فک کنم همه دوستان بدونن که من از چه تیمی خوشم نمیاد..!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فک کنم همه دوستان بدونن که من از چه تیمی خوشم نمیاد..!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهمت چیه پسر خوب ... برو یه بار بشین بازی 2006 آلمان - ایتالیا رو بدون تعصب ببین بعد بیا اینجا به من تهمت تهمت زدن بزن :27:
تحلیل من گویای عمق روح کثیفی که آلمانها دارن ( نه همشون ) نیست ... دوستان بروند بازی سال 2006 رو بدون تعصب ببینند خودشون می فهمن حقیقت چیه :46:نقل قول:
از تحلیل (آقا)این رو بفهمید.
الآن که فکر میکنم میبینم راست میگی ... اصلا چطوره بگیم ایتالیا رو مافیا قهرمانش کرد ؟نقل قول:
حالا دیگه ایتالیا شد بدبخت؟
ای دل غافل ! من همون موقع یه لحظه دیدم یکی شبیه مارلون براندو رو سکوها با لباس مبدّل داره سیگار میفروشه ها :18: اااااا ! اصلا فکر نمیکردم خود دون کورلیونه باشه و اومده باشه مافیا بازی :27:
اونور استادیوم هم یه بار که دوربین برگشت برق چشمهای سانی رو دیدم ! فکر کنم خودش بود !! داشت ساندویچ تخم مرغ میفروخت :27:
شما عجب آدم خفنی هستی ها ! مواظب باش یه وقت نیروهای بیگانه ندزدنت از هوشت در راه منفی استفاده کنن ...
این پست پاک شود.
لابد جدول بازی ها و اینکه ایتالیا به اکراین که از نظر شما گلابیه بخوره و آلمان به آرژانتین هم کار مافیای ایتالیاس؟!:27:نقل قول:
از برزیل خیلی خوشم می آید
از هلند همچنین روبن
خیلی دوست دارم اون کسی که به هلند رای تنفر داده دلیلش رو بنویسه؟!!
امیدوارم دلیلش تنفر از گل و دوست داشتن کاکتوس و خار نباشه!
هلند همیشه توی همه مسابقات رویای ترین تیم ها بوده و با بد شانسی نرفته فینال.
خصوصا یورو 2000 که باید 10-0 ایتالیا رو میزد ولی اونهمه بد شانسی اورد!
بابا نظرتاتتون رو بگید و برید دیگه...چرا به همدیگه گیر میدید؟ کی خوشش میاد،یکی نمیاد...چرا باید به نظرات همدیگه گیر بدید؟!!!:41:
من نمیدونم چرا یه عده بی جهت طرفدار این آلمان پیر و بی تکنیک هستن
این پیر را خوب اومدی:دینقل قول:
میانگین سنی تیم های حاضر در جام جهانی 2010:
Ghana – 24.1
North Korea – 24.8
Germany – 25.0
Cameroon – 25.2
Spain – 25.9
Chile – 25.9
Serbia – 26.0
Slovakia – 26.1
Switzerland – 26.7
Ivory Coast – 26.7
Uruguay – 26.7
Slovenia – 26.7
South Africa – 26.9
USA – 26.9
Mexico – 27.1
Argentina – 27.1
South Korea – 27.1
Algeria – 27.2
New Zealand – 27.3
France – 27.4
Greece – 27.7
Nigeria – 27.7
Denmark – 27.7
Netherlands – 27.7
Portugal – 27.7
Japan – 27.8
Honduras – 28.1
Paraguay – 28.1
Italy – 28.2
Australia – 28.4
Brazil – 28.6
England – 28.7
قربونت دهنت داداش ... :11:نقل قول:
خوب منم از انگلیس به شدت متنفرم و از همه بازیکناشون و کلا خود انگلیس و هر چیزی که مربوط به اون جزیره لعنتی باشه
شما که موافق عدم گیردادن به نظرات همدیگه هستید.چرا خودتون رعایت نمیکنید؟:18:نقل قول:
اول یه سوزن به خودت بزن بعد بیا با چماق بزن توسرم.:31:
حالا هم فرت فرت جواب منوبده وشرع به کوبیدن من بکن.:27:
از انگلیس انقدر بدم میاد که نگو.
خداکنه در اولین بازیشون پای رونی از هشت قسمت مختلف بشکنه,جرارد باکله بره تو تیرک دروازه,خدا کنه این تیم جنایت کار اصلا پاش به ورزشگاه نرسه...
دوست عزیز! ازم دلگیر نشو ولی ای کاش پیش از اینکه پست بدی، عنوان تاپیک رو می خوندی!:20:نقل قول:
شما که علت تنفرتون رو نگفتید، این به کنار!
حالا که میگی از انگلیس بدت میاد، دیگه واسه چی این حرفای عجیب رو میزنی؟! اگه طرفدارای دیگه هم بیان با مدل حرف زدن شما، تو این تاپیک پست بدن که دیگه تو این تاپیک سنگ رو سنگ بند نمیشه و باید سه سوت اونو قفلید!:20:
یاعلی:11:
شمت لطفا به نظر دیگران احترام بذارنقل قول:
تو کار مدیر هم دخالت نکن
:10:
دوست عزیز توضیحاتتون جالب بود و جالبتر اینکه من از همون بچگی بعد جام 1990 به همین دلایل طرفدار آلمان بودم!:27:نقل قول:
کلا آلمان رو در همون جمله ای که آقای صدر کارشناس فوتبال گفتن میشه خلاصه کرد:
آدم بده قصه ها:27:
ولی از انگلیس متنفرم! سنبل همه جنایتکاران و فریبکاران تاریخ!!!
هزاران جنگ و قتل عام های بیشمار
اشغال جزایر مالویناس و دهها کشور برای قرنها
صدها سال برده داری
قاتل ویلیام والاس و همه آزادیخواهان تاریخ
دهها کودتا و... جنایاتی که فقط دادگاه عدل الهی میتونه بهش رسیدگی کنه!!!!!
از آلمان به شدت متنفرم خیلی خیلی و دلیلشم وجود عنصر شانس و بالاک بود که خدا رو صد هزار مرتبه شکر پاش شکست و دیگه نباید تو این جام تحملش کنم .
رتبه های بعدی به برزیل و هلند و ایتالیا میرسه
این نشونمیده که واقعا دلایل و حرفای یه سری اینجا مسخرست . حتی اخبار ورزشی هم گوش نمیدن. اطلاعات ورزشی صفره . فقط باید یه چی گفته باشن . پس کلا ارزش جواب دادن ندارن .نقل قول:
ایشون کلا در حال نصیحت هستن .فکر کنم در آینده مدیر بشن . ولی خدا رحم کنه اونموقعی که یکی به انگلیس بگه بالا چشمت ابروست !! منظورم ارمغان جنون نیستا . منظورم اونیه که اینو براش نوشتی .نقل قول:
از اسپانیا متنفرم به 3 دلیل:
1-داداشم هوادارشه
2-پویول داخلشه
3-دو سال پیش ایتالیا رو تو پنالتی برد
المان
حال ادم به هم میخوره از بس ماشینی هستن
اگه من بی احترامی به کسی کردم، همین جا پست منو نقل قول کنه تا ببینم من کجا بی احترامی کردم.:20: بعد دوست عزیز، مخاطب من جناب petter jackson بود نه شما!:20: ازم نارحت نشو ولی شما با دخالتت علی ظاهر فکر میکنی داری حسه اتحاد به وجود میاری، اما عملا و خیلی زیبا خودتون و بچه های فروم رو وارد یه بحث بی خودی می کنید.:10::20: ضمنا اگه من به نکته ای فقط به خاطر این بود که در بحثی خارج از موضوع تاپیک تیمم مورد خطاب قرار داده شده بود!:20: خدایی اگه جای رونی کلوزه یا جای جرارد اوزیل بود، شما عکس العمل نشون نمیدادی! (خدایی راستشو بگو) الان تو همین تاپیک یکی اومده گفته از آلمان خوشم نمیاد، رفیقای شما عکس العمل نشون دادن، چه برسه به اینکه...:20:نقل قول:
شما هم تو کار من دخالت نکن!:31::46::20:نقل قول:
ببخشید پرحرفی کردم.:40:
یاعلی:11:
واقعا این پست خیلی به این تاپیک ربط داشت.این پست آدمو یاد فیلم ترسناک می ندازه:18:نقل قول:
از انگلیس انقدر بدم میاد که نگو.
خداکنه در اولین بازیشون پای رونی از هشت قسمت مختلف بشکنه,جرارد باکله بره تو تیرک دروازه,خدا کنه این تیم جنایت کار اصلا پاش به ورزشگاه نرسه...
متاسفم که اینجا پستایی داده میشه که ربطی به این تاپیک نداره.
بعدشم بعضی ها بحث سیاست رو وسط می کشن که اصلا ربطی به تنفر داشتن از یک تیم نداره.اگه این جوری که شما میگید بودش که ایران در صورت بودن در این دوره منفورترین تیم میشد...
این که 800 سال پیش یه اتفاقی افتاده زیاد مهم نیست و ربطی به ما نداره. مهم اینه که ما طرفدار انگلیس هستیم:king:
در آخر بازم اشاره می کنم که بعضی ها حتما خوب میشن:)
شما چیه هی را به را میاید رو نظر دیگران نظر میدی...؟نقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
جناب شما که منظور منو مثل اینکه نگرفتی.من به تاریخ نداشتش چیکار دارمنقل قول:
لفظ جنایتکار برای گل کاریهای جناب اشلی کول و جان تری بود...
در آخر عشق است آلمان بزرگ
ان شاء الله!! شمام زیاد جوش نخور... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
المان چون المانه ديگه و ارژانتينو تو دوره قبلي حذف كرد
آهان!پس شما فقط از تیمهای بازنده خوشت میاد هر تیمی که تیم مورد علاقه شما رو ببره منفور میشه!جالبهنقل قول:
من از فرنسه بدم میاد. کلا حال نمیکردم باشون 98 که برزیل رو بردن بدتر شد دوره قبل دیگه...:دی
شما میشه مسخره نکنی نظر بقیه رو؟نقل قول:
آهان!پس شما فقط از تیمهای بازنده خوشت میاد هر تیمی که تیم مورد علاقه شما رو ببره منفور میشه!جالبه
اصلاَ آلمان محبوب.
ببینم تو که بدون تعصب اون بازی رو دیدی بگو چه چیز مهمی از توی اون بازی فهمیدی و چه کار ناجوانمردانه ای از آلمان دیدی توی این بازی که توی کل این فروم فقط خودت داری حرف میزنینقل قول:
تعریف کن برای بقیه
بقیشم بهتره خودتو مسخره بکنی
IQ از کجای حرف من درباره مافیا بازی ایتالیاییا و محروم کردن فرینگز به این نتیجه رسیدی برای خودت؟نقل قول:
حالا چرا آلمانیا 20 بار میان نظرشون ( که البته مهم هم نیست :دي) رو میگن ... :27:
آقا من از آلمان متنفرم بخاطر سبک بد و مسخره ی بازیش ...
به فرانسه رای دادم وهیچ وقت از تیم فرانسه خوشم نمیومد حالا هم که اینجوری ناجوانمردانه اومدن جام جهانی بدتر.
خیلی وقته که تیم مورد علاقم انگلیسه.
در مورد آلمان هم این رو بگم که یک زمانی آلمان رو خیلی دوست داشتم. یعنی تا حول و حوش 1998. یادش بخیر .کوپکه . سامر. هسلر .یورگن کلینزمن (اولین چیزی که از مجلات فوتبالی هم یادمه این بود که یورگن کلینزمن به خاطر زلزله رودبار تسلیت گفته بود) رودی فولر. لوتار ماتئوس . برمه.
-حس نوستالژیم بد جوری داره میزنه بالا
این تیم رو خیلی دوست داشتم . اما آلمان از اون موقع به بعد یک جوری شد. دیگه نمی تونم دوستش داشته باشم. ولی ازش بدم هم نمیاد.
اصلا بیخیال. دیدن فوتبال این دوره به اندازه دیدن فوتبال دهه 90 لذت نداره . البته من که فقط ار 92 به بعد یک چیزای یادمه.. برم Cd تاریخچه جام جهانیرو نگاه کنم.
از فرانسه بدم میاد چون با کثیف ترین شکل ممکن اومد تو جام....بازیش هم که همیشه بی هیجان و کسل کننده!
از ایتالیا هم خوشم نمیاد چون همش تو کار دفاعه!
از یه سری تیمهای دیگه هم خوشم نمیاد مثل سوئیس و پاراگوئه و امثالهم! چون همیشه خنثی هستن و بیروح!
از انگلیس و انگلیسیها حالم به هم میخوره :2:
انگلیس :31:
علت = علت خواصی نداره همینجوری متنفرم ازشون
حالا خیال کردید نظرات شما انگلیسیا خیلی مهمه؟نقل قول:
بریتانیا با اون بازیکنای فاسدی که همشونم الکلی میشن بعد تموم شدن فوتبالشون و آخرشم یه گوشه میمیرن
بی شک انگلیش....
باشه! بازیکنای تیمای دیگه هم پسره پیغمبرن هم امامزاده!نقل قول:
بریتانیا با اون بازیکنای فاسدی که همشونم الکلی میشن بعد تموم شدن فوتبالشون و آخرشم یه گوشه میمیرن
فردوسی پور دیروز گفت براساس نظرسنجی که انجام شده آلمان منفورترین تیم این جامه و بعد از اون فرانسه قرار داره:)
اولا که فردوسی نگفت و میرزایی گفت و بعدشم گفت که قطعا طرفداران آلمان خیلی بیشتر از فرانسه هستننقل قول:
ثانیا اون نظرسنجی در مورد منفورترین تیم هم در انگلیس انجام شده
و طبق همون نظرسنجی مارادونا هم منفورترین مربی هست
شما باورتون میشه مارادونا منفورترین مربی باشه!!؟
خوب مسلمه فقط برای انگلیسیها منفوره چون با دست بهشون گل زده
فرانسه هم منفوره چون یه تیم بریتانیایی یعنی ایرلند رو با دگل ناسالم هانری حذف کرده برای همین بریتانیایی ها ازش بدشون میاد
ولی در جاهای دیگه دنیا قطعا انگلیس منفورترینه
اینم متن اون خبر با یه نگاه سطحی هم میشه فهمید که اون نظرسنجی مربوط به انگلیس هست و واسه همینه که خود انگلیس جزو منفورترین ها نیست:
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=22701
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
نخیر انسان جایزالخطاست و بازیکنان تیم های دیگر هم می تونن اشتباه کنن منتها انگلیسیها در این زمینه سرامد هستن و در خونشونه که منحرف باشن.این چیزیه که شما نمی دونینقل قول:
ولی تو این سایت انگلیس بدخواه زیاد داره :31:نقل قول: