البته هالیوودی های مسلمان:31:انصافا بی صیغه این کارا می کردن باز میگفتم پسره داشته مورد از دستش در می رفته.اما اینا که قرار بوده ازدواج کنن دیگه چرا:13::31:نقل قول:
Printable View
البته هالیوودی های مسلمان:31:انصافا بی صیغه این کارا می کردن باز میگفتم پسره داشته مورد از دستش در می رفته.اما اینا که قرار بوده ازدواج کنن دیگه چرا:13::31:نقل قول:
اين فيلم داره مي گه قبل ازدواج برين آزمايش بدين..
در كل بد نيست داره فرهنگ سازي مي كنه ولي يه جايي مشكل داره آونم اين كه اين روزا كسي اصلا
ازدواج نمي كنه.. !!
کهنه نشد بحث حاملگی این دختر ؟! Stop it ,please
بابا این فیلم ها چی نشون بچه ها میدن.
دیگه دارن بارداری قبل از مراسم رو آموزش میدن !!!!!!
وای خدا اون دادی که بزرگ توی ماشین سر اکرم زد رو اگه سر من میزد همونجا سکته می کردم چه برسه به اکرم بدبخت:31:
خیلی طبیعی بازی می کنه این امین تارخ مخصوصا وقتی داد میزنه اون موهاش بالا پایین میشه بعد خیلی جالب میشه.مثلا این شیر های پشمالو میشه:دی
خب وقتی از بابای دختره تا عشرت خانوم در مورد حاملگیش حرف می زنن می خوای ما حرف نزنیم؟!نقل قول:
شنیده بودم یک زن میتونه یک ایل را به هم بزنه اما باورم نمی شد .
ماشالله چه انرژی دارن این زن ها :31:
متاسفانه نمیدونم چرا این فیلم های ایرانی قرص خوردن را توی همه فیلم هاشون دارن .
بابا یکی نیست به این احمق ها بگه چرا این همه توی فیلم ها تا طقی به طوقی میخوره میرن قرص می خورن و قصد خودکشی دارن .
در کل من با قصد و نیت انسی کاملا موافقم . به خاطر این که اکرم و امیر حافظ الان داغ هستند بعد از 1 سال که همه چیز عادی شد تازه هوای بچه به سرشون می زنه .
وقتی 2 نفر میتونند بچه دار بشن و از این نعمت که خدا بهشون میده بهره مند بشند چرا نباید استفاده کنند .
همه اینا میدونند که بچه هست که عشق زن و شوهر را به یکدیگر 100 چندان میکنه ( البته ما که هنوز زن نگرفتیم اینا را تجربه کنیم . ولی شنیده ها حاکی از این موضوع هستش :دی)
ولی ما شنیدیم بچه که میاد عشق زن و شوهر به هم دیگه کمرنگ میشه و عشق بچه جاشو میگیره :27:نقل قول:
اینکه از یه کاراکتر تنفر پیدا میکنیم نشون دهنده اینکه طرف خیلی خوب داره نقش منفی خودش رو بازی میکنهنقل قول:
ولی نیت انسی همچین خیر هم نیستش و از توی حرفاش میشه فهمید بیشتر به فکر خودشه تا اکرم و امیر ...
بنظر منم حرف انسی درسته اما مشکل اینجاست که مگه فقط این زنه نوه میخواد ؟مگه فقط این زنه به فکره بچشه؟نقل قول:
اصل کاری دختر و پسره هستن وقتی میگن ما مشکلی نداریم یعنی دیگه بقیه نباید تو کارشون فضولی کنن:31:
من که از این دلسوزی های نابجا واقعا متنفرم:19:
مطمئن باش عشقی که پدر و مادر نسبت به فرزندانشون دارن 1000000 بار برتر از عشق زن و شوهر به همدیگه هست. به خاطر همین عشق به فرزند عشق زن و شوهر را هم خواه ناخواه افزایش میده .نقل قول:
عشق و علاقه اي كه قراره بخاطر اومدن يا نيومدن بچه شدش بيشتريا كمترشه رو بهتره باد سياه ببره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي هدف از ازدواج رو بقاي نسل ميدونن....انگار ما چه گلي به سر اين دنيا زديم كه يكي ديگه مثل ما بخواد بزنه!
حالم کلا از پسرو دختر هایی که قصد فداکاری دارن بهم میخوره :2:. بهتره یکم ادم با واقعیت ها زندگی کنه .
البته کاری به قضیه اکرم و امیر حافظ ندارم چون مورد اینها اورژانسی هست و موجب بدبخت شدن اکرم می شه .
امین تارخ رو هروقت اینجوری گریم میکنن عالی بازی می کنه! انگار این موها خیلی رو بازیش تاثیر داره!:27:
اولی اغما بود الانم جراحت.
خیلی قشنگ بازی می کنه! جذبه داره واقعا!
نقل قول:تا جایی که من میدونم دوستان همکار انجمن توانایی پاک کردن پست ها رو ندارن... (درسته؟) ولی در اینکه این کار درست نبوده، من هم موافقم...:20:نقل قول:
به نظر من مقصر اصلی خوده بزرگه که چشمشو بست رو نامزدی دخترعمو پسرعمو... اگه همون موقع واسهی آزمایش اقدام میکردن، اینطوری نمیشد... هر پدرمادری نوه میخواد به خصوص از فرزند پسر... این یه واقعیته... ولی انسی هم خیلی تند میره!!
درکل یه حسی بهم میگه که پای زن دوم هم واسه نوه! به زور انسی به زندگی امیرحافظ باز بشه!!
خوب ما که خارج نرفتیم ببینیم اونجا چه خبره . ولی من کلا حرفم اینکه که به قول شما ایرانی جماعت واقعا فرزندش را می پرسته .نقل قول:
حتی اگه پسر و دختر ناخلف بار اومده باشن باز هم پدر و مادر جونشون براشون در میاد .
مگه نمی بینید پسر و دختر 50 ساله هم میشن واسه پدر و مادر همون بچه کوچولوی 2 ساله هستند .
به نظر شما چند درصد توی ایران مثل امیر حافظ و اکرم حاضر هستند به پای همدیگه بسوزن .
حالا شاید چند درصد دختر مثل اکرم پیدا بشه
اما
حداقل توی مردهای ایرانی 1 درصد هم مثل امیرحافظ پیدا نمیشه .
فداکاری با حماقت تفاوتش از زمین تا اسمونهنقل قول:
عزيزم اساس عشق فداكارييه...و همينه كه اونو متمايز ميكنه!
درسته امیر حافظ داره واسه اکرم فداکاری می کنه .
اما
اگه اکرم حامله نبود و هنوز دختر بود اگه امیر حافظ و اکرم باز هم قصد داشتند با هم زندگی کنن این میشد حماقت .
من توی پست های قبلی هم گفتم مورد امیر حافظ و اکرم اورژانسی هست . و امیر حافظ باید فداکاری کنه .
یعنی ملت عاشق تی بگ شدن پس بد بازی می کنه؟؟نقل قول:
این آنچه خواهید دید هاشون که همه چیو لو میده!!!!!!!!!!!
خدایی امین تارخ عجب دادی زد اونجاشم که به اسماعیل گفت مرتیکه بیا زنتو جمع کن باحال بود:31:
ما رو ياد ليلا انداختيدحاجي!نقل قول:
درکل یه حسی بهم میگه که پای زن دوم هم واسه نوه! به زور انسی به زندگی امیرحافظ باز بشه!!
لیلای داریوش مهرجویی رو میگی؟! یادش بخیر!:santa:نقل قول:
خدا رحمت کنه جمیله شیخی رو! انسی الان جا پای اون گذاشته!!:27:
هر دوقسمت بحثتونو تاييد ميكنم!اما شما فرموده بوديد :حالم از پسر دخترايي كه واسه هم فداكاري ميكنن حالتون بهم ميخوره!نقل قول:
اما يه بحث ديگه كه فرموديد ما كه خارج نرفتيم....البته منظور اصلي من اصلا بي احترامي به تفكرات و عقايد اصيل ايراني نيست...اما شما هم قبول بفرماييد كه هر آداب غلطي نبايد به واسطه ي اينكه جزو فرهنگه بهش مارك تاييد زد!
البته نظر شخصيه منه كه هدف ازدواج چيزي والاتر از بقاي نسله،كما كه حيوانات هم براي بقاي نسل و ...(ميترسم پاك كنن) جفت گيري ميكنن;)
بچه ها من اونجایی که زنه توی اینه تصویرش اومد جلو انسی را درست متوجه نشدم .
اون همون زنی بود که اسماعیل اونا میخواست اما بعد که عاشق انسی شد با انسی ازدواج کرد ؟
بله ايشون زهره خانم بودننقل قول:
ون همون زنی بود که اسماعیل اونا میخواست اما بعد که عاشق انسی شد با انسی ازدواج کرد
كابوس انسي خانم!:31:
درحقيقت همون جوري كه فيلم نشون ميده انسي هروقت تو زندگيش به مشكلي برميخوره (به قول اسماعيل حتي از يه جريمه ساده گرفته تا جوش صورتش)فكر ميكنه اين نتيجه نفرين زهره(دختري كه قرار بوده با اسي(اسماعيل:31:)ازدواج كنه) هست!
پرانتز تو پرانتزو حال كردين؟؟
اين انسي ديگه داره شورشو درمياره!! همه حرمت ها و احترام ها رو داره از بين ميبره.پسرش ديگه اندازه چنار شده اما باهاش مثل بچه هاي 3 ساله رفتار ميكنه!
اونجاش خيلي جالب بود كه به بزرگ گفت تو!! بزرگ گفت حالا ديگه ما شديم تو!!؟
اين قسمتم يكم آموزش دفاع شخصي ميداد.اميرحافظ ميگفت:عمو شما خودت گفتي بكشش كتار و با سر برو تو سينش:31:
مثال هایی که از قدیم می زنند و ربطش می دن به حرفی که می خوان بزنن واقعا جالبه .
همش با هم جور در میاد .
مثلا امیر حافظ میگفت کلاس اول که بودم شما پشتم بودید . منظورش این بود که الان هم پشتم باش
یا اسماعیل توی ماشین قصد داشت به بزرگ بگه اکرم حامله است کلی مقدمه چینی کرد و از قدیما حرف زد .
نگفت حالا دیگه ما شدیم تونقل قول:
گفت چه زود ما شدیم تو
اين پسره امير حافظ خيلي شله...
هم تو بازي هم تو غيرت..
فقط جاهاي ديگه خودي نشون ميده...!
خودتون پستهاتون رو بخونید . جدیداً یه نکته از یک سریال میگیرین و دیگه همون جا درجا میزنین . بله بحث حاملگی اوشون هست اما یه کم پستهاتون رو بخونین الان ایشالا تا نقش مثبت و منفی بچه ( بچه محبت رو +-100000000000000 برابر میکنه ! آخه این نی نی که داره فعلاً به فنا میره ، کلا تاپیک شده متفرقه ! رنگ سیسمونی یا سنگ قبر این جوجوئه رو هم انتخاب کنید حله دیگه :D این میون خیلی از مباحث مهم دیگه سریال موند :
رابطه بین دو برادر و اینکه شخصیت پدر پسره با وجود همه کارهایی که بزرگ براش کرده بود تغییر کرده بود و چرا اینطور شد ؟
چرا این مادربزرگ در نهایت کاری نتونست پیش ببره ؟
اصلا در کل چقدر این دختر و پسر برای موندن با هم دارن درست تصمیم میگیرن ؟
کار جالبی که صدا و سیما انجام داده و برای اولین بار خوونواده های سنتی و محجبه هم دچار اینطور مشکلات میشن .
مشکل زندگی ما ایرانیها که برای بستن دهن مردم حاضر میشیم حتی یک عروسی تقلبی بگیریم !
جنابی که گفته بودین بچه هایی فروم انرژی میذارن پست میدن من درنهایت بی ادبی پاک میکنم ، این دو نمونه از پستها که پاک شد ( خلاصه کردم ) :
- جووون شما بعد از 4 سال نون بیار کباب ببر بازی میکردین ؟
- جووون : بله البته به جای نون و کباب ... !
من زیاد از این فیلم خوشم نمیاد.اما چیزی که برام جالبه و مربوط به رشته ی منه اینه که تو هیچ جایی از کشور قبل ازدواج آزمایش بارداری نمیگیرن ولی تا جایی که من متوجه شذم اینا گرفتن.این نشان از ضعف نویسندگی این فیلم داره.
قبل ازدواج فقط آزمایش خون و اعتیاد میگیرن و در صورت مشکوک بودن به تالاسمی هم مراحل بعدی.....
انصافا در قسمت 27و28 تیر ماه تارخ خیلی قشنگ بازی کرد
یکی اونجا که گفت بفهم ادم بفهم به زنش یکیم اول قسمت بعد این
نقش امیر حافظ را باید توی این سریال شاهرخ استخری بازی می کردنقل قول:
امیر حافظ کلا به درد این نقش نمی خوره . خیلی خشک و مصنوعی بازی می کنه .
شاهرخ استخری خیلی خوب از عهده این نقش بر میومد .
میگم اون خانم دکتره مشکوک نمیزنه اولش گفت دختره بارداره بعد که دید دوباره دارن ازدواج میکنن گفت مشکل ژنتیکی دارن شاید آدم زهره باشه.
البته من چند قسمتیو ندیدم
فکر نکنم ها...مگه نگفتن مجوز سقط صادر شده، پس حتما اون آزمایشا و نتایجشون چک شدن دیگه..اون خانوم سهرابی(بلوکات) یه سر و سری با اسماعیل داره مثینکهنقل قول:
اگه امیرحافظو یه هنرپیشه مطرح بازی میکرد نگاه بیننده بیشتر به سمت دو زوج میرفت درحالیکه اصل ماجرا رابطه بین دو داداشه...همینجوریش ملت فقط راجع به این دوتا فکر میکنن...!نقل قول:
این انسی واقعا دلش برای امیرحافظ میسوزه؟ نقشش زیادی سیاه نشده؟ فقیه نصیری بهتره این روزا از خونه نیاد بیرون!
نقل قول:
اگه استخري بازي مي كرد.. استخري زده مي شديم..!
درسته !نقل قول:
اگه امیرحافظو یه هنرپیشه مطرح بازی میکرد نگاه بیننده بیشتر به سمت دو زوج میرفت درحالیکه اصل ماجرا رابطه بین دو داداشه...همینجوریش ملت فقط راجع به این دوتا فکر میکنن...!
خیلی قشنگ بازی می کنه . مخصوصا وقتی عصبانی میشه و داد می زنه و گریه می کنه .نقل قول:
این انسی واقعا دلش برای امیرحافظ میسوزه؟ نقشش زیادی سیاه نشده؟ فقیه نصیری بهتره این روزا از خونه نیاد بیرون!
كلا شاهرخ استخري هم بازي نميكنه . تنها حركات و رفتارهايي كه در زندگي روزانش داره رو به نمايش ميگذاره ! يه بازي كليشه اي و سطحي ! نقششو بيشتر از اين كه بازي كنه زندگي ميكنه ! توي سه تا سريالي هم كه تا حالا بازي كرده كاملا مشهوده !نقل قول:
كاملآ تاييد ميشه! خيلي كليشه اي بازي ميكنه.همش يجوره!نقل قول:
من كه ديگه اگه تو هر سريالي ببينمش كلآ tv رو خاموش ميكنم.صداشم خيلي يكنواخته و اصلآ فن بيان نداره
دوستان من این سریال رو دنبال نمیکنم ولی یه بازیگری توش هست که خیلی از قیافه و حالتش خوشم اومده ! پدر داماد هست و سیبیل داره ! این قبلآ توی چه فیلم یا سریالی بازی کرده ؟!
علی عمرانی بازیگر قدیمی ای هستش... تا جایی که من یادمه تو بیشتر سریال هایی که بازی کرده به عنوان بازیگر مهمان بوده... باهات موافقم... بازیگر خوبیه... راستی با محمد عمرانی (کامیار) نسبتی داره؟ (برادرن؟):20:نقل قول:
هاها! @و@ نه بابا یارو معلوم نیست از کجا پیدا کردن....کلا استخری نقش آدمای شکست خورده رو بازی میکنه که کلا با این امیر حافظه در تناقض شدید هست!نقل قول:
قبلنا کاراش نسبت مستقیم با ساخته های سید وحید حسینی داشت ( اسمشو درست گفتم ؟ همین نیمکت و...)نقل قول:
این مادر امیر حافظ خیلی تقصه یه کتکی باید از شوهرش بخوره که میخوره
قراره امشب چسبیده بشه به سینه دیفار!!:31:نقل قول:
همون علی عمرانیهنقل قول:
تو به کجا چنین شتابان هم بود که کشتنش