# رو نگه داشته باشیدنقل قول:
Printable View
# رو نگه داشته باشیدنقل قول:
سلام
من رفتم از همین گوشیا بخرم
بعد هر کودوم از imei هارو که تو این سایته میزدم گوشیو تایید نمیکرد!
بعد آخر مجبور شدم یکیو بخرم:دیکد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis
حالا تقلبیه واقعا؟آخه دیگه نوشته کره.کره دیگه چیش تقلبی میتونه باشه.ننوشته که فنلاند!
همین 170 تومنم خریدم...
با تعویض ویندوز کامپیوتر مشکل حل شد . ممنوننقل قول:
این فریمور جدید 6.10 از کجا میشه دانلود کرد توی سایت خود نوکیا بیشتر از 6.05 نبود
یک سوال چرا من وقتی فایلهای MP3 رو روی گوش میریزم بعضی هاشون توی لیست پخش میاید بعضیهای دیگه میره توی فولدر زنگ گوشی چرا باید اینطوری بشه
سلام
من يه گوشي ميخوام بخرم كه :
1- صداي هدفونش بلند و واضح باشه.
2- GPS خوب و قوي داشته باشه.
بعضيا مثل اينكه با GPS اين گوشي مشكل دارند !
3-صفحه نمايشش اينقدر كوچيك نباشه كه مثلا تو اينترنت نوشته هارو نشه خوند يا كلا اذيت كنه.
.
4- مشكل هنگ و ريست و از اينجور چيزا نداشته باشه چون تو همين تاپيك نوشتن كه :
امدم سیم کارت خودم را عوض کنم سیم کارت عوض کردم اما بعد از بالا اومدن روی صفحه اول هنگ میکنه.
يا
سيم كارت رو اگه تا آخر در جاي خودش بزاري اصلا سيم كارت رو نمي شناسه اما اگه يكم جلو تر بزاري مي شناسه.
به نظر شما اين گوشي رو بخرم يا نه ؟!
اصلش مال كجاست ؟
ممنون
اخرین ورژن همون 6.05 اومده. اونی که نوشتم اشتباه تایپی بود.نقل قول:
این مدل از گوشی سیمبین چند میشه ؟
سیمبین سری 60 ویرایش 5
یا
سیمبین سری 60 ویرایش 3
؟
سیمبین سری 60 ویرایش 3 ... FP2نقل قول:
سلام
این گوشی برای نصب برنامه احتیاج به ساین داره یا نه ؟
یه n73me دارم که نصب کردن برنامه روش مشکله.:41:(برنامه های ه ک شده رو نمیشه روش نصب کرد)
مجار توی بازار هست یا همه چینی هستند؟
سلام دوستان :40::40::40:
میشه یه لطفی کنید :40::40::40::40::40:
چند تا عکس یک مگاپیکسل توی شرایط مختلف با این گوشی بگیرید و اینجا بذارید یا اینکه لینک بدید
مخصوصا یه عکس ماکرو یعنی از فاصله 10 سانتی نسبت به سوژه ( مثلا گل )
من هر چی گشتم نمونه عکسی از این گوشی پیدا نکردم فکر میکنم خیلی ها دوست دارند عکس های این گوشی رو ببینند
با تشکر :11::11::11::11::11::11::11::11:
میشه لطف کنید و بدون جانب داری از نوکیا من رو برای خرید راهنمایی کنید :8::8::8:
من برای خرید گوشی بین ELM و nokia C5 گیر کردم به نظر شما کدام یکی بهتر است :13::13::13::13:
امکانات هر دو گوشی مثل هم فقط دوتا فرق دارند
دوربین ELM پنج مگ ولی nokia C5 سه مگ است :20:
ELM مبتنی بر جاوا است اما nokia C5 پردازنده و رم دارد البته من نمی دونم که این مزیت به حساب میاد یا نه و چقدر از نظر سرعت با ELM متفاوت است :20:
اگه ممکن یکی از دوستان این دوتا گوشی رو با هم مقایسه کنه و بگه که ELM چه برتری نسبت به nokia C5 داره و یا بلعکس :20:
با تشکر :11::11::11::11::11::11::11::11::11:
سلام،نقل قول:
elm وای فای هم داره که c5 نداره!
نقل قول:از لحاظ کارایی دوربین elm بهتره ولی c5 داری صفحه نمایش 16 میلیون رنگ و gps رایگان و یک کارت حافظه 2 گیگ همراه گوشی و از همه مهمتر cpu 600 MHz که دارای سرعت بالایی می باشد . گوشی c5 دارای سیستم است که خود این برتری نسبت به جاوا می باشد .
elm صفحه نمایش 256 کیلو داره و gps اون پس از اتمام دوره آزمایشی هزینه بالایی داره و کارت حافظه هم روی اون نیست .
در کل اگه کارایی دوربین براتون خیلی مهمه elm رو پیشنهاد میکنم ولی اگه امکانات دیگه گوشی مثل gps و سیستم عامل و قدرت سخت افزاری مهمه c5 بهتره البته دوربین c5 هم بدک نیست و قابل قبوله.:5:
به نظر من elm بهتره از c5اولا چون به نظر من منو و کلا اینترفیس الم بهتر از سی5 هست(این فقط نظر شخصیه منه)همچنین به نظر من قیافه الم خیلی قشنگ تره همچنین دوربینش بالاتر از سی5 هست و همونطوری ali007 گفت الم وای فای داره که سی5 نداره البته سی 5 هم نکات مثبتی زیاده داره مثلا کیفیت صدای عالی و گالری عکسشم خیلی کاربردی و مفیده داشتن سیستم عامل هم از نکات برتر اون نسبت به الم هست در کل ببین بیشتر چه امکاناتی میخواید هر کدوم یه مزیت های نسبت به اون یکی داره
بچه ها راستی میشه گالری عکس c5رو عمودی کرد؟
ممنون
منو واینترفیس با تم حل میشه
صدای هدفون به نظر من خیلی خوبه.نقل قول:
GPS که کلا در این گوشی معرکست.
صفحش که مشخص هست کوچیکه.
مشکل هنگ و این پیزام اصلا نداره.
دوست من کلا گوشی های نوکیا با نصب برنامه های ساین نشده مشکل دارن.نقل قول:
این گوشی هم باید یا هـکش کنی یا برنامه ها رو ساین و سپس نصب کنی. مثل تمام گوشی های دیگه.
مجار رو دقیقا نمی دونم اما کره ای هست.نقل قول:
در پست بعدی یک عکس رو که با این گوشی گرفتم قرار میدم.نقل قول:
درسته که کیفیت دوربین زیاد بالا نیست اما می توان با آن عکس حرفه ای هم گرفت.
اینطور که معلومه شما دوربین گوشی خیلی واست مهمه پس من پیشنهاد می کنم که همون ELM رو بگیرید بهتره.نقل قول:
البته ELM سیستم عامل نداره که در عوض یکی از مزایای C5 این هستش که واسه کسایی که کار نرم افزاری می کنن خیلی مهم هست.
هردو گوشی هم به نظر من زیبا هستند.
اینم یک عکس که در باغرود نیشابور خودم با گوشی C5 گرفتم.کد:http://www.up.--------.com/images/bbsi6ad492vyq2nu9hht.jpg
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
کسی میدونه چطور میشه C5 رو ه-ک کرد؟ من با روش های مختلف تست کردم جواب نداد.
مشخصات دقیق به قرار زیر است:
symbian S60 v3 os 9.3
software : 031.022
model: C5-00
RM-645
سپاسگزارم که اگر کسی میدونه دقیق راهنمایی کنه.
آقای شهریار . صحنه را دیدم . از این که دل امت را شاد کردید سپاسگزارم :21::21::21:
ولی از شوخی گذشته عکسش واقعا افتضاحه :31::31:
توی هوای روشن آسمان پر از نویز و درخت ها مثل نقاشی آبرنگ :2:
این به خاطر یه بیماری که خیلی وقته نوکیا رو گرفتار کرده یه بیماری مرموز به نام سندرم دوربین :31::31:
من واقعا نمی دونم این نوکیا چه مشکلی با دوربین گوشی داره :19::19: یه گوشی عالی و توپ و با کیفیت تولید می کنه بعد با کمال بی سلیقگی یه دوربین بی کیفیت روش نصب میکنه که اگه این کارو نکنه سنگین تره :5:
من به جرات میتونم بگم گوشی های 120 دلاری LG و Samsung از این بهتر عکس می گیرند :27::27:
یه دوربین موبایل سه مگ با کیفیت حدود 30 دلار قیمت دارد و نوکیا با حذف آن از روی گوشی قصد پایین آوردن قیمت و رقابت با سایر برندها را دارد اما به نظر تمام منتقدین دنیا با این کار فقط مشتری های خودش رو (مخصوصا کاربران جوان) ازدست میده :13::13::13:
مشابه همین مرض رو سونی اریکسون هم داره :46::46::46:
سندرم آفیس :27::27::27:
شرکت سونی اریکسون علارغم اینکه اکثر کاربران جوان خواهان برنامه آفیس و pdf هستند باز هم از قرار دادن این برنامه روی گوشی های خودش خودداری میکنه و معتقد که این برنامه روی سیستم جاوا جواب نمیده :31: در حالی که گوشی های 120 دلاری LG و Samsung این بسته نرم افزاری را دارند که اتفاقا به خوبی روی سیستم جاوا کار میکنه :46::46:
خلاصه این دوتا برند معتبر گوشی سیاست های مسخره ای دارند که امیدوارم روزی اصلاح شود
:5::5::5::5:
ولی آقا شهریار . حقیقتش این عکس خیلی قشنگه معلومه که استعداد عکاسی داری :40::40::40:
صرف نظر از دوربین . خود سوژه خیلی زیباست . فکر نمی کردم نیشابور یه همچین مناظری داشته باشه :11::11::11:
عکسی که گرفته بدم نیستا...
اگه همون سایزی که خود عکس داره رو ببینید یکم خراب میشه.وگرنه یکم کوچیکتر کنین خیلی خوب میشه...
سلام دوستان.
من این گوشی رو گرفتم. مسیج فارسی نمی تونم باهاش تایپ کنم. با نوکیا پی سی سوئیت می تونم. اما نمی شه زبونشو تغییر داد و فارسی کرد. چه کارش باید بکنم. فریم وایر هم آخرین ورژن نصبه. با نوکیا سافت وایر آپدیت به روز رسانیش کردم.
اگه ممکنه راهنماییم کنید. مرسی
موقع نوشتن مسیج سمت چپ پائین یک اپشن است میری توی اپشن و زبان نوشتاری رو انتخاب میکنی و وقتی سلکت کردی یک صفحه دیگه میاید که از ان میتونی زبان مورد علاقه ات رو برای نوشتن انتخاب کنی
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
نقل قول:
متاسفانه دوربین این گوشی شبیه هم چیز است به جز دوربین کیفیتش واقعا پائین است:2: و به نظرم اگه دوربین رو حذف میکردند خیلی بهتر بود:31: حداقل جاش یک ویژگی دیگه میگذاشتند:27:
سلام دوستان
من یه نرم افزاری رو گوشیم نصب کردم که وقتی دو سه بار توسط این نرم افزار فایل ارسال میکنم بار چهارم ارور میده :
Unable to connect
برای حل این مشکل باید گوشیرو خاموش/روشن کنم تا دوباره بتونم فایل ارسال کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نرم افزار :
کد:
http://www.persianmob.net/download.php?filename=farshad/February2011/Mobivation_MobiXplorer_v1.0l-[PersianMob.Net].zip
از دوستانی که این گوشی رو دارن این نرم افزارو تست کنن و بگن
ممنون
سلام دوستان
امروز یه رم 8 گیگ انداختم روی این گوشی:31:
ولی وقتی فایلی رو میخوام از تو مسیج (مثل اهنگ) سیو کنم ارور زیر میده:41:
general system eror
ورژن فریمورش 061.005
rm645
صداش هم یه نمه ضعیفه
با تشکر :11:
کسی نیست جواب بده ؟
نیستید!!!!!
ببر بده بیرون با4تومن فارسیش میکنننقل قول:
سلام
وقتی میخوام از مینی اپرا تو این گوش استفاده کنم میگه تاریخ درست نیست درحالی که درسته!!
مشکل چیه؟
مشکل قبلیم حل شد!!
یه سوال دیگه
قبلا تو یوتیوب به راحتی از real player گوشی استفاده میکردم ولی حالا تو بارگیری مشکل داره و تو صفر درصد باقی میمونه.
می شه کمکم کنید؟
یه نکته که ندیدم کسی اشاره کنه. و شاید خیلی عادیه و کسی لازم ندیده!
سوراخ هدست این گوشی به همه هدست های رایج میخوره. من یه زمونی یه واکمن سونی داشتم که فقط هدستش - که 15 سال پیش قیمتش 6 تومن بود - برام مونده. همینجوری تست کردم دیدم بهش میخوره و عجیب اینکه بطور شگفت آوری صداش از مال خود گوشی هم بهتره.
یه بک آپ از مموری بگیرید که مثل من نشوید که الان مموری ام ویروسی شده و باید فرمت بشه.
همه از طول شارژ میگن اما کسی از طول مدت شارژ شدن نگفت. این گوشی سریع شارژ میشه!
هنوزم هم قیمت این گوشی حول و حوش 160 هست درسته؟
سلام دوستان
میگن این گوشی هنگ زیاد داره و ...
آیا راسته ؟
درباره خریدش چه نکاتی را مد نظر بگیرم؟
مرسی
اصلا این گوشی هنگ نمیکنه.نقل قول:
برای من تا حالا یک بار هم هنگ نکرده.
با گارانتی اصلی خریدم.
و در سایت نوکیا هم تائید.شد.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
اپدیت جدید برای نوکیا C5.00
اپدیت قبل:61.005
اپدیت جدید:62.001
فعلا در حال اپدیت هستم.
بعد از اپدیت ویژگیهای جدید در همین قسمت اعلام می شود.
با تشکر.
هادی
سلامنقل قول:
ممنونم ولی من تو خیلی از انجمن ها خوندم که هنگ میکنه
گوشی شما کجایی هست و کدام گارانتی؟
یک سوال دیگه هم داشتم اینکه آخرین باری که من نوکیا خریدم فنلاندی بود ظاهرا دیگه نیست ؛ الان کجایی هستند و گارانتی کجا خوب هست ؟ و چطور تشخیص بدم اصل؟
مرسی
من یک بار هم در این گوشی هنگ ندیدم.نقل قول:
در ضمن این گوشی چند مدل داره >c5.00>c50.03
گارانتی 12 ماه نوکیا(کلیه گوشی های با گارانتی چین تحت لیسانس فنلاند
بهترین گارانتی هم گارنتی اصلی که همان گارانتی 12 ماه نوکیا
طریقه تشخیص هم در سایت اصلی نوکیا نوشته شده است که شما با ارسال سریال به شما میزان گارانتی گوشی را اعلام میکند و اصل بودن ان اعلام می شود.
با تشکر.
هادی
سال نو مبارک
من پریروز این گوشی رو خریدم 170 با گارانتی 12 ماهه روشم زده ساخت کره
خلی خوش دسته فقط چند تا سوال
نمیشه کاری کرد که صفحه کلید اتوماتیک قفل نشه من هرچی گشتم پیدا نکردم
صفحه شم خیلی وضوحش بالا نیست برا شما هم همینطوریه من 6300 داشتم از این بهترنشون میدادش
ستینگنقل قول:
جنرال
سیکیوریتی
فون اند سیم کارت
می تونید غیر فعال کنید.نمایش از روبرو عالیه اما اگه کمی زاویه داشتی باشی جالب نیست
چی شد , چه ویژگی های جدیدی اضافه شده؟نقل قول: