سلام
دوستان تنظیم خاصی داره برای استفاده کردن به صورت free یا همین که بهش سریال ندی free بحساب میاد؟؟
چون الان نوشته tria
Printable View
سلام
دوستان تنظیم خاصی داره برای استفاده کردن به صورت free یا همین که بهش سریال ندی free بحساب میاد؟؟
چون الان نوشته tria
دوستان گل
این نرم افزارو چند ماهی هست نسخه ی پرو رو ریختم و کرک هم همون اول کردمش ولی دو ماهی هست سر اپدیت یوزر پس میخواد لطفا بگید راهی هست یا خیر با سپاس
دوستان من Panda antivirus free رو نصب کردم + Malwarebytes anti malware. به نظرتون کافیه یا فایروال هم باید نصب کنم؟ راجع به تنظیماتشون هم میشه لطفا یه توضیح بدین که چه قسمت هاشون باید فعال باشه؟
نقل قول:
سلام
چون الان نوشته tria
.............................نقل قول:
مطابق شکل زیر،بعد از نصب، گزینه اول نباید تیک بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو نرم افزار باید طوری نصب شوند که گارد هردو فعال نباشد.فقط یکی . ببینید اگه نسخه رایگان پاندا گارد داره باید انتی مالوار رو بصورت نسخه free نصب کنید.معمولا از انتی مالولر بعنوان سیستم کمکی و بصورت فری استفاده میکنند.نقل قول:
در ضمن کلید تشکر همین بالاست :n02::n02::n02: :n08:
سلام بنده نسخه home permume 2.1.8.1057 این نرم افزار رو روی سیستمم دارم و فعالش کردم با سریال که در نت پیدا کردم و کاملا فعاله حالا سوالم اینجاست من هر کاری میکنم این نرم افزار خود به خود اپدیت میکنه خودش رو و حجم اینترنتم رو از دست میدم چه کار کنم که جولوی اپیدست خودارش رو بگیرم من از تو تنظیمات آپدیت هم این کار رو انجام دادم اما بازم هی پایین نوار وظیفه میزنه که این نرم افزار اپدیت شد
سلام دوست عزیز
آپدیت که لازم هست ولی میتونید داخل update setting تیک گزینه دوم رو بردارید check the program .... که با آپدیت دیتابیس , خود برنامه رو هم آپدیت نکنه و همچنین از داخل automated scheduling گرینه اول که برای چک کردن هر یکساعت یکبار آپدیت هست رو حذف کنید یا مثلا به روزانه یا هفتگی و... تغییر بدید
انشاءالله سربلند باشید
سوالات خود را در تاپیک مربوطه مطرح نمایید
سلام،
برای فعال کردن ورژن 2.1.8.1057 باید چکار کرد. ظاهرا دیگه نمیشه از سریال های غیر قانونی استفاده کرد؟!
سلام دوستان بنده دو سه روزه یه مشکل دارم هر صفحه ای یا هر وقت که یه پیج رو ریلود می کنم این تبلیغاتا باز می شن دیوونم کردن.اما توی اج اصلا اینطوری نیست و هیچ تبلیغی باز نمیشه.از توی اکستنشنز هم چیزی به نام Ad یا pop up نیست که غیر فعالش کنم.تازگیا هم هی توی تسک منیجر یه چیزی به اسم Plugincontainer 32 میاد هی end task میکنم اما بازم میاد.ویندوزم 10 هست با اینترنت سکیوریتی کسپراسکای 2016.لطفا کمکم کنید این تبلیغاتا ولم نمی کنند.اینم عکس
دوستان آیا امکان آپدیت دیتابیس نرم افزار تو نسخه FREE جدید یعنی 2.2.0.1024 غیر فعال شده ؟!
با سلام،
دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم نسخه جدید رو رجیستر کنم
قبلا برای رجیستر کردن هیچ مشکلی نبود یوزر و پسوردی که کیجن
میداد بدون اتصال به اینترنت اکتیوش میکرد ولی انگار تونسخه جدید
واسه اکتیو کردن باید به اینترنت وصل باشی و یوزر وپس رو چک کنه
و بعد هم میگه معتبر نیست ،
کسی از دوستان تونسته اکتیو کنه ،
ممنونم ،
منم همین مشکل ودارم نسخه قدیمی ترنصب میکنم فعال میشه ولی واسه اپدیت کردن ارورمیده واپدیت نمیکنه:n13:نقل قول:
سلام ذوستان
وقتی اسکن به مرحله تجزیه و تحلیل اکتشافی میرسه برنامه هنگ میکنه و غیر فعال میشه !
در ضمن ویندوز 10 پرو رو سیستم نصبه
در حالت safe mode اسکن میکنید؟
نه ،در حالت نرمال اسکن میکنم مثل دفعات قبل ،چند هفته ای میشه که این مشکل بوجود اومده.نقل قول:
سلام دوستان
مدتیه که مالوربایت اپدیت نمیشه و سرور اپدیت در دسترس نیست!
تاپینگ تعطیله ؟!!نقل قول:
درودنقل قول:
دوست عزیز جدیدا این مشکل از طرف سرورهای ابدیت mbam برای خیلی از کاربرها اعمال شده(احتمالا هم همون قضیه تحریم و... باشه و یا ...)
ولی شما با قند شکن ابدیت کن به راحتی ابدیت میشه
با قندشکن (سایفون) نشد!نقل قول:
اگه از قند شکن فری گیت استفاده کنی proxy server :127.0.0.1 و port:8580 را داخل برنامه mbam ست کن و تیک use authentication رو هم بزن:نقل قول:
settings>>update settings>>proxy settings
بافریگیت7.42 هم نشدنقل قول:
از softether vpn client استفاده کنید . در صورت استفاده از این نرم ا فزار نیازی هم به تغییر در تنظیمات آپدیت mbam نیستنقل قول:
بافریگیت7.42 هم نشد
سلام تو قسمت real time protection تیک گزیمه های web protection و exploit protection و malware protection را باید برداریم یا بزاریم باشه ؟انتی ویروسم نود 32 اسمارت سکیوریتی هست . توی چن جا خوندم که تیک enable self protection رو هم باید برداریم
License Key malwarebytes
کد:ID: 9EP72
Key: F0E9-53G8-Q8WQ-N3JF
ID: 7QX46
Key: C5X7-B46Y-R1NX-XT5A
Malwarebytes Premium
3 month of using Premium
سه ماه استفاده رایگان فقط در یک دستگاه
به لینک زیر رفته و با وارد کردن اسم و ایمیل منتظر دریافت ایمیل حاوی لایسنس سه ماه باشید
https://www.malwarebytes.com/adwcleaner-offer/
من ورژن 4.2.0.82 رو دانلود و نصب کردم.
برای فعال سازی باید از فایل LicenseMalwareBytes استفاده میکردم. زمانی که به صورت ادمین فایل رو اجرا میکنم بهم اخطار زیر رو میده:
کسی در این مورد اطلاعی داره که چطور مشکلم رو حل کنم؟کد:+> Please run the program as an administrator
سلام دوستان
لایسنسی برای فعال سازی مالوربایت در حال حاضر وجود نداره ؟
با تشکر
چقدر خلوت شده اینجا -دوستان کسی سریالی نداره از این محصول ؟نقل قول:
به نظرم بهتره به صورت کمکی از این برنامه استفاده کنید. من خودم از سال 88 فکر می کنم ازش استفاده کردم ولی همیشه به صورت تریال و گارد غیر فعال.نقل قول:
اگر ویروس کش رایگان و معتبر و خوب خواستید برید سایت AV ببینید چی الان بهتر جواب داده و امتیازش بالاتره.
اویرا و ای وی جی و ... خوبن.
اگرم مطمئناMBAM خواستید اکانت سه ماهه رایگان می تونید با ثبت نام در خود سایت بگیرید.
چون تقریبا مدت زیادیست که مشتری ثابتش هستم و همیشه از |آخرین نسخه پرمیوم شده مادام العمر :devil: با قابلیت آپدیت استفاده میکنم خب گفتم یه پستی بهمراه عکس قرار بدم :biggrin:
در حال حاضر آخرین نسخه برنامه رو استفاده میکنم و هرهفته اپدیت میکنم بدون بلاک شدن سریال و... تا الان واقعا نتونستم جایگزین بهتری برای این نرمافزار امنیتی پیدا کنم واقعا عالیه و افرادی که مدت زیادی آنلاین هستن و اتفاقا تورنت باز هم هستن حتما استفاده کنند چون بشدت لازم و حیاتیه ( همین نسخه از نرمافزار که داخل عکس میبینید روی سرور VPS با ویندوز سرور 2022 هم نصب و تست کردم عالی جواب داده )
اگه امکانش هست قابلیت آموزش ( آخرین نسخه پرمیوم شده مادام العمر با قابلیت آپدیت ) رو قرار بدهیدنقل قول:
ممنون
سلام :»
لینک دانلود بروزترین نسخه (بتا) Malwarebytes Beta 5.0.8.60
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خحم 551,44MB
سلام :»
لینک دانلود بروزترین نسخه (بتا) Malwarebytes Beta 5.0.8.60
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 551,44MB
اخرین نسخه 4.5 نصب کامل و افلاین
البته بروزترین نسخه 4.5.32 است اما خودم امروز صبح تست کردم ولی این 4.5.31 که استفاده میکنم به نسخه 4.5.32 بروزرسانی نشد!