:40::40::40:بارسلونا:40::40::40:
:40::40:آس رم:40::40:
:40:منچستر یونایتد:40:
:40:
Printable View
:40::40::40:بارسلونا:40::40::40:
:40::40:آس رم:40::40:
:40:منچستر یونایتد:40:
:40:
هه ههنقل قول:
مث اینکه بازی برگشت بایرن فیورنتینا رو ندیدی که گل دوم فیورنتینا آفساید بودش
بعدشم یه کم اطلاعاتتو زیاد کن
کلوزه پدرش آلمانی
بواتنگ مادرش آلمانیه و اصلا متولد آلمانه
خدیرا هم مادرش آلمانیه و متولد آلمانه
اوزیل هم خانوادش 3نسل هستش که توی آلمان هستن
جالبه وحشی بازی کرد ریبری نه؟
همون خطا رو کوین پرینس روی بالاک توی فینال کاپ انگلیس کرد جوری که بالاک 3ماه مصدوم شد ولی فقط یه کارت زرد گرفت
راموس توی نیمه نهایی جام جهانی دقیقا همین خطا رو روی پودولسکی کردش که حتی کارت زرد هم نگرفتش به خاطرش
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
نقل قول:
میگم رئال و بایرن و چلسی رو هم به اینا اضافه بکنی آخرش مطمئن میشی تیم محبوبت قهرمان میشه:27:
یعنی خداییش من جا شما بودم، الان در حال شیرینی پخش کردن بودم! (مثه مسئولین تیم که الان دارن به پلاتینی شام میدن!!!)نقل قول:
ما هویج نخوایم کی رو باید ببینیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی قهرمان اروپا شد اون یکی هویجم مارو شکست داد به سرمای روسیه برد و ممکن بود قهرمان آتی رو در مرحله گروهی حذف کنه.
+
یه نکته جالب هست که دو تیم پرافتخار تویه یه گروه هستن...
در کل فک کنم مجموع قهرمانی های این گروه رئال-میلان-آژاکس ، به اندازه کل تیم هاس!!!: دی
بایثرن گروه بدی نداره
نه میشه گفت خیلی سخت و نه خیلی آسون
فقط رم یه کمی می تونه مشکل ساز بشه ولی اول شدن بایرن مسلمه
کاملا تایید میشه.نقل قول:
دوست من خیلی ممنون:31:نقل قول:
میگم رئال و بایرن و چلسی رو هم به اینا اضافه بکنی آخرش مطمئن میشی تیم محبوبت قهرمان میشه
خودت انصافا قضاوت کن رم بین این همه تیم می تونه مدعی باشه؟ معلومه که نه. من رم رو جدا دوستش دارم.چون از زمان رم کاپلو به بعد بود که من عاشق فوتبال شدم.قبلش فوتبال رو فقط برای گذروندن وقت نگاه می کردم اما اون گابریل باتیستوتا فرانچسکو توتی کافو امرسون و کاندلا و زبینا و مونتلا و دلوکیو و توماسی .....من رو عاشق فوتبال کرد قبل از رم من طرفدار بارسا بودم ولی چون تقریبا توی یه خانواده ی ایتالیایی دوست :31:بزرگ شدم به فوتبال ایتالیا مخصوصا رم علاقه ی زیادی دارم.از دید پدربزرگم کلا دو تا بازیکن از فوتبال چیزی سر در اوردن .1- زیکو 2-توتی واالسلام!:5:
منچستر هم دوست دارم فقط و فقط به خاطر تفکرات فرگی.اصلا دیوونه ی این فرگی هستم.جدا باید طرز زندگی کردنش رو سرلوحه کرد.
ولی کلا توی اروپا بارسا هست که به قول مجید جلالی فوتبال فردا رو بازی میکنه و سروره!:8:
اگر هم دقت کنی توسط تعداد قلب ها درجه بندی شدن!:31:
اشکالی نداره. شما دوس داشته باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش چلسی قهرمان میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه آخرش رو دیدی؟ کی نشون دادن؟ ای نامردا....شبکه چند؟ :31:نقل قول:
ویرایش شد....
نقل قول:
heh
این که ماله رئاله
در ضمن فراموش نکنید که کی مربی رئاله
بعضیها مو رو با پلگرینی مقایسه میکنن
فصل پیش مو مقابل میلان
inter 4 - 0 milan
milan 0 - 2 inter
تیم فصل گذشته میلان که با بازیکن های خسته و مربی کم تجربه که حتی سابقه مربی گیری در تیم های پایه نداشت چه طوری از خجالت ستاره های رئال دراومدنقل قول:
QUOTE]
امسال آلگری اومده بهترین مربی فصل قبل سری آنقل قول:
مطمئن باش مثل فصل قبل 4 تا از منچستر بخوریم
نتایج فصل قبل رئال در مقابل میلان؟نقل قول:
heh
این که ماله رئاله
در ضمن فراموش نکنید که کی مربی رئاله
بعضیها مو رو با پلگرینی مقایسه میکنن
فصل پیش مو مقابل میلان
inter 4 - 0 milan
milan 0 - 2 inter
=======================
راستی گالیانی گفته به جز زلاتان دنبال یه ستاره دیگه هم هستیم
میگن روبینیو رفته زیر رادار میلان
زنده باد میلان
این سوال همیشه پیش میاد که چرا گروه آرسنال از همه آسونتره
بهه حرفم رو تصحیح می کنم آرسنال باید بره جلو منچستر بوق بزنه ( از نظر آسونی گروه ها )
گروه بارسلونا از همه ساده ترهنقل قول:
گروه D : بارسلونا - پاناتیانکو - کوپنهاگن - روبین کازان
نمی دونم یه چند وقتیه توی یه میلیون گوی هم همیشه آرسنال آخریه !!!نقل قول:
این سوال همیشه پیش میاد که چرا گروه آرسنال از همه آسونتره
آخه آرسنال که بحث یکی دو فصل نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلگری، خوشحال از همگروه شدن با رئال
سایت گل – ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان قبول دارد که تیمش در یکی از سختترین گروههای لیگ قهرمانان قرار گرفته، اما باور دارد که تیمش میتواند به مرحله بعدی این تورنمنت برسد: «گروه ما و گروه اینتر بیتردید دو تا از سختترین گروهها هستند. ما با تیمهای دشواری روبرو میشویم که به خوبی آماده هستند. مصاف با رئال مادرید نبردی جذاب است و قطعا دیدارهایی تماشایی در سنسیرو و سانتیاگو برنابئو رقم خواهد خورد.
آژاکس و اوسر هر دو باید صعود کنند، و هیچ کدام هم رقیب آسانی نیستند. نیاز داریم با سطح بالایی از تمرکز و توان فیزیکی به مصاف آنها برویم. گروه سختی است، اما ما میلان هستیم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090054/%D8%A2%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رانیری: می توانیم در گروهمان سرگروه شویم
سایت گل – کلودیو رانیری مربی رم بر این باور است که ممکن بود قرعه بسیار دشوارتری نصیب تیمش در لیگ قهرمانان میشد، مانند میلان که با رئال مادرید همگروه شد.
رم باید با بایرن مونیخ فینالیست فصل پیش، و با بازل و کلوژ دیدار کند.
رانیری میگوید: «باید واقعبین باشیم، قرعه میتوانست بسیار سختتر از این باشد. به میلان بنگرید که در گروه دشواری افتاده. البته نباید فکر کنیم که گروه ما آسانتر است. بازل پارسال مقابل ما عالی بود، کلوژ قهرمان رومانی است و بایرن هم فینالیست لیگ قهرمانان است. اما فراموش نکنیم که بازیکنانی داریم که میتوانند هر تیمی را به سختی بیندازند.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090023/%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85
موراتی: خوشحالم به رئال نخوردیم
سایت گل – ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر بر این باور است که باشگاهش چالشی بزرگ در لیگ قهرمانان پیش رو دارد، اما با این حال خوشحال است که به رئال مادرید نخورده.
اینتر با برمن، تاتنهام و توئنته هم گروه شده و موراتی میگوید راضی است که به مصاف تیم مربی سابقش نمیرود: «گروه سختی داریم و هیچ تیم ضعیفی در آن نیست. اما با روحیه خوبی به مصاف آنها میرویم. خوشحالم که به رئال مادرید نخوردیم. مطمئن نیستم که اگر در یک گروه دیگر قرار میگرفتیم اوضاع خوب میشد یا بد.
رسانهها از آغاز فصل جدید میگویند، اما من به سوپرجام مقابل اتلتیکو میاندیشم و این که آیا میتوانیم آن را ببریم و رویای قهرمانی خود را زنده نگه داریم یا نه. امیدوارم بازیکنان آماده باشند.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2089977/%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85
ماگات: کار ما برای صعود آسان نیست
سایت گل – فلیکس ماگات، مربی شالکه درباره قرعهکشی لیگ قهرمانان گفت که تیمش در گروه سختی قرار گرفته است. آنها با لیون، بنفیکا و هاپوئل همگروه شدهاند.
مربی سابق بایرن میگوید: «از پیش میدانستیم که در گروه سختی خواهیم افتاد. لیون سال گذشته رئال مادرید را حذف کرد و بنفیکا هم قهرمان پرتغال است. پس با دو تیم بسیار خوب روبرو هستیم، اما هاپوئل تیمی است که قطعا میتوانیم ببریم.»
ماگات گفت که موفقیت تیمش در دیدارهای خانگی است: «باید در خانه مقابل هر سه رقیب گل بزنیم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090001/%D9%85%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
فانخال، راضی از قرعه بایرن
سایت گل – لوییس فانخال، مربی بایرن مونیخ از قرعهای که در لیگ قهرمانان نصیب تیمش شده خوشحال است: «از این قرعه بسیار خوشحالم. اوضاع میتوانست خیلی بدتر از این باشد.»
بایرن در گروه E در کنار رم از ایتالیا، بازل از سوییس و کلوژ از رومانی قرار گرفته است. فانخال میگوید تیمش نباید بازیها را دست کم بگیرد: «باید با تمرکز کامل به بازیها بپردازیم تا بتوانیم صعود کنیم.»
باستین شوایناشتایگر، هافبک بایرن هم نظرش را درباره قرعهکشی چنین گفته است: «رم باتجربهترین رقیب است. من منتظر رویارویی با بازل و مربیاش، تورستن فینک هستم. ورزشگاه آنجا برای من خاطرهانگیز است، چون آلمان در یورو 2008 در ورزشگاه آنها بود که مقابل ترکیه و پرتغال بازی کرد. ما باید مقابل کلوژ مراقب باشیم. آنها در سال 2008 در خانه رم پیروز شدند.»
بایرن اولین دیدار خود را 14 یا 15 سپتامبر برگزار خواهد کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2089684/%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AE%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86
تیم های گروه میلان-رئال-آژاکس-اوسر
سر جمع 20 بار قهرمان اروپا شدن:18:
===========================
موراتی خوشحاله که با رئال همگروه نیست::13:
آلگری از اینکه با رئال همگروه شده خوشحاله!
تفاوت رو احساس کنید!
=========================
شاید با یک آریگو ساچی جدید رو به رو باشیم
اگه باز بارسا نخواد با داوری بره بالا چلسی قهرمانه:5:
شاید سر مربی فصل قبل میلان، مورینیو بوده که ما خبر نداشتیم!:18:نقل قول:
عزیز... به نظر میرسه خوشحالیه موراتی از این باشه که تیمش، با تیم فعلیه سرمربیه سابقش هم گروه نشده...:20:
تفاوت دیگه چیه!!!:31:
:27:نقل قول:
اگه باز بارسا نخواد با داوری بره بالا چلسی قهرمانه:5:
جدا سرگروه بهتر گیرتون میومد؟ گربه سیاهتون Lyon رو که نمیخواستید؟نقل قول:
پلاتینی تو انتخاب برترینای اروپا (با رای دیگران!) به اندازه کافی بهمون حال داد. مثل گروه پارسالمون که فراتر از مرگ بود. اونم همزمان با رقابت استثنایی در لالیگا. تازه فهمیدیم همگروهیمون 4 بازیکن برتر اروپا در پستای مختلف رو هم داشته.
نیمه پر لیوان رو ببینید. خیالتون راحت شد که یکهشتم حداقل به میلان نمیخورید. ما بخت روبرو شدن با پاناتینایکوس در مرحله حذفی رو از دست دادیم. دی
اگه چلسی تیم بهتری نباشه بازم جز اعتراض چیزی برای هواداراش نمیمونه. نمونه اش دبل شدن بدست اینتر در فصل قبل قهرمانان. حتی بارسایی هایی که اشتباهات داوری (به تایید مورینیو) به ضررشون شد، صحنه مشکوک به پنالتی گل مردود داشتن و در نهایتم با گل آفساید میلیتو بزرگترین شکست دو سالشون رو خوردن و حذف شدن، کنار اومدن.نقل قول:
لیگ قهرمانان
سوبیسارتا: باید به حریفان بارسلونا احترام بگذاریم
مدیر فنی بارسا گفته رقیبان آنها در اروپا محترم هستند.
سایت گل - بارسلونا، قهرمان اسپانیا در لیگ قهرمانان در کنار روبین کازان قهرمان روسیه، کپنهاگن قهرمان دانمارک و پاناتینایکوس قهرمان یونان در یک گروه قرار گرفته است.
آندونی سوبیسارتا از نتیجه قرعهکشی بسیار راضی بود، اما گفت باید به رقیبان هم احترام گذاشت.
او میگوید: «البته که قرعه خوبی است، اما نباید چیزی را بدیهی بپنداریم. رقیبان ما شایسته احترام هستند. آنها به این دلیل به مرحله گروهی رسیدهاند که لیاقت آن را داشتهاند. همه آنها در لیگهای کشورشان قهرمان شدهاند.
آنها نقاط قوت و نقاط ضعفی دارند. پاناتینایکوس تیمی بسیار سرسخت است و برای ما دردسر ایجاد خواهد کرد. کپنهاگن تجربه زیادی ندارد و بازی در لیگ قهرمانان برای آنها کمی غیرطبیعی خواهد بود. ما فصل پِیش با روبین کازان دیدار کردهایم و سفر به روسیه برای ما مشکل است.
اما اگر انتخاب با من بود، ترجیح میدادم بازی آخر را در خانه انجام دهیم که همواره امتیازی بزرگ به شمار میرود.»
2010/8/27کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090329/%D8%B3%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
لیگ قهرمانان
ردنپ: برای اینتر دردسرساز میشویم
تاتنهام باید مقابل اینتر، برمن و توئنته بازی کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - هری ردنپ، مربی تاتنهام گفته تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان خواهد درخشید.
تاتنهام در گروهی همراه با اینتر قهرمان فصل پیش، وردربرمن از بوندسلیگا و توئنته، قهرمان لیگ هلند قرار گرفته است.
ردنپ با وجود آن که در گروهی سخت قرار گرفته، به دنبال کسب تجربه لیگ قهرمانان در وایت هارت لین است، جایی که تاتنهام در 67 مسابقه اروپایی خود تنها سه بار باخته.
ردنپ میگوید: «گروه دشواری است. قهرمان فصل پیش که چهار بازیکنش نامزد عنوان فوتبالیست سال دنیا شدهاند در گروه ماست. مربی آنها هم رکوردی رویایی در لیگ قهرمانان دارد.
وردربرمن به خوبی از نحوه بازی در لیگ قهرمانان آگاه است و توئنته هم فاتح لیگ هلند شده. پس شش بازی سخت پیش روی ماست. اما به جای نگرانی، بیایید خوشحال باشیم. ما شاید در این رقابتها بدرخشیم چون بعید میدانم دیگر تیمهای گروه دوست داشتند با ما همگروه شوند.
من بازیهای تاتنهام به هدایت بیل نیکولسون در رقابتهای اروپایی در وایت هارت لین را دیدهام. بازیهای تیم محشر بود. خوشحالم که به مرحله گروهی رسیدیم و فرصت نوشتن کمی تاریخ را به خود دادهایم.»
ردنپ در 11 دیدار رودرروی لیورپول رافائل بنیتس در لیگ برتر 16 امتیاز از مربی فعلی اینتر گرفته است. او میگوید: «نمیدانستم که رکورد خوبی مقابل رافا دارم، اما این رکورد در اروپا به درد نمیخورد. او مربی تیم متفاوتی است که بهترین تیم ایتالیا است و بعید است از گروه صعود نکند. اما اگر میخواهید فاتح لیگ قهرمانان شوید باید بهترینها را ببرید. شاید ما اولین نیش را به قهرمان فصل گذشته زدیم.»
2010/8/27کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090389/%D8%B1%D8%AF%D9%86%D9%BE-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85
داداش....اولا که واسه ی ما هم تو بازی با اینتر پنالتی نگرفتن ...هم رفت وهم برگشت....(حتما یادتون میاد که با دروگبا کشتی میگرفتن )....نقل قول:
و دوما اینکه اشتباهات داوری چلسی و بارسا خیلی فرق میکنه با اشتباهات اینتر و بارسا.......توی اون بازی حداقل 4تا پنالتی نگرفتند....دلیل این به جز کمک داور چی میتونه باشه ؟....تمام دوستای من که بارسایی بودند و با هم شرط بندی کرده بودیم هیچ حرفی نداشتند بزنند...و شرط رو از من نگرفتند.....حالا شما داری میگی که اگه چلسی......واقعا که
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
اینم مودبانه :27:
خدا رو شکر که فصل قبل مورینیو سرمربی اینتر بود که الان رئیس موراتی یه بهانه داشت تا خوشحالی بی حد و حصر شو از همگروهی با رئال پنهان کنه:31:نقل قول:
اما بازم دوست دارم قهرمان یک تیم ایتالیایی باشه
اما یک چیزی که خیلی جالبه بعد از حذف بارسا توسط اینتر خیلی ها به این تیم ایتالیایی علاقمند شدن و الان طرفدار پر و پا قرصشن:31:
-رئالی هایی که دیگه حتی تساوی برابر بارسا توی برنابئو براشون ارزو شده بود
-منچستری های زخم خورده که دو فصل قبل کاپ رو تقدیم بارسا کردن
-طرفداران CR7 که همیشه از طرف بارسایی ها طعنه "ستاره فوتبال بانوان" رو میشنیدن
-آرسنالی هایی که توی یک هشتم فصل قبل تیمشون 4 تا از بارسا خورد
================================================== ===
کلا ضد بارسایی ها تجمع کردن توی اردوگاه اینتر:31:
البته گل بازی برگشت توسط پیکه هم آفساید بود و الا بارسا تو همون پنج شیش دقیقهی آخر امیدوار نمیشد...:20:نقل قول:
حتی بارسایی هایی که اشتباهات داوری (به تایید مورینیو) به ضررشون شد، صحنه مشکوک به پنالتی گل مردود داشتن و در نهایتم با گل آفساید میلیتو بزرگترین شکست دو سالشون رو خوردن و حذف شدن، کنار اومدن.
من طرفدار چلسی نیستم، ولی اشتباهات داوریه به ضرر چلسی تو اون بازی معروف آخر خنده بود و نمیشه حالا حالاها فراموشش کرد...:20:
در اینکه بارسای دو فصل اخیر تیمه رویاییی هست، شکی نیست... اما به نظر من این تام هنینگ یکی از عوامل این اتفاق بود!:20:
چقدر این تصویره باحاله :16:نقل قول:
بارسا زخم خورده بود که تو 2009 تلافی کرد...نقل قول:
سال 2008 و پای راسته جناب اسکولز رو یادآور میشم!!:31:
الان یر به یر هستیم...:20:
انگار كر كري ها داره از الان شروع ميشه..!
اشتباهات داوری اینتر-بارسلونا به حدی بود که مربی حریفم تایید کرد. چلسی-اینتر چطور؟ میگم مورینیو میگید رفیقام! بگذریم، یعنی با این وضع فصل قبل یوفا می خواست اینتر موفق بشه؟ ماشالا فقط دو تا پنالتی شما طلب دارید. به نظر من که قهرمانیش شایسته و ارزشمند بود.نقل قول:
اره :دی....جات خالیه پسر :دی:10:نقل قول:
منظور شما کدوم قهرمانیه ؟ اگه اینتر که معلومه که حقش بوده.....ولی اگه منظورتون از شایستگی قهرمانی بارسا هست که باید بگم سلام برسونی :دینقل قول:
درضمن اشتبهات اینتر-بارسا حدش بیشتر بود یا چلسی-بارسا ؟ اگه توی اون بازی مربی حریف تایید کرده...توی بازی چلسی-بارسا که تمام جهان تایید کردند و قبول کردند...........شما داری چی میگی ؟
اصلا من هیچ وقت از اون دوتا پنالتی ای که واسه ی چلسی در بازی چلسی-اینتر گرفته نشد هیچ حرفی نزدم....
یه قول یکی از دوستان گروه بارسا گروه " زندگی" هست :دی
Just For Fun ...
بنده به عنوان یه طرفدار میلان، به میشل پلاتینی از همین الان قهرمانی تیم محبوبشون (بارسلونا) رو تبریک میگم.
به قول غلام پیروانی امیدوارم روز قرعه کشی از جمله روزای پاک فوتبال بوده باشه:27:
نه بارسا پیروزی ارزشمند تری داشت.نقل قول:
منچستر بارسا رو برد رفت فینال
اما بارسا منچستر رو برد قهرمان شد
منچستر-بارسا
0 - 0
1 - 0
0 - 2
تفاضل گل هم بخواهیم حساب کنیم باز هم بارسا .....اگر بخواهیم به بازی ها نگاه کنیم باز هم بارسا.
دو تا بازی اول که بازی تقریبا پایاپای بود.بازی اول تنها موقعیت منچستر پنالتی بود که رونالدو خراب کرد.بازی دوم که با درخشش مسی همراه بود پول اسکولز یه توپ باد آورده را با یه شوت زیبا گل کرد. بازی فینال هم که دیگه لازم نیست توضیح بدم!:31:
من همین الان رفتم دوباره از یوتوب دیدم صحنه گل پیکه رونقل قول:
البته گل بازی برگشت توسط پیکه هم آفساید بود و الا بارسا تو همون پنج شیش دقیقهی آخر امیدوار نمیشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه آفساید نبود
میخواید کل کل بکنید انصافا خالی نبندید دیگه
به قول آلگری مهم نیست ما با رئال همگروه هستیم.. چون ما میلانیمنقل قول:
در ضمن پیشاپیش صعود مقتدرانه بارسا رو از این گروه سخت(!)به تمام طرفدارن متعصب بارسلونا من جمله پلاتینی-قلعه نوعی و آرش گل نزن تبریک میگم:31:
کلا بارسا واسه زندگی کردنه!:31:نقل قول:
یه قول یکی از دوستان گروه بارسا گروه " زندگی" هست
It's true......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ترجمه لازمه بگید
آقا عجب بساطی شده ها....منچستر گروهش سخته؟آرسنال چی؟چلسی؟
این وسط فقط مشکل رئاله؟خب مگه ما به رئال گفتیم فصل پیش اونجوری خراب کاری کن که بیفتی تو پات 2؟ها؟ما گفتیم؟
حالا چرا اینقدر حرص گروهی رو می زنید؟فوقش از گروه هم که بیاید بالا تو یک شونزدهم حذفید دیگه...نیستید؟
تیم فقط F.C. Barcelona
به این میگن اندیشه های افشین پیروانی در اروپا:31:نقل قول: