ایول دمشون گرم از دیجی راضی بودی ؟؟
منتظر عکساتیم
بازم مبارک باشه :11:
Printable View
ایول دمشون گرم از دیجی راضی بودی ؟؟
منتظر عکساتیم
بازم مبارک باشه :11:
ممنون ... از دیجی کالا هم کاملا راضی هستم ... فروشگاه خوبیه :31: ... به موقع واستون عکس میذارم ... آخه باید چیزی یا جایی باشه که ارزش عکس انداختن داشته باشه و بتونه به خوبی نقاط مثبت و منفی دوربین رو مشخص کنه .نقل قول:
مبارک باشه!!نقل قول:
من هم این دوربین رو از دیجی خریدم وچهارشنبه گذشته رسید دستم(48ساعته)ولی:
فقط یه دونه کارت چاپ عکس به عنوان هدیه روش بود.
دفترچه راهنمای انگلیسی هم نداشت چه برسه به فارسی.
اگه زحمت بکشی pdf اش روبذاری ممنون میسم.
سلام
نمونه عکس وفیلم واقعی تو سایت زیر با iso مختلف البته اگه میخوای کیفیت عکسارو مقایسه کنی اول دانلود کن بعد روش 100% زوم کن
کد:http://www.photographyblog.com/reviews/manufacturer/#Panasonic
دوربین شما هم مبارک باشه ...نقل قول:
واسه منم خواستن کارت چاپ عکس بفرستن ولی خودم بهشون گفتم سه پایه واسم بفرستن ... اونا هم با کلی کلنجار رفتن قبول کردن ... :31:
دفترچه همراهش نبود؟ :18: ... عجیبه !! ... من هم انگلیسی ... هم عربی ... و هم فارسی همراهش بود ...
ببینم CD هاشو چی؟ ... بهت دادن ؟ ... دو تا CD باید همراهش باشه که توی یکی از CD ها ، فایل pdf دفترچه فارسی موجوده ...
شرمنده ... الان یه خورده عجله دارم و باید برم ... اگه CD هاشو بهت ندادن و نتونستی دفترچه فارسی رو گیر بیاری باز بگو تا واست دفترچه رو بذارم ... :11:
من یک هفته پیش تو انتخاب بین sx30is , fz100 مشکل داشتم.اما امروز یک دوربین فروشی مشهد sx30is آورده بود.من یک دوربین خونگی sony h20 هم دارم که همرام بود.وقتی عکسای sx30is رو با دوربین خودم مقایسه کردم.به دوربین خودم امیدوار شدم.عکسای sx30is نسبت به دوربین سونی خودم مثل عکاسی با دوربین گوشی چینی بود در مقابل dslr
اما حالا که میخوام fz100 سفارش بدم نمیدونم واقعا به اندازه 130تومن که گرون تره نسبت به fz45 کیفیت عکسش هم بهتره یا نه؟
الان چند نفر اینجا fz45 خریدن.از اونایی که این دوربینو تست کردن میشه بگین به نظرتون کیفیتش نسبت به fz35 چقدر تغییر کرده؟آخه تو سایتای خارجی از fz35 بهتر تعریف میکنن!:41:
اگه کیفیت عکس fz100 نسبت به fz45 بهتر باشه 130تومن گرون تر ارزش داره آخه سرعت سنسور های cmos خیلی بیشتر از ccd هست.
کیفیت عکس FZ100 با FZ45 زیاد فرقی نمیکنه
به نظر من بیشتر بخاطر کیفیت فیلمش که اختلاف قیمت داره
درباره کیفیت عکس SX30 هم در یه تایپیک دیگه خدمتتون عرض کردم
بنظر من FZ45 از 35 بهتره :5:
به نظر من کیفیت عکس و سطح نویز FZ35 از FZ40 بهتره ... ولی FZ40 رنگها رو بهتر میندازه (طبیعی تر به نظر میرسه) ...
نظر دوستان محترمه ... ولی به نظر من کیفیت عکسهای FZ100 فاصله ی زیادی از عکسهای FZ35 و FZ40 داره ... اگه به دنبال کفیت عکس بهتر هستید به نظر من بی خیال FZ100 بشید ...
دنبال یک دوربین همه کاره میگردم که وقتی میرم مسافرت همه امکانات یک جا داشته یاشه و اول میخواستم fujifilm hs10 بگیرم اما تعریفی که ازش شنیدم گفتن همه چیز رو یک جا داره اما از کیفیت فیلم و عکسش کم شده نسبت به سری قبلش s200xr.دوربین canon sz30is هم محدوده واید و تله عالی داره اما بجاش کیفیت عکسش دلمو نگرفت.حالا میمونه fz45 و fz100 که امکانات fz100 بیشتره.اما تو سایتای مختلف همه fz35 رو بهتر میدونن.
الان تو سایتای خارجی قیمت fz100 خیلی اومده پایین این سایت نمودار تغییرات قیمتشو نشون میده
ولی یکم صبر میکنم تا یکی این دوربین رو بخره ببینم کیفیت عکسش خوبه منم میگیرم.از امکاناتش خیلی خوشم اومد فقط میمونه کیفیت عکساش در شرایط خاصکد:http://www.camerapricebuster.co.uk/prod1617.html
نمونه عکس گرفته شده با FZ40 :
اگه تنظیمات درست نیست و مشکل داره ، به بزرگی خودتون ببخشید ... آخه سر جمع حدود 1 ساعت بیشتر هنوز با این دوربین کار نکردم ... (حتی واسه تستش دادم داداشم همین جوری باهاش کار کنه ببینه نقص فنی داره یا نه !!) ... تنظیماتش زیاده ...
خلاصه ببخشید دیگه اگه کیفیت بده ... همش تقصیر منه ... آخه من یک صدم شما هم از عکاسی سرم نمیشه .../ مشکلات رو بهم گوش زد کنید ...
این عکس رو تو اتاقم ، تو شب انداختم ... اتاقم فقط یدونه مهتابی داره (اون یکیش سوخت ! :whistle: )
[HTML][/HTML] http://axbaroon.persiangig.com/image/Other/P1000235.JPG
این عکس هم که دیگه مشخصه ! ... تو شب گرفتم ... نور خیلی کم بود ... طیف رنگ زردی که روی عکس نشسته مربوط میشه به نور افکنی که اون دور دورا بود ...
[HTML][/HTML]http://axbaroon.persiangig.com/image/Other/P1000266.JPG
اینم عکس قبلی ... ولی با فلاش و تنظیمات کاملا اتوماتیک ...
[HTML][/HTML]http://axbaroon.persiangig.com/image/Other/P1000267.JPG
ببخشید اگه با این عکسها چیزه زیادی دستگیرتون نمیشه !
کنتر برق !
اینم یه نمونه عکس دیگه از FZ40 ... این عکس توی شب ، بدون فلاش گرفته شده ... محیط خیلی تاریک بود ... ایزو روی 1600 هستش و از فاصله ی زیاد روش زوم کردم (24x زوم) ... لطفا اگه نقصی توی عکس گرفتم هست که رعایتش کمک میکنه بهتر عکس بندازم حتما بهم بگید ...
[HTML][/HTML]کد:http://axbaroon.persiangig.com/image/Other/P1000343-.jpg
عکسهای خوبیه متشکرم
کیفیت خیلی خوبیم داره اگر بتونی عکساتو ریساز کنی و در قسمت مربوطه بذاری تا بقیه دوستان هم رو عکسات نظر بدن که خیلی بهتره :5::11:
باشه ، حتما ... فقط چون تا حالا تو اون قسمت عکس نذاشتم میپرسم ... باید کراپ عکسها رو بذارم یا خود عکس رو کوچیک کنم ؟ ... اگه سایز عکس رو کوچیک کنم که دیگه نمیشه خوب بررسیشون کرد ... میشه ؟!نقل قول:
راستی قرار بود ایرادای عکس گرفتنم رو بهم بگید هااا ...:46:
1)آقا یک تست کن موقعی که دکمه فیلمبرداری رو میزنی و بعدش زوم میکنی چند ثانیه طول میکشه از زوم صفر x به نهایت زومش برسه! موقع عکاسی رو هم تست کن.
2)صدای زوم تو فیلمبرداریش میاد؟ کلا ضبط صداش چطوره
3)باتریش چطوره؟
علت محلول بودن fz35 اینه که همه سایتا یه نقدی ازش زدند یعنی همه جا رفته
و چون 12mp و نویز کمی داره بیشتر قبولش دارند اما بقیه امکانات 100 و 40 خیلی پیشرفت کرده
کلا از طراحی تا .............
فقط سایزرو کم کنی خوبه رو همون هم میشه نظر داد
شما یه سری به اون تایپیک وبزن ببین میشه رو اون عکسها هم نظر داد :5:
1- موقع فیلمبرداری 10 ثانیه طول میکشه تا به 24x برسه ... و خارج از حالت فیلمبرداری کلا کمتر از 3 ثانیه طول میکشه تا به 24x برسه ...نقل قول:
2- صدا رو عالی ضبط میکنه ... موقع فیلمبرداری تو فضای باز صدای زوم احساس نمیشه و گاها حتی اگه تمرکز کنی هم صداشو نمیشنوی (در شرایطی که هوا آروم باشه و باد و نسیم نباشه) ... در مقایسه با فیلم هایی که توسط sony HX1 گرفته شده خیلی عالیه ... مثلا توی یه نمونه که HX1 گرفته بود ، یارو رفته بود بالای ساختمون چند طبقه و زوم میکرد ... صدای وحشتناکی موقع زوم میومد ... ولی من که رفتم بالای ساختمونمون (4 طبقه) اصلا صدای زوم شنیده نمیشه ... ولی توی اتاقم که کاملا سکوت بود صدای زوم بد جور شنیده میشه !
3- باطریشم خوبه ... من که تا حالا احساس نکردم باطریش ضعیفه ... خیلی خوب کار میده ...
نقل قول:
نه خود عکس رو بزار و کوچیک کن همین اگر خواستی لینک بزرگشم بزار
راسی من هنوز عکس هارو ندیدم :13:
سرباز شده :19:
برام دعا کن
اوکی ... متوجه شدم ... ایشالا واسه عکسهای بعدی ...نقل قول:
هنوز عکسها رو ندیدی ؟!! ... خوب چرا؟ ... من که 4 تا لینک گذاشتم !
وقت ندارم کلی کار هم سرمه :19:
الان دان میکنم :10:
از عکسایی که ازfz45 گذاشتین ممنونم.خیلی قشنگ بودن.ازش خوشم اومده منم میخوام یکی بخرم فقط یک سوال پیش اومده که گفتید عکسای fz45 از fz100 بهتره!آخه fz100 حدودا 130تومن گرون تره!
الان 2هفته است که منتظرم یک نفر fz100 رو بخره نظرشو بپرسم که اگه واقعا بهتر از fz45 باشه بخرمش وگرنه همین fz45 رو بخرم.لطفا اگه کسی fz100 خریده نظرشو بگه.ممنونم
تو عکسی که از کنتر برق گرفیتید خوب افتاده بود و نوشته هاش خوانا بود فقط بعضی جاهای عکس لکه های زرد رنگ به چشم میخوره!
اونارو میشه حذف کرد؟
با نمونه عکسهایی که من از این دو دیدم کیفیتاشون زیاد فرقی نداره فکر کنم بیشتر گرونیش بخاطر کیفیت فیلمبرداری باشه :5::40:نقل قول:
تفاوت کیفیت عکس FZ45 و FZ100 زیاد هم تو دید نیست ... ولی اگه دقیق بشی رو عکسها متوجه میشی FZ100 نویز بیشتری داره و یه خورده رنگها رو غیر طبیعی میندازه ...نقل قول:
گرونی FZ100 به دلیل کیفیت فیلمبرداری عالی و امکانات زیادشه ... و اصلا به این دلیل نیست که کیفیت عکس بهتری داره ... حالا اگه کیفیت فیلم عالی و امکانات بیشتر رو میخوای FZ100 رو بگیر ... و اگه کیفیت عکس در اولویت قرار داره FZ45 عالیه .
اون عکس توی محیط تاریک و فقط در حضور نور ماه (و یه خورده چراغی که تو خونه روشن بود) گرفته شده ... این عکس واسه بررسی کیفیت FZ45 توی ایزوی بالا (1600) گرفته شده ... واسه همین نویز (لکه های زرد رنگ) داره که البته میشه با فتوشاپ حذفشون کرد ... ولی اگه سه پایه موجود باشه میتونی با سرعت پایین تر و ایزوی پایین تر (مثلا 80 یا 100 ) عکس بگیری که در اون حالت نیازی به فتوشاپ هم نیست ... یا اصلا میتونی فلاش بزنی !نقل قول:
اینو ببین ... این عکس رو هم همون موقع با FZ45 گرفتم ... ولی با ایزوی 80 ... و بدون فلاش :
کد:http://axbaroon.persiangig.com/image/Other/P1000350-.jpg
عکسش بدون فلش تو ایزوی پایین خیلی خوب بود.یک چیزی که تو امکانات دوربین مهمه به نظرم اینکه از جسمی که تو سایه قرار داره خوب عکس بگیره آخه یکم نویز رو میشه تحمل کرد اما اینکه تو شرایط خاص عکس خوبی بده مهم تره.به نظرتون تو این زمینه fz100 بهتر عمل میکنه یا fz45?
یکی از چیزای جالبی که تو این دوربین داره خوشم اومد برد 9.5متر فلشه که نیاز به فلش اکسترنال رو کم کرده.
هادی جون دیدم خوب بود
فقط نباید وقتی که 10 ثانیه نور میدی ISO رو خیلی بالا بزاری برای سنسور ممکنه خوب نباشه اون کنتر رو باید اخرش روی 400 میزاشتی
مثل اون ده ثانیه بطری که ISO روی 100 هست کاملا نورش خوبه و نویز نداره
کلا نویزش عالی بود
:40:
مچکرم ELSIN جون ... خودمم خیلی کم از ایزوی بالا استفاده میکنم ... چون علاوه بر چیزی شما گفتید تصویر پر از نویز میشه ... و من هم ترجیح میدم بیشتر نور بدم ... ولی اون عکس رو به خاطر دوست خوبمون vvc گذاشتم که گفت یه عکس با ایزوی بالا بذار ...نقل قول:
البته توی اون عکس هم فضا خیلی تاریک بود ...
عکسای fz45 و بقیه دوربینا تو ایزوی بالاتر روشنتر مین اما عکسای fz100تیره تر میشن!:41:
من تا الان هر چی نمونه عکس ازش دیدم عکسش تو ایزوی بالا تیره تر میشه نسبت به ایزوی پایین ترش!
چرا این دوربین اینطوریه؟
H@di Soft عزیز ببخشید شما که بجای fz100 دوربین fz456 رو خریدید به این خاطر بوده که کیفیتشو بهتر دیدید یا نخواستید بیشتر از پول واسه دوربین غیر slr بدین؟
نمونه عکسای fz45 نویزش از fz100 کمتره تو عکسایی که دیدم.اما وقتی که الان دقت میکنم میبینم عکسای fz100 تو ایزوی بالا تاریک تر شده بجای اینکه روشن تر بشه!
lمگه نباید تو ایزوی بالا از کیفیت عکس کم بشه ولی کمبود نور جبران بشه؟!
یه جورایی باید بگم هر دوتاش !! ... من به کیفیت عکس بیشتر از هر چیزی اهمیت میدم ...نقل قول:
وقتی FZ100 معرفی شد خیلی ازش خوشم اومده بود ... واسه همین بی درنگ شروع کردم به بررسیش ... ولی همین که نمونه عکساش رو تو سایت زدن و من اونا رو دیدم نظرم برگشت ! ... ولی اون موقع هنوز تو ایران نیومده بود که به خاطر پولش اینو بگم !! ... (میتونید از اول این تاپیک رو بخونید و ببینید چه جوری به این نظر رسیدم ... به تاریخ پست ها هم توجه کنید!) ... ولی خوب ... با توجه به امکانات زیادی که FZ100 داره حاضر بودم تا سقف 540/550 تومن هم واسش بپردازم که در اون حالت علاوه بر پرداخت 100 هزار تومن پول بیشتر باید قید یه خورده از کیفیت عکس رو هم میزدم ...
واسه ایزو اول یه توضیح بدم : ایزوهای بالا واسه محیط های بسته و تاریک استفاده میشه ... یعنی به قول شما کمبود نور رو جبران میکنه ... در اصل نباید به این مقدار از کیفیت عکس کم بشه (توی دوربین های حرفه ای اینجوریه ... یعنی به مقدار جزئی کیفیت میاد پایین) ... ولی تو دوربین های شبه slr به دلیل کوچیک بودن سنسور تو ایزوهای 800 به بالا نویز تصویر خیلی میره بالا ... ولی در عوض تصویر روشن میشه ...
اینکه میگید FZ100 تو ایزوهای بالا تصویر رو تاریکتر میکنه صحت نداره ... احتمالا توی اون عکسایی که شما دیدید تصویر خیلی تاریک بوده و نیاز به ایزوی بالاتری داشته ... به زبون ساده : اون ایزو مناسب اون محیط نبوده (کمتر بوده)
راستی ... (اینو محض اطلاع میگم) : وقتی دو تا دوربین رو مقایسه میکنم اگه بحثی در مورد قیمت و هزینش ، و اینکه ارزش خرید داره یا نه ، نشه به این معنیه که هیچ ارتباطی با قیمتش نداره ... مگه اینکه خودم بگم .
این عکس از fz100 که توی ایزوی 800گرفته شده
این عکس هم از fz45 که توی ایزوی 400گرفته شدهکد:http://img.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz100/sample_images/panasonic_lumix_dmc_fz100_21.jpg
عکس fz45 با اینکه توی ایزوی 400گرفته شده خیلی روشن تره.اما دیافراگم fz100 بسته تر بوده.یعنی این تاریکی به خاطر همون دریچه دیافراگم بوده؟کد:http://img.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz45/sample_images/panasonic_lumix_dmc_fz45_15.jpg
ببخشید عکس های جاهای دیگه رو که دیده بودم که ایزوی100 نسبت به ایزوی بالاترش تاریک تر شده بود فکر کنم به خاطر سرعت شاترش بود من دقت نکرده بودم که عکس توی ایزوی 100رو سرعت 1/50 گرفته شده بوده و عکس ایزوی 1600توی سرعت 1/2000گرفته شده بود.پس تاریک تر شدن به خاط همین سرعت شاتر بوده دیگه آره؟
سلام
آقا هادی شما که fZ45 دارید ازش راضی هستید؟به نظرتون این دوربینو بخرم؟
هادی جان چند لحظه قبل کامنتت رودیدم. آره برا من هم دو تا سی دی اومده :یکی نرم افزار ویکی هم راهنما ولی سی دی راهنما فقط شامل زبانهای SPANISH, ENGLISH, FRENCH میشه . تورو خدا PDF فارسی رو یه جا برام بذار تا دانلود کنم.نقل قول:
اگه پام رسید تهرون میرم دیجی از شرمندگیشون درمیام.
ببخشید دوست عزیز ... لینکها باز نمیشه !نقل قول:
ولی در هر حال باید بگم که هر عکسی تنظیمات خاص خودش رو داره ... ایزو ، سرعت شاتر ، گشادی دیافراگم و ... همه ی اینها باید تنظیم باشه تا عکس خوب بیفته ... ولی چیزی که مشخصه اینه که توی ایزوی بالا تصویر روشن تر میشه و قطعا این وضعیت در مورد FZ100 هم صدق میکنه ...
پس نظرات شما هم میتونه درست باشه ... :5:
اگه معیارهای شما هم مثه معیارهای منه (واسه خرید دوربین) : آره ... واسه خرید این دوربین شک به دلتون راه ندید ...نقل قول:
واسه من بیش از هر چیزی کیفیت عکس مهمه ... بقیه ی موارد در رده های پایین تر قرار میگیرن ... به اعتقاد من یه دوربین دیجیتال باید قبل از هر چیزی بتونه خوب عکس بندازه . دوربینی که وظیفه ی اصلیش (عکس انداختن) رو نتونه به خوبیه بقیه ی گزینه هایی که داره انجام بده از نظر بنده دوربین خوبی نیست ...
حالا اگه اعتقاد شما هم مثه منه در خرید این دوربین شک به دلتون راه ندید ...
از کیفیت عکساش کاملا راضیم ... زومش خیلی خوبه (از سرم هم زیاده) ... فلاشش عالیه ... سریع فوکوس میکنه ... کیفیت فیلمش عالیه (حتی توی 25 فریم بر ثانیه هم عملکردش عالیه و من همش اینجوری فیلم میگیرم) ... خوش دسته و دست رو خسته نمیکنه ... کار کردن با منوهاش راحته ... کارکرد باطریش حرف نداره ...
ولی اگه به بقیه ی موارد بیشتر اهمیت میدید شاید دوربین دیگه ای مناسب شما باشه ... مثلا اگه به فیلمبرداری Full HD بیشتر از کیفیت عکس اهیمت میدید میتونید FZ100 و یا HS10 رو بگیرید ... و یا اگه به زوم خیلی زیاد بیشتر از کیفیت عکس اهیمت میدید بهتره SX30 بگیرید ...
در هر حال من از انتخابم کاملا راضی هستم ... :5:
چون اون آدرسای بالا مشکل داشت خودم دوباره آپلودش کردم
این عکس fz45
این عکس fz100کد:http://s13.aks98.com/images/63538216966375634408.jpg
تو این عکسایی که تو سایت ها از fz100میزارن آخه چرا وقتی محیط تاریکه دریکه دریچه دیافراگم رو کوچیکتر میکنن که عکس تو ایزوی بالاتر هم تاریک باشه!!!!!!!!!!!کد:http://s13.aks98.com/images/18014367479041093268.jpg
آخه خیلی برام سوال شده که تو دو نوع دوربین یکی 140تومن گرون تر ولی کیفیت عکس پایینتر حتی تو روز هم نویزش بیشتره.آخه تو فیلم برداری هم فقط سایز فیلم برداری بیشتر شده وگرنه همون امکانات رو تو فیلم برداری هر دو دارن مثل تشخیص چهره و فکوس سریع و عکاسی در حین فیلم برداری زوم در حین فیلم برداری و همچنین دارا بودن پسوند فشرده فیلم برداری رو دارن.
فقط سرعت عکاسی تو fz100 یکم سریعتره که بجاش کیفیت عکسش پایین تره.
با این حصاب fz100 نسبت به fz45 قیمتش به صرفه نیست!
سلام مرسی که جواب دادید معیار منم مثل شما در درجه اول کیفیت عکس واسم مهمه خدا خیرتون بده که از دو دلی درم آوردیننقل قول:
تو سایتچند تا عکس تو حالت ماکرو از fz100 دیدم که باز نظرم رفت سمت این دوربین.کد:http://www.dslrphoto.com
تو این عکس خشی که روی سر مورچه هست رو نشون میده
کد:http://s13.aks98.com/images/94660751708264391504.jpg
کد:http://s13.aks98.com/images/46222937104643398156.jpg
این قابلیت تله ماکرو هست (اما نمیدونم چرا تو 108mm )
که با 3X زوم دیجیتال کار میکنه (FZ35) و بسیار نتیجه عالی میده