نه عزیز جان.توی TV نیست.بعضی ها دی وی دی است.من عکس هام رو با دوربین 3.2 نوکیا N73 گرفتم.همون که یک گل و یک زنبور هست. البته در حالت Close up.نقل قول:
Printable View
نه عزیز جان.توی TV نیست.بعضی ها دی وی دی است.من عکس هام رو با دوربین 3.2 نوکیا N73 گرفتم.همون که یک گل و یک زنبور هست. البته در حالت Close up.نقل قول:
كسي از تلوزيون ssamsung c6900 نداره ؟؟؟؟؟
تلویزیون ناسیونال National 485XR ساخت ژاپن
این تلویزیون 14 اینچ رو سال 1371 خریدیم.
قبلش یه تلویزیون پارس سیاه و سفید داشتیم.
الآن فقط 19 ساله عین خر کار برای من میکنه. تازه چند سال هم برای صاحب قبلیش کار کرده.
یعنی تلویزیونهای ال سی دی و پلاسماهای جدید می تونن این همه عمر کنن؟؟؟
در حال تماشای سریال ستایش (حشمت فردوس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش با حال بود:31:،ما هم همین تلویزیون ناسیونال رو البته21رو داریم تا حالا هم یه به بار نیاز به تعمیر نداشته،رنگش هم توپه توپه،الان یه 19سالی هست که داریمش:11:نقل قول:
ما هم همین مدل تلویزیون ( National 485XR ) داریم . پس از بیست سال کار کردن بنظرم تصویرش از خیلی تلویزیون های الان سر تره.
سلام دوستان .یه سری عکس از تی وی خودم sony hx925 46 انداختم .امیدوارم بپسندید.
محتوای مخفی: Pics
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
!کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/180236/%C2%AB%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%C2%BB-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%D9%87
آفرين به غيرت اين CRT :18: . نابود شده ولي هنوز آره ه ه ه :21:نقل قول:
ماركش چيه؟ سامسونگه ؟ شهابه ؟ هر چي هست دمش گرم :31:
كسي از مدل D5500 عكس نداره ؟
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
از اين مدل كسي عكس هاي ديگه اي نداره ؟
این بالایی عکس چیه؟
اون که D5500 نیست.
بفرما عزیزم این D5500 خودمه راستی اون تلویزیون بالایی باید 55 اینچی باشه از مدل های قدیمیه سامسونگ هم هست در ضمن این شبکه 1 ایران هست که با ر س ی ور گرفته شده.:
سلام.نقل قول:
ممنون دوست عزيز ولي شما بيشتر از منزلتون عكس گرفتي تا TV . و اينكه خيلي عكسا تاره .
شما كه زحمت كشيدين حداقل خوده TV رو تو كادر قرار ميدادين و بدون لرزش عكس مينداختين كه بشه تقريبا كيفيت تصوير TV رو حدس زد ولي اينجوري كه اصلا نميشه ...
خیلی خوبه که عکس خونه رو گرفتی. به نظر من این مدل عکاسی خیلی قشنگتر از عکس Tv خالی است.
البته عکسه خیلی تاره. خب نمیشه از موبایل گلکسی توقع زیادی داشت.
راستی، چر از پس کله یارو و خشتک شلوارش عکس گرفتی؟ کاش حداقل صبر میکردی شبکه 1 یه تصویر عادی نشون بده.
نقل قول:
دوست عزيز اگه شما يه نگاهي به موضوع تاپيك بندازين ميبيني كه نوشته گالري عكسهاي TV ي شما نه منزل و دكوراسيون داخلي شما :46:
TV که تو عکس هست.نقل قول:
TV که هست، بهتر . دکور که هست، چه بهتر.
اینطور اگه دوستان سیستم صوتی و یا میز تلویزیون خوبی دارند، ما هم یاد می گیریم بریم مثل همون رو بخریم.:34:
خب البته اينم نظريه واسه خودش كه بهتر تاپيك جداگانه در مورد وسايل تزئيني و نوع كاغذ ديواري و ... براي هر TV خاص بزنيم :31:نقل قول:
در ظمن با اوون قسمت دومت شديدا موافقم : :16:
راستی، چر از پس کله یارو و خشتک شلوارش عکس گرفتی؟ کاش حداقل صبر میکردی شبکه 1 یه تصویر عادی نشون بده.
این تصویری که از le700 گذاشتین با ----t؟
فوق العادست؟
دوستان میشه راهنمایی کنید،با چه تنظیماتی میشه از تی وی عکس گرفت،من هر چی عکس میگیرم تار می افته
این 2تا دوربین رو هم دارم
samsung pixon 12-12mp:31:
panasonic lumix fx9-6mp
نقل قول:
سلام.
قطعا با Pixon 12 نميتونيد عكس خوبي بگريد ... ميمونه Lumix كه با يد تنظيماتتونو دستي كنيد و ميزان نور دهي و ديافراگمو خودتون دستي تغيير بدين تا يه عكس خوب بگيرين . ولي معمولي هم ميشه مثلا Lumix رو رو پايه بزارين اگه نداري يه جا ثابتش كن و TV رو تو كادرش قرار بده و از تايمرش استفاده كن تا لرزشي نداشته باشي .
شاید ----T نباشه. آخه آرم شبکه نداره!نقل قول:
ssoohheeiill D7000 led
کد:http://myup.ir/viewer.php?file=38174249729873891966.jpg
کد:http://myup.ir/viewer.php?file=48779553787011718169.jpg
كيفيت HD :
سامسونگ : 7 از 10
ال جي : 9 از 10
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل پنل هارو کامل می نوشتید بهتر بود.بعد این نمره ای که دارید اعلام می کنید بر چه پایه و مبنایی هست؟
جند عکس به درخواست یکی از دوستان از LE8500 می زارم که انعکاس نور رو در روز می خواستند بدونند چقدر است
این چند عکس از کانالهای تلویزیون در روز و در مقابل پنجره که رو به جنوب و کاملا نور گیر است حدود ظهر
و چند تا عکس از پخش FULLHD
format MKV , resolution : 1440x1080
format : MKV , resulotion : 1920x1080
اون زیرنویس زرده با فیلم ضبط شده و قابل حذف نیست و اون سفیده هم زیرنویس با فرمت SRT که در حال پخش است
اين تي وي به فول ال اي دي بودن از نظر كيفيت فوق العاده هست تنها مشكل اون نداشتن پورت يو اس بي هست وگر نه تو خريدش يك لحظه هم شك نمي كردمنقل قول:
كيفيت le8500 فوق العادست اما رفلكسش خيلي اذيت ميكنه
آره. مدلهای Full LED ال جی روشون شیشه ای است و خیلی رفلکسش بالاست. واقعا آزار دهنده است.نقل قول:
متاسفانه تو مدلهای 2011 مثل LW9500 بازم ال جی همین اشتباه رو کرده و رفلکس رو کم نکرده.
40 اینچ 6960 سامسونگ
با مبایل عکس گرفتم کیفیت عکسش زیاد جالب نیست
اون دو تا عکس در حال پخش رو از روی یه کلیپ فیلم کپچر کردم
از کیفیتش هم فوق العاده راضیم.
جالبه ، چون تو ریویوهای خارجی تنها مشکل این TV رو رفلکس عنوان کرده، دوستان بد جوری رو این موضوع حساس شدند:13: .الان اکثر تلویزیونها همین صفحه شیشه ای رو دارند و به همین میزان رفلکس ولی از اونها هیچوقت یاد نمی شه. این صفحه شیشه ای خواصی هم داره و فقط عیب نیست من TV 6960 رو تو فروشگاه دیدم در حال روشن و خاموش میشه به عنوان آینه ازش استفاده کرد:27:نقل قول:
LE8500 و LX9500 بطور مشترک مقام اول رفلکس رو در بین تمام تلویزیونها دارن.نقل قول:
هیچ تلویزیونی نمی تونه تو رفلکس باهاشون رقابت کنه.
این سایت آپلود قاط زده. عکسها رو خورده.نقل قول:
برای آپلود عکس از سایت Myup.ir استفاده کنید.
این 6960 مدل بین المللش چی میشه؟؟؟
میشه c6900:11:نقل قول:
همه led ها رفلكس دارن مخصوصا سري 6 سامسونگ به بالا اما اين رفلكس در ال جي 8500 به اندازه ديگر ال اي دي هاست و زياد نيست
الان عکس ها ماله من میاد. بدون وی پینقل قول:
این سایت آپلود قاط زده. عکسها رو خورده.
برای آپلود عکس از سایت Myup.ir استفاده کنید.
فکر نکنم مشکلی باشه
=================
در مورد انعکاس توی این مدل LED خوب به طبع وقتی دیسپلی Glare باشه یه مقدار انعکاس داره البته در برابر رنگ های زیبا تری که میده ولی خوب برخلاف مانیتور های قدیمی سامسونگ که Glareبود و با آینه تفاوتی نمی گرد( مثل 2032 ای که من الان دارم استفاده می کنم) این مدل تی وی LED از خاصیت Anti Glare سود می بره و انعکاس رو به حداقل خودش رسونده و به جاش رنک های سیاه فوق العاده ای داره که من توی کمتر مدلی از LED های برند های دیگه دیدم.در مورد LG نظر نمی دم چون بررسی نکردم و فقط توی مغازه دیدم
كيفيت سوني هم محشره ها .... ......
sony ex720 با دوربين موبايل
اينم همشريمون اينجيما ........
یه دوربین بهتر پیدا کردم و یه سری عکس انداختم
6960 سامسونگ.40 اینچ
تعداد عکس ها زیاده برای همین کم کم میزارم که صفحه هم سنگین نشه
سری اول.شب گرفته شده توی نور خیلی کم
محتوای مخفی: 1