سلام
اینم ابعاد micro sim یا مایکرو سیم.
length: 15.00 mm
width: 12.00 mm
thickness: 0.76 mm
باتشکر:40:
Printable View
سلام
اینم ابعاد micro sim یا مایکرو سیم.
length: 15.00 mm
width: 12.00 mm
thickness: 0.76 mm
باتشکر:40:
حال کنین ۱.۷ میلیون آیفون۴ فروخته بعد ما اینجا باید.............
اونم تو 3روز
کد:http://tiny.cc/aw75x
این مشکل قطعا رفع میشه چون به گفته ی منابع ای که قبلا همینجا گذشتم مربوط تبخیر ماده ایست که لایه رو بهlcd میچسبون.بعضی دیگه هم میگن که با اپدیت نرم افزاری درس میشه!به این دلیل بیخیال این عزیز نشین!!!!!!:31::31:نقل قول:
۲تا کلیپ جالب در مورد تبدیل سیمکارت
کد:http://www.youtube.com/watch?v=CsRJ9NBmPbg
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ZAE_hV1K12Y
نقل قول:
هر دو تا بستس!
من نمی دونم حالا چرا ایرانسل!خب سیم کارت های دولتی هم می تونن تبدیل بشن!
در ضمن کاری نداره!قالباش تو اینترنت ریخته!یا برای راحتی کار فقط اون قسمت بالای سیم کارت دور اون قسمت زرد رنگ رو ببرید!به پایینش هم دست نزنید!چند جا هم هستند تو تهران که این کار رو تضمینی براتون انجام می دن!
راستی اون نویزه:39:به دلیل ترشح ماده ی ال سی دی بعد از استفاده است که دوستمون گفت!
بعد از دو روز استفاده از بین می ره!ماده اش پاک می شه و می ه زیر ال سی دی!
حالا چرا افتادین تو نخ بریدن!
یه دونه بخرین خب!
سلام
طبق گزارش این هفته ی businessweek report به نقل از isuppli گفته است :
قیمت تمام شده ی iphone4 برای شرکت اپل تنها 187.51$ تا حداکثر 187.96$ است.:18:
این درحالی است که گران ترین قطعه ی این دستگاه screen آن معروف به retina می باشد که تنها 28.50$ برای شرکت اپل خرج داشته است.
در طول چند سال اخیر همیشه شرکت های مختلف آمریکایی شرکت اپل را متهم به گران فروشی و کلاه گذاشتن سر مردم کرده اند.
با تشکر:40:
سازنده ی spirit طی یه تویت اعلام کرد jailbreak 4 رو ساخته و بعد از آپدیت احتمالی 4.0.1 بیرون میکنه.
After Dev-team release new tool to jailbreak and unlock iOS 4.0 (Only for iPhone 3G and iPod touch 2G), Musclenerd give us a new surprise, Yes, he've made it, No Doubt! iPhone 4 Has Been Jailbroken.جئو هات هم اعلام کرد هنوز iphone 4 نداره چه برسه به این که jail ش کرده باشه :دی.
Think I'm the first one I know about to get a root shell (and SSH) on iPhone 4, using poor @comex's code (since he has no iPhone 4).
Below you can see a high resolution screenshot of Cydia that MuscleNerd posted in a congratulations tweet to both hackers.
Congrats to @comex for another userland JBhi-res Cydia via @planetbeing & @chpwn iPhone4sکد:http://is.gd/d5N6I
Update:
Unfortunately, p0sixninja says that this jailbreak cannot be released publicly as it contains some of Apple's software.
the jailbreak shown is a more of a stepping stone for us, it can't be released because it includes some of apples software
Planetbeing has confirmed this saying: Don't want to speak for @comex, but afaik no one has breathed a word about release date and what we have right now is nowhere ready.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جئو هاتز خیلی خسیسه!!!! اون موقع هم میگفت چون من خودم 3g دارم اول جیلبرک 3g رو میدم برون:31:
اون پول به 3gs نداد!!! چه برسه به iphone 4 :27:
معلومه که بستن دیگه فای ل ت ر .با سایت ها میتونی بگیری!تبدیل نکردم چون لینکهاشون چند ساعت بیشتر نمیمونننقل قول:
سلام دوستان!
من تازه اومدم!
دارم آیفون 4 می گیرم!
تو همین تهران!
مشاورهای هست بگین!
به اين ميگن پيشرفت :
اينم يك خبر :
شايد آيفون ۴ از بازار جمع شود
استيو جابز، مدير اجرايي اپل فاش كرد كه ممكن است شركتش براي جمعآوري نسل جديد آيفون فراخوان دهد.
اين چهره معروف دنياي فنآوري در پيامي كه در سايت شبكه اجتماعي توييتر ارسال كرد، گفت: ممكن است شركتش آيفون جديد را جمعآوري كند.
اين گوشي كه در دو مدل 16 و 32 گيگابايتي عرضه شده، با مشكلات فني روبهرو شده است.
جابز كه بهتازگي آيفون 4 را به ديميتري مدودف، رييس جمهور روسيه، نشان داده و يك دستگاه از آن را به وي هديه داد، اظهار كرده است كه آيفون 4 ممكن است به دنبال شماري از شكايتها جمعآوري شود.
هنگامي كه كاربران نوار فلزي قرار گرفته در انتهاي گوشه چپ آيفون 4 را با دست ميپوشانند، اين گوشي مشكل آنتن دهي پيدا ميكند؛ همچنين گفته شده آيفون جديد براي افراد چپ دست نامناسب است.
جابز در پاسخي عجيب به شكايتها درباره آيفون جديد اظهار كرده است كه كاربران از نگه داشتن آيفون به اين شكل اجتناب كنند.
كاربران خشمگين شكايت داشتهاند كه آنتندهي تلفن حتي هنگامي كه به سادگي در دست قرار دارد، صفر ميشود. دهها كليپ ارسال شده به يوتيوب نشان ميدهد آيفون 4 در لحظهاي كه آنتن فلزي قرار گرفته در لبه دستگاه جديد پوشانده ميشود، سيگنالش را از دست ميدهد.
بر اساس گزارشهاي قبلي، فروش مدلهاي سفيدرنگ آيفون نيز با كمبود مواجه شده و اپل در بيانيهاي اعلام كرد كه ساخت مدلهاي سفيد رنگ آيفون دشوارتر از حد انتظار بوده و درنتيجه اين مدلها تا نيمه ماه ژوييه موجود نخواهند بود.
میشه منبع این خبر رو بزارین ؟
توی تویتر همچین چیزی من ندیدم
بعد هم غیرممکنه این کار رو بکنن چون یک افتضاح کامله
مشکل آنتن با یه آپدیت حتما حل میشه نیاز به جمع آوری نیست ... تازه اگه میخواستن جمع آوری کنن چرا الان دارن توی اپل استور ها میفروشن و توی سایت اپل پیش فروش میکنن ؟ ؟ !
نقل قول:
اينم منبع :
ITIRAN.COM
البته اين حرفها همه مسخرست . در اين مواقع شايعه خيلي زياد ميشه :11:
پ . خ شد .نقل قول:
اگه عکسها رو برام بفرستین ممنون میشم.
کد:http://www.gooshishop.com/NewsDetails.aspx?NewsId=3340
دقیقا همش کپی پیست هست از ایسنا ... یعنی همش یه خبر هست که اینا هم گذاشتن
به نظر من اگه واقعا چیزی بود اول از همه گیزمودو که خیلی هم لجه با اپل توی بوق و کرنا میکرد
ولی توی گیزمودو چیزی نیست یعنی برادران ایسنا از گیزمودو آپدیت ترن ؟ :13:
محسن جان زحمات عکسها رو برای منم بکش!!!نقل قول:
دوستان الان این گوشیها كه وارد ایران شدن از كجا میشه فهمید لاك هستن یا انلاك.؟؟كلا راه تشخیصش چطوریه؟
یه تاپیک مخصوص توضیح داده شده در اون تاپیکنقل قول:
یعنی با آپدیت محل قرار گیری قطعه سخت افزاری عوض می شه؟نقل قول:
یعنی الان که سمت چپ گوشیه بعد که آپدیت کنین میاد بالای گوشی؟
بعد از کجا مطمئنی که آپدیت واسش میاد؟
در ضمن یعنی میخواین 2200000 تومن پول واسه همچین چیزی بدین؟
و در ثانی میکرو سیم کارت از کجا میارین؟
عزیز جون شما مشکل شخصی داری با اپل ؟نقل قول:
آقا نخر خوب ، هر دفعه میای بحث های تکراری رو مطرح می کنی و موضوع رو به چالش میکشی
شما نمی خواد بری تو گوگل سرچ کنی ، دوزار تو همین انجمن سرچ کنی همه چیز میاد دستت
1.
2. اعلام سایت هاکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5107797&postcount=16
3. کسی نمی خواد دو میلیون پای این گوشی بده ، همه صبر می کنن ارزون بشه ، هر کی هم می خواد میده ، پول داره میده
4.مثل خیلی ها که همین الان دارن به همین روش از آیپدبشون در ایران استفاده می کنن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5118750&postcount=158
سلام
قیمت قطعات سخت افزاری آیفون 4 به همراه نام و مدل قطعات (حالش رو ببرید)
من اين ليست رو قبول ندارم .نقل قول:
قیمت قطعات سخت افزاری آیفون 4 به همراه نام و مدل قطعات (حالش رو ببرید)
در ضمن در اين ليست هزينه مونتاژ و بسته بندي و بدنه و قطعات ريز داخلي مثل موتور ويبره و مين بردش و حتي شارژر حساب نشده :27:
هاااااااااااااااااا؟
ال سی دی رو ال جی ساخته؟!: دی
کلا حدود 188$
آره دیگه تکنولوژی آی اس پی برای الجی و هیتاچیهنقل قول:
هاااااااااااااااااا؟
ال سی دی رو ال جی ساخته؟!: دی
اگه قبول ندارید به iSuppli بگیدنقل قول:
دوست عزیز این قیمت خام اکثر قطعات مهم سخت افزاری داخل این دستگاه هست. کی با هزینه ی مونتاژ و بسته یندی کار داره حالا!:31: مثلاً مین بورد این گوشی فکر میکنین خیلی مهم تر از سی پی یو یا رم و ... هست که باید قید می شده؟ که حالا اون رو نگفته شما قبولش ندارید؟:27: بیشتر، اینها مهم هستند : ... :21:camera, cpu, flash, dram, lcd
سلام سروش:31: البته بیشتر مال الجی هستنقل قول:
آره دیگه تکنولوژی آی اس پی برای الجی و هیتاچیه
بله دیگه، مثل ال سی دی آیپدنقل قول:
احتمالاً دوربینش هم ساخت الجی باید باشه
بله دوربينش هم ساخت ال جي هست . جالبه ال سي دي لپ تاپهاي اپل هم ال جي هست ولي كيفيتش فوق العادست :18:نقل قول:
کلا LG قطعه ساز خوبیه تا وسیله ساز (مثل موبایل و...)نقل قول:
سلام
اینم عکس چند تا قاب خوشگل:31: و bumper اپل که فروشش آغاز شده است.
با تشکر:40:
نقل قول:
برادر مسلمان کجای آیفون 4گیگ رم داره؟؟؟ توی لیست نوشته!!:18: SDRAM 4GB MOBILE DDR :27:
:27: برادر غیر مسلمان (آقای استیو جابز):31: شما اعتماد بنفست خیلی بالاست! اونجا نوشته 4 گیگابیت، نه 4 گیگابایت (یعنی 512 مگابایت). شما اول خوب بخونش بعد:21:نقل قول:
جناب آقای stream قرار بود ریویو بزاره چی شد پس؟؟؟؟
نقل قول:
این خبر و امروز من تو روزنامه فناوران که رایگان تو پاساژها پخش میشه خوندم.
میگم این آیفون رو هم سامسونگ و ال جی ساختند ها...
دوربین و صفحه نمایش که ساخت ال جی هستش...
حافظه و رم و سی پی یو هم که ساخت سامسونگ هستش...
قابل توجه دوستانی که از شرکت های سامسونگ و ال جی متنفر هستند و به طور افراطی به اپل و آیفون علاقه دارند.
فعلا که نصفه بیشتر آیفون رو سامسونگ و ال جی ساختند.
با سپاس.
دوست من جای این بحثا اینجا نیست!نقل قول:
در ضمن از خودت بپرس با اینکه اینا ساختن چرا خودشون استفاده نمیکنن؟!مچ کردن و سیستمی که بتونه از امکانات اینا استفاده کنه کار هر کسی نیست!
آقا لس آنجلس لاکه ؟ اگه لاک بگیرم خیلی ضرر میکنم ؟؟ بهترین راه فرستادن آیفون از آمریکا چیه که گمرک گیر نده