نميدونم چه جوريه براي منم كه ساعا 1 بامداد شب پنج شنبه ( بعد از 00 چهارشنبه) فعال كرده بود تا ديشب ساعت 11.50 كار كرد بعد ديگه قطع شد تا صبح كه وصل شد و پول مينداخت .
يعني 2 روز كامل وصل بود :دي
نميدونم چه جوريه براي منم كه ساعا 1 بامداد شب پنج شنبه ( بعد از 00 چهارشنبه) فعال كرده بود تا ديشب ساعت 11.50 كار كرد بعد ديگه قطع شد تا صبح كه وصل شد و پول مينداخت .
يعني 2 روز كامل وصل بود :دي
سلام .
توی یست اول نوشته :
ولی بی شرفا سرویسای قبلیشون رو ورداشتن و فقط نامحدود گذوشتن . بابا خیلی ستمه آدم ماهی 28 برا شadsl و ماهیم 10 چوق برا gprs بده . یکی مثل من بدبخت نامحدود نخواد تکلیف چیه ؟!نقل قول:
√ بسته های افزایشی GPRS ایرانسل... به همراه بسته های نا محدود!
من 12 ساعته دارم بیشتر استفاده میکم.:31:نقل قول:
فکر کنم چون بار اول 1700 تومنمو دزدیدن دارن جبران میکنن:8:
نمی دونم اسم این رو باگ بزاریم یا حال دادننقل قول:
برا منم اینجوری شد
حالا داستان چیه : 24 ساعته نیست ٰ تا زمانیکه 1 گیگ رو تموم نکرده باشید فعاله و کم نمی کنه :31:
من تا 2 روزه فعال بود ولی 1 گیگم تموم شد و قطع شد . حالا بچه ها کسی ببینه از 2 روزم بالا می زنه
یا نه
ظاهرا که اینطوریه
شبونه هاش تا ساعت 8 صبح هستش, اینو گفتم چون صفحه اول تاپیک گفته تا 6 صبح:20:
من فکر کنم به خاطر ولادت حضرت علی کلا برای کسایی که هر طرحی استفاده کردن رایگان بوده ...
برید حالش رو ببریدمن دایمی داشتم گند زدن توش 60 تومن بدهی الكی زدن برا اینترنت!!
حالا یه دونه اعتباری فعال كردم واقعا حال می ده
منم اجبارا یه ماهه رو فعال کردم . حال میده ولی وجدانا 10 تومن خیلی ستمه . خدا کنه برا طرحای پاییزشون دوباره طرحای قدیمشونو فعال کنن .
اين طرح روزانه مثله اينکه محدوديت حجمي 1 گيگ داره ، آره ؟
اگه توي يک روز بيشتر از 1 گيگ دانلود کنيم چي ميشه ؟ يعني قبل از اينکه تايممون تموم بشه 1 گيگ رو دانلود کنيم طرح غير فعال ميشه ؟
کدي چيزي نيست که بشه وضيعت طرح رو مشاهده کرد ؟ مثلاً چقدر ديگه مونده يا چقدر حجم دانلود کرديم ؟
با این سرعت توی 24 ساعت میشه یک گیگ گرفت اصلا ؟ :31:نقل قول:
سرعت خیلی ها 20 25 هستش بستگی به نقطه جغرافیایی ترافیک BTS و.. داره
دوستان عزیز بنده یک بار پرسیدم کسی جواب نداد .
لطفا اگر کسی گوگل ارت داره امتحان کنه ببینه کانکت میشه یا نه . واسیه من کانکت نمیشه . کانکشن جی پی ار اسو نمیشناسه . برای نرم افزار مایکروسافت ( ناسا ) هم همین طوره عمل نمیکنه .
لطفا اگه کسی داره امتحان کنه ببینم مشکل از منه یا کانکشن جی پی ار اس .
آره ، چرا نشه ؟ ما کرديم ، شد :31:نقل قول:
من با اينکه سرعت دانلود م حدود 20 هست اما ياهو مسنجر باز نميشه ! واسه شما چطور ؟
يه چيز ديگه ، سخت افزاری نيست که سيم کارت رو بزاريم داخلش و به کامپيوتر وصل کنيم واسه استفاده از اينترنت سيم کارت ؟ يعنی ديگه گوشيمون آزاد باشه .
البته يکی از مسئولين اپراتور سوم گفته بود بعد از اينکه سيم کارت هاشون بياد يه همچين دستگاهی به اسم دانگل هم ميدن که بشه اين کار رو انجام داد. اما نميدونم الان اين وسيله توی بازار هست يا نه ! کسی نميدونه ؟
( يه وسيله اي واسه باز کردن شبکه های کد شده ماه-واره هم وجود داره که اسم اون هم دانگل هست ! )
دوستان این gprs ایرانسل سایت ایرانسل رو باز نمیکنه(تو pc) شما امتحان کنید ببینید باز ممیشه یا نه؟
منم با سيستم خودم و يکی ديگه امتحان کردم ، باز نميکنه !نقل قول:
من برنامه nokia OVI MAP همین 1 ساعت پیش داشتم کار میکردم جواب میدادنقل قول:
قاعدتا اونم باید جواب بده
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
تایید میشه از دیشب وصل نمیشهنقل قول:
اصلا پینگ نمیده تایم اوت میده
کلآ دانگل یه چیز کلیه ! و اسم سخت افزار خاصی نیستنقل قول:
من با اينکه سرعت دانلود م حدود 20 هست اما ياهو مسنجر باز نميشه ! واسه شما چطور ؟
يه چيز ديگه ، سخت افزاری نيست که سيم کارت رو بزاريم داخلش و به کامپيوتر وصل کنيم واسه استفاده از اينترنت سيم کارت ؟ يعنی ديگه گوشيمون آزاد باشه .
البته يکی از مسئولين اپراتور سوم گفته بود بعد از اينکه سيم کارت هاشون بياد يه همچين دستگاهی به اسم دانگل هم ميدن که بشه اين کار رو انجام داد. اما نميدونم الان اين وسيله توی بازار هست يا نه ! کسی نميدونه ؟
( يه وسيله اي واسه باز کردن شبکه های کد شده ماه-واره هم وجود داره که اسم اون هم دانگل هست ! )
دقیقآ نمیدونم چی توشه ! ولی یه قفل سخت افزاری هست ! مثلآ برنامه هلو و خیلی برنامه ها (مثل برنامه های فلش کردن گوشیهای موبایل) این سخت افزار رو دارن و بهش میگن دانگل
اون چیزی که شما میخای هم هست ! اسمش GPRS Modem هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برنامه گوگل مپ از طریق اینترنت نقشه ها رو بارگذاری می کنه و لی یه گزینه gps هم داره برای مکان یابی.یعنی تا جایی که من می دونم برنامه می تونه خودش کار کنه و لی مکان شما و مختصات اون رو نمی تونه بدون کارکرد صحیح gps گوشی تشخیص بده.شما یک بار تو فضای آزاد gps رو تست کن
يعنی الان توی بازار اينها گير مياد ؟ قيمتش حدود چقدره ؟نقل قول:
معمولاً چه مغازه هايی دارن ؟ موبايل فروشی ها يا فروشگاه سخت افزار کامپيوتر ؟
دنبال يه دانلود منجر واسه مبايل ميگردم كه سرعت دانلودو نشون بده
(چند كيلوبايت بر ثانيه)
همچین چیزی هست برای موبایلهای جاوا ؟؟؟؟؟نقل قول:
منم میخوام
آره هست. من يدونه جاواشو داشتم منتها سرعت دانلودو نشون نميداد.
آقا یکی از دوستان من P990 داره که به اینترنت وصل نمیشه وقتی اون کد فعال کردن ایرانسل برای GPRS رو هم میدم هیچ فایده ای نداره !!!!!!
چی کار کنیم ؟؟؟ به 700 زنگ بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا چه پیغامی میده؟؟؟از راست به چپ *130*3*6#بزن تنظیماتو بگیر بعد وصل میشه.نقل قول:
واسه من الان آن میشه ولی تو هیچ سایتی نمیره الان با دیال آپ مجبور شدم اومدم تا 2 ساعت پیش درست بود.
کسه دیگه ای هم همین مشکلو داره؟؟
درسته ولی سرعت کم شده
اینترنت که فعاله برا همه ... ازین راه دوستمون برو :نقل قول:
آقا یکی از دوستان من P990 داره که به اینترنت وصل نمیشه وقتی اون کد فعال کردن ایرانسل برای GPRS رو هم میدم هیچ فایده ای نداره !!!!!!
اگر اعتباریه از 140 استفاده کنم .نقل قول:
*130*3*6#
ردیف شد . ولی browser اوپرا روش کار نمیکنه !!!!!!!!!!!
از دوستان تا به امروز شده که با طرح یک ماهه بیشتر از 3 گیگ دانلود کنند ؟ چرا که برای بنده بعد از دانلود کردن سه گیگ غیرفعال شد . یعنی کانکت میشه اما سند و رسیو نداره . در واقع گمان کنم محدودیت نامحدودش همان 30 هزار تومان باشد که با مبلغ وایمکس یک ماهه نامحدود یکسان می باشد . فقط نمی دانم چرا این موضوع را متذکر نشدند که محدودیت حجمی همچنان موجود است .
یعنی بعد 3 گیگ غیر فعال میشه؟؟؟پس چرا گفتن نا محدود یک ماهه؟؟منم 1 ماهه فعال کردم اما تا الان به 3 گیگ نرسیده.اگه اینجور باشه همون 24 ساعته با صرفه تر میشد.به 700 زنگ بزنید ببینید چی میگن.نقل قول:
قیمتاش در چه حدیه؟
از تمام کسانی که از بسته های اینترنت ایرانسل و یا همراه اول استفاده کرده اند یا می کننددعوت می شود در این نظر سنجی شرکت کنند و یا نتایج آن را مشاهده نمایند:
امتیاز دهی به بسته هایاینترنتی ایرانسل و همراه اول
لینک نظرسنجی
این نظر سنجس شامل 8 گزینه برای انتخاب می باشد
بعد از یه چند روزی البته تقریبا 1 ماهی که استفاده کردم با توجه به اینکه این سرویسها در مناطق مختلف کاملا متفاوته ، من سرعت بهتری از همراه اول داشتم اما قطعی و اعصاب خوردی بسیـــــار زیاد داشت ، اما ایرانسل یه کم سرعت پایینتری داشت اما به نسبت میشه گفت قطعیش کمتر بود .
من فکر می کنم امروز ایرانسل با وجود اینکه از اول تیر طرح 10 هزار تومنیمو فعال کرده بودم واسه نت از شارژ معمولیم کم کرد جون 4 هزار تومن شارژ داشتم که یه هو الان میبینم که 77 ریال شده...
واسه کسه دیگه ای هم پیش اومده؟
الان من چی کار کنم؟؟
بله واسه منم پیش اومده.سیستمشون از 11 شب تا 8 صبح مشکل داره و اگه وصل بشی از اعتبارت کم میشه.بهترین راه اینه همیشه اعتبارت صفر باشه که نتونن بدزدن:31:نقل قول:
بهش بگو با بروزر گوشیش بره به :نقل قول:
ردیف شد . ولی browser اوپرا روش کار نمیکنه !!!!!!!!!!!
مخصوص گوشی خودشو dl کنهکد:M.Opera.CoM
سلام.
من تا حالا 2بار بسته 24ساعته رو فعال کردم .. دو مورد هست که باید بگم :
1-اس ام اس برای اتمام بسته نمیاد
2-مثلا اگه امشب ساعت 8 بسته رو فعال کنم پس فردا ساعت نزدیک 2 بامداد تموم میشه یعنی 6ساعت هم بیشتر
می خواستم ببینم مال همه ایینجوریه؟
آره منم اینجوریه.تا 12 ساعت بعد از اتمام بسته هم کار کرده.:27:نقل قول:
یعنی چی؟؟ به این راحتی بزارم پولمو بدزدن؟؟؟نقل قول:
من میخواسم زنگ بزنم اعتراض کنم 700 رو گرفتم دهنم سرویس شد انقدر ماشینه به فارسی و انگلیسی چرند گفت آخرم بعد 5 دقیقه که هی میگفت لطفن منتظر بمانید (تا به اپراتور وصل شه) بی خیال شدم.
یعنی هیچ جوری نمی تونیم حقمونو بگیریم ؟؟