2 تا سوال
1- آیا بستههای نامحدود روی سیم کارت های دائمی هم جواب میده؟ 0912
2- فعال کردن GPRS همراه اول از طریق اینترنت هزینه داره؟
Printable View
2 تا سوال
1- آیا بستههای نامحدود روی سیم کارت های دائمی هم جواب میده؟ 0912
2- فعال کردن GPRS همراه اول از طریق اینترنت هزینه داره؟
سلامنقل قول:
1- بله روی سیم کارت های دائمی هم جواب می ده و فرقی نداره (من خودم از سیم کارت دائمی الان ماه چهارم هست دارم استفاده می کنم):27:
2- فعال کردن از طریق اینترنت هیچ هزینه ای نداره ولی من پیشنهاد میدم از طریق همون SMS فعال کنی چون یه بار با اینترنت ثبت نام کردم خیلی اذیتم کرد:5:
من با گوشی کار میکنم!!نقل قول:
و البته منطقه ما یه مدت قطع بود الان به نظر میرسه تقویت شده قبلا من 25 دانلود دانشتم الان فیکس روی 30 و تا 35 هم میره!!
ولی خوب پینگ همچنان روی 700 600 میچرخه!!
سلام
میشه یک تست با اسپید تست بگیرید ؟؟ ممنون میشم .
حتما.:46:
اول از همه بگم این روش ( EDGE) کلا توی آپلود دچار مشکل خیلی بزرگی هست!! من هیچ وقت نتونستم درست حسابی فایلی رو آپلود کنم حتی کیلوبایتی!!!:41:
و
زیاد نمیشه به همین اسپید تست هم اعتماد کرد. بعضی وقتا قط میزنه:13:
مثلا این تست اول منه. پینگم درسته ولی دانلودم رو داری؟؟؟:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار فردا یه تست درست بگیرم امروز گویا مشکل داره شبکه!!!
یه مشکل دیگه هم هست
چون من آپلودم داغونه روی آپلود خیلی خیلی گیر میکنه و خیلی وقتا نمیتونه فایل رو آپلود کنه!! من مشکلم الان فقط روی این موضوعه!!!
:41:
میدونین
یا آپلود نمیکنه یا اگه بکنه به سرعتی باور نکردنی!!!!
من شنیدم گاهی بستههای نامحدود عمل نمی کنه و پول میاد رو قبض درسته؟!
راستی؛ من GPRS رو فعال کردم، پیغام میده دیتا سنتر شما فعال نیست و تنظیمات رو نمیتونم انجام بدم. به نظرم واسه اینه که هنوز IR-TCI هستم، نظر شما چیه؟
من با نوکیا e71 به شدت مشکل دارم من سرویس نامحدود یک ماهه رو فعال کردم ولی وقتی کانکت می شم سرعت خیلی خیلی بده
دانلود در حد 1 کیلو و هر دقیقه هم قطع می شه کسی می دونه مشکل من از چیه؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
من با نوکیا e71 به شدت مشکل دارم من سرویس نامحدود یک ماهه رو فعال کردم ولی وقتی کانکت می شم سرعت خیلی خیلی بده
دانلود در حد 1 کیلو و هر دقیقه هم قطع می شه کسی می دونه مشکل من از چیه؟
نه. چون شما وقتی بسته رو فعال میکنین سرویس شما پایه ی کلوبایت 3 ریال میره توی سرویس دیگه ای.نقل قول:
من تا امروز که 3 بسته رو فعال کردم هر بار فقط همون هزینه روی قبضم اومده. دقیقا 20 تومن. هزینه ی فعال سازی 2 تعرفه در 2 ماه ( یک دوره )
اگه تنظیمات درسته ولی صفحه ای باز نمیشه ممکنه شبکه ی منطقه ی شما دچار اختلال شده. معمولا در این مواقع . روی گوشی ارور شبکه میده روی سیسیتم هم کانکت نمیشه!!
شما یه روز 5 دقیقه وقت بذار واسه اینکه خیال خودت رو راحت کنی زنگ بزن به 09990 و بخش مشکلات GPRS ببین چی میگن.
با خط ثابت بگیر که هزینه ی تلفن زیاد نشه!!!!
شما گوشیتون EDGE ساپورت هست؟ وقتی کانکت میشه حرف E روی گوشی میاد؟ اگه نمیاد که محله شما هنوز آنتن هاش بهینه نشده. البته 90 درصد تهران بهینه شده و سرعت متعادل هست. فقط مرکز شهر و بازار و یه سری جاهای خاص هنوز بهینه نشده!نقل قول:
والا من زیاد وارد نیستم، من با بلوتوث با ovi store کانکت میشم و connect to internet رو میزنم
نمی دونم مشکل چیه ؟
برای اینکه به edge وصل شه باید تنظیم خاصی اننجام داد؟ مگه با gprs فرقی داره ؟
در ضمن من در محدوده دروس هستم
گوشیت داره edge رونقل قول:
اما خوب با سیم وصل شو چون کلا بلوتوث سرعت خیلی کمتر و کیفیت پایین تری داره.
در مرحله بعد هم با یک گوشی دیگه هم تست کن، اگر نشه احتمالا مشکل از منطقتون باشه که سیستمش قدیمی و gprs هست که اون هم نهایتا تا سقف 5 KB جواب میده.
09990 جدیدا رایگان شده.نقل قول:
( از همراه اول بعدیه ) :19:
------
یه سوال.من مودم خاصی برای سیمکارت ندارم.
گوشی هم یه p900 هست.یه P1i یه N78
چجوری میتونم قبل پرداخت هزینه ببینم که سرعتم تو رو و تو شب چقدره ؟چون خیلی شک دارم که منطقمون آنتن نزدیک داشته باشه.آنتن دهی اینجاها خیلی کمه.شمال شرق تهرانم.
بعد شما ها که هم روز دانلود میکنید هم شب میشه بگید سرعت دانلود شب و روز چنده ؟تغییری هم میکنه ؟
شب چه ساعاتی هست اصلا ؟
جدا؟؟؟ چه خوب!!!نقل قول:
09990 جدیدا رایگان شده.
( از همراه اول بعدیه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
یه سوال.من مودم خاصی برای سیمکارت ندارم.
گوشی هم یه p900 هست.یه P1i یه N78
چجوری میتونم قبل پرداخت هزینه ببینم که سرعتم تو رو و تو شب چقدره ؟چون خیلی شک دارم که منطقمون آنتن نزدیک داشته باشه.آنتن دهی اینجاها خیلی کمه.شمال شرق تهرانم.
بعد شما ها که هم روز دانلود میکنید هم شب میشه بگید سرعت دانلود شب و روز چنده ؟تغییری هم میکنه ؟
شب چه ساعاتی هست اصلا ؟
جواب شما رو تو تاپیک ایرنسل گذاشتم ولی نقل قول کردم همینجا که اینور اونور نشین!!
شما اول همینطوری تست کن ببین خوبه بعد فعال کن!
نقل قول:
خوب البته ممکنه شما گوشیتون خوب آنتن نده ( واسه مکالمه ) ولی شبکه اش خیلی خوب باشه!!
شما قبل از خریدن تعرف ها واسه همراه اول یه تست کنین ببینین روی گوشی صفحات رو چطور باز میکنه
واسه تست سرعت دانلود ( چون مزیت این سیستم سرعت دانلودش هست ) روشی که من به بچه ها میگم سایت یوتوپ هست.
شما با برنامه ی اپرا مینی وارد سایت یوتوپ میشین و یه کلیپی رو به دلخواه اجرا کنین .اگه کلیپ زود بافر شد یعنی شما میتونین سرعتی بالای 12 رو داشته باشین حداقل. اگه نه پس دیگه باید بیخیال بشین!!! و ایرانسل رو چک کنید.
کلا جفتش رو یه چک کنین ببین کدوم بهتره عمل میکنه توی این سیستم
تنظيم خاصي نداره و بايد دكلي كه ازش آنتن ميگري EDGE داشته باشه.نقل قول:
والا من زیاد وارد نیستم، من با بلوتوث با ovi store کانکت میشم و connect to internet رو میزنم
نمی دونم مشکل چیه ؟
برای اینکه به edge وصل شه باید تنظیم خاصی اننجام داد؟ مگه با gprs فرقی داره ؟
در ضمن من در محدوده دروس هستم
منم تا مدتي فقط با GPRS وصل ميشدم تا اينكه به كمك برنامه fieldTest تونستم آنتن EDGE دار پيدا كنم و ازش استفاده كنم.
من يادم نيست طرح ماهانه ام رو چه تاريخي فعال كردم و ميترسم قبل از اينكه sms اتمام طرح بياد(كه هميشه ديرتر از وقتش مياد ) دانلود كنم و ...
راهي نيست بشه فهميد طرح فعلي تا كي اعتبار داره؟
شما طرح رو که فعال کنین بهتون میگه تا کی اعتبار داره!نقل قول:
فکر کنم یه شماره ی اس ام اس بود که میدادی میگفت چه طرحی الان فعاله!!
ولی وقتی هم که تموم میشه بهت اس ام اس میده میگه
من توی این دوره هر بار دقیقا سر همون زمان(بعضی وقتا یکم هم پیشتر) بهم اکانت داده
ولی بهترین راحت میتونین از سایت اقدام کنین
به شماره 8080 عدد 0 رو بفرسنید وضعیت رو میگهنقل قول:
دوستان من یه بار سرویس 24 ساعته نامحدود ایرانسل رو راه انداختم تقریبا ساعت 9 شب، اما ایرانسل مبنای روز رو گذاشته ساعت 24 هر روز و (هیچ جایی هم این رو ذکر نکرده و کلا هم مسخره است) برای من هم ساعت 24 طرح تموم شده بود و هر چی هم شارژ داشتم تموم شد.... واقعا که
فقط خواستم بپرسم که مال همراه اولم بسته 24 ساعتش همینطوری مسخرست ؟!
نه. خوبی همراه اول اینه که با وجود اینکه Uploadesh افتضاحه ؛ و مشکل اصلی دوستان توی یاهو مسنجر همینه؛ ولی به طور کلی همش در حال یاد آوری و اطلاع دادنه!
به نظرم ایرانسل دیگه گندش رو در آورد.
اگه سرعت خوبه من همراه اول رو پیشنهاد میکنم چون دارم استفاده میکنم؛ فقط ممکنه با یاهو مسنجر به مشکل بخوری× چون همونطور که گفتم Upload یا Sent واسه من صفره!!!!
دقيقا منم مشكل ياهو دارم و اينكه پينگش زيادهو فـــيــلــتـــر شــــكن روش درست حسابي جواب نميده ولي از نظر دانلود مشكلي ندارم
همه فکر میکن یاهو مسنجر وقتی شما پیغام میفرستین دانلود محسوب میشه ولی کاملا برعکسه. اون میشه UPload
و با تست هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که جدا از سرعت پینگ ، سرعت آپلود هم کاملا به ارسال به موقع پیام ها که به صورت متن یا عکس هست ، کاملا در ارتباطه!! و مهمه!
دیال آپ سرعت آپلودش به صور میانگین 6 کیلوبایت هست
ولی این سرویس من حتی 1 کیلوبایت هم نتونستم آپلود کنم
کاری به پکیج هایی که سند میشه ندارم.
خیلی وقتها ممکنه سند بشه ولی جواب رسیو نشه!
حتی من توی بخش MMS هم بخاطر نبود UPload مشکل دارم
سلام به همگی. من یه مشکل با سیم کارت اعتباری همراه اولم دارم. gprs سیم کارت فعاله. گوشیم هم این قابلیت رو ساپورت میکنه اما هرکاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه همش میگه bad gate way تنظیماتش هم تازه نصب کردم.رو گوشی های دیگه هم امتحان کردم. فقط سیم کارت من کار نمی کرد. به نماندگی مخابرا تو شیراز هم رفتم جواب درست حسابی نداد گفت گوشیت مشکل داره وگرنه تو سیستم نشون میده که اینترنت واست فعاله. کسی میدونه مشکل چیه؟ سیم کارتم هم mci هستا.
شما یک تماس با 09990 بگیرین بخش مشکلات GPRSنقل قول:
سلام به همگی. من یه مشکل با سیم کارت اعتباری همراه اولم دارم. gprs سیم کارت فعاله. گوشیم هم این قابلیت رو ساپورت میکنه اما هرکاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه همش میگه bad gate way تنظیماتش هم تازه نصب کردم.رو گوشی های دیگه هم امتحان کردم. فقط سیم کارت من کار نمی کرد. به نماندگی مخابرا تو شیراز هم رفتم جواب درست حسابی نداد گفت گوشیت مشکل داره وگرنه تو سیستم نشون میده که اینترنت واست فعاله. کسی میدونه مشکل چیه؟ سیم کارتم هم mci هستا.
احتمالا شبکه ی منطقه ی شما دچار اختلال شده!!
توی اون تاپیک هم گفتم .دوباره تنظیمات رو انجام بدین . یک پیام با متن مدل گوشی مثلا: Samsung S5233 به شماره ی 8008 ارسال کنین تا تنظیمات دوباره انجام بشه!!!
اگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و پیغام نبود شبکه رو دارین شبکه شما دچار اختلال شده . برای منم پیش اومده که یک هفته شبکه قطع شده!
--------------------------------------------------------------------
دوستان یه خبر دست اول شاید هم تکراری
امروز تماس گرفتم با پشتیبانی و اعلام کردم که من 3 ماهه دارم از این سرویس استفاده میکنم و همیشه با مسنجر مشکل دارم و حتی 1 کیلوبایت هم نمیتونم آپلود کنم!!
متوجه شدم که همراه اول بخش Upload رو بسته! تمام مشکلات دوستان در مورد مسنجر ها ؛ ایمیل ها ؛ آپلود عکس ها مربوط به همین موضوعه
فقط از یک پروتکل اختصاصی برای ارسال پیام Mms استفاده میشه . فقط در اون حالت Upload باز هست!
من دارم میگردم تا ببینم از چه پروتکلی استفاده میکنه!!
اگه بشه پیداش کرد انقلاب میشه!!
-
همراه اول فعلا برنامه ی برای باز کردن آپلود نداره و خودش هم اقرار کرد که ایرنسل توی این زمینه از ما جلوتر هست!!!
اگه از همراه اول بگیری وفتی sms تایید را دریافت می کنی زمان و تاریخ شروع سرویس را دقیقا می نویسه (تقریبا همون وقتی میشه که sms تایید را گرفتی تا 24 ساعت بعد):11:نقل قول:
پس ذوستان برای دانلود شماها همراه اول رو تایید میکنید دیگه؟با مازندران چجوریه و جاده ها؟
سرعت دانلود برای من بیش از 5 یا 6 کیلوبایت در ثانیه نمیشه.
مشكل ار دكل شماست كه EDGE نداره.نقل قول:
اگه گوشي سيمبيان داري برنامه FieldTest رو روي گوشيت نصب كن و بگرد دكل EDGE دار پيدا كني.منم همين مشكلو داشتم ولي اين برنامه كارم رو راه انداخت.
آیکن E ظاهر میشه. پس edge داره. اما سرعت بازم کمه. با این برنامه که شما معرفی کردین باید در سطح شهر بگردم و آنتنی که سرعت خوبی داره پیدا کنم یا خود برنامه می گرده و آنتن مناسب رو پیدا پیدا میکنه؟نقل قول:
دوستان این یعنی برای 24ساعت 10 هزار تومان باید پرداخت بشه؟نقل قول:
بسته رویایی (۱)
۱۰.۰۰۰
۲۴ ساعت
نامحدود
ده هزار ریال. میشه هزار تومن در 24 ساعت
ده هزار تومن مال ماهیانه هست
nنقل قول:
من بعد از این که از ایرانسل نا امید شدم از 912 استفاده میکنم
سرعت دانلود ماکزیمم بین 20-21 هست که اگه از IDM استفاده کنم ثابت میمونه
در مورد Upload باید یگم اینترنت یه شبکه دو طرفه است اگه send نباشه recieve هم معنا نداره
من با مسنجر الان دارم کار میکنم و مشکلی نداره البته قبول دارم سرعت send در حد recieve نیست
شما به id خودت یه پیغام بده بعد ببین کی میرسه
اینجوری میتونی وضعیت ارتباط خودتو بسنجی
راستی سرعت دانلود شما چنده؟
iman_s مرسی. با اون روش اینترنت درست شد. اما متاسفانه وقتی بهم زنگ می خوره، پیغام "در دسترس نمی باشد" می ده.
شرمنده پست قبلیم اشتباه ارسال شد.وضعیت همراه اول برای دانلود و وب گردی چطوره؟میصرفه یک ماه رو بگیرم یا نه؟ایرانسل دوباره خراب شدش.
واسه من هم بعضي وقتها اينجوري ميشه حتي بدون اين برنامه ولي هميشه اينجوري نيستنقل قول:
برای وبگردی اصلا مناسب نیست. یک چیزی تو مایه های dialup، شاید هم بدتر. برای دانلود، اگر با IDM با 16 کانکشن یک فایل رو دانلود کنید سرعت به 30KB/s میرسه.نقل قول:
همراه اول خیلی آشغاله ایرانسل کیفیتش بهتره
سه هزار بار این مساله گفته شده به حرف من و شما نیست که بگیم آشغاله یا نه. کاملا مربوط به منطقه میشه و گوشی شما!!نقل قول:
همراه اول خیلی آشغاله ایرانسل کیفیتش بهتره
همین!!
سلام سرعت اینترنت همراه اول چطوره ؟ نسبت به ایرانسل
من فقط واسه دانلود فایل های کم حجم زیر 5 مگ میخوام...
ایرانسل هی قطعی داره ؟ همراه اول اینطوریه ؟ هر چند دقیقه دیس میشه ؟
همراه اول تا الان که قطعی نداشته ولی ایرنسل زیاااد
لطفا بیشتر توضیح بدید ؟یه مقایسه ای بین ایرانسل و همراه اول ...؟
ممنون
مقایسه که نمیشه فعلا انجام داد. چون کاملا بستگی به منطقه هست!
ولی اگه شما هر دو تاپیک رو بررسی کنین می بینن دوستان با ایرانسل خیلی مشکل قطع شدن دارن ولی همراه اول اگه توی منطقه ای خوب جواب بده مشکلی ندارن!