کرایسیس 2 هم مگه اومده؟!!
اگه اینطوریه من میگم diablo III :31:
Printable View
کرایسیس 2 هم مگه اومده؟!!
اگه اینطوریه من میگم diablo III :31:
به نظرم اصلآ نباید نامی از GT5 بیاریم...کلآ کلاسش با سایر بازیها فرق داره...اصلآ نباید گرافیک GT5 رو زیر سوال برد که بهترین هست یا نه
سلام
من زیاد بازی نمی کنم ولی به نظرم NBA 2K9 و COD4
این تاپیک رو مدیران لطف کنید Close کنید که دیگه شده اسپم ساز این انجمن یعنی چی بهترین گرافیک هر سبک باید با سبک خودش مقایسه بشه نه با همه
GT5 و DIRT3 هر دو گرافیک بالای دارن هر دو هم موفق هستن این که خدایش سبک هاش هم با هم فرق داره پس نباید مقایسه بشن.هر دو عالی هستن.
Crysis هم از نظر همه کارشناس ها بهترین گرافیک رو در FPS ها داره.هر کسی میگه حرف من درست نیست عکس بازی که میگه بهتر بزاره تا من هم بزارم تا مقایسه کنیم.
GTA هم بهترین گرافیک OpenWorld رو داره.این که دیگه جای بحث نداره.
و ...
همه سبک ها به همین صورت.کسایی که به بازی MW2 رای میدن لطفا یک عکس با نحایت جزیات از بازی بزارن که بخندیم به گرافیک بازی :31:.کسی به دل نگیره ها رو دل میکنه:10:
به نظر من تا حالا باگرافیکتر از grid ندیدم
دوست عزیز شما خودت اسپم نده..مطمئن باش کسی اسپم سازش نمی کنه!نقل قول:
این تاپیک رو مدیران لطف کنید Close کنید که دیگه شده اسپم ساز
+
اینجا دوستان میان نظر شخصیشون رو در مورد بهترین و با گرافیکترین بازی که مد نظرشون هست رو درج می کنن و دلیلی نداره سر اینکه چه بازی گرافیکش بالاتر از یکی دیگه هست جر و بحث بیخود کنن...
سایر دوستان هم میتونن مثل شما واسه هر سبک خاصی یک بازی رو نام ببرن.
(در ضمن اگر مدیران سلاح میدونستن تاپیک باید بسته شه همون روز اول این کارو انجام میدادن نیازی به اجازه من و شما هم نبود)
لطفآ رعایت کنید...ممنون
Battle Field 2 هنوزم خیلی گرافیکش نسبت به بازیای دیگه شاخ تره :20:
من هم بازی بتمن آرخام و اویل 5 رو با گرافیک ترین میدونم
نه اتفاقا :27:نقل قول:
اگه شما اون جنگلای 10 سال پیش کرایسیس 1 با DX10 رو دیده باشی به جنگل کاغذی Black ops نمیگی قشنگ! :21:
چیو رو high بزارم دارم با extra بازی میکنم :21:
منم موافقم :10:نقل قول:
COD گرافیکش خوبه ولی جز شاخا حساب نمیشه :27:
به نظر من تا زمانی که کرایسیس 2 منتشر بشه نسخه اولیش در این زمینه بهترینه.
منم موافقم Crysis 1 هم اکنون بهترین بازی از نظر گرافیک هستش حیف که باران باریدنش رو ندیدم ... اما نسخه 2 خیلی خیلی پر گرافیکه ...
قوی ترین گرافیک فنی : Crysis Warhead
قوی ترین گرافیک هنری : Prince of Persia 2008
دیگر بازی ها : Batman Arkham Asylum . Starcraft II . Farcry 2 .Metro 2033
بسم الله --به حق چیزای نشنیده والا ما توی black ops همه چیز دیدیم جز گرافیک
به نظر من
crysis-resident evil 5
اینم بگم که به نظر من زیباترین و با گرفیک ترین (اوج گرافیک) و واقعی ترین فیلم های بازی رو medal of honer داشت-واقعا که هیچ جا مثلش رو ندیدم
ببخشید منظورت از Medal Of Honer همین نسخه جدیدش که نیست ؟ :18:نقل قول:
اینم بگم که به نظر من زیباترین و با گرفیک ترین (اوج گرافیک) و واقعی ترین فیلم های بازی رو medal of honer داشت-واقعا که هیچ جا مثلش رو ندیدم
batman arkham
ufc undisputed 2010
1-Crysis Warhead
Farcry 2-2
Batman Arkham Asylum-3
ali-disslove شرمنده ها، ولی تنها چیزی که توی moh:2010 دیده نشد گرافیک بود،گرافیکش عین mw1 بود
البته mw1 به نصبت گرافیک خوبی داشت..نقل قول:
گرافیکش عین mw1 بود
کلآ گرافیک moh خیلی فرق داشت با اون..حالا چه در زمینه نورپردازی محیط چه افکتهای جدیدی که تو moh بیشتر بود(البته بازده زمانی که هر دو بازی منتشر شدن رو در نظر بگیریم کاملآ برتری با moh هست)البته باز گرافیک moh خیلی فاصله داره با بزرگانی چون mw2,bc2,black ops,crysis
به نذر من که هیچ بازی از زیر دستم در نرفته...با مدال همین نسخه جدیدش و کال بلک اپس تو گرافیک حال کردم...
نقل قول:
نگفتم گرافیکش خوبه-اتفاقا گرافیک خیلی ضایعی داشت ---فقط و فقط و فقط فیلم هاش
فیلم هاش واقعا زیبا و گرافیکی بود مخصوصا اون مرحله که تو بیابون دارند میدوند و شنه که بلند میشه خداییش کلی فکر کردم که فیلم واقعیو رو اینجا گذاشتند با فیلم گرافیکیه تاحالا نشده بود بین گرافیک و فیلم واقعی شک کنم وگرنه خود بازی که گرافیکش متوسط بود
خوب کسی نمی خواد Gt5 رو اضافه کنه ؟؟؟............بازیش هم ریلیز شد بالاخره ..!!!!!!!!! البته ما که هنوز بازی نکردیم چون پول نداریم :46:..چون PS3 نداریم :41: اما یه رفیق باحال داریم که می ریم خونشون چتر میشیم بازی می کنیم!!!!!!!!!! برم SMS بدم ببینم بازیرو گرفته یا نه ...
واقعا شما فرق بین فیلم واقعی و انیمیشن رو متوجه میشی؟ درسته گرافیکش خوب بود ولی در حد فیلم نبود.:46:نقل قول:
والله توی بازیهایی که من دارم و بازی کردمشون بازی gears of war2 گرافیک بسیار بالا و خوبی داشت. با اینکه یکی دو بار بیشتر بازیش نکردم ولی هنوز صحنه های مختلفش توی ذهنمه!! به نظرم بعد از این از نظر من بازی جنگاوری مدرن 1 یا همون modern warfare گرافیک بالایی داشت. در مورد دوستانی که از مدال افتخار جدید تعریف می کنند هم بگم که من فقط از یه فیلم میان پرده اش که نشون می ده که همه منتظرن با چتر بپرن پایین و یهو هواپیما در حال سقوط قرار می گیره و با بالا پایین پرت شدن سربازا چندین تیر هم بهشون می خوره خیلی خوشم اومد. واقعا قشنگ ساخته شده بود.
چرا خداییش بود اون مرحله که هلیکوپترا نشستندو تو صحرای شنی میدویدیمو تو هیچ بازی ندیدمنقل قول:
من بازی زشت باشه یا قشنگ باید تمومش کنم حتما
بشین یه بار این فیلمه که میگمو ببین بعد بگو کدوم فیلمه بازی عین این دیدی
البته منم تا حدودی موافقم با این حرف شما...نقل قول:
چرا خداییش بود اون مرحله که هلیکوپترا نشستندو تو صحرای شنی میدویدیمو تو هیچ بازی ندیدم
تو اون صحنه از بازی خیلی دودل بودم که انیمیشن هست یا فیلم!یعنی بخاطر در حال دویدن و گرد و خاک نمیشد خوب تشخیص داد.
+
حالا بهتره این بحث تموم شه هر چی بوده گذشته...
مشکل حل شد.
به نظر من بايد از بازيهاي انتخابي دوستان يه نظر سنجي ايجاد كرد من كه خودم اول رزيدنت اويل5 و بعدش cod mw2 . s cell conviction رو تاييد ميكنم
سلام.
من قبلا گفته بودم Bad Company 2 ، ولی الان نظرم عوض شد (یعنی آپدیت شد) :
NEED FOR SPEED HOT PURSUIT
ولی به نظر من تو ریسینگ ها DIRT بهترینه!:46: NFS یه دنیا کار داره بهش برسه :20:نقل قول:
با گرافیک ترین بازی که تا بحال انجام دادین..؟
من dirt رو بازی نکردم . از سبک رالی خوشم نمیاد . شما hot pursuit رو بازی کردین ؟
به نظرم تو هم dirt2رو بازی کن.نظرت برمیگردهنقل قول:
البته drit3داره میاد.میخوای صبر کن تا اون بیاد بعد
ما هم نظرمون عوض ( آپديت ) شد :31:نقل قول:
GT 5
GTA IV
HALF LIFE 2
به نظر من کلا سری بازی gta از همه نظر تکه
چه از نظر ساختار بازی که شخصیت همه جا همه کار می کنه. از همه جا بالا میره از همه جا میتونه بپره به هرچی شلیک کنه سوراخ میشه. کلا با تمام محیط ارتباط برقرار می کنه
اما امثلا رزیدنت ایول 5 اصلا این طور نیست
یا مافیا 2 که افتضاحه
گرافیک هم gta 5 & tombraider underworld
آره گرافیک قابل قبولی داره! :31::31:نقل قول:
ایشون راست میگن :31: شما DIRT بازی کنید :31: همچین رالی هم نیست خیلی قشنگه! :31:نقل قول:
:31:
به نظر من مافیا 1 در زمان خودش
و
COD 4
یه چند صفحه ی اول رو خوندم و این اخری.
اگر منظور زننده ی تاپیک واقعا بهترین گرافیک بوده، که بعضیا متوجه نشدن و با فیزیک بازی اشتباه گرفتن.
این که توی بازی جی تی ای از همه ی در و دیوار بالا می ره، برای گرافیک خفن بازی نیست، برا فیزیکشه. یا این که توی کرایسیس، درختا رو هم می شه نصف کرد.
حالا از نظر خودم، با گرافیک ترین بازی هایی که دیدم، دو تا نسخه ی کرایسیس بوده، با مورتال کامبت 3: اولتیمیت. ( این همونیه که یکی از دوستان می گفت مورتال کامبت 4.)
کرایسیس ها که هنوز هم به عنوان تست گرافیک استفاده می شن، و اگر سیستمتون خفن باشه، یه محیط خیلی طبیعی براتون درست می کنن.
مورتال کامبت هم با این که سیستمش سگا بود و قدیمی بود و رزولیشنش هم خیلی پایی ن بود، اما کاراکتر هاش خیلی خیلی طبیعی بودن. ( فیلم بودن.)
dirt هم به نظرم رتبه ی بعدی قرار می گیره...
دقیقآ منظور گرافیک بازی هست...نقل قول:
اگر منظور زننده ی تاپیک واقعا بهترین گرافیک بوده، که بعضیا متوجه نشدن و با فیزیک بازی اشتباه گرفتن.
این که توی بازی جی تی ای از همه ی در و دیوار بالا می ره، برای گرافیک خفن بازی نیست، برا فیزیکشه. یا این که توی کرایسیس، درختا رو هم می شه نصف کرد.
+
به نظر منم gta فقط سرگرم کننده و متنوع از همه لحاظ هست...البته گرافیکش خوبه ولی نه عالی
اگر قرار باشه بازی های اوپن ورد رو بزاریم کنار هم بگیم کدام یک گرافیکش از همه بهتره خب مصلمآ رد دد تو کنسول و just cause2 از همه بهتر بودن...
just cause2 گرافیک آنچنانی ای نداشت فقط زیادی رنگ توش بود که باعث خیره شدن گیمر میشد
به نظرم گرافیکش معمولی بود وحید:46:
امید اگر جاست 2 گرافیکش پایین بود پس جی تی آی اصلآ گرافیک نداشت..: دینقل قول:
البته محیط هر دو بازی کلآ متفاوت بود...اون بیشتر تو جنگل و آب و روستا و شهرهای کوچیک بود gta iv فقط تو شهر بود!
حالا اینو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقی قضاوت کنیم افکت آب تو جاست2 فوق العاده بود...حالا من عکس از gta iv ندارم والی میزاشتم فرقشون معلوم میشد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم به نظرت الان گرافیکش پایینه امید؟!اصلآ به رنگهاش توجه نکن..کلی بهش نگاه کن