سلام
من بازي رو تموم كردم. بازي خوبي بود.اما اونايي كه اين بازي رو با پرنس مقايسه كردند و گفتند Devil May Cry از پرنس بهتره كاملا در اشتباهند اين بازي فقط در دو چيز از پرنس سر بود يكي در دمو يكيهم تنوع در دشمنان نه چيز ديگه
ممنون
Printable View
سلام
من بازي رو تموم كردم. بازي خوبي بود.اما اونايي كه اين بازي رو با پرنس مقايسه كردند و گفتند Devil May Cry از پرنس بهتره كاملا در اشتباهند اين بازي فقط در دو چيز از پرنس سر بود يكي در دمو يكيهم تنوع در دشمنان نه چيز ديگه
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
من ازاونايم كه ميگم صددرصد 100% devil my cry ازprance of persia سرتره :rolleye:
اونم به اين دلايل
شخصيت پردازي توdevil my cry خيلي بهترازپرنسه ميتوني نقش دانته روبا پرنس فارسي كه بيشتربه يه بچه زرتق شبيه مقايسه كني
دليل دوم تاريخ انتشار دويل ماي كراي يك سال قبل از پرنسه 3 هستش ولي ميبيني كه ازلحاظ گرافيكي ميتونه باپرنس دربيفته
دليل سوم دردموهاهستش
دليل چهارم تنوع مراحل ورئيس هاي بازي
دليل پنجم داستان قوي ومچ بودن شخصيت هاي بازي باچهره هاشون
دليل ششم كه ازهمه مهمتره گستردگي فن هاي داخل بازيه كه حتي اگه يك باراين بازي روبري آخرش تازه فقط نصفه فن هارودراختيارداري :blink:
دليل آخرشخصيت دانته(كشته منو :biggrin: )
وسي چهلتادليل ديگه كه بخوام بگم صبح ميشه....
اگه قانع نشدي يه سال وايستا devil may cry 4 بياد(واي چه شود!) اونوقت كه توخرج سي پي يووكارت گرافيك اوفتادي ميفهمي داش مهرشادت چي گفته ;)
بابا يكي بگه بعد از اين كه اون زن خفاشي رو كشتم و اون ماسك سنگي رو بر داشتم چي كار بايد بكنم ايها الناس كمككككككككككككككككككككككك
از در برو بيرون :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط arbabe.sayeha
من بعد از اين كه اون زن خفاشي رو ميكشم و اون ماسك سنگي رو بر ميدارم چي كار بايد بكنم؟ :sad:
مگه جنتا در ميبيني بعدش؟
با با بعدش بايد چي كار كنم اون مجسمه كه تو ابه يه چيزي جولوش برق ميزنه چي جوري بايد برم اون جا؟تو helpنوشته با اين ماسك ميشه رو اب را رفت ولي چي جوري؟كجا؟باقي راه ها هم كه تكراري ان و به جايي نميرسن يا بسته شدن!قسم به Mafia يكي كمك كنه!!! :sad:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگو كه انگليسيت بده
اگه بد باشه هم بايد بفهمي!!
Devil May Cry 3 را بازي ميكنيد Devil May Cry4 اومده
بعد از اون كه اون زن خفاشي رو ميكشم و اون ماسك سنگي رو بر ميدارم بايد چي كار كنم؟هيچ راه جديدي نيست همه راه ها يا تكراري ان يا بسته!يه مجسمه هم تو ابه كه يه چيزي جولوش برق ميزنه تو file item نوشته با اين ماسك ميشه رو آب راه رفت ولي از كجا و چه جوري؟قسم به Mafia كمك كنيد! :sad:
با با يكي بكه توي مرحله پنج چي كار كنم همون جاي كه پلها مي ا فتن :biggrin: :happy: ;) :blush:
با با يكي بكه توي مرحله پنج چي كار كنم همون جاي كه پلها مي ا فتن ديوانه شدم
يا سيو بازي رو بعد از مرحله پنج بزاريد ;) :) :) :) :rolleye:
سلامنقل قول:
فكركنم تو فايل آيتم نوشته ((اگه اين ماسك روروصورت مجسمه اي كه بيرون غار هست بزاري اززير آب راهي ظاهرميشه وشماميتونيد بريدبه اونطرف))
اگه متوجه نشدي بگوبيشترتوضيح ميدم :happy:
من اين مرحله روچندبارم براي يكي ازدوستاني كه مشكل شماروداشت توضيح دادمنقل قول:
نوشته شده توسط simsevil
توچندصفحه عقبترهستش(خيليم كامله!)
اگرم متوجه نشدي وايستا چون من سيوكامل بازي رودارم بايديه بارديگه ازاول برم اونجاروردكنم وبراي شماآپش كنم يه نموره طول داره ;) :) :) :) :rolleye: :biggrin:
چه حالي ميده شكلك بازي ها :happy: (شوخي كردم ناراحت نشي يه وقت)
خب من بايد از كجا برم بقل اون مجسمه كه وسط آبه؟من متوجه نشدم the crazy nfs يه توضيح كامل و حسابي بده!بازي رو تموم كردي؟ :sad:
بچه ها اون زنه كه يه مشت خفاش دورشن چيكارش كنم كه ازم لب نگيره :ohno:
خسته شدم از بس كه زدمش
Enterنقل قول:
the door on the side after the battle to end the mission.
وقتي اونقدر زديش كه شروع به اين كار كرد تو اينكارو بكننقل قول:
نوشته شده توسط SAEED_BARCELONA
تفنگ سبكت رو بردار همون كلته
وقتي نا پديد شد و اومد نزديكت ظاهر شد و يه خون قرمزي ازش اومد بيرون جنتا تيرش بزن
چند ثانيه بعد يك هاله مياد دورش و مياد طرفت تا لب بگيره ازت
تو هم تا نزديك نشده بهت بپر هوا و تا مي توي توي هوا با اون تفنگ بهش تير بزن
همين.
من هم گير كرده بودم اونجانقل قول:
نوشته شده توسط simsevil
تو يكي از اتاقا برو !
رنگ درش يادم نيست همون اتاقي كه دست راستش چنتا پله هسا و هر وقت اونحا بري يه عده ميان كه بكشنت
اونا رو نكشتي هم خيالي نيست وارد در بعدي بشو برو طبقه 2 ولي داخل دري كه توي اون طبقه هست نشو
بجاش توي طبقه 2 برو دور بزن روبروي اون دره يه چيزي هست كه حله ديگه
تورو خدا سيو ش رو بعد از مرحله پنج بزاريد در ضما بكم call of duty :big red one براي كامپيوتر امد من كه تازه ديدم وعاشق اين گيم هستم و تمام ور ژنش رو تموم كردم :) :) :) :)
سلام
داش بفرمااينم سيوش :) (ازحالت rarخارجش كن وكپي پيست كن توپوشه اي كه بازي رونصب كردي)
کد:http://rapidshare.de/files/21184313/My_Music.rar.html
يكي جواب منو بده
زن خفاشي ازمن (دانته) لب ميگيره
دوباره ميزنمش فايده نداره
اگه قدرت Air Hike رو گرفتين از اون استفاده كنين. اگر نه بپرين و توي هوا سريع تير بزنين تا زود نيفته پايين.نقل قول:
نوشته شده توسط SAEED_BARCELONA
سلام
امیدوارم نسخهی بعدیش برای Pc بیاد :sad:
ممنون
بابا من كه برات نوشتم چي كار كنينقل قول:
نوشته شده توسط saeed_barcelona
با با من رفتم دانلود كنم ولي اشكال مده مي نويسه
اين فايل پاك شده است
لطفا سيو اين بازي بعد از مرحله 5 :angry: :angry: :sad: :sad: :
خوب چراميزني :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط simsevil
اينوامتحان كن
کد:http://rapidshare.de/files/29488628/save0.rar.html
تشكر بعد از اين كه اشكال داد رفتم از جاي ديكه با هزار زحمت پيدا كردم
ممنون از لطف تون تشكر :biggrin: :biggrin: :happy: :happy:
MEHDI و omidshsh دست هردوتون درد نکنه :biggrin:
سلام.
در مرحله 7 در قسمت آسانسور بعد از گذاشتن آيتم آسانسور پايين نميره اگه ميشه مرحله 7 رو كلا توضيح دهيد.
يعني چي...!!!ميشه يكم بيشترتوضيح بدين
مگه ميشه آسانسورپايين نره....مطمئنيد
بالاخره اولين patch براي اين بازي اومد. اين patch حدود 13 مگابايت هست و ورژن بازي رو از 1.0 به 1.1 تغيير ميده. من خودم داونلود كردم اما هنوز امتحان نكردم اما طوري كه نوشته بود مثل اين كه يه ابزار هم براي تنظيمات كنترل بازي قرار داده شده كه با اون ميشه مشكلات كنترل بازي رو برطرف كرد. فايل Patch رو ازا ينجا داونلود كنيد:
کد:http://ic-games.co.uk/downloads/dmc3/devil_may_cry_3_1.1.0.zip
وقتي اون آيتم رو مي ذارم مي نويسه كه آسانسور فعال نيست و بعد درهاي آسانسور باز مي شه و وقتي داخل آسانسور ميشي پايين نمي ره. :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
چي شد پس چرا كسي جواب نميده؟
بچه ها مرحله 19 اونجا كه يه ايتم از پيش ساعت شني برميداره بايد كجا بذارمش؟
سعيد بارسلونا جواب دادم قبلا صفحه هاي قبل رو بخون خيلي تا تا 5 صفحه ي عقب تر
ميشه بگين زن خفاشي كدوم مر حله است
مهدی جان تست کردی کار کرد بگو تا بازی رو بگیریم و نصب کنیمنقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
زن خوفاشي نداره فقط يه زن داره كه جادوگره بعد من يه ژكچ ازش دارم كه باگ گيم ژد داخلش حل شده.