اصلا متوجه نمیشید اما این واقعیتیو تغییر نمیده ...... . (مثه اینه که یه فیلم رو تو آمریکا پرکنند اما هی جنگلای آمازون تو پس زمینه ی صحنه ها باشه .)نقل قول:
پرديس افكاري:
شتابزدگي كمترين تاثير را بر سريال «در مسير زايندهرود» داشت
كارگرداني و نوع بازيها مهمتر از اداي درست لهجه اصفهاني است
بازيگر مجموعهي تلويزيوني «در مسير زايندهرود» گفت: به دليل ارتباط صميمانه بين بازيگران و ساير عوامل، شتابزدگي ناشي از كارهاي مناسبتي كمترين تاثير را بر سريال «در مسير زايندهرود» داشت.
پرديس افكاري در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) درباره فشار ناشي از فشردگي كارها در سريالهاي مناسبتي، خاطرنشان كرد: كارگردان ميتواند فشار را از روي گروه بردارد يا آن را زياد كند؛ حسن فتحي خيلي خوب توانست با اين مساله كنار بيايد و استرس و فشار را از بازيگران و ساير عوامل دور كند.
وي به مناسبتيبودن سريال «درمسير زايندهرود» اشاره و تاكيد كرد: كارهاي مناسبتي هميشه از شتابزدگي برخوردار هستند و اين امر، باعث ميشود فشار زيادي به عوامل تحميل شود، چون كار بايد به موقع روي آنتن برود؛ بيشتر اين فشار روحي به كارگردان وارد ميشود.
اين بازيگر با اشاره به كاربرد لهجهي اصفهاني در سريال «در مسير زاينده رود»، گفت: داستان و نوع كارگرداني و بازي بازيگران، مهمتر از اداي درست لهجه اصفهاني است.
او دراين باره اظهار كرد: عوامل بسياري در موفقيت يك مجموعه تلويزيوني تاثيرگذارند و به نظر من لهجه بازيگران در آخر همه اين مسائل قرار ميگيرد.
وي ادامه داد: معمولا وقتي در يك سريال يا فيلم از لهجهي خاصي استفاده ميشود، انتقادات زيادي به اداي اين لهجه توسط بازيگران وارد ميشود. انتقاداتي به ما هم شدهاست و برخي به ما خرده گرفتهاند، اما بازيگران مجموعهي «در مسير زايندهرود» اصفهاني نيستند و هر اندازه هم تمرين كنند نميتوانند لهجهي اصفهاني را به خوبي صحبت كنند.
پرديس افكاري خاطرنشان كرد: بازيگران اين سريال، تمرينات فردي و گروهي زيادي را تحت نظر مهرداد ضيايي براي صحبت به لهجهي اصفهاني پشت سر گذاشتند. مهرداد ضيايي به عنوان مشاور لهجه، مسؤولانه با بازيگران همكاري كرد. ما هم سعي كرديم از راهنماييهاي او به خوبي استفاده كنيم.
استادي: اعتراض به لهجه «در مسير زاينده رود» منصفانه نيست
خبرگزاري فارس: «رضا استادي» معتقد است كه حجم اعتراض به لهجه به اين سريال منصفانه نيست و «در مسير زاينده رود» نسبت به ساير كارهاي مناسبتي تلويزيون حال و هواي متنوعتري دارد.
«رضا استادي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «در مسير زاينده رود» ساخته حسن فتحي، اظهار داشت: نكته اولي كه در مورد اين سريال ميتوان گفت اين است كه همواره در جشنوارههاي استاني صداوسيما اين انتقاد وجود داشت كه چرا اكثر سريالها در لوكيشن تهران اتفاق ميافتد و ما در مجموع به آداب و سنن شهرستانهاي مختلف نميپردازيم.
وي ادامه داد: حالا سريال «در مسير زاينده رود» از تهران به اصفهان رفته، متعجبم كه چرا با حجم زيادي از انتقاد مواجه شده است، صرف اينكه لهجه اصفهاني اصيل نيست؟ در صورتيكه خود دوستان اصفهاني هم اصفهاني اصيل صحبت نميكنند. البته اين نكته را هم نبايد فراموش كرد كه همه چيز من جمله لهجه نيز بايد در يك چارچوب قانونمندي صورت بگيرد.
اين منتقد در ادامه افزود: به نظر من بايد تحمل ما بالاتر برود و اين نكته را هم نبايد فراموش كرد كه توهين به يك لهجه نيز كار اشتباهي است اما به نظر من سازندگان اين سريال قصد توهين به لهجه اصفهاني را نداشتهاند و در همين تلويزيون ما بارها، سريالهايي پخش شده كه نه تنها لهجه، بلكه آداب و رسوم يك شهر را به سخره گرفتهاند و آنقدر واكنشي هم نداشته است.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه در سريال «در مسير زاينده رود» نكات مثبتي رخ داده است كه كار را جذاب كرده است، برخلاف اينكه سريالها در ماه مبارك رمضان، يك مرد ميانسال را محور داستان خود قرار ميدهند و سير تحولي آن را به تصوير ميكشند، اين بار يك جوان محور داستان قرار دارد و سير تحولي دارد.
استادي در ادامه افزود: نكته بعدي كه اين سريال را جذاب نشان ميدهد اشارهاي به جا در زمينه فوتبال است اما در اين ميان «اشكان خطيبي» فاقد جذابيت است و به نظر من اگر از بازيگر شاخصتري در اين زمينه استفاده ميشد، بهتر بود. «اشكان خطيبي»، تكليفش با نقش روشن نيست و نتوانسته نقش را از آن خود كند.
اين منتقد در ادامه افزود:به نظر من اگر از بازيگران بومي استفاده ميشد، كار لحن يكدستتري به خود ميگرفت. در مجموع سريال «در مسير زاينده رود»، حال و هواي متنوعتري نسبت به ساير كارهاي مناسبتي دارد كه اين فضا كار را نيز جذاب كرده است.
وي در ادامه در مورد اينكه آيا اين سريال در كارنامه «حسن فتحي» پيشرفت يا پسرفت است نيز اظهار داشت: به نظر من خيلي اتفاق خاصي رخ نداده اما روند كار «حسن فتحي» در سريالسازي، روند خوبي است و اكثر سريالهايي كه تا كنون «حسن فتحي» ساخته، بازتاب مثبت داشته و اين روند هم معقول است.
او گفت: به نظر من «حسن فتحي» همچنان كارگردان تلويزيون است و در سينما اقبالي زيادي نداشته است و به نحوه روايت اشراف دارد و در نهايت حوصله به خرج ميدهد و توقع مخاطب هم از او بالا رفته چرا كه هر كارگرداني نميتواند سريال موفقي چون «شب دهم» بسازد.
استادي در پايان اين گفتوگو در مورد انتخاب شهر اصفهان به عنوان لوكيشن اين سريال نيز اظهار داشت: تصاويري كه ما از شهر اصفهان ميبينيم، كارت پستالي است و به روز است به زبان ديگراين مجموعه با سريال «قصهها مجيد» ساخته كيومرث پوراحمد، نيز تفاوت دارد اما به نظر من اگر لوكيشن اين كار شهر ديگري بود، كار جذابتر ميشد چرا كه ما در طول يك سال چند اثر در شهر اصفهان مشاهده ميكنيم و بعضي از كارگردانها هم اصفهاني هستند. به طور مثال اگر اين سريال در جنوب بود، خيلي بهتر ميشد.
یه نکته ای که در مورد این سریال وجود داره اینه که قتل رو یه پدیده عادی جلوه میده و قبحش رو میشکنه
طرف زده ادم کشته یه ذره عذاب وجدان نداره و فقط نگران اینه که آزاد میشه یا نه
انگار زده مثلا ماشین یه نفرو داغون کرده انگار نه انگار که یه آدم این وسط کشته شده
اطرافیان قاتل هم مثل یه قاتل باهاش برخورد نمی کنن
حالا اگه طرف یه قاتل حرفه ای بود میشد گفت عین خیالش نیست ولی یه ادم معمولی وقتی آدم میکشه دچار بحران های روحی روانی و عذاب وجدان میشه
به نظرم این از نقاط ضعف این سریال هست.
از بس که اینا ضایع حرف میزنن اصفهانی رو، من که اصفهانی نیستم مور مورم میشه بیشتر به سمت ترکی میره تا اصفهانی (خصوصا رایگان و طباطبائی!)
کی میخاد نشون بده که این فوتبالیست مغرور خوار میشه و به التماس میفته... اون از داداشای بی بخار مقتول، اینم از خانواده قاتل که اصلا پشیمون نیستن و پا بده بقیه اعضای خانواده مقتول رو هم میکشن تا رضایت بدن!
حالا که بحث لهجه و شهر و ایناست هویجوری بگم که مسعود رایگان همشهری منه! :دی
آقا جان خودتون بی خیال بشین این بحث لهجه رو! خب که چی؟! چون بعضی بازیگرها نمی تونن خوب اصفهانی حرف بزنن، اصفهان و فرهنگش زیر سوال رفته؟! آخه چرا انقدر تعصب بی جا دارین؟!
واااای !!! باورتون میشه تازه وقتی اسم مسعود رایگان رو دیدم فهمیدم که اسم اون فیلم اصفهانی که شبا میده درمسیر زاینده روده !!! :31::31:نقل قول:
همش اسم این تاپیک رو میدیدم فکر میکردم مستندی ، چیزیه . !! :27:
چندبار هم این فیلم رو دیدما و لی نمیدونستم اسمش چیه !! آخه این چه اسمیه واسه فیلم گذاشتن . من فکر کردم یه مستند واسه خشک شدن زاینده روده :31: