امسال یه جوری برنامه دیگه از سادگی و حس خوب برنامه های پارسال خبری نیست.
مهمونا هم که این جوری...
Printable View
امسال یه جوری برنامه دیگه از سادگی و حس خوب برنامه های پارسال خبری نیست.
مهمونا هم که این جوری...
ديشب اين حسن جوهرچي 2 خط جملرو نميتونست از حفظ بخونه و از روي برگه خوند!!!
حداقل 10 دقيقه قبل بره استوديو 1 نگاه به اين برگه ها بندازه بد نيست!!
اينم انتقاد صحيح!!!!
من که فقط و فقط پاچه خواری و اشک تمساح ریختن و این حرکات زننده رو ازش میدیدم ! توی هر برنامه دوربین زوم میکرد روی چشمش و این اشک میریخت و از این و اون تعریف میکرد و تموم !نقل قول:
آره حق داری بگی !
چون حرفایی میزد که واسه یه عده قابل هضم نبود
چون واقعیت های جامعه رو میگفت
اگه فرزاد بود میگفت من با دلستر این چاه نفتو مهار میکردم:31:
امسال اصلا مهمانهای خوبی دعوت نکردن همون معلولا بهتر حرف میزدن اونجوری شاید غم یه مجری خوب رو فراموش میکردیم:31:
sms ی چیزی نداره بگیم مجری رو عوض کنن ؟
خوب شما دوست دارین کیو بیارن تو برنامه ؟ (من شخصا دوست دارم نفرات اول کنکور رو بیارن : د ی)
من فکر میکنم اینا دیدن این جریان چاه نفت یک مدت سر و صدا کرده،گفتن حتما برا مردم جالبه که ببینن دقیق چی شده و اینا...
سوالایی که پرسیده میشد یکم ضعیف بود...مثلا سر اون توکل کردن به خدا...فکر نکنم تو دنیای امروز افراد زیادی وقتی به خدا توکل کردن بشینن سر جاشون!یعنی وقتی به خدا توکل میکنن،در راه هدف اتومات حرکت هم میزنن : د ی
یکم باید سوال ها قوی تر بشه به نظر من : )
نقل قول:
sms ی چیزی نداره بگیم مجری رو عوض کنن ؟
نقل قول:
من دوست دارم نفر اخر کنکور رو بیارن واز انگیزش سوال کنن:31: جهت قوی شدن روحیه بچه های کنکوری سوالات مد نظرم هم ایناست
1- وقتی فهمیدی اخر شدی چه حالی داشتی
2- اگه اخر نمیشدی چندم میشدی :31:
3- چرا خودکشی نکردی
4- رمز موفقیتت چی بود چون اخر شدن کار سختیه :31:
لطفا با تماس با شبکه ی سه، اعتراض خودتون رو به اجرای جوهرچی اعلام و خواستار بازگشت فرزاد حسنی بشید! این جور اعتراض ها قبلا نتیجه داده. اگه تماس ها زیاد بشه حتما عوضش می کنن.
شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما
تلفن گویا : 22021901 - 22021955
22055025 - 22168395 - 22055717
نمابر : 22051579
پیام کوتاه : 300003
تابناک گزارش داد :
«دیروز فرزاد حسنی به من زنگ زد. عصبی به نظر می رسید. دلیلش را پرسیدم. با کمال تعجب گفت که اجازه اجرای برنامه در تلویزیون را به او نداده اند! از تصمیم های لحظه ای و شتاب زده مدیران شبکه بسیار دلخور بود . . .»کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=114113
به گزارش تابناک، رضا رشیدپور که به تازگی به آنتن رادیو برگشته است، در ادامه مطلب در وبلاگ خود نوشت:
یک هفته پیش من به فرزاد زنگ زدم. خوشحال به نظر می رسید. دلیلش را می دانستم.
مشغول نوشتن ترانه ی استوا بود . بازگشتش به تلویزیون را تبریک گفتم و از خوشحالی و طراوتش لذت بردم .
تا کی این چرخه ی فرسوده ی تکرار و اشتباه خواهد چرخید ؟ چرا نمی خواهیم باور کنیم که ماه عسل برنامه ی فرزاد حسنی است ؟ برایش زحمت کشیده و خون دل خورده . چرا تلاش موفق او برای جذب میلیون ها بیننده را نادیده می گیریم ؟
زمانی نه چندان دور گفتگو های جالب او با چهره های جوان نقل محافل بود و همین آقایان مدیر به داشتن برنامه ی اینچنینی افتخار می کردند …
حالا مگر چه چیزی تغییر کرده که شمشیرهایمان را برای این مجری سرشناس و دوست داشتنی از رو بسته ایم ؟! من مطمئن هستم که فرزاد حسنی هیچ تغییری نکرده .
او همان فرزادی است که با خانم آرین گفتگو کرد و مردم با اشتیاق فیلم آن را دست به دست چرخاندند . عجیب است که فراموش کرده اید . بهتر بگویم … عجیب است که خودتان را به فراموشی زده اید . البته می دانم که یکی از رموز مدیریت در این روزگار فراموشی است !!!
امیدوارم که در این چند ساعت باقی مانده تصمیم آقایان عوض شود و فرزاد حسنی را به خانه اش بازگردانند . او از جنس رسانه است و بی گمان حضورش در قاب تلویزیون تحولی قابل توجه در رخوت رسانه ای ماه های اخیر خواهد بود . بهتر است به جای هزار ساعت سخنرانی در مورد معایب شبکه ی فارسی وان هر روز فقط یک دقیقه تصمیم های منطقی بگیریم … ان شاالله
ضمنا شنیده ام که حسن جوهرچی را کاندیدای اجرای این برنامه کرده اند . حسن را باهوش تر از آن می دانم که چنین اشتباه ویرانگری را مرتکب شود . هرکسی به صندلی ماه عسل تکیه بزند خواهد باخت مگر فرزاد !
مطلب عیسی محمدی در این باره:
کد:http://www.tebyan.net/Literature_Art/SpecialEdition/2010/8/15/133960.html
اين جوهرچي تركونده امروز!:31:
خب بشين چند كلمه راجع به المپياد و علوم پايه بخون تا اينقدر سورپرايز نشي!:31:
هنوز نميدونه المپياد نجوم وجود داره!:31:
تازه میگفت چند دقیقه تا اذان مغرب و عشا بیشتر نمونده!!!!!
یعنی هنوز نمی دونه چیزی به اسم اذان عشا نداریم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نداریم؟؟؟نقل قول:
هر پنچ وقت نماز، اذان جداگانه دارند...
اما اهل شیعه اذان نمازهای ظهروعصر و مغرب وعشاءرو باهم دوتا یکی میکنن!!!
درحالی که اهل سنت 5بار در طول 24ساعت شبانه روز اذان میگن!:20:
نهنقل قول:
نماز پنج وعده هست ولی اذان سه وعدست!
اذان صبح ظهر و مغرب
ممکنه توی عربستان پنج بار اذان بگن ولی برنامه ماه عسل در کشور شیعه ایران پخش میشه وگفتن همچین جمله ای از سوی جوهرچی یک گاف محسوب میشه
مگه تو ایران دو بار اذان میگن یکی واسه مغرب یکی عشا!!؟
اذان مغرب و عشا هم که یکی نیست دو تاست پس جملش در هر صورت اشتباهه
ولی خوشم اومد حال این بچه های پرروی خودخواه رو گرفت.نفر اول المپیاد زیست شناسی.یه اسم تابلو رو نمی دونست.من که رشته ام تجربی نبوده می دونستم.:5:
تغيير فرزاد حسني ابلاغيه سازمان بود
سيدعلي احمدي تهيه کننده ماه عسل، ابلاغيه سازمان صدا وسيما را علت تغيير مجري اين برنامه و عدم همکاري با فرزاد حسني اعلام کرد.
احمدي درگفتگو با خبرنگار آريا اظهار داشت: اکثر برنامه هايي که براي اجراي ماه عسل امسال در نظر داشتم با توجه به نظرات سازمان تغييرکرده و در نتيجه آنچه اکنون روي آنتن شبکه 3 مي رود با نظرات بنده فاصله بسياري دارد.
تهيه کننده ماه عسل درخصوص مجري برنامه تصريح کرد: ابتدا قراربود فرزاد حسني اجراي برنامه امسال را به عهده بگيرد اما ابلاغيه سازمان انتخاب عوامل را با تغيير روبرو کرد.وي همچنين انتخاب حسن جوهرچي را تابع تصميم گيري مديرن ارشد صدا و سيما دانست.
احمدي همچنين در خصوص کيفيت اين برنامه اذعان داشت: تلاش ها در پيشبرد کيفيت اين برنامه صورت گرفته است اما رسيدن به موفقيت تابع شرايطي خواهد بود چرا که متغيرهاي وابسته به اين امر دست عوامل برنامه نبوده و تصميم گيري هاي مديران ارشد صدا و سيما برنامه را با محدوديت زيادي رو به رو کرده است.
پس با این وجود این برنامه واسه چی تهیه کننده داره؟ وقتی نظر نظر اون نیست.نقل قول:
اکثر برنامه هايي که براي اجراي ماه عسل امسال در نظر داشتم با توجه به نظرات سازمان تغييرکرده و در نتيجه آنچه اکنون روي آنتن شبکه 3 مي رود با نظرات بنده فاصله بسياري دارد.
عرض نکردم این بنده خدا هم مجبوری اومده اینجا؟؟؟ :13:نقل قول:
وي همچنين انتخاب حسن جوهرچي را تابع تصميم گيري مديرن ارشد صدا و سيما دانست.
واقعا جوهرچی مجری گری بلد نیست
خیلی برنامه ی بیخودیه
رفتن رئيس كوهنوردي آوردن !!
من رو مياوردن بهتر حرف ميزدم ! پيرمرد كچل ! منكه همون اول نفهميدم چي گفت تلويزيون رو خاموش كردم !
حالا که نمیتونن این مجری کهنه کار و عوض کنن... اقلا مهمونای درست حسابی بیارن!!!
میتونن فرزاد حسنی رو بعنوان مهمون بیارن! تو ابلاغیه راجع به اون چیزی نگفتن؟...
البته من فکر میکنم باز فرزاد با عوامل دعواش شده با طراح دکور با نویسنده با نورپرداز با گریمور... مثه اون سری که قهر کرد گفت من نمیتونم رو زمین بشینم سر سفره افطار کنم!
من میزنم شبکه 5 هم برنامه ویژه نداره هم که اون گوشه پائین صفحه به آدم امیدواری میده که x دقیقه مونده به افطار !:31:
جذابترین قسمت برنامه شبکه 3 آخرشه که اسما حسنی را میگه!
باید فرزاد حسنی رو همین روزا به عنوان میهمان دعوتش کنن به برنامه و بعد آخر برنامه جای مهمان و میزبان عوض بشهنقل قول:
و جوهرچی از مردم خداحافظی کنه و بگه از فردا فرزاد حسنی برنامه رو اجرا می کنه
مثل همون کاری که اون سال که محسن افشانی مجری بود کردن
مهمونای درست حسابی داره اما این جوهری سوال چرت پرت میپرسه:2: اگه فرزاد بودحالشون می گرفتنقل قول:
حالا که نمیتونن این مجری کهنه کار و عوض کنن... اقلا مهمونای درست حسابی بیارن!!!
می بینم که دوستان خاله زنک ترین برنامه های TV رو هم از دست نمی دن.:27:
يكي از حداقل بهترين برنامه هاي تركيبي ماه رمضون رو به گند كشيدن...
مجریه لوسیه ازش خوشم نمیاد خورده شیشه هم زیاد داره.
مجری های متعهد تر و مومن تر زیاد داریم که نیازی به جوهرچی نباشه.
بله!مثلا استاد یامین پور!!!!نقل قول:
مجری های متعهد تر و مومن تر زیاد داریم که نیازی به جوهرچی نباشه.
اتفاقا منم دیشب داشتم به همین جوونک فکر میکردم!نقل قول:
بله!مثلا استاد یامین پور!!!!
با وجود اینکه اصلا از هیچیه این بابا خوشم نمیاد ولی مهارت مجری گریش از جوهرچی بیشتره:دی
طرف داره كنايه ميزنه نفهميدي:27::27::27:نقل قول:
مهمونای دیشبش کی بودن؟؟؟
یه معلمه با شاگرداش تا همین حد دیدم:دی
بابا جون من شما میشینید چه چیزهایی میبینید این جوهر چی که خنده هاش آدم رو دچار یوبوست میکنه با اون مهمان های مضخرفش
والا ما که صدا و سیمای حاج عزت رو تحریم کردیم
نقل قول:
ما تحريم نكرديم ولي ماه عسل امسال چنگي به دل نميزنه:46: . يه سال كه دكور و مجري و ... همه باب ميل بود يه دفعه آوردن يه نودين رو تا به اسلام و بزرگان و هر چي سوابق درخشان اونه توهين كنه .
امسال هم كه داريم ميبينيم . دكور كه بدرد حضرت خروس ميخوره . من هفده ساله خوشم نمياد از دكورشون .
اجراي جوهرچي هم در حالي كه بد نيست ولي بسيار ميتواند از اين بهتر باشد
امروز برنامه جالبي داشتند . همه بچه ها يه طرف . دونفر اول تجربي و تنها نماينده هاي اين رشته يه طرف .
خانم خزايي كه نفر اول تجربي بود شخصيت جالبي داشت . صحبتهاش اصلا به دل نمينشست . نفر دوم هم يه پسره از كرمان بود . فيزيك و شخصيتش با بقيه بچه ها كه از رشته هاي ديگه بودن متفاوت بود .
ولي خودمونيما . اين چيزا ملاك نيست :31: ملاك اينه كه صحبتها برا من يكي به درد خورد :11:
یه جورایی بعضی وقتها سئوالاش تموم میشهنقل قول:
مهمونای درست حسابی داره اما این جوهری سوال چرت پرت میپرسه
به خاطر همینه چرت و پرت میپرسه
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
خوب بیشتر از این هم نباید انتظار داشته باشیم که یه بازیگر مثل یه مجری حرفه ای برنامه اجرا کنهنقل قول:
اجراي جوهرچي هم در حالي كه بد نيست ولي بسيار ميتواند از اين بهتر باشد
ولی برای تنوع هم خوب بود
این دفعه اش منو یاد اون سریال سیمرغ انداخت (اسمش همین بود؟) درباره شهید شیرودی و کشوری...
آهنگ تیتراژ اولش خیلی قشنگ بود...
خانواده ی شهید شیرودی چه با کلاس بودن.مخصوصا پسرش که ریشش رو زده بود خیلی حال کردم.
آره دقیقانقل قول:
الان صدای خندشو شنیدم احساس افسرگی مزمن بهم دست داد :41:
به نظرم امشبش خيلي قشنگ بود انقدر خنديدم همه ي خستگي هام در رفت.
حیفه احسان علیخانی نبود ورش داشتن این یارو رو جاش گذاشتن؟؟؟؟؟:41::41:
من که نماز نمی خوندم... دوسال پیش با دیدن برنامه ماه عسل احسان نمازخون شدم :whistle: ولی پارسال یادتونه چقدر بیچاره رو اذیتش کردن؟ مثلا داشت حرف میزد یهو برنامه رو قطع کردن:18: ... از همون پارسال معلوم بود امسال نمی ذارن بیاد :19:
ای کاش حداقل اسم این برنامه رو امسال تغییر میدادن چون بدون احسان دیگه ماه عسل چه معنی داره؟؟؟!!!!!!!
یعنی علیخانی روت تاثیر گذاشت؟نقل قول:
دوسال پیش با دیدن برنامه ماه عسل احسان نمازخون شدم