واقعا افتضاح شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا افتضاح شده
مفتضح الافتضاح :
ارتباط گستر کیش 256 محدود
ولی پینگش بد نیست ، حالا قراره بیشتر شه سرعت !
آقا ما چطوری میتونیم از این سرعت ها داشته باشیم؟؟؟؟نقل قول:
چقدر هزینه داره؟!
ببین این Cleeev چطوری بچه های p30 رو هوایی کرده...:27:نقل قول:
آقا ما چطوری میتونیم از این سرعت ها داشته باشیم؟؟؟؟
چقدر هزینه داره؟!
.
جناب Cleeev این حکومت خود مختارتون کجاست؟آدرس بدید ما هم بیاییم اکانت بگیریم :31:
سروره؟میشه توضیح بدید:31:
پیشگامان نصف جهان..
128
14 گیگ ترافیک
یک ماهه
شبانه 1 تا 7 صبح
روز و شب ثابت
27000
نقل قول:نقل قول:این سرعت شما نیست... سرعت سروره... VPS = Virtual Private Server که من توش تورنت دانلود میکنم بعد با لینک مستقیم دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم... سرعت خودم 120KBps ـه (1Mbps)...نقل قول:
این حکومت خود مختارم شما تشریف بیارین ISS بگین مسعود کلیه، همه میشناسن... :20:
پيشگامان كوير يزد 512
اول چیز پی ان رو دیسکانکت کن یا اگه قند شکن داری قند شکن رو ببند بعد تست بگیر ! آخه آپلود مخابرات کجاش 0.21 هست حداکثر 0.5 !نقل قول:
:5:خوشت میاد مردم رو اذیت کنی :13::31: مردک VPS فروش:31:نقل قول:
سالی یا ماهی ؟ چنده دادا ؟ راضی هستی منم بگیرم یه دونه ؟میخوام با یکی شریکی بیگرم یه حالی بده تعریف کن ببینم قیمت چنده.
تورنت با سید خوب 10 مگ میتونی بزنی ؟
چند میگیره هاردت رو بفرسته ؟
منم دنبال یه vps خوب هستم منتهی نه واسه تورنت خودت از کجا گرفتی؟نقل قول:
:دینقل قول:
ماهی از 10-15 مثلاً رم 128-256 و هارد 20-30 گیگ و cpu ها معمولاً 2-4 هسته ای سرور اینتل xeon و غیره که cpu/ram بین چند یوزر مشترکه (بستگی به فروشنده داره)... خوبشو بخوای مثلاً رم یه گیگ و 100-150 گیگ هارد، میشه 40-50 در ماه...
سیستم عاملم ویندوز سرور 2k3 و یا لینوکس هر چیزی بخوای معمولاً...
پورتم هم 100Mbps هستن (معمولاً) و یکم قیمت بالاتر 1Gbps مثل اینی که من دارم که سرعتش حتی تا 70-80 مگم میتونه بره (کو سروری که انقدر سرعت بده!!!)...
این سرورایی که میفروشنم معمولاً تو آمریکا و فرانسه و هلند و آلمان و کانادا و کلاً ممالک ایستیکباری تشریف دارن و از دیتاسنترای گنده ای هستن... تو ایران نیستن که هارد برات بفرستن... :دی
مثلاً یه برادر بسیجی یه سرور اختصاصی میخره بعد با مجازی سازی تیکه تیکه ـش میکنه میفروشه...
من خودم تورنت بازم و با توجه به حجمی بودن اینترنتم (صبانت) و کیفیت شبانه کمی تا قسمتی نامناسب، تورنتا و هر گونه چیز دیگه ای رو دانلود میکنم تو سرور بعد یه فایل زیپ میکنمش مثلاً ، بعدش با سرور آپاچی میدانلودم با لینک دانلود مستقیم و پرسرعت تو کامپیوتر خودم... شبی دارم 1.6 گیگ دانلود میکنم... :8: :20:
یه خوبیش اینه که تورنتا رو با سرعتی خفن ناک بالا (بسته به تعداد سیدرا حتی تا 8MBps ) دانلود میکنی بعد ازشون لینک مستقیم میسازی... واسه هر دانلود دیگه ایم میشه استفاده کرد... سیدر تورنتای دلخواهت میشی... :دی همچنین با سرعت بالا میتونی فایلاتو از تو سرور آپلود کنید...
من الان خودم با دو نفر دیگه اشتراکی 3 نفری داریم و کلی کیف و حال دنیا رو میبریم و حیف که مایکروسافت دست ما رو بسته و تعداد بیشتری امکان پذیر نیست وگرنه شریک میپذیرفتیم... :دی
در کل همون رپیدباز بیشتر به درد اکثر مردم میخوره واسه ینک مستقیم کردن...
در پایان توجه داشته باشید سرعت توی سرور هیچ ربطی به سرعت دانلود شما نداره... اون تو مثلاً آمریکاس و شما سرعت دانلودتون از مثلاً سرورتون به هیچ وجه بیشتر از سرویس اینترنت زپرتویی که دارید نمیرسه... فقط با توجه به خلوت و شخصی بودن سرور و لینک مستقیم و با کیفیت، سرعت دانلودتون به حداکثر میرسه (مثلاً اینترنت یه مگ = 120KBps)... نه بیشتر...
:20:
من از یه مکان مرموزی گرفتم... :دینقل قول:
حالا جدی از کجا گرفتی؟ pm بدهنقل قول:
اگه کسی خواست فایل سنگین دانلود کنه بهم پ.خ بده ( حجمش هم اصلا مهم نیست )
من براش دانلود میکنم و رایت میکنم و براش میفرستم بیشتر برای دایل اپی ها که سرعتشون پایینه و میخوان فایل های سنگین دانلود کنن
بی خیار داداش :18:نقل قول:
ماهی 40-50 تومن پول خود سیستمشه مگه چی داره سیستم لندهورش
البته این سیستمها رو هم باید برای دانلود استفاده کنی
الان گرفتم تو یه عالمه لینک میندازی روی دالنود و شبها با صبا میگیری
شبی 1.6 گیگی میگیری دیگه اره ؟
جقدر میگیری؟ صبا نت کلا چقدر شبها دانلود میده ؟
ضمنا به صرفه تر نیست این همه هزینه رو بدی یه دونه از این دانلودرها کارشو تموم کنه ؟:20: گیگی 400 یکی رو سراغ دارم ولی لینکی ندارم بدم دانلود کنه.
از این تکنیکت ولی خوشم اومد ....بسوزه پدر بی صاحاب اینرتنت تو ایران که اینجوری دانلود میکنی..بمیرم برات
راستی یه چیزی اخه قضیه هارد اینه که همونها توی خارج برات توی یه هارد اسکترنال کپیش میکنند
وقتی که کل یک ترابایت رو خالی کردن برات با هواپیما میفرستن
دانلودرها اینجوری دانلود میکنن.
زیر لفظی باید بدی :31:نقل قول:
برو توی گوگل یه دونه سرچ بزن بنویس VPS ببین چندتا لینک برات میاد و:20:
خورید و فوریش ممنوعوه :46:نقل قول:
.............................
این نامردیه:41:من 128 محدود که می گیرم سرعت دانلودش 50 کیلوبر ثانیس
اما این ماله 128 نا محدوده
تا این قانون محدودیت سرعت 128 کیلوبیتی هست هرچند روی کاغذ وبعضی جاها و بعضی شرکتها زیر پا می گذارند البته به نفع خودش .نقل قول:
کلاً این قانون تمام نفعش تو جیب شرکتهاست و ضررش برای مشتریهاست:27:
ماهی 40 تومن سه تا شریکیم (ارزونترم هست حتی 10 تومن با هارد و رم کم)... ویندوز سرور 2003 ، یه گیگ رم ، 130 گیگ هارد (cpu intel xeon 2.4 x2) ، سرعت خفن برای عاشقان تورنت و سیدر شدن و بالا بردن رنکت در سایتای تورنت... :دینقل قول:
تازه چیز پی انم کنارش تو ویندوز راه میندازی خودت و رفقات با یه چیز پی ان بسیار با کیفیت با پهنای باند نامحدود و سرعت عالی حالشو میبرین... همچنین به راحتی انواع و اقسام اسکریپت جات و کارای سایتی رو تو فضایی شخصی ه همه چیزشم بازه انجام میدی...
اینهمه فایده... :دی
آره... صبانت سرعتش 120KBps ـه شبا... البته پینگش داغون میشه و باعث نوسان سرعت میشه که بازم 120 ـش میکنیم... :دینقل قول:
ما شریکی ایم واسه ـمون کمتر از این میفته... بعدشم تازه کلی اینجا آزادی عمل و کلی امکانات داری... حتی یه رفیق دارم سرور بازی راه انداخته و از دوستان و آشنایانش پول میگیره و سرورای بازی خصوصی راه میندازه که شبکه ای بازی میکنن...! تو اون روشم باید پول یه هاردم پیاده بشی بعدشم تو نقل و انتقالات به این حجم حتی هارد اکسترنالم دووم نمیاره (به خصوص در پر و بال گرم و نرم شرکت پست!!! :دی )نقل قول:
بمیری برام :دی ولی خارجیامئم خیلی از تورنت بازان و سیدران بزرگ از این کارا میکنن بعضاً... :دی خورگیه دیگه... :دینقل قول:
oh holy crappy s h i t کی میره اینهمه راهو و پول هواپیمائم باید تازه پیاده بشی... اونم همین کارو داره میکنه خوب خودت ارزون ترشو میخری حال میکنی...نقل قول:
در کل درود بر مجازی سازی که باعث داشتن و دسترسی ارزان به منابع سروری شده...
ما زیر لفظی تو کارمون نیست... تازه تو پ.خ.ـم کلی سخنرانی کردم... :دینقل قول:
برید webhostingtalk.com و ir. افراد بسیاری هستن میفروشن و اعضای زیادیم دارن واسه مباحثه و تشخیص سرویسای خوب...
:8:
پروبال رو خوب اومدی :31:نقل قول:
دادا اگر قیمتش به تو 30 تومنه کمتر در میاد حداقل 15 تا 20 تومن خودش خریده پس با دوستات برین ه فکری بکنین و سورس اصلی رو گیر بیارید و پول اضافی به همون مفتخور ندین
اینوبهش بگو : برو کار کن مگو چست کار هموطن مفتخور :31::27:
:دینقل قول:
البته خریدش که مینیولی خرج داره... به لطف مجازی سازیه مثلاً طرف یه سرور اختصاصی (dedicated) میخره و با مجازی سازی، چند تیکه ـش میکنه و هر کدومو عین یه سرور جداگانه میفروشه...
اینم کاره دیگه... کار که عار نیست... :دی
منظور ز اینکه مینویسه سرورتون تو باکو یا ایروانه چه معنی میده؟ یا کویت یا هرجا؟
اینترنت همراه اول!
فکر کنم رکورد پینگ شکسته شد...نقل قول:
تبریک میگم به شما:31:
کلا پینگ gprs تو ایران بیشتر دوپینگه تا پینگ !
:31::31::31::31::31::31::31::31:
دوست عزیز می شه یه تاپیک بزنی و کاملا و با تصویر استفاده از این سرور ها رو توضیح بدی ؟نقل قول:
یک سرورر توی باکو و یا هرجا که ستاره هست توسط این شرکت اجاره شده یا اینکه توافقی بدست گرفته شدهنقل قول:
و اجازه دادن دوستانی از سایر نقاط دنیا با این سرور ارتباط برقرار کنند و تست بگیرند
شما باید با نزدیکترین سرور خودتون تماس بگیرید
مثلا دوستانی که در ایران هستند با توجه به اینکه از تهران ما خط مییگریم باید با باکو تماس بگیرند حتی کسانی هم که در اهواز هستند به علت نزدیکی نباید با کویت تماسبگیرند چون دوتر مبشه باید با تهران تماس بگیرند از تهران هم میره تا کویت خوب همون بهتره که از تهران تا ایروان یا باکو بره.
همین !
هرجا که نزدیک باشه همونجا رو انتخاب میکنند مثلا ملت توی فرانسه میرن با پاریس امتحا نیمکنند
ملت توی امریکا اگه توی لوس انجلس باشند میرن با لوس انجلس میگیرند
ولی اگر ایرانیه با لوس انجلس یا با پاریس بگیره سرعت پینگش رو بیششتر نشون یمده و نتیجه قاطی میشه.
فلسفه اش همینه ..
حالا همه ان باکو . پاریس ایروان ...سرورهاشون با یک سرور واحد که همون اسپید تست هست در تماس هستش .
همین و همین.
سلام بر دوستان
میگم لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من تویه این سایترفتم . توی یه تاپیکاش نوشته یودکد:http://www.webhostingtalk.ir
VPS-T1
cpu core i7-920 ( 2 cpu )
ram 256 mb
hdd 50 gb
bw 300 gb
قیمت : 12000 تومان ماهیانه
VPS-T2
cpu core i7-920 ( 4 cpu )
ram 512 mb
hdd 100 gb
bw 600 gb
قیمت : 18000 تومان ماهیانه
VPS-T3
cpu core i7-920 ( 6 cpu )
ram 1 GB
hdd 200 gb
bw unlimited
قیمت : 33000 تومان ماهیانه
خوب مثلا ما یکی از این سرویس ها رو گرفتیم بعدش
1- bw چی هست
2- این رم و هارد چه ربطی به دانلود داره
3- سرعت دانلود هر کدوم چه قدره
4- ایا باید سرویس adsl یا dial up داشته باشیم قبلش؟
5- طریقه ی راه اندازیش چه طوره
ببخشید زیاد شد:31: فکر کنم سوال بقیه دوستان هم باشه
توضیحاتش هموناییه که گفتم و کلاً چیز خاصی نیست... شما با remote desktop (مثلاً) وصل میشید به یه سروری مثلاً تو آمریکا (= Virtual Private Server = VPS) بعدش اگه سروره ویندوز باشه عین ویندوز خودتون توش برنامه میریزید و غیره و دانلود میکنید و... بعدشم با راه اندازی سرور آپاچی/IIS، از سرورتون با لینک مستقیم فایلا رو دانلود میکنید تو کامپیوتر خودتون...نقل قول:
1- bandwidth یا همون پهنای باند در اینجا برعکس اینترنت خانگی منظور حجم دانلود/آپلود حداکثریه که میتونید ماهیانه داشته باشید (محدودیت حجمی)...نقل قول:
2- هارد که معلومه واسه چیه و فایلاتون که دانلود میکنید توش میره... رمم هر چقدر بالاتر باشه ویندوز سرور 2k3 2k8 و یا لینوکس یا هر سیستم عامل دیگه ای که انتخاب کنید، روان تر کار میکنه و قدرتش بالاتر خواهد بود... تأثیری تو سرعت دانلود نداره...
3- سرعت دانلود به پورت سرور بستگی داره... بیشتر آفرهایی که میبینید از پورت 100Mbps (یعنی حدود 11.92MBps) استفاده میکنن و بعضیا که گرون ترن از پورت های 1Gbps (یعنی نهایتاً حدود 119.209MBps) استفاده میکنن که اصولاً چون پورت اشتراکی بین چند تا یوزره، به حداکثر سرعت نمیرسید (+ محدودیت سرعت هارد که عمراً به بالای 20-30 مگ برثانیه برسید :دی)...
4- دوستان اشتباه نکنید... این سرویس هیچ ربطی به کامپیوتر شما نداره.....!!! شما همون سرویس Dial-Up/ADSL مزخرف داخل ایرانو باید داشته باشید که بتونید از اینترنت استفاده کنید و بعد از طریق اینترنت با دسکتاپ از راه دور (Remote Desktop) به اینگونه سرورها وصل بشید... تنها فایده ـش واسه دانلود/آپلود فایل ها با سرعت بسیار بالا، تورنت بازی، مستقیم کردن تورنت، دانلود از هر سروری با سرعت بالا و مستقیم کردن فایلش واسه دانلود توسط کامپیوتر خودتون (= سرعت اینترنت خونه ـتون) و غیره هستش......
5- طریقه راه اندازیش که وقت میخرید به طرف میگید ویندوز/لینوکس میخواید و براتون راه میندازه و بعدشم بگردید مقاله های آموزش استفاده از Microsoft Remote Desktop یا راه اندازی remote desktop در لینوکس رو بخونید تو همون فوروم تا بتونید به دسکتاپ سرورتون وصل شده و استفاده کنید.....
اصولاً حکم یه کامپیوتر در مملکت استکبار جهانی رو براتون داره که میتونید باهاش امور دانلودی، آپلودی، تورنتی، چیز پی انی و غیره ـتون رو تسهیل کنید و نه بیشتر......
:20: :worried:
می تونی یه vps در ایران معرفی کنی که بعد از دانلود با هارد یا dvd بفرستن در خونمون . در ضمن ارزون باشه و سرعتش هم 2 مگی باشه ؟نقل قول:
من نمیشناسم ولی بگردید هستن... حتی افرادی هستن گیگی 400-500 تومن واسه ـتون دانلود میکنن رو هارد میزنن بهتون میدن...نقل قول:
خوب حالا چرا تو باکو؟ تا جایی که میدونم ایران که خیلی پشرفته تر از باکو هستش در این زمنه ها و اینکه قرار بود هاب اینترنت تو خاورمیانه باشه؟!نقل قول:
سوالی دیگر مقوله پینگ رو بر حسب میلی ثانیه هستش رو دقیقا در اینجا بهم شرح بدید! آخه یکم منطقی بنظر نمی رسه این زمان پینگ
اکو 128 شاتل
شدیدا سرعت دانلود پایین اومده ؛ شده دایال آپ !!!!!!!