بله دوست عزیز قابلیت پخش فایلهای 3D رو داره .نقل قول:
مدل XVC-HD20A41 رو خودم دارم . 14 تومن خریدم . خوبه . راضیم .
بله دوست عزیز قابلیت پخش فایلهای 3D رو داره .نقل قول:
مدل XVC-HD20A41 رو خودم دارم . 14 تومن خریدم . خوبه . راضیم .
-- تکراری---
32L4600X شارپ lcd جدیدی هست و ویژگی های خوبی داره :نقل قول:
مجهز به پانل LCD ژاپني داراي تيونر ديجيتال داخلي ----T
داراي 3 ورودي HDMI
قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
خروجي صوتي SRS Trusurround XT
قابليت كاهش مصرف برق (Optical picture control)
قیمت 650 تومان .
چون گیرنده دیجیتال داخلی داره کیفیت تصویر خوبیم داره .
سامسونگ 3D Blu-Ray Player BD-C6900
سلام می خواستم بدونم نظرتون در مورد این چیه
و قیمتش چقدره؟
RS777 دیروز 1،195،000 تومان که اگه بلوری کنیش میشه 1450 حدودانقل قول:
سلام این سینما خانگی چتد قیمت هست؟؟ HT-E6750W سامسونگ
من سینمایی که الان دارم خروحی اپنیکال نداره و شدید به این خروجی احتیاج دارم کاریش نمیشه کرد؟؟تبدیلی چیزی نیست؟؟؟نمیشه امپیلیشو عوض کنم؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام LCDsmart مدل SL4742MD قيمتش چنده خوب هست 47"
فرمتهای ساپورت کننده از روی فلش مموری با دیسک فرق میکنه؟
مثلا سامسونگ D355K هر فرمتی که از روی دیسک بخونه از روی یو اس بی هم میخونه؟
و اینکه فرمت MKV رو هم ساپورت میکنه؟
الان قیمت سینمای خانگی برندهای داخلی مثل اسنوا و x.vision و ... چنده؟
قیمت مدل XVHT-530 ایکس ویژن رو دارم . حدود 460 تومنه . توان خروجیش هم 500 وات هست .نقل قول:
مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بنده میخواهم یک hd playerبخرم که ----tهم نداشته باشد مهم نیست --فقط زیرنویسهای فارسی را ساپورت کند کافیه
نظر دوستان کدوم مارکه ؟
SAMSUNG 3D Blu-Ray Home Entertainment HT-E6750
سلامنقل قول:
من EGRAET R6S رو دارم و کاملا ازش راضیم تقریبا همه فرمت ها رو ساپورت میکنه و ساپورت زیر نویس فارسیش هم عالیه اما اگه فقط دنبال یک مدیا پلیر هستید که زیر نویس فارسی رو ساپورت کنه و فرمتهای محدودتری رو پخش کنه میتونید سراغ مدیا پلیرهای ارزونتر برید
سلام دوستان.
نمیدونم در جای مناسبی این مطلب رو گذاشتم یا نه؟ اگه نه لطفاً راهنمایی کنید.
دو تا سیستم صوتی قدیمی دارم برا فروش :
1- kenwood ud-952
2- sony lbt-v950
بدون هیچ ایرادی کاملا سالم هستن - با قیمت مناسب.
قیمت پیشنهادی رو بفرماییدنقل قول:
سلام اساتید عزیز
من امروز دستگاه LG BD760 Blue rayخریدم .مشکل که دارم بعضی از زیر نویس ها رو با فونت های عجیب نشون مده و فایل های که با فارسی نوشته از چپ به راست نشون میده شماره نرم افزار داستگاه7.392.00BD
راستی اینا wifiداخلی دارن یعنی بدون سیم شبکه میتونم به نت وصل بشم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
عزیزان خبرو شنیدید؟؟؟؟
این تخصیص ارض مرجع ک گفتن مربوط به این دسته از وسایل(سینما خانگی) هم میشه؟؟؟؟
برای خرید صبر پیشه کنیم یا دست به کار بشیم؟؟؟؟
سلام دوستان dvd player برای آمپ 922 پایونیر چی بگیرم قیمت هم تا .500
سلام دوستان
واقعا دیگه دیدن فیلم اچ دی توی مانیتور 19 اینچ لذت بخش نیست تی وی ما 37 اینچ هستش دیگه خسته شدیم از بس لپ تاپ بهش وصل کردیم مصرف برقم خو دیگه نگو...
الان دوس دارم یه پلییر خوب بخرم که زیرنویس فارسی رو اجرا کنه توانایی پخش فایل های با کیفیت بالا مث 60 گیگ رو با همون کیفیت داشته باشه هارد شناسایی کنه کلا یه چیز خوب باشه که کیفیت بالایی داشته باشه هزینشم مناسب باشه اگه دیدم ارزشش داره میدم رفقا از دبی بیارن فقط بگم نمیخوام زیاد پول بدم زیر 400 باشه بهتره
با تشکر
سلام دوستان یه فروشگاه معتبر برای خرید دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BDP-120
اتفاقا" یه جا دیگه داشتم به یکی از بچه ها میگفتم ایکس ویژن یه دستگاه کمبو داره که هم گیرنده دیجیتاله و هم دی وی دی پلیره . اسم مدلش 555 هست . همه جور فرمتی رو با usb پخش میکنه . زیرنویس فارسیم ساپورت میکنه . قیمتشم واقعا" مناسبه . 150 تومن .نقل قول:
جامو 428 و دنون 1612
قیمتش چقدره؟
با تشکر ازمطلبتان
سلام دوستان
قیمت بلندگوی جامو 428 1500000
آمپلی فایر دنون 1612. 1500000
من پکیج بالا رو از محمدپور خریدم اما بدلیل
سايل مالی میخوام. 2000000 بفروشمش. یعنی فقط قیمت بلندگوها.
به نظرتون مناسبه؟
در ضمن یکبارم استفاده نشده.
لطفا به من اطلاع بدید. 09337863020
نقل قول:
سلام داداش قیمت ضبط سونی lbt v950v رو واسم پیقام خصوصی کن همراه با شماره تماست
چطور استفاده نشده ؟ یعنی خریدید ولی اروشن نکردید که لااقل صداش رو بشنوید؟ :18:کیفیت اون چطوره؟ میشه قبلش اونو تست کرد؟:n02: گارانتی چی داره؟
چطور استفاده نشده ؟ یعنی خریدید ولی اروشن نکردید که لااقل صداش رو بشنوید؟ :18:کیفیت اون چطوره؟ میشه قبلش اونو تست کرد؟:n02: گارانتی چی داره؟نقل قول:
سلام
من زیاد اطلاعاتم به روز نیست و برای همین میخواستم یکی منو برای خرید راهنمایی کنه که دستگاههای جدید چه امکاناتی داره و باید کدوم اونها رو توی انتخاب لحاظ کرد و سوال دوم اینکه بهترین برندهای حال حاضر بازار چی هست؟
من کار آنچنانی نمیخوام بکنم و صدای آنچنانی نمیخوام بگیرم ولی کیفیت کالا و صدا برام مهم هست
ممنون
سلام
نمی دونم جاش هست یا نه ؟
یه سینما با قیمت مناسب کارایی مناسب برا 60 متر خونه آپارتمانی چی پیشنهاد میدین ؟ البته تلویزیون 3 بعدی سامسونگه.
ممنون از راهنماییتون
سلام به همگي
راهنمايي ميخواستم براي انتخاب يك دستگاه سينماي خانگي يا پخش كننده صوتي/تصويري
من خيلي حرفه اي نيستم و در جريان آخرين مدلهاي بازار هم نيستم، اما نيازهام رو ميگم، دوستان راهنمايي بفرمايند:
1- استفاده من هم گوش كردن به موسيقي است و هم پخش فيلم، بنابرين كيفيت هر دو خوب باشد.
2- صداي بلند موسيقي نميخواهم، صداي صاف و شفاف ميخواهم
3- قيمت زير يك ميليون
4- بيشتر فرمتها را پخش كند، اعم از divx و mkv و زيرنويس فارسي . خيلي كه فيلم HD گيرمون نمياد، بيشتر فيلمها دانلودي هستند ولي خوب بهرحال HD هم گاهي ميبينم
5- جا زياد نگيرد
6- پورتها و رابطهاي مناسب داشته باشد و البته ورود يHDMI براي خواندن از روي لپ تاپ. در مورد بقيه پورتهاي موردنياز چيزي نميدونم، راهنمايي بفرماييد.
7- كلا اجزاي اين سينماي خانگي ها چي هست (گفتم كه وارد نيستم!) پليرشون جدا هست؟ يعني ميشه پلير رو جدا گرفت و آيا لازمه يا پيشنهاد ميشه كه چنين كاري كنيم؟
8- بلوري پلير استفاده دارد واقعا؟ الان فيلم بلوري از كجا بياريم؟ آيا بلوري آينده اي دارد؟
فعلا اين موارد به ذهنم ميرسه، اگر دوستان راهنمايي بفرمايند ممكنه سوالات ديگه اي ايجاد شه برام كه بار ميپرسم.
خيلي ممنون
سینمایی که بلوری پخش کنه و فرمت ها رو ساپورت کنه گرون میشه :دی شما که تو اون تاپیک گفتی میخوای تی وی بخری بهترین کار اینه که یک تی وی خوب بخری و میتونی ازش به عنوان پلیر استفاده کنی یک هارد اکسترنال بخر بزن به usb تی وی و تمام :n06:. سینما رو هم ارزون بخر ازش به عنوان پخش کننده صدا استفاده کن خودمم همین کار کردم. عشق فیلم و موزیک و گیمم . یعنی عالیه این سیستمی که بت گفتمنقل قول:
موفق باشید.
سلام
دوستان یه سوال
من میخوام یه tv بگیرم و یه سیستم صوتی هم میخوام
چیزی هستش که به بلوری وصل نشه خودش جدا باشه ؟ فقط برای صدا از ----- و ps3 بگیره یه چیزه خوب که قیمتشم مناسب باشه یا حتما نیاز به بلوری هستش؟
راستش من هم بیشتر سینما رو برای خروجی صدا میخوام ولی این tvها هم که همه فرمتها رو پخش نمیکنند و همینطور زیرنویس فارسی رو، آدم باید چکار کنه؟ و همینطور پخش CD و DVD هم هست، بالاخره پلیر لازم میشه.نقل قول:
میشه شما خودتون سیستمی رو که خریدید، بگید چیه؟
ممنون از راهنماییتون
دوستان دیگه راهنمایی نمیکنند؟
قيمت اين دستگاه رو ميخواستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و HiMedia Q3ⅡSmart TV Box رو بجز فروشگاه hdmedia از جاي ديگه ميشه تهيه كرد؟
نقل قول:راستش دو سه روز دیگه میخوام برم برای خرید، همچنان منتظر راهنمایی هستم.نقل قول:
من tv رو گرفتم و الان دنبال یک سیستم صوتی/تصویری هستم. خیلی هم نمیخوام هزینه کنم. چی بگیرم؟ پلیر با بلندگوی جدا؟ بلندگوی جدا اصلا چیزی هست؟
تفاوت مدلهای مختلف سینماهای خانگی توی چیه؟
سلام
دوستان این سینما خانگیای سامسونگ وارد بازار ایران شدن؟
اکه شدن قیمتشون چنده؟
HT-F9750W
HT-F6550W
HT-F5550K
خب قیمت مدل اول رو فهمیدم 6.110 تومن قیمتشه حالا چرا انقدر گرون موندم
سلام
قیمت سینما خانگی پایونییر با مشخصات زیر می خواستم:
VSX-523
RS-77
RS3SW
BDP-160K
مشکل اصلیم اینه که من مشهد هستم و هنوز جای مشخصی برای خرید پیدا نکردم.
اگه دوستان جایی رو در مشهد سراغ دارن ممنون می شم اطلاع بدن
اگه مدل بهتری در همین رنج قیمت (تا 2500) هم سراغ دارید علاقه مند هستم بدونم.