انصافا سریال خیلی خوبیه :20:
Printable View
انصافا سریال خیلی خوبیه :20:
نقل قول:
حالا از کجا اینا فهمیدند که نمره قبولی دادن ملت بهش ؟ دوربین دارن تو خونه ملت یا خودشون طبق معمول به خودشون زنگ زدند ؟ :27:
یک سرچی تو اینترنت بکنید اطلاعات جالبی از شریفی نیا دستگیرتون میشه
منجمله اینکه این آقا جز منافقین بوده و یک مدت هم در زمان جنگ زندانی بوده
و خیلی ها معتقدن این آقا مافیایی تلویزیون ایرانه که بدون اجازه اش کسی نمیتونه کار کنه
و خیلی چیزای دیگه
از اینکه انتخاب بازیگر ها و ... هم باهاشه خیلی چیزا دستگیرتون میشه
بنده اطلاع دارم که یکی از اشنایان من قرار بود تو این فیلم بازی کنه با اومدن شریفی نیا اقا اعلام کرد کرد که کادر خودمو میخوام خیلیا عوض شدن.
فکر کنم اگه فامیلای شما میومدن رضایت عمومی 100% میشد:31:نقل قول:
فکر کنم آقای شریفی نیا یه فکری به حال این شکمشون باید بکنند چون به ضرر سلامتیشونه . نمیدونم چرا بازیگرای ایرانی تا به نون و نوایی میرسند همش میریزند تو شکمشون . بابا یکم از این پولو خرج ورزش و باشگاه بکن . هم خوش لباس میمونی یا میشی ، و هم عمرت زیاد میشه .
اتفاقا به نظر من اصلا به این فیلم نمیومد:دی بیشتر به کارای طنز میخوره البته این فیلمم به نوعی طنزه!نقل قول:
فکر کنم اگه فامیلای شما میومدن رضایت عمومی 100% میشد
من جوفتشون رو به عنوان بازیگر شایسته انتخاب میکنم:31:
قیافه ش خوب بوده
جوونی هاش
این عکسش که فقط سرش هست ! اون تصویری که کل بدن رو نشون میده تو مجله زن روز بود خیلی خفن تر بود !!
حالا به قول دوستمون توبه کردن و به این نتیجه رسیدن که نون رو باید به نرخ روز خورد ، خوب این خصلت خیلی از ایرانی هاست.
چرا گیر دادین به این !!
توی تاپیک فیلم کلا برادران ساندیسی زیاد هستن آدم میترسه نظرش رو بگه !
نکته جالب اینه که به سریال جراحت نمره قبولی ندادن و به این فاجعه نمره قبولی دادن !! چرا ! چون حال و هوای معنوی داره ! و مثل جراحت فضای سیاهی از جامعه رو نشون نمیده !
ای بابا یه نگاهی به تیتراژ های پایانی سریال های که این شریفی نیا توش بوده بندازید می بینید که همش نوشته انتخاب بازیگر محمد رضا شریفی نیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا به قول یک استادی در دانشگاه هنر دانشگاه آزاد شهرمان تمام بازیگر های معروف باید حد اقل سالی یک بار دم شریفی نیار رو ببینند تا کار گیرشون بیاد ( چه زن و چه مرد با طرق مختلف ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بین بازیگر ها هم مثل سایر اقشار باندبازی و دسته بندی و اینجور چیزا هست.نقل قول:
وقتی تو مراسم بزرگداشت خسرو شکیبایی تعداد زیادی بازیگرها و کرگردان ها میان ولی اون عده ای که به دیدار ... رفته بودن نمیان واسه بزرگداشت خسرو شکیبایی مثل همین پروانه خانوم و خاندان شریفی نیا و یارانش مشخصه که بین خود بازیگرها هم آشوبی هست.
داستان داره قشنگ تر ميشه.
بابا این رویگری خدایی خیلی قشنگ بازی میکنه ، از همه بهتره
غریـــــــــبه آشـــــنا .... :31:
وقتی از مهران مدیری برای ساختن سریال های طنز خبری نیست
ملکوت به عنوان طنزی زیبا میتواند هر شب دلهای شما را شاد کند.
فرمول جدید طنز سازی : چاپلوسان با هدف ساخت فیلمی چاپلوسگرایانه دور هم جمع شوند نتیجه میشود طنزی خوش ساخت!
پ.ن:حنی یه قسمت کامل هم از این سریال طنزو ندیدم
قضیه ی ملکوت چیه؟
یکی از اول تعریف کنه
چه کانالیه؟
فکر کنم تا بعد از ظهر این تاپیک بسته بشه
بچه ها مراعات کنید ...
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------
بحث رو عوض می کنم
دیروز ستاره از کجا می یومد؟؟؟
اون تیکه ای که سرمست خوند غریبه ای اشنا واقعا باحال بود عجب صدای داره
کسی میتونه اونو واسم اپ کنه؟
کنایه : گربه سیاه و باران
این سریال نمره قبولی گرفته یعنی پاس شده،اگه بقیشون هم فقط پاس شن مشروط میشن، ترم پیشم که ناپلئونی رد کردن ... پس کارگرداناشون باید اخراج شن