شماره پرونده نداری ؟ اگر داشته باشی می تونی از طریق پرتال کنترل شبکه دیتا تیکت بفرستید:نقل قول:
کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
Printable View
شماره پرونده نداری ؟ اگر داشته باشی می تونی از طریق پرتال کنترل شبکه دیتا تیکت بفرستید:نقل قول:
کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
سلامنقل قول:
این شماره ی پرونده دیگه چیه؟
چه جوری می تونم بگیرمش؟
باید تقاضا دهنده ی adsl بگیردش?
باید همراه یوزرنیم و پسورد به شما بدن ؟ اگر ندادن برید مرکز مخابراتی ازشون بگیرید.
سلام.توی پستهای قبلی گفته بودین به خانواده هایی که دانشجوی ارشد داشته باشن سرعت 256 هم میدن.مثل اینکه آقای nikaan هم این سرویس رو تونسته بگیره.حالا یه سوال:تبصره ندادن که چه رشته ای باشه که؟:31:بعد با مدارک دانشگاهی کار تمومه یا باز باید بریم و بیایم؟
سؤال از اساتید :
من 5 ماه است از مخابرات تهران و مرکز مالکاشتر ADSL با سرعت 128 کیلوبیتبرثانیه گرفتهام.
به آزمایش سرعت زیر از طریق سایت speedtest دقت کنید به نظر شما ping من خیلی پایین نیست؟ دو یا سه ماه پیش حدود 330 میلیثانیه ping داشتم ولی الان وضعیت بد است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سؤال دوم : راستی آیا مخابرات تهران ADSL 128 را به ADSL 256 تبدیل میکند یعنی ADSL با سرعت 256 واگذار میکند؟
متشکرم.
سلامنقل قول:
اولا ما برای محکم کاری خطمون به نام دادشم کردیم که صاحب خط کارشناسی ارشد باشه
بعدشم گفتم مرکز به مرکز فرق داره و سلیقه ای عمل می کنن
داداشم که سریش شد تا تونست بگیره:13:
در ضمن سرعت بالای 256 هم نمی دن و باید به مخابرات کل استان تهران مراجعه کنی
اگر دانشجوی ارشد یا قاضی یا خانواده شهدا یا استاد دانشگاه باشی می تونی بری درخواست بدی و اونها به 256 تبدیلش کنن در غیر این صورت نمیشهنقل قول:
برای کاهش پینگت از برنامه ای که آقای MEHRDAD38 در امضاشون قرار دادن(DNS SERVAR) استفاده کنید
برای من که خیلی تاثیر داشت
سلام.واقعا پست جالبیه.
دو تاسوال داشتم.
1.ایا راهی به غیر از رفتن به مخابرات برای گرفتن ADSL وجود داره و در صورت بودن اون را لطفا لینک سایت یا... را بگذارید.
2.ایا رو فیبر نوری هم میدن؟
لطفا جواب بدید خیلی واجبه.اخه دارم میمیرم
من رفتم از خود مخابرات مرکز مدنی تهران گرفتم البته بعد از دو روز خواستم کنسل کنم بعلت سرعت خیلی پائین اما نشد گفتند " جمع آوري سرويس انتقال داده ها امکان پذير نيست " البته از طریق خدمات غیرحضوری سایت مخابرات درخواست فرستادم! گفتم حالا یکماهی تست کنم ببینم چی میشه!
سرعت در بهترین حالت :
Downstream *** Upstream
SNR Margin (dB): 14.5 *** 27.6
Attenuation (dB): 23.0 *** 7.3
Output Power (dBm): -23.9 *** -51.2
Attainable Rate (Kbps): 1744 *** 1308
Rate (Kbps): 126 *** 63
حداکثر سرعت بر حسب کیلوبیت در ثانیه که به من داده شده 108 کیلوبیت است که سرعت ماکسیمم به 13.4 بیشتر نمی رسد!
در ضمن چهار روز اول فعال سازی اینترنت برای من یوزنیم و پسورد را نمی شناخت و کلی دردسر کشیدم !
راستی یک چیز خیلی جالب و عجیب:
در منزل ما 4 تلفن متصل به همین خط ADSL است که بدون استفاده از Spilliter یا Microfilter تمامی آنها بخوبی کار میکند و هنگام استفاده از اینترنت هم هم می توان با تلفن بدون هیچ نویزی صحبت کرد و اینترنت هم اصلا قطع نمی شود مثل همین الان که این مطلب را می نویسم!! تازه فاکس و کالر آی دی هم روی این خط وجود دارد!!!!!!
تازه خود مودم هم بدون اسپیلیتر کار می کند!!! برام خیلی عجیب بود این مطلب! :18:
سلام پست جالبیه.
دو تا سوال داشتم.
1.ایا راهی برای گرفتن اینترنت پر سرعت از اینترنت وجود داره؟در صورت وجود,لطفا لینک رو بزارید.
2.ایا روی خط فیبر نوری هم میدن یا نه؟
لطفا جواب بدید خیلی واجبه.اخه دارم میمیرم.مرسی
سلام پست جالبیه.
دو تا سوال داشتم.
1.ایا راهی برای گرفتن اینترنت پر سرعت از اینترنت وجود داره؟در صورت وجود,لطفا لینک رو بزارید.
2.ایا روی خط فیبر نوری هم میدن یا نه؟
لطفا جواب بدید خیلی واجبه.اخه دارم میمیرم.مرسی
تعجب کردم چرا با اینکه Attenuation شما خیلی پایینه ولی SNR شما بالا نیست نگو از هرچی تلفن داشتید وصل کردید . فکر کنم فاصلت با مرکز کمتر از 1 کیلومتر باشه یا اینکه فیبر نوری هست خطتون؟ حالا هرچیزی روی خط دارید رو به جز مودم بکشید و یک بار مودم رو از برق درآرید . د.باره بزنید ببینید اینها چه تغییری می کنند؟نقل قول:
کد:
Downstream *** Upstream
SNR Margin (dB): 14.5 *** 27.6
Attenuation (dB): 23.0 *** 7.3
Output Power (dBm): -23.9 *** -51.2
Attainable Rate (Kbps): 1744 *** 1308
Rate (Kbps): 126 *** 63
درست حدس زدید فاصله من تا مرکز مخابرات 150 متر است. فکر نمی کنم خطم فیبر نوری باشد چون این خط خیلی قدیمیه
کاری که خواستید را انجام دادم و نتیجه این شد:
Downstream ***** Upstream
SNR Margin (dB): 15.5 ***** 98.1
Attenuation (dB): 16.0 ***** 5.8
Output Power (dBm): -26.1 ***** -51.2
Attainable Rate (Kbps): 21824 ***** 1343
Rate (Kbps): 126 ***** 63
نقل قول:
خدا رو شکر حدسم درست بود. همون به خاطر فاصله کم شماست . فیبر هم بود همین میشد تقریبا چون فاصله کافو ها تا کاربر همون حدود 100 تا 200 متر هست . دقیقا نمی دونم SNR شکا چرا باز هم بالا نرفت ولی اگر دقت کنید Attainable Rate (Kbps): 21824 ***** 1343یعنی سرعت تخمینی شما به 21.8 Mb/s رسید که قبلا حدود 1.7 Mb/s بود این یعنی اگر شما تلفن اضافه نگذاری رو خط شرایط شما طوری هست که تا 21 مگ رو جواب میده بدون اینکه قطع و وصل بشید. البته ملاک دید مستقیم نیست شایذ شما دید مستقیم رو گقتید وگرنه راحت تا 24 مگ رو می شد گرفت البته به جنس و قطر کابل هم بستگی داره.
البته زیاد هم امیدوار نباشید چون اگر روزی روزگاری قرار شد 24 مگ ارزون هم بدن تا 10 سال دیگه تکنولوژی انقدر پیشرفت میکنه که سرعت Adsl و پینگش در حد مقایسه دایال آپ با Adsl در زمان حال میشه اون موقع هم کاربرها حسرت پهنای باند 1 Gb/s رو می خورند.
از اطلاعات فنی و راهنمایی شما سپاسگذارم .
من هم هرچی سعی کردم SNR Downstream بالا نرفت اما SNR Upstream که به 98 رسید؟ اما 21.8 Mb/s این سرعت را فکر نکنم تا 10 سال دیگه بشه توی منزل داشت! بله من دید مستقیم را گفتم و دید غیر مستقیم حدود 400 متر است. امیدوارم من و شما و بقیه دوستان روزی بتوانند با قیمت ارزان و سرعت بالا به اینترنت وصل شوند. :8:
ببینید مودها یک قسمت برای تنظیم نوع DSL دارند مثل G.dmt و G.lite و Adsl2+ و ... شما اون رو روی G.dmt تنظیم کنید و بگذارید لینک مودم دوباره ثابت بشه چک کنید ببینید چه فرق هایی میکنه. برای من هم هنوز جای سواله که چرا SNR دانلود شما بالا نرفته.نقل قول:
دوستان من رفتم مخابرات منطقمون بگیرم گفتند فقط صاحب اصلی خط یعنی بابام باید بیاد پیش کارشناس و درخواست بده هیچ راهی نداره خودم بگیرم؟
خیر راهی نیست حتی برای شرکتهای خصوصی هم باید امضاء صاحب خط باشه.نقل قول:
اگه صاحب خط نباشی می تونی خودت بگیری اونم اینه که مستاجر باشی و با ارائه اجاره نامه به عنوان استفاده کننده خط ثبت میشه و یا بحث حقوقی شرکت یا سازمانی باشه ....ولی وقتی پدر صاحب خط هست باید راضیش کنی :دینقل قول:
دوستان من رفتم مخابرات منطقمون بگیرم گفتند فقط صاحب اصلی خط یعنی بابام باید بیاد پیش کارشناس و درخواست بده هیچ راهی نداره خودم بگیرم؟
یکی از دوستام میگفت ADSL مخابرات گرفته بعد وی پی ان نساخته با کانکشن معمولی ADSL وصل شده! میشه؟
برای اتصال به ADSL از 3 راه که الان معمول هست میشه اقدام کرد.نقل قول:
استفاده از PPPoe : که یک کانکشن بصورت اتوماتیک و دائم الکانکت در مودم ساخته میشه و شما با روشن شدن سیستم با اینرتنت متصل روبرو میشید.
استفاده از کانکشن : که یک کانکشن شبیه به دایال آپ باید بسازید و نام کاربری و رمز عبور رو وارد میکنید و کانکت میشوید
استفاده از شبکه : که بوسیله کابل شبکه به یک سیستم که کانکشن رو به اشتراک گذاشته وصل میشید.
و بقیه راهها
حال برای اتصال از طریق چیز پی ان : شما باید وقتی که به اینترنت وصل هستید ( با استفاده از یکی از 3 روش معمول در بالا ) یک کانکشن بسازید و در ان رمز عبور و نام کاربری اکانت پی چیز پی ان رو وارد کنید و وصل بشید
در واقع اگر از گزینه شماره 2 استفاده کرده باشید الان 2 تا چراغ مونیتور در کنار ساعت ویندوزتون در سیستم شما باید دیده بشه.
حال این دوست شما با توجه به گفته شما از روش شماره یک استفاده کرده . پس میبنیید که ربطی به چیز پی ان نداره
*چیز پی ان = وی پی ان:20:
ADSL مخابرات لااقل تو مشهد که من خبر دارم با استفاده از کانکشن وی پی ان کانکت میشه، که باید یه کانکشن بسازی IP سروری که دادن وارد کنی بعد هم یوزر و پسورد خطت،بعد این موردی که من میگم بدون ساختن کانکشن وی پی ان وصل شده بود.
البته من نمیدونم شما از کجا این خبرها رو میارید ولی طبق گفته مایکروسافتنقل قول:
Make a virtual private network (---) connection
Updated: January 21, 2005
Applies To: Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 with SP1, Windows Server 2003 with SP2
To make a virtual private network (---) connection
1. Open Network Connections.
2. Double-click New Connection Wizard, and then click Next.
3. Click Connect to the network at my workplace, and then click Next.
4. Click Virtual Private Network connection, and click Next.
5. Type a name for this connection in Company Name, and click Next.
6. If you have already established a dial-up connection, do one of the following:
* If you need to establish a connection with your ISP or some other network before tunneling to your destination computer or network, click Automatically dial this initial connection, click a connection in the list, and then click Next.
* If you do not want to automatically dial an initial connection, click Do not dial the initial connection, and then click Next.
7. Type the host name or IP address of the --- server to which you are connecting, and then click Next.
8. Do one of the following:
* If you want this connection to be made available to all users on this computer, click Anyone's use, and then click Next.
* If you want to reserve the connection for your own use, click My use only, and then click Next.
9. If you want to create a shortcut for this connection on your desktop, select the Add a shortcut to this connection to my desktop check box.
10. Click Finish.
بعله طبق این دستور در لینک زیر
شما باید از قبل یک کانکشن برای ساخت چیز پی ان داشته باشید وگرنه اصلا وصل نمیشهکد:http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc785767%28WS.10%29.aspx
یوزرهای چیز پی ان تعریف شده هستند و برای هرکاری استفاده نیمشوند حالا در ایران برایوبگردی و... استفاده میشه البته جای بحث دیگری داره وگرنه اسن سرویس کاربرد دیگری دارد.
موفق باشید.
دوستان توی تهران جایی هست که Adsl روی فیبر نوری بدهند ؟
اگه هست کدوم مراکز و آیا شرکت این کار رو میکنه ؟
دوستان برای گرفتن سرویس های بالاتر از 128 ، چه مدارکی لازم هست ؟ ( مثلا 1mb )
الان سرویس 1mb ماهانه 38 تومن خرج داره ؟ کسی هست که 1mb گرفته باشه ؟ سرعت آپلود چقدر هست ؟
اشتباه پست زدم
ببخشید
لطفا حذف شود
با تشکر
پینگ مخابرات همیشه برای من بد بوده است: تست امروز
سلام می خواستم بدون سرعت دانلود 256 مخابرات چقدره؟
سلام می خواستم بدون سرعت دانلود 256 مخابرات چقدره؟
دوستان مخابرات تهران مودم هوایی را چند میده؟
مدل hawaii smartax mt882a را بگید بهتره
تست سرعت اینترنت 256 مخابرات توی پست اول هست دانلود کن و ببین.نقل قول:
فکر می کنم 20 تومن البته من خودم از مخابرات مودم نگرفتم و لی فرکر می کنم حدود قیمت همین باشه.نقل قول:
مطئنی !!!نقل قول:
فکر می کنم 20 تومن البته من خودم از مخابرات مودم نگرفتم و لی فرکر می کنم حدود قیمت همین باشه.
چه کلای سر خودم رفت من (در شهرستان) 65 تومان به من فروخت !!!! (این را برای یک نفر دیگه می خوام)
25750 تومن از خود مخابرات گرفتم.نقل قول:
دوستان الان مخابرات تهران 256 میده ؟
چند روزه وصل میشه ؟
مرکز مخابراتی هجرت هستم
اینا شماره پشتیبانی ندارن ؟
این مودم رفیقم NAT رو که خاموش می کنه دیگه کانکت نمیشه . به کدوم شماره باید زنگ بزنم ؟
البته که داره :1899 در کل دنیا معروفه شما چطور خبر ندارین؟نقل قول:
به این شماره بی صاحاب که زنگ میزنی هیچ کس برنمیداره کهنقل قول:
باید پیغام بزاری ...نقل قول:
به این شماره بی صاحاب که زنگ میزنی هیچ کس برنمیداره که
تو تنظیمات مودم vpi و vci رو چند باید زد؟
تهران: 0و35نقل قول:
لطفا یکی جواب منو بده !نقل قول:
دوستان الان مخابرات تهران 256 میده ؟
چند روزه وصل میشه ؟
مرکز مخابراتی هجرت هستم
برام خیلی مهمه :31:
برای خرید باید چیکار کنیم ؟! مدارک و فرم و ... رو کجا بفرستیم ؟