سلام
آقا مهدی چیکار کردی؟!
زدی تاپیک رو یه وری کردی خوابید! D:
گویا یه دو سه مدل یا بیشتر به ماشین ها اضافه شده!
از جمله تویوتا سوپرا!
شایدم قبلا بوده!
این سازنده ها هم هی دارن خالی میبندن که بازی منفجر میکنه بازار رو! D:
Printable View
سلام
آقا مهدی چیکار کردی؟!
زدی تاپیک رو یه وری کردی خوابید! D:
گویا یه دو سه مدل یا بیشتر به ماشین ها اضافه شده!
از جمله تویوتا سوپرا!
شایدم قبلا بوده!
این سازنده ها هم هی دارن خالی میبندن که بازی منفجر میکنه بازار رو! D:
ما که آخر متوجه نشودیم دو نفره میشه یا نه ... نسخه قبلی دو نفره می شد در کنسول یا نه من در pc بازی می کردم نمی شد... چون در پلی استیشن قبلا نسخه های قدیمیش دو نفره می شد ؟ برای همین پرسیدم ؟
سلام
هر کی یه چیز میگه من یه بار دیگه میپرسم
آیا میشه این بازی رو بر روی کنسول PlayStation 3 بصورت دو نفره بازی کرد یا نه؟
منظورم آنلاین نیستها منظورم Free و به دو دسته هست.
موفق باشید.
'گرافیکش چی ؟
خوب شده نسبت به قبل؟
یا همون گندی که هست هست؟ :2:
سلامنقل قول:
طبق آخرین کاوش های بنده!
خیر نمیشه!
آنلاین میشه بازی کرد فقط ...
کدوم سابق؟!نقل قول:
اگه منظورتون Shift هست که از بهترین گرافیک های این سری رو داشت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کیفیت: Hi-Res
Platform: PS3, Xbox 360, PC, WiiNeed for Speed: Hot Pursuit Arms Race Trailer
فرمت: MP4
حجم: 38.2MB
کیفیت: Lo-Res IPOD / PSPکد:http://www.gamespot.com/dl_movie/169_need_for_speed_hot_pursuit_arms_tace_trailer_mul_091610_2000.mp4?s=6276263&c=movie_ftp_997710&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2010%2F09%2F169_need_for_speed_hot_pursuit_arms_tace_trailer_mul_091610_2000.mp4%3Frs%3D150%26e%3D1284987577%26h%3D7b2eeb369db58aa359af1d29faeeaf0f%26file%3D169_need_for_speed_hot_pursuit_arms_tace_trailer_mul_091610_2000.mp4
فرمت: MP4
حجم: 7.8MB
تریلر از گیم پلی بازی هست و تعقیب ریسرها توسط پلیس و کارهایی که وقتی در نقش پلیس هستید باید انجام بدید رو نشون میده. گرافیک همینیه که میبینید... که به نظرم خوبه، تو تریلر قبلی که برخلاف این یه ریسر رو نشون میداد آنتی لایزینگ پایین آزار دهنده بود ولی تو این یکی مشخص نیست شاید به خاطر افکت هاییه که توجاده ی برفی به کار بردن و یا واقعا آنتی لایزینگ بهتر شده.کد:http://www.gamespot.com/dl_movie/169_need_for_speed_hot_pursuit_arms_tace_trailer_mul_091610.ipod.mp4?s=6276263&c=movie_ftp_997710&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2010%2F09%2F169_need_for_speed_hot_pursuit_arms_tace_trailer_mul_091610.ipod.mp4%3Frs%3D150%26e%3D1284987577%26h%3D90bc02dc930e024e455e90e5c9a76000%26file%3D169_need_for_speed_hot_pursuit_arms_tace_trailer_mul_091610.ipod.mp4
+نمیدونم چرا هربار که بازیو میبینم یاد Burnout Revenge میفتم. دموش روی ایکس باکس خدابیامرزم بود فقط هم مرحله خارج شهریش رو داشت. همون مرحله خارج شهریه اون به تریلرهایی که تا به حال از بازی منتشر شدن خیلی شبیه میزنه... مثل سایر Burnoutها باید به بقیه میرسیدی و منحرفشون میکردی که وقتی اینکارو خوب انجام میدادی چند لحظه دوربین بازی ماشینی که در حال به فنارفتن بود رو نشون میداد و خودت باید مراقب میبودی این بلا سرت نیاد. توی این nfsهم همینطوره فقط فرقش اینه که در نقش پلیس اینکارو میکنی.
در کل به نظر بنده بازهم نمیتونه لذتی رو که از most wanted گیمرها تجربه کردن و در ذهن تداعی کنه اما نسبت به nfsهایی که بعد ازCarbon اومدن خیلی بهتره...
+
سه نما از تریلر و واژگونی زیبای یک پورشه:
اوه اوه دمشون گرم ! این منظره هاش منو برد تو حالو هوای nfs های قدیمی ! چی شود این بازی ! یه nfs کلاسیک با موتور قدرتمند burnout ...نقل قول:
البته مشکل بازی اینه که بیشتر شبیه burnout هستش تا NFS من بهم نمی گفتن این NFS هستش می گفتم Burnout بعدیه
WoW
عالی بود.
هندلینگ ماشین پلیسه منو مجذوب کرد!
و از اون مهم تر جاده های برفی و زمستونی!
تا حالا تو NFS سابقه نداشته این برف!
در مورد شبهات به Burnout به نظرم خوبه نکات مثبت یه بازی خوب رو به یه بازی دیگه منتقل کرد!
صحنه های اساوموشن عالی بودند.
به پای MW نمیرسه.
بالا بودن گرافیک نسبت به سری های قبل NFS نمیتواند اولین الویت برای موفق بودن بازی باشه یا حتی گیم پلی بازی.
بازی باید طوری باشه که حس کنی که تو خود نقش اول بازی هستی.
در ضمن داستان بازی به نظر من باید اولین الویت در نظر گرفته بشه و به همین دلیل هم هست که MW بیشر طرفدار داره.
من موندم ملت چرا با NFS اینقدر چپ افتادن... آخه دوست عزیز شما بذار بازی بیاد بازیش بکنید بعد بگید حس می کنید نقش اول بازی هستید یا خیر... قبول داری حرفم رو گیر دادن به بازی از همین جا مشخصه شما بازی رو ندیده و بازی نکرده داری متهم می کنی... تازه گرافیک خیلی مهمه اونم واسه بازی شبیه ساز ریسینگ. گیم پلی نسخه های شیفت و پرو استریت زیاد جالب نبود ولی خدائیش کربن و آندرکاور مشکلی داشتن؟ اگه آندرکاور در جا زد به خاطر این بود که نوآوری نداشت برداشته بود فقط گرافیک رو بالا برده بود وگرنه همون کربن بود با محیط متفاوت و جریان خاص که زیاد جالب نبود اما شبیه ساز خوبی برای رانندگی در شهر بود. در کل از بازی کردنش لذت بردم به مراتب بیشتر از پرو استریت و شیفت.نقل قول:
تقریبا هم سلیقه هستیم توی این مورد ولی دیگه باید درک کرد که NFS یک سال در میان اینطوری ارائه میده به احتمال فراوان هم نسخه بعدی رانندگی توی پیست و جاده خواهد بود. که واویلا همه می ریزن سرش و هرچی از دهنشون دربیاد میگن
ضمن تایید!نقل قول:
به نظرم الان این نسخه فقط موسیقی Rock نسخه MW رو نداره!
Disturbed رو من با با MW شناختم و آهنگ دیوانه کننده شون! D:
یه سناریوی آبکی هم در حد MW براش بنویسن و شخصیت های وقعی در فضای مجازی! میشه MW نسل جدید!
با طعم Burnout ... :دی
دوست عزیز من کی گفتم نقش اول بازی هستم یا خیر؟نقل قول:
من فقط نظرم رو درباره مشخصات یک NFS خوب گفتم.حالا این بازی چقدر خوبه یا بده بمونه بعد بازی کردنش؟
دوما" هیچکس تو دنیا از NFS انتظار یک بازی شبیه ساز ریسینگ نداره. که اگه اینطور بود همه Shift وProstreet رو بهترین ها میدونستند.(یک نگاه به آمارها بنداز)
من در مورد کربن نظری بدی ندارم روی هم رفته خوبه ولی نه مثل MW (از نظر سناریو)ولی آندرکاور دیگه تناسبی باMW & carbon نداشت چون فقط گرافیک خوبی داشت.
اگه داستان بازی خوب باشه بقیه مولفه ها داخل خوبی سناریو غرق میشن.چون پلیر هدفش از بازی یک چیز دیگست نه اینکه در روند بازی از گرافیک بازی خوشش بیاد یا نه.همه ما توی MW این هدف و حس رو به بهترین نحو داشتیم.
من قبلا هم توی تاپیک شیفت این مسئله رو گفتم که واقعا بعضی ها دوست دارن الکی به NFS گیر بدن واسه خودشون هم از موست وانتد یه غول درست کردن ول کنش هم نیستند. که شرط می بندم همین نسخه که در پیش داریم گرافیک بالا و بهبود یافته از نظر گیم پلی همون موست وانتد خواهد بود. این منو بیشتر به تعجب وا داشت که شما قبل اومدن بازی حسابی ازش انتقاد کردی بدون اینکه چیز خاصی از بازی معلوم باشه من بیشتر با اینش مشکل داشتم.
باعرض معذرت krauser جان مثل اینکه تو خودت هم بدون اینکه بازی رو بازی کرده باشی نظر میدی!
من در مورد بازی نظر ندادم چون هنوز ندیدم.ولی نظرم رو درباره NFS عالی میگم.
مسئله گیر دادن به NFS نیست مسئله اینه که همه دوست دارن همون روند پیشرفتشو داشته باشه.
در ضمن بعد از ساخت بازی کربن تیم اصلی سازنده NFS از هم پاشیده و به خاطر همین هم هست که از کربن به بعد بازی خوبی ندیدیم.به خاطر اینکه این گروه,گروه اصلی سازنده NFS نیست پس بازی بیشتر به سمت burnout خواهد رفت.(امیدوارم که این نظرم درست باشه)ولی من انتظار دارم(دقت کن که میگم انتظار دارم نه اینکه پیشبینی کنم) که این بازی نتونه همه طرفدارهای MW رو سمت خودش بکشه.
بالاخره ما دوست داریم بازی خوب و پرهیجانی باشه.
این که همون Burnout هست که :13:
ولی بد نبود کنترلشم که دوغی بود
داستان هم که کلیشه ای:2:
تا کی میخوان تو این سریا همش هتیکوپتر بزارن جلومون که چی مثلا :3:
فک کنم باید مسئولا یه سری به جاده های ایران بزنن تا معنی ترس و هیجانو ب چشم ببینن:33:
تازه تو اپشن بازی گزینه رشوه هم میشه مطرح کرد:7:
نظر ندادم گفتم شرط می بندم :46: اونم از روی شباهتش که از تریلرها دیدمنقل قول:
آخه باز نظر یا اعتقاد داشتن خوبه ولی بازی نیومده ازش انتقاد کنی دیه خیلی کار ضایع و تابلوئی هست قبول داری؟
عین متن خودت نیست مگه؟نقل قول:
به پای MW نمیرسه.
بالا بودن گرافیک نسبت به سری های قبل NFS نمیتواند اولین الویت برای موفق بودن بازی باشه یا حتی گیم پلی بازی.
بازی باید طوری باشه که حس کنی که تو خود نقش اول بازی هستی.
در ضمن داستان بازی به نظر من باید اولین الویت در نظر گرفته بشه و به همین دلیل هم هست که MW بیشر طرفدار داره
اولش گفتی به پای MW نمی رسه وقتی نیومده هنوز هیچ کسم بازی نکرده خوب این حرف جز گیر الکی چه چیز دیگه می تونه باشه؟
بعدشم گفتی یه بازی اگه گرافیک و گیم پلیش پیشرفت کنه بهش نمی گن موفق بوده ... خوب این دیگه از اون حرفاس:18: 2 تا فاکتور اساسی رو مثال زدی که اصلا هدف عالی هستند. دیگه گیم پلی که بماند اساسی ترینه توی هر بازی که فکرش رو بکنی.
به نظر من توی بازی به سبک ریسینگ داستان معنی نداره اون وقت دیگه باید بری سراغ درایوری GTA ای چیزی نه سیمولیشن... وقتی صحبت از سیمولیشن میشه نقش اول بی معنی مشه... نقش اول میشه همون بوگاتی و مازه راتی و پورشه و ...
کلا ما ایرونیا دوست داریم چیزی رو بیش از اندازه گنده اش کنیم یا یه چیزی رو بیش از اندازه بکوبیم.
حالا بیخیال این موضوع... آرزو می کنیم که عنوان پورسویت یه چیز ناب از آب دربیاد که همه بتونیم ازش لذت ببریم. عاشقان دلسوخته MW هم دست از سر کچل معشوقه خودشون بردارن:31: (شوخی)
آقا در کل موفق باشی...:10:
دوست عزیز نمیشه از روی تریلر ها نظر داد همونطور که قبلا هم دیدیم تریلر های shift وprostreet مارو به چنین اشتباهی انداختن.
این حرف که گفتم که اگه داستان بازی خوب باشه بقیه مولفه ها داخل خوبی سناریو غرق میشن تنها حرف من نیست بلکه حرف اکثر آدم هاییه که باهاشون بحث کردم.اونی که دنبال بازی کردن هست زیاد به گرافیک بازی گیر نمیده و من نگفتم گیم پلی مهم نیست بلکه گفتم از داستان بازی مهم نیست(جمله هارو بادقت بخون).اینم بدون که اگه بازی داستان خوبی داشته باشه آدم رو تا انتها میکشونه ولی اگه بهترین گرافیک رو بدون سناریوی خوب داشته باشه بعد از مدتی که از گرافیک بازی سیر شدی دیگه واسه ادامه بازی ترغیب نمیشی.چون دیگه درخت و ماشین و تصادف های با گرافیک بعد از مدتی جالب بودنشو از دست میدن و چشت عادت میکنه.
ما ایرانی ها عدت داریم بهترین ها رو داشته باشیم به خاطر همین هم همه MW رو هنوز داریم و بازی میکنیم.
من هم آرزو دارم که HP 2010 یه بازی خوب در بیاد ولی امیدوار نیستم.
ممنون. تو هم موفق باشی.
و امیدوارم ایرانی ها بتونند بخش Autolog بازی رو تسخیر کنند.:5:
بنده از همه جا بیخبر آمده ام و فقط میگویم عاشق این بازی نیامده هستم!
بیاد که عالی میشه
سلام
تریلر جدید :
این یه تریلر از پیش رندر شده است اما دیدن اش خالی از لطف نیست ...کد:http://www.gametrailers.com/video/most-wanted-need-for/705143
اینم یه تریلر هست که با دوربین گرفته شده از محیط بازی.کد:http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-need-for/705005
کیفیت اش خوب نیست اما دیدنیه!
در خبرهای جدید EA , به نداشتن داستان در بازی اشاره شده است .
تهیه کننده ارشد بازی مت وبستر ( Matt Webster) طی مصاحبه ای که با سایت VG247 داشته است گفته : " ما فکر کردیم ایجاد بخش داستانی در بازی نباید ضرورت آنچنانی داشته باشد . اگه شما یک پلیس هستید , هدف بالا بردن رنکینگ است درحالی که یک مسابقه دهنده در حال بالا بردن رنک خود تا جایی که توان دارد است. "
اما , وبستر قول داد که هنوز اتومبیلهای فراوانی در بازی موجود خواهند بود و نبود بخش داستانی را در مد تکنفره پوشش میدهد . " در بازی یک بخش Career کامل وجود دارد , در مقام مسابقه دهنده , شما مسابقات Time Trial , Races و Hot Pursuit ها را در پیش رو دارید . در حالی که در مقام یک پلیس , شما تعقیب و گریزهای بسیار و دستگیری های بسیاری نیز پیش رو دارید . "
بر خلاف داستان , Criterion به شدت بر روی بخش آنلاین و مولتی پلیر بازی و محیط بسیار بزرگ بازی تمرکز کرده است , محیطی که طبق گفته مسئولان 4 بار بزرگتر از محیط وسیع بازی Burnout : Paradise است !
این بازی برای سه پلتفرم PlayStation 3 , Xbox 360 و PC به بازار عرضه خواهد شد .
منبع:
منبع :کد:http://www.vg247.com/2010/09/24/need-for-speed-hot-pursuit-hands-on-in-london/
کد:http://www.eurogamer.net/articles/2010-09-24-no-story-in-nfs-hot-pursuit
بازی داستان نداره !!!
از همین الان فاتحش خوندست !!!هر چقدرم زیبا باشه فاکتور مهم این سری یعنی داستانو نداره(شده عینه burnout بدون داستان)
البته امین جان شما یه نگاهی به نسخه های 6 به قبل بنداز ؟ شما داستان خاصی توشون میبینی ؟ والا من به شخصه با نسخه پورشه بازی و نسخه 6 بازی (بخاطر منظره هاش) خیلی بیشتر از این جدیدا حال کردم و می کنم :دی -- البته به این معنی نیست که shift که جدیدترین هست بازیه بدیه (بلکه در سبک شبیه سازی یه جورایی خیلی خوبه) .... با این تفاسیر فکر می کنم باید به سمت اورجینال خریدن پیش بریم ! اگر آنلاینش واقعا همینقدر خفن باشه ... لامذهبا یه دمو هم نمیدن:31:نقل قول:
مجید محبوب ترین در سری موست وانتد بود . داستان بازی خیلی مناسب بود . من منظورم محبوبیت بود .وگرنه اگه بخوایم فنی بحث کنیم نسخه شیفت بهترین نسخه سری بوده . گیم پلی متنوع گرافیک دیدنی و ... اما مشکلش نبود داستان و گشت ازاد بود که باعث شد طرفدارا از بازی راضی نشن اما من که به عنوان یه ریسینگ مستقل بهش نگاه کردم بسی هم لذت بردم.!!!
+
مگه اینجا بازی اصلم پیدا میشه !!!دی:
سلامنقل قول:
اون موقع (قبل از Hot Pursuit II ) هیچ بازیکنی هم انتظارات یک بازیکن امروزی رو هم نداشت!
خود EA و استودیوی خلاق اش انتظارات ما رو از یه بازی به قول قدیماه (ماشین رانی) بالا برد،
با همین عناصر سینمایی و داستان ...
من الان داشتم برنامه game n tech رو نگاه میکردم که پلتفرم های این بازی رو زده بود 360 و ps3 ولی pc توشون نبود.
می خواستم ببینم برا pc میاد یا نه.
ممنون.
نه همچین چیزی نیست!نقل قول:
برای پی سی هم صد در صد میاد
پست اول رو هم نگاه کنی مشخصه. یه ماه مونده به تاریخ انتشار بازی نمیشه که یه دفعه بازی برای یه پلتفرم کنسل بشه! : دی
جریان چیه ؟ hot pursuit 2 که 6مین nfs بود الان دوباره برگشته به 1 ؟ شاید hp 3 هست؟
ea و اینکه برای pc نیاد ؟!نقل قول:
من الان داشتم برنامه game n tech رو نگاه میکردم که پلتفرم های این بازی رو زده بود 360 و ps3 ولی pc توشون نبود.
می خواستم ببینم برا pc میاد یا نه.
کسی نمیدونه این بازی کی میاد؟
16 November امسال تاریخ عرضه اش هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست اتومبیل های موجود در این نسخه اعلام شده.
از نکاتش اینکه اکثر اتومبیل ها هم در حالت پلیس هم در حالت مسابقه قابل استفاده هستند و یه تعداد هم فقط یا پلیس یا مسابقه اند.
تعدادی از اتومبیل ها هم فقط در نسخه های Limited Edition موجود هستند.
لیست اتومبیل های تایید شده رو میتونید از اینجا ببینید:
کد:http://wiki.nfsunlimited.net/wiki/Need_for_Speed_Hot_Pursuit_2010_Car_List
نسخه دمو برای 360 منتشر شد.
جون میده واسه ی مولتی و لن :دی
خوب یکی از دوستان دمو رو دانلود کرده بود و ما امروز رفتیم پیشش و تو ایخس باخس:31:دمو رو انجام دادیم...... .تو دمو دو مرحله فرار و گریز انجام میدین........... .
به نظر خود من که nfs برگشته به حال و هوای اولیه خودش و این دو مرحله ای که ما انجام دادیم انصافا باحال و هیجان انگیز بودن.....آفرین شرکت Criterion Games.......آفرین.
.
سلام
مراد جون خدا از زبونت بشنوه ما بد جوری تو کف یه NFS مشتی موندیم. الان یه چند سالی میشه که EA همه گذاشته تو خماری. ان شاا... این یکی جبران فجایع گذشته باشه. ( مخصوصا سه سال اخیر)
آورین... حال دادی مراد جان بیش از پیش امیدوار شدیم مثل اینکه به میمنت خرید ایخس باخس می خوام یه ریسینگ تاپ بزنم تو بدن ایول ایول... ولی نه... مرده شوره این شانسو ببرن چند سال PC بازیم یه چیز درست حسابی نداد الان که ایکس باکس خریدم می تونم فورزا بازی کنم یادش افتاده باید یه چیز خوب بده EA هم یادش افتاد واسه PC فیفا رو نکست بده... اینم شانسه ما داریم سر 250 300 تومن درد می کرد...:31:نقل قول:
خدا کنه چیز توپی از آب در بیاد نسخه اصلیشو بازی کنیم خوشمان بیاید تفریح کنیم سرگرم بشیم اوقات همایونی مونو پر کنیم باهاش
اشکال نداره اتفاقا منم همین یه ماه پیش ایکس باکس خریدم. بیخیال این بازیا مثلا الان شما میتونی فیبل 3 رو بازی کنی. گیرز که خداست یا هیلو. اصلا افکارتو درگیر این مسایل نکن. هنوز خیلی بازی هست که فقط روی کنسول میشه بازی کرد.نقل قول:
NFS هم فکر نکنم به شاهکاری فورزا برسه. فورزایی که فقط برای ایکس باکسه. ولی اینم nfs دیگه نمیشه بازی نکرد.
ای ول
پس دوباره میتونیم یه NFS واقعی بازی کنیم
موزیک های بازی چطور بود عزیز ؟ ...نقل قول:
بازی خوب باشه موزیک پیشکشنقل قول:
خسته شدم انقدر این blur رو بازی کردم:2:
کسی سیستم مورد نیاز بازی رو نمیدونه؟:دی