دوستان خبر رسیده دارن هشت پا رو آزاد میکنن به دلیل پیش بینیهای درستی که انجام داده به عنوان جایزه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی هشت پا شدین رفت .
Printable View
دوستان خبر رسیده دارن هشت پا رو آزاد میکنن به دلیل پیش بینیهای درستی که انجام داده به عنوان جایزه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی هشت پا شدین رفت .
بعد از بازي ها ...نقل قول:
+
ما كه با پيش بيني هاي اون نميبرديم ...
چی شد هنوز ننداخنش تو آب پیشبینی کنه؟؟؟
ولی اینطور که از نوشته های هوادارای آلمان پیداس با پیش بینی های این هش پا میبردید...:27:نقل قول:
پرستیدن هش پا و عشق هش پا و خریدنش و....
امید داشته باشید واستون پیش بینی کنه که اسپانیا رو ببرید(البته هش پا که هیچی پدر هش پا هم نمی تونه کاری واسه آلمان بکنه ...:27:)
...بیخیال!
من که اصلا از این مسخره بازی ها خوشم نمی یاد. در این که آلمان زیبا بازی می کنه شکی نیست ولی این که بخوایم به پیش گویی این هشت پا دل خوش کنیم به نظر من غیر منطقی و غیر عقلانیه.
بازی بعدی رو نگفت ؟
حجت جان بازيه بعدي رو ول كن
آواتارت چي شد؟:دي
احتمالا اعلام كرده المان ميبازه . خبرشو پخش نكردن
مثل اینکه زودتر از موعد میخوان بندازنش تو آب . منتظر بازی بعد نباشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا در خفا ازش تست گرفتن رفته سمت پرچم اسپانیا حالا اینا برا اینکه گندش در نیاد میخوان زودتر ولش کنن تا روحیه تیمو با انجام اینکار خراب نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا یا پس فردا صبح ظرفا رو جلوش میزارن که نظرشو بگه
نباید اینکارو بکنن چون اگه باخت آلمان رو پیش بینی کنه ممکنه تو روحیه بازیکنای خودشون تاثیر منفی بذاره(حتی اگه اعتقاد به این چیزا نداشته باشن) .اونم الان که بازیا تو اوج حساسیتهنقل قول:
فردا یا پس فردا صبح ظرفا رو جلوش میزارن که نظرشو بگه
مگه آلمان وقتی به صربستان باخت به خاطر افت روحیشون بود؟
فکر نمیکنم بازیکنای آلمان حتی کوچکترین اهمیتی براشون داشته باشه این هشت پا
فقط جنبه funقضیه بیشتر مطرح هست
درسته جنبه fun مطرحه این چیزا معمولا یه عده رو بیش از حد تحت تاثیر قرار میده. احتمال اینکه بازیکنا رو هم تحت تاثیر قرار بده (حتی یه احتمال خیلی کم) وجود داره
بازی صربستان هم تازه بازی دوم بود اون موقع کمتر کسی جدی میگرفت این مورد رو و حساسیت خیلی کمتر بود ولی الان خیلی بیشتر مورد توجه رسانه ها قرار گرفته و طبیعتا تاثیرگذارتره اونم الان که بازیا حذفیه و بازیکنا کاملا به تمرکز روحی احتیاج دارن
هر چند اونا بازیکنای حرفه ای هستن و این چیزا رو جدی نمیگیرن ولی به هر حال تجربه ثابت کرده این کارا توی این مراحل ریسک داره!
خب گمون نمیکنم کار به اونجا برسه که روی آلمانیا تاثیر بزاره
پل کارشو خوب بلده:دی
جو خراب رو خرابتر نکن لطفن : دینقل قول:
منظور 8پا رو من بهتر میفهمم یا شما ؟ =)) منظورش 6تا بوده : دی
دوستتون به روانکاو مراجعه کرده جدیدن ؟ : دینقل قول:
از نظر من پرچم سوئد بسیار زیباست :ایکس
بقیه هم برن بوق بزنن : دی
+
جمع کنید کاسه کوزه معرکه گیریتونو : دی
نقل قول:
مگه ایرانه که با یه همچین چیزی روحیه از دست بدن؟؟
این هشت پا احتمالن به رنگای پرچم آلمان که گرم و تحریک کننده هستن علاقه داره و اغلب به سمت پرچم آلمان میره. حتی میشه گفت که عادت کرده که به سمت این پرچم بره چون پرچم آلمان همیشه یه پای ثابت این بازیه و پرچمهای دیگه هی عوض میشن. طبق آمار آلمان از 34 بازی اخیرش 23 تا رو برده، یعنی 68%. خب این یعنی اینکه حتی اگه همیشه برد آلمان رو پیش بینی کنه باز میشه گفت که 68 درصد پیش بینیهاش درست از آب دراومده! من البته یه جا خوندم که 80 درصد درست پیش بینی کرده.
بازی با اپانیا رو پیش بینی نکرده؟
من از همون اول به این اختاپوس اعتقاد نداشتم...دی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم یه مقایسه میکنم 99 درصد فیکه
خوب اختاپوس هم که اسپانیا رو انتخاب کرد :27:
اینم مدرک
پست 200 تاپیک اسپانیا آلمان
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5152651&postcount=200
آره
عکسه فیکه انگار
طرفدارای اسپانیا صابون به دلشون نزنن.
اگه پیشبینی کرده بود الان خبرش ترکونده بود
خبر اصلی اینه که پیشبینی کردن رفته طرف اسپانیا دوباره دادن بازم رفت اسپانیا تهش خواستن آبرو ریزی نشه آزادش کردن :دی
دفعه قبلی هم که پیشبینی کرد فکر کنم روز قبل بازی بود
باید تا فردا منتظر موند
میگم چرا فقط بازی های آلمان ؟ باز کل بازی ها رو پیش بینی میکرد معروف تر نمیشد ؟
این یه هشت پای وطن پرسته! واسه بیگانه کار نمی کنه! :27:
اگه وطن پرست بود که صربستان رو پیشبینی نمیکرد !!!نقل قول:
این یه هشت پای وطن پرسته! واسه بیگانه کار نمی کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وطن پرست هست ولی دروغگو که نیستشنقل قول:
هر وقت خواستید مطمئن شید که پیش بینی کرده یا نه برید یوتیوب اونجا ویدیوی رسمیش هست
عجب...
پس فیک بود!!!
(با اعصاب و روان آدم بازی میکنن دی: )
من بازم میگم دارن روحیه میدن به بازیکنا . خواستن تابلو نشه به رنگ پرچم عادت میدنش بهش یاد دادن تو بازی صربستان بره پرچم صربستان که دیگه نگن .
مطمئنید غذا ها یکیه ؟ شاید اون خوش مزه تره :دی
فیک نیست؟یکی گفت فیکه! یو تیوب که خبری نیست
فیکه تصویر
درواقع مربوط به پیشبینی بازی آلمان صربستان هستش که پرچم صربستان رو با فتوشاپ عوض کردن
یارو ایرانی بوده احمقم بوده .
چون اولا تابلو هست رنگبندیش دوما آرم وسط اسپانیا رو نزده
سوما تابلو هست من فکر نکنم فوتوشاپ باشه یه آدم احمق اومده با paint درست کرده !
مهم اون كسيه كه بالاخره فهميده صربستان ميبره و غذاي خوشمزه رو گذاشته تو اون ظرف...نقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
سوما تابلو هست من فکر نکنم فوتوشاپ باشه یه آدم احمق اومده با paint درست کرده !
نگفتي آواتارت چي شد؟:27:
آقا راستی این بعد از جام جهانی هم کار میکنه مطبش کجاست:31::31::31:
گفتم اگه اون موقع هم کار میکنه پول بدیم ایران را قهرمان جام ملتها کنه:27::27::27:
آفتاب: هشتپای معروف جام جهانی پیشبینی کرده است که اسپانیا در مسابقه نیمهنهایی مقابل آلمان پیروز میشود.
هشتپای معروفی که مسابقههای جام جهانی را پیشبینی میکند، اسپانیا را برنده بازی با آلمان میداند.
این هشتپا که «پل» نام دارد و در یک آکواریوم در آلمان نگهداری میشود، تا به حال نتیجه تمام مسابقههای آلمان را در جام جهانی نوزدهم درست پیشبینی کرده است.
این هشتپا در دو مسابقه آلمان در مرحله مقدماتی، یک مسابقه این تیم در یک هشتم نهایی و یک مسابقه در یک چهارم نهایی، پیشبینی کرده بود آلمان برنده میشود. تنها مسابقهای که این هشتپا پیشبینی کرد آلمان در آن شکست میخورد، مسابقه مقابل صربستان در مرحله مقدماتی بود که همین اتفاق هم رخ داد.
پیشبینی این هشتپا در مورد مسابقههای آلمان - انگلیس و آلمان - آرژانتین با تمسخر هواداران انگلیس و آرژانتین مواجه شده بود اما در نهایت همان اتفاقی رخ داد که هشتپا پیشبینی کرده بود.
روش پیشبینی این هشتپا به این صورت است که دو ظرف غذا که روی یکی از آنها پرچم آلمان و روی دیگری پرچم تیم حریف دیده میشود را برای او در آکواریوم میگذارند.
هشتپا از هر کدام از ظرفها که غذا بخورد، همان تیم برنده میشود.
نقل قول:
روزنامه آفتاب منظورتونه؟
بعد روزنامه خبر رو از کجا آورده وقتی هنوز هیچ خبری از پیشگویی نیستش؟:27:
پس پیشاپیش تبریک به طرفدارای اسپانیا :دی
این خبرها هم یعنی فیک هست دیگه؟:دی
تصویر فیک باشه اینها هم روی حساب همین تصویر این خبر رو دادن بیرون دیگه(آفتاب نیوز و اینا:دی)