دیدین گفتم همه چی زیر سر نسرین مقانلوِ هست.
Printable View
دیدین گفتم همه چی زیر سر نسرین مقانلوِ هست.
سلام خدا را شکر که اینجا هست ادم بیاد یک چیزی بگه
به شعورم توحین شد وای این قسمت 7 خیلی چرت بود یعنی 4 دانشجو خیال میکنن واقعا نابغن اه اه
یکم متن بهم ریخته شده بنظر میرسه تو متن دست بردن تغییر ناشیانه دادن داستانو خراب کردن
نه تورا خودا دختره اخره بی حجابیه داره واسه بیحجابی قصه میخوره و فکر چاره میکنه؟بعد میگه ما واقعا نابغه هستیم
تازه یک جورایی از فرار از زندان استفاده شده یعنی کپی کردن
به نظر من خیلی قسمت 7 قشنگ بود فقط اونجا که حرف فارسی 1 شد تابلو بود که دارن از رو اجبار اون حرفهارو میزنن.ولی در کل خیلی خوب بود مخصوصا اینکه امین حیایی هم اومد.
قيمت هر قسمت چقدره؟
1500 تومان.نقل قول:
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
آخه بیچاره هارو تو فیلمم مجبور کردن به اسرائیل چرت و پرت بگن.آخه اون دلارو دیدین چقدر مزخرف به اسرائیل ربط دادن.:41:
سلام من که عمرا پول واسه این سریال کپی شده بدم ؟ حالا قهوه تلخ یک چیزی ارزشش را داره ولی اینو ترجیح میدم کپی بگیرم
قسمت 7 خیلی افتضاح بود فکرش را که میکنم عصبانی میشم
یعنی به شعورم توهین شد
سلام البته فكر كنم منظور دوستمون از " توجیه اقتصادی " ، توجیه اقتصادی فارسي 1 بود . موضوعنقل قول:
سريال جالبه. كارگردان خواسته هاليوودي كار كنه ولي به نظر من بيشتر تقليد كرده مثل فلش بك
هايي كه ميزنه كپي لاست يا آننونس هاي وسط فيلم مثل فرار از زندان .
اينها كه ميگفتند تو سريال هاي فارسي 1 يكي به يكي ديگه خيانت ميكنه و ميخوان جلوش رو بگيرن،
اين دختره ستاره كه مثلا جزء قهرماناست كه زنه مردي شده كه زن داشته شده اين خيانت نيست .
دوستان يه سوال اين مجله كه چند بار اسمش رو آوردن چيه ؟ ووك ؟ مجله مده؟
سبز باشيد و سربلند
قرار نیست همه چیز مطابق میل ما باشه.نقل قول:
حق انتخاب با ما هست.
به نظر من که خیلی هم خوب بود.
سلام نمیدونم گچای این قسمت 7 خوب بود؟
به شعور من که توهین شد حالا ممکنه به شعور شما توهین نشده باشه
اینکه یک دختر بیحجاب که هر غلطی میخواد میکنه بعد دلش واسه مملکت میسوزه و یک سری کلمه خارجی میاره چالبیش اینچاست که به اثر پروانه ای هم ربطش میده و خودش را نخبه و نابغه میدونه و به جای اینکه حودش را درست کنه میخواد امریکا را درست کنه دیگه نمیدونم چی بگم دوستان نظر شما واقعا چیه؟
میدونین تنها این فیلم نیست سر بسته میگم مثل مسائل اقتصادی میمونه که میایم مسائل کشور های دیگه را میکشیم وسط و بهشون ایراد میگیرم حالا باز اون بابا علمی حرف میزنه نه تخیلی
قسمت 8 نیومد ؟ :20:
فکر کنم یکشنبه شب واسه دانلود بیاد.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.vogue.com/
محتوای مخفی: توضیح
عجب . . . مگـه هر چهارشنبـه نیست ؟ :20:نقل قول:
فکر کنم یکشنبه شب واسه دانلود بیاد.
نه منظورم توجیه اقتصادی فارسی وان بودنقل قول:
درسته که این سریال هم برداشت سطحی از فیلم هایی مثل 24 , Hero هست ؟
Heroes :27:
خیر.من یه بار یکشنبه شب دانلود کردم یه بارم دوشنبه رفتم تو سایت دیدم قسمت جدید اومده حالا نمیدونم یکشنبه شبش اومده بود یا همون 2شنبه.نقل قول:
خیلی جوش میزنینا.اگه بدتون میاد نگاه نکین دیگه
من دو قسمت اولش رو دیدم.یکمی زیادی رو مزون تاکید شده
ولی صحبتهای دوستانی که در تاپیک گفتن شبیه فیلمهای سینمایی ایرانیه درسته.از سطح سریالهای عادی تلویزیون بالاتر ساخته شده
این آرم لباس نیروی انتظامی دیگه چیه؟؟؟جدیده؟
تو عمرم چنین آرمی ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیکتر:
تمام پلیسایی که در قسمت سوم سریال دیدم این آرم رو سینشون بود
مربوط به رسته نظامیشون میشه.
خیلی هم گسترده وزیاد هستن این رسته ها.
البته من کمی آشنایی دارم با این رسته ها ولی رسته چشم ؟!نقل قول:
اگر هم چنین آرمی قرار باشه استفاده بشه ( که من شک دارم) برای پلیس زندانها و یا پلیس قضایی استفاده نمیشه
برای ماموران نظارتی و دیدبانی استفاده میشه (حالا نظارت بر هر چیز)
من به شدت این موضوع رو پیگیری می کنم چون احساس می کنم یه جای کار میلنگه :27:
يعني اين سريال انقدر كارش درسته كه فقط تونستيد اين ايراد رو بهش بگيريد؟نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه قسمت 8 کی میاد؟
سلام دوتا سوال دارم
1-این اهنگ ان گل سرخ را که این باباهه توش میخونه کسی لینک میده ؟؟؟البته اصلش خیلی زشته که گین میخونه منظورم اهنگی که همینطوری بخونه
2-تمام سریال ساخته شده حالا داره کم کم توزیع میشه یا اینکه داره کم کم ساخته میشه ؟
دوستان تهرانی امروز قسمت 8 اومد؟
من که هنوزقسمتهای بعدی رو ندیدم ولی تو قسمت 3 به نشان انگشترها توجه کردید؟
خیلی دارن با این علائم بازی میکنن
قسمت 8 چرا هنوز نیومده؟
نمیدونم چرا نیومده ولی اینجوری حال نمیده منتظر باشیم برای یک سی دی باید بذاریم یک دفعه ببینم
دقت کنین خیلی شبیه به فرار از زندان هستش:ی:ی:ی
خبری از قسمت 8 نیست؟نه بیرون اومده و نه تو نت.
آقا کیا به این تاپیک 1 ستاره دادن؟ این سریال که تازه 7 قسمتش اومده
سلام .
دیشب کنجکاو شدم و قسمت هفتم رو به صورت خلاصه دیدم .
فوق العاده متاسفم واسه نویسنده و کارگردان این سریال که میان پراعتبارترین پول رایج دنیا رو میازرن روی میز و درموردش چرت و پرت میگن و همه چیزو به اسراییل وصل میکنن .
همچنین متاسفم از اینکه ایرانی نمیتونه یه سریال درست حسابی بسازه و گیر میده به سریالهای خارجی .
و همچنین یه تبریک ويژه به سازمان اطلاعات که تونسته همه بازیگرای معروف رو به یک سمت ببره .
تا هفته پیش این سریال رو دانلود میکردم ولی از این به بعد حتی ارزش دانلود هم نداره .
این پست تنها نظرات شخصی بنده هستش .
مخلصیم .
البته من هم تا قسمت هفت این سریال رو دانلود کردم . سریال خوب و جذاب و معمایی بود . در هر حال باید منتظر نشست تا دید که در قسمت های بعد سرنوشت چه خواهد شد
دوست عزیز اینکه شما از چیزی خبر نداری دلیل بر اشتباه بودنش نیست.صفحات قبل هم گفتم برید فیلم گنج ملی ساخت هالیوود و با بازی نیکلاس کیج رو ببینید تا بفهمید که به اسرائیل ربط داره یا نه.نقل قول:
اونا خودشون میگن ربط داره بعد شما میگی نه :31:
ضمنا نظرات شخصی شما حتما با مطالعه و تحقیق ارتقا پیدا خواهد کرد :46:کد:http://www.imdb.com/title/tt0368891
بیشتـر از 1 هفته شد ؛ قسمت 8 نمیـاد ؟!
کسـی نمیدونـه چـرا اینقدر تاخیـر داشته آیا ؟!نقل قول:
کاری ندارم ربط داره یا نداره . اینکه بیان تو یه قسمت به یه شبکه پربیننده ( هرچقدر هم برنامه هاش ضعیف باشه ) و همچنین به مسخره گرفتن 2 ملت که در دنیا روشون حساب میکنن چیزی جز حسادت نیست .نقل قول:
حالا شما 200 تا مدرک دیگه بیار که ربط داره وقتی نویسنده نمیتونه خلاقیت از خودش داشته باشه که یه داستان مثل FlashForward یا Lost یا ... رو بنویسه متوصل میشه به سریالهای خارجی حتی افکتهای تصویری سریالهای خارجی بهتره در این سریال تخته بشه .
پس همین گیر دادنشون هم کپی از یه فیلم دیگست . دیگه چیزی نمیشه گفت !
شما هم زیاد خودتو ناراحت نکن . کلا شما ساپورت شده هستین !
مخلصیم .