دوست عزیز شما باری هارو نگاه میکنی....؟؟؟؟مگه به گل زدنه بهترین بازیکن شدن.....؟؟؟؟:19:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما باری هارو نگاه میکنی....؟؟؟؟مگه به گل زدنه بهترین بازیکن شدن.....؟؟؟؟:19:نقل قول:
عجب!نقل قول:
پس دو میلیون ترک که در آلمان دارن زندگی می کنن و اکثرشونم مو مشکی هستن معلوم نیست چجوری هنوز سالم موندن و کشته نشدن :18:
تازه کلی هم ایرانی اونجا هستن
منظورم نژاد پرستاشون بود...:20:نقل قول:
اگه به اینه که توی همین ایران خودمون بچه خوشکلارو کتک می زنن....کافیه بری یه محله خلاف تابه حساب شما اساسی برسن.نقل قول:
بعدش کی همچین حرفی رو زده توی کل دنیا از این اتفاقا می افته.....حداقل من دو سه تا خونواده آشنا اونجادارم از این حرفها نمی زنن.بله اگه بری جایی که نباید بری... مثل محله خلافکارها خوب معلومه دیگه..این گفتن نداره.
پس نباید این کاره هاروبه حساب تمام کشور نوشت.
بعدش کی گفته ما نژادمون مثل آلمانه؟که اگه بود این وضعمون نبود دیگه.
ایران وایرانی جماعت هم بدبخت نیست خیالت راحت فقط کافیه بخوان کاری روبکنن.مثل آب خوردن انجامش میدن.
این بحث ها ربطی به فوتبال و موضوع ما ندارد.نقل قول:
در مورد نژاد هم ایران به علت جنگ های فراوانی که از شرقو غرب داشته نژادش شدیدا ترکیب شده و دیگه نمیشه بهش آریایی گفت.
بعد از حمله عرب نژاد عربی ( امروزه بهشون میگن سید) با آریایی قاطی شد و این ها نژاد عربی دارند. اما غیر سید ها شاید اصیل تر باشند.
در کل نژاد الان ایران با اریایی اصیل که مقدار کمی از آن در آلمان مونده فاصله گرفته.
اگه میگفتی توی وقت اضافه آرژانتین میبرد کمی قابل باور بودنقل قول:
ولی همه کارشناسای فوتبال دنیا میدونن که اگر ژرمنا توی یه بازی برن به ضربات پنالتی صددرصد برنده هستن
اولین و اخرین باری که آلمان توی ضربات پنالتی بازی رو باخته برمیگرده به 34سال پیش توی فینال یورو 76 با اسلوواکی اگه اشتباه نگفته باشم اسم حریفو
این آمار درستشه
بعد از ازدست دادن یک ضربه پنالتی در بازی با چک اسلواکی در فینال یورو 76 ژرمنا تا الان حتی یک ضربه پنالتی رو هم در جریان ضربات پنالتی در بازی های رسمی از دست ندادن اونوقت شما میای میگی که آرژانتین تو پنالتی آلمان رو میبره؟
آرژانتین مثل بقیه بازیاش میبره........
یا آلمان میشه قهرمان یا تیمی که آلمان رو بتونه بزنه :دی
هــمــه بـــا هـــم يــكــصــدا آلـــمـــان دوســت داريــم ( 3 بار )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطوري كه 2006 حذفتون كرديم امسال هم اين آرزو رو تو دلتون ميزاريم هر چي آلماني رو عشقه
يا مرگ يا زندگي امروز خون به پا ميشه من شرط ميزنم ميبريم كسي نبود جلوي ما رو بگيره
بردن آرژانتين يكي از كارهاي مورد علاقه تيم ما اگه مارادونا هم تو زمين بياد ما اونو ميبريم
حق مونو تو كشورمون خوردن 4 سال پيش امسال منتخب جهان هم بياد ما اونو ميبريم
امسال با جام برميگرديم خونه بقول آلماني ها :
{ ما بازي رو ميبريم چون قدرت اول فوتبال دنيا ما هستيم }
{ Unser Spiel so, denn wir sind die weltweit ersten Power Soccer }
تــيــم مــا قــهــرمــان مـيـشـه خــدا مـيـدونــه كـه حـقـشــه بــه . . .
:: G e r m a n F o r E v e r :: :: G e r m a n F o r E v e r :: :: G e r m a n F o r E v e r ::
:7::7::7:
:: به سلامتي برد آلمان ميريم بالا ::
زهی خیال باطل
البته از قدیم گفتن آرزو بر جوانان عیب نیست
مگه همونطوری که جام 90 ضد فوتبال بازی کردید بردید, ببرید که اونم امسال نمی تونید...
خودشون نهایت ضد فوتبال رو بازی می کنن و بعد هم می گن شواين اشتايگر: آرژانتينيها بيشخصيت هستند!
واقعا خنده داره
VIVAAAAAA LA ARGENTINAAAA
آلمان میبره.
دلیلش بمونه بعد از بازی میگم !
اووه یادم رفت بگم...
شواين اشتايگر: آرژانتينيها بيشخصيت هستند!
آخه نیست مربیشون خیلی با شخصیت تشریف دارن :16:
این هم ویدیو مربی باشخصیت آلمان
کد:http://www.youtube.com/watch?v=QQ9mNDtMJjY
یکی 2 تا هم نیست یه سرچ بفرمایید تو یوتوب از این کارای قشنگ زیاد کردهکد:http://www.youtube.com/watch?v=dIvXyu1N5Yw
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه باید تشکر کنم از دست اندرکاران این تاپیک که واقعا روح آدمو تازه میکنه :31:
بحثای قشنگی مطرح شده فقط بعضی صحبتا ....
مثلا اینکه آرژانتین کار گروهیش فلانه نشون میده اصلا بازیا آرژانتینو نگاه نکرده طرف
البته آلمان میتونه آرژانتینو ببره ولی در صورتیکه آرژانتین مثله انگلیس سردرگم و بی نظم بازی کنه یکی دو گلشم داور نبینه
بعدشم اینقدر آلمانو آریاییو ایرانو با هم قاطی نکنید بهتره، خدایی نکرده فکر میکنن عقده ای چیزی داریما(البته یکم که فکر میکنم میبینم داریم)
حیف شد آلمان به آرژانتین خورد تو این مرحله آلمان لیاقت نیمه نهایی رو داشت
اما فوتباله دیگه...
معلومه سنت اصلا قد نمیده که بازی فینال نود رو حتی دیده باشینقل قول:
ویدئوهاش تو یوتوب هست،میتونی بری ببینی کدوم تیم ضدفوتبال بازی میکرد و میخواست بازی رو هرجور شده به وقت اضافه و پنالتی بکشونه
آرژانتین چیکارش میکنه ؟؟
مارادونا خودشم کفشاشو بپوشه بیاد تو تنهای یه چند باری دروازه آلمانو باز میکنه :27:
من که یه هفتس بلیط بازیو خریدم برم سینما ببینم . تو سینما بازیا خیلی لذت داره .
آخه چي بهتون بگم كه كسي كه با عقل و منطق حرف نميزنه چي ميخواي بهش يگي آخه بچه كوچولو مارادوناي شما تو عمر
خودش 2 بار كت و شلوار تنش كرده يك بار عروسيش و يك بارم اين جام جهاني آخه اگه مارادونا كلاس شخصيت هم بره نميتونه 100 سال
ديگه آداب و رفتار مربي مارو بگيره . چرا ترسيديد داري ميزنيد جاده خاكي چرا ادب و تربيت به رخ ميكشيد كشور شما رو همه ميشناسند
آلمان مارو هم . . . كه خدا ميدونه ببين هنوز به تيم ملي نخورديد كوچولوها امروز بازي فوتبال رو براتون معني ميكنيم .
آخه اگه مسي نباشه كه با يك بليط مستقيم بايد بريد كشورتون كه خودتون هم ميدونيد تا ديشب گفت مسي سرما خورده
آرژانتيني ها داشتن منفجر ميشدند :31:
:40: آلــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــ ـــــــــــــــــــان :40:
کدوم سینما؟نقل قول:
قسمت زنونه مردونش جداست یا نه؟:27:
میگم المان مگه قهرمان نشدش؟!
پس این اسپم ها برای چی هستش؟: دی
خداروشکر،نمردمیم ومعنی شخصیت روفهمیدیم بالاخره.....نقل قول:
مثل اینکه دوست داری سری عکسهاومطالب بسیار جالب وخواندی با نام((دیوانه ای به نام مارادونا))روبزارم.اونموقه قیافه شما دیدن خواهد داشت....
لطفا تمومش کنید.
نه عزیزم....نقل قول:
متاسفانه آلمان تو یک چهارم خورد به آرژانتین و حذف شد.....:31:
: دی
المان قهرمان شد رفت شما مثل این که از اینده نیومدین: دی
اینجانب به عنوان اولین فرد از اینده اومده تایید می کنم المان میبره
تازه مسی هم مصدوم میشه برای 1 فصل نمی تونه بازی کنه!
امروز روز برد ماست.....پیش به سوی برد.....بعد از ایتالیا چشممون به آرژانتین دوخته شده ...خداکنه چشممون شور نباشه............................:5:
خندیدیمنقل قول:
مربی آلمان اگه با شخصیت بود بعد بازی انگلیس زیر بغلش رو بو نمی کرد
ویرایش.....
بابا بيخيال كاملا تابلو هست كه آرژانتين مي بره...
تو همون بازي آلمان با انگليس هم اگه داور اون گل رو مي گرفت معلوم نبود اصلا آلمان مي تونست بياد بالا يا نه...
در ثاني جناب آقاي Mehdi.KinG كي گفته اگه مسي نباشه آرژانتين حذف ميشه؟بهتره بازي آرژانتين با كره جنوبي رو يه بار ديگه نگاه كنين تا ببينين آگرو چه آتيش بازي راه انداخت،يا كارلوس توز كه نشون داد چه بازيكنيه، يا ايگواين....
نمی دونم چرا دوست دارم آلمان ببازه : دی
الان باید بخندم ؟نقل قول:
چون من هر کاری می کنم خندم نمی یاد
آلمان می بره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا کی گفته بخندی؟:31:نقل قول:
امروز روز گریه است براتون.اونوقت شما میخوای بخندی...مارادونا بفهمه ناراحت میشه ها.:27:
صبر کن این قدر تخته گاز نرو !!!!!!!
فقط آرژانتین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجیب است:دینقل قول:
شنیده بودم طرفدارن آرژانتین و برزیل سایه ی همدیگه را با تیر میزنن!:دی
دوستان لم نکنید این کار ها رو......
بابا کل کل نداره 4 ساعت دیگه طاقت بیارین معلوم میشه کی باید بخنده و کی گریه کنه.....:10:
دوست عزیز اینا رو جدی نگیر طرفدارای آلمان یه مشت سرخوش و خیال بافن:10:نقل قول:
نقل قول:
آره! ولی ما اگه گوشت هم رو بخوریم استخون هم رو دور نمیریزیم (چی گفتم!) :دی