لطفا" راهنمایی کنید....:20:نقل قول:
Printable View
لطفا" راهنمایی کنید....:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
کسی تو تهران قیمت نداره میگن امروز ارزون شده؟
من تو اردبیل پرسیم ویواز 325 تومن و ویواز پرو 355 تومن .
اگه کسی تو تهران قیمت داره لطفا بگه؟
89/7/27
نقل قول:
????????????????????????
سلام رفقا. کسی میدونه نسخه 64 بیتیه PC Companion ویواز پرو رو از کجا میتونم گیر بیارم؟! خیلی واجبه:20:
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
گوشیه منم خیلی سرعتش اومده پایین شیفت رو هم نصب کردم ولی خیلی کند اجرا میشد. چیکارش کنم؟نقل قول:
بگرد توی خود سایت سونی اریکسون حتما" پیدا میشه ، اگه نشد میتونی از گوگل کمک بگیری ، اگه پیدا نکردی بهم بگو حتما" تا جایی که بتونم کمکت میکنم !نقل قول:
بعله ، نصب شیفت برای من هم بیش از نیم ساعت نصبش طول کشید ، بعضی موقع ها هم گیر میکنه !
بعله منم که ویواز دارم همینطوری ام ، سرعت وحشتناک پایین بود و هست از همون اول ، باطری هم با اینکه خیلی با گوشی ور نمیرم بیش از یه روز جواب نمیده !نقل قول:
نه ویروس نگرفته چون هموز ویروسی برای این سری از سیمبین انتشار نیافته ، نه به ریستش نمیارزه !
شما میتونی یه تسک منیجر نصب کنی و برنامه های اضافی رو ببندی تا یکم یرعت بیاد بالا ولی خیلی انتظار معجزه نداشته باش !
والا من هر چی توی کلوپ ویواز میگم سرعت این کوشی کلا" پایینه و بیاین یه راه حل پیدا کنیم کسی حرفمو قبول نداره !
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
خوب شما توی بخش تنظیمات ساعت و تاریخ گزینه منطقه ی زمانی یا Time Zone رو به ایران تغییر دادید ؟ یه بار امتحان کنید !نقل قول:
من تا حالا با این برنامه کار نکردم و دقیقا" نمیدونم !
ببین دوست عزیز شما که اردبیلی و قیمت این گوشی رو داری درسته ؟نقل قول:
توی تهران این گوشی رو میتونی با اختاف قیمت 20 - 30 هزار تومن حتی توی بعضی مغازه ها پیدا کنید ، یه مغازه مثلا" میده 350 و مغازه بغلیش میده 380 که هیچ فرقی هم با هم ندارن !
شما هم اعصاب خودتو با این ده بیست هزار تومن خورد نکن ، اگه میتونی از خود اردبیل بگیر که اگه یوقت خدایی نکره برای گوشیت مشکلی پیش اومد مغازه فروشنده در دسترس یاشه !
من الان اصفهان هستم اینجا ویواز معمولی بین 350 تا 380 متغیره :18: !
دوستان ببخشید یه سوال داشتم ، آخرین ورژن vivaz و vivaz pro چیه ؟ برا آپدیتش چیکار کنیم ؟!
چند تا سوال داشتم:
برای این گوشی هم فرمویر کـرک شده اومده؟
میشه روش OVi Maps نصب کرد؟ کامل و بدون مشکل؟
کلا ازش راضی هستین؟ از کیبوردش استفاده میکنین یا به درد نمیخوره؟
من میخوام گوشیم رو عوض کنم. بین اینو ویواز معمولی موندم. جالبه قیمتش هم هیچ فرقی نداره( اینطروی که من تو سایت چک کردم)
حالا یه سوال
وقتی اس ام اس میدین دلیوریش روی همون اس ام اس میاد؟ مثل سونی اریکسون های قدیمی؟
بعدش هم اینکه برای اسم اس دادن در حالت افقی فقط میشه از کیبورد استفاده کرد یا که کیبورد پیش فرض هم روی ال سی دی داره؟؟
من نمیدونم کار با کیبوردش راحته یا نه! میخوام تجربه کنم!
ممنون از دوستان !:11:
آینو به هیچ وجه نخر دوربینش خوبه ولی سرعتش کشنده است وقتی میزنی مخاطب ها بیاد 3 ثانیه طول میکشه.نقل قول:
سلام دوسته عزیز
منم کیبوردم جایه حروفش برعکسه
اما از اینور اونور پرسجو کردم گفتن که کیبوردهای AZERTY سفارش فرانسه است.(زیاد نگران نباش)
در مورد بازی هم باید بگم که ماله منم نصصب نبود ، اما سورس اصلی بازیهاش روی رم 99 گیگه همواهه گوشی هست.
منظورم رمه 8 گیگ بود :31: که همراهه گوشیه
یعنی هیشکی نیست این چیزا رو بدونه؟؟؟نقل قول:
سلام ، من چند روزی هست که ویواز گرفتم.نقل قول:
ovi رو که نصب کردم الانم دارم نقشه هاشو دانلود میکنم ، پس نصب میشه :27:
در مورد کیبوردش هم که انصافاً خوش دست و راحته
آخرین قیمت بین 330 تا 355 متغیر بود
گارانتی کامتل
باتری و شارژر و کابل USB و هندزفری و راهنما (یه مغازه هم گفت به عنوان کادو کیف میده)
89/8/19
من 2 روز پیش از رشت گرفتم با گارانتی کامتل کاملا پلمب شده! 355 تومن . کیف هم کادو نیست تو جعبش باید باشهنقل قول:
مغازه ای که گفت کیف میده، گفت قبلا تو جعبه کیف داشته توی سری جدیدش ممکنه نداشته باشه
جعبه ای که به من نشون داد کاملا پلمپ شده بود
بلاخره امروز خریدم
345 با گارانتی کامتل (پک اصلی)، هندزفری، شارژر و کیف توی جعبه بود
جای دکمه ها درسته و روی کیبورد هم حروف فارسی رُ نوشته
من یه سوال دارم
همونطور که گفتم، گوشی من زبان فارسی هم داره، ولی وقتی که میخوام زبان فارسی رُ انتخاب کنم، میگه که باید گوشی reset بشه
آیا این reset شدن یعنی همه ی contact , sms و ... پاک میشه؟؟
سلام
همه کسانی که ویواز پرو خریدم لطفا جواب بدن
آیا همه مشکل سرعت پایین رو دارن یا فقط تعدادی از دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
من موقعی که می خواستم s8300 بگیرم توی قسمت سامسونگ یکی می گفت 1 روز خریده هنگ می کنه
یکی می گفت انتنش میره میاد ...
ولی به همه نظر ها که توجه کردم دیدم همه اینجوری نیستن و وقتی خریدم گوشی هیچ مشکلی نداشت:31:
البته الان گوشیمو دادم برادر می خوام ویواز بخرم
حالا همه کسانی که خریدن مشکل سرعت دارن یا فقط تعدادی از دوستان؟
سلام ، من گوشی را تازه خریدم تو عکسی که می گیره یه زمینه طوسی داره، کلاا عکسش اصلا کیفیت نداره یا فیلم برداریش. می خواستم بدونم اینجوریه یا مال من ایراد داره؟ ممنون
دوستان کیفیت فیلم برداری ویواز پرو با ویواز معمولی فرق داره؟؟من به خاطر فیلم برداری میخوام ویواز بگیرم...کیفیت فیلم برداری ویواز معمولی رو دیدم عالیه .میخوام ببینم اگه ویواز پرو هم همین کیفیت باشه همین رو بخرم...خواهشا جواب...بعد همه برنامه های سیمبین نصب میشه؟؟؟گوشی راحت ساین میشه؟؟الان نوکیا دارم و راحت ساین کردم..بعد میخواستم بدونم سرعت گوشی چطوره؟؟در حد 5800 هست؟
كيفيت فيلمبرداري هر دو يكي هست و با رزولوشن اچ دي فيلم ميگيرننقل قول:
برنامه هايي كه براي ويرايش پنجم باشه همه روش نصب ميشه
از لحاظ ساين هم مشكل نيست فقط گوشي هنوز هك نشده ظاهرا
سرعت گوشي به لطف پردازنده 720 مگاهرتزي عاليه
5800 با اين قابل مقايسه نيست
براي من كه زمينه طوسي ندارهنقل قول:
سلام ، من گوشی را تازه خریدم تو عکسی که می گیره یه زمینه طوسی داره، کلاا عکسش اصلا کیفیت نداره یا فیلم برداریش. می خواستم بدونم اینجوریه یا مال من ایراد داره؟ ممنون
تو آپديت كيفيت عكس و فيلمش بهتر ميشه
حالا يكبار ريست كنيد ممكنه بهتر بشه
در ضمن هميشه لنز گوشيو قبل از عكس گرفتن تميز كنيد خيلي تاثير داره
خب حالا منم يه سوال از اساتيد دارم
دوستان تا حالا بازيهاي حجم بالا نصب كردين رو ويواز؟
مرحله آماده سازي براي نصب براي شما هم طول ميكشه؟
يه بازي تقريبا 50 مگابايتي 20 دقيقه طول كشيد برام تا نصب شد
يه بازي 88 مگابايتي هم نصب كردم 50 دقيقه طول كشيد!!
براي همه اينطوريه؟
راهي براي كاهش اين زمان هست؟
جناب daynakopak شما که ویواز پرو دارید
جدا از بحث نصب کند بازی
آیا توی جا به جایی منو در قسمت های مختلف مشکل سرعت دارید؟
سیستم عامل این گوشی قابلیت ارتقا یا بروز رسانی برای حل مشکلاتش داره ؟
من از اول تا آخر این بحث رو خوندم و آخرش نفهمیدم این گوشی با این پردازنده ایی که داره سرعتش پایینه یا نه ؟
اگه اینجوری باشه همین P1 خودم از همه بهتره
:31:
ولی ای کاش صفحه نمایشش خازنی بود :5:
نه دوست عزیز یه restart سادس مثل خاموش روشن کردن گوشی و هیچ اتفاقی نمی افته.نقل قول:
والا سرعت علیه تو نمایش عکس ها و موسیقی حرف نداره خیلی سریع load میکنه اما برای sms دادن هرچی inbox بیشتر بشه سرعت نمایش sms میاد پایین پس باید inbox زیره 500 نگر داری و تو نصب نرم افزار ها هرچی حجم نرم افزار بیشتر باشه سرعته نصبم پایین تره مثلآ یه نرم افزاره 2-3 مگابایتی ساده رو تو 2دیقه نصب میکنه اما یادمه بازی sims رو که 45 مگا بایت بود یه 15-20 دیقه ای طول کشید ، در کل اگه قصد خرید گوشی symbian رو داری من واقعآ از گوشی راضی امنقل قول:
به هیچ وجه مشکلی وجود نداره و گوشی بسیار سریعه و قابلیت بروز رسانی هم به سادگی با نرم افزار سونی اریکسون وجود داره و البته به روز رسانی تو سرعته بالا امدن گوشی پس از روشن کردن تاثیر داره و در باقی موارد جز نصب نرم افزار و بازی گوشی حرف نداره.نقل قول:
ممنون دوست عزیز
فقط یک سوال فنی دیگه:31:
اینجا دوستان روی بازی و نحوه نصبش خیلی تاکید دارن
این گوشی که صفحه کلید معمولی(منظورم 10 شماره همراه ستاره و مربع هست) چطوری بازی هایی که به این کلیدها نیاز هست رو باهاش بازی می کنن مثلا فیفا یا پس ؟
کسی می تونه یه عکس و فیلم گرفته شده با این گوشی رو اینجا بزاره ؟
سلام دوستان:20:
چندتا سوال
1- این گوشی برنامه به اندازه کافی براش هست؟
2- راحت فارسی میشه؟
3- کیبوردش بک لایت داره؟
4- بلندی صداش برای مکالمه در چه حده؟
5- ovi map روش نصب میشه؟
6- کلا راضی هستین؟:دی
ممنون
دوستان من اين كوشي رو خريدم ولي كيفيت فيلم برداريش خيلي نويز داره_از جي هست؟بعد با *0000 ميشه كوشي رو أبديت كرد؟
سلام!
میخوام بخرم 3چیز برام مهمه!
1. در برقراری ارتباط بلوتوث دبه درنمیاره؟!
2. فارسی تایپ میکنه؟!
3. لنز دوربین بطور کلی خش روش میفته یا نه؟ آخه مثل اینکه از ویواز برآمده تره!
ممنون!
نقل قول:
سلام
من vivaz دارم
دوستم هم pro داره
هیچکدوم مشکل بلوتوث نداشتیم و نداریم
فارسی رو هرجفتش تایپ میکنه
اگه نگران لنز هستی از کیف گوشی که تو جعبش هست استفاده کن :10:
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
برنامه زیاد هست واسشنقل قول:
گوشی دوستم که فارسی داشت
بک لایت سفید داره
برای مکالمه عالیه صداش - خیلی بلند نیست ولی واضحه و فرکانسها خوب تقویت میشه
ovi map روش نصب نمیشه ولی جی پی اس داره و میتونی از برنامه های دیگه استفاده کنی
من vivaz دارم و راضیم ازش
چیزی که برای من مهمه اینه که آیا در ویواز پرو با کیبورد سخت افزاریش میشه فارسی تایپ کرد یا نه؟
اگه میشه آیا فقط در یک سریه خاصش هست؟مثلا با گارانتی فلان شرکت؟اگه آره کدوم شرکت؟
اگه در بعضی مدل هاش نمیشه آیا با دانلود و نصب فرمور فارسی از سایت اصلیش میشه خودمون این امکان رو بهش اضافه کنیم؟اگه آره لینک بدید لطفا.
بازم میگم سوالم فقط در مورد کیبورد سخت افزاری گوشی بود ( کیبورد مجازیش به تنهایی بدردم نمی خوره)
ممنون از کسایی که جواب میدن
چند وقتی هست که دنبال یه گوشی خوب میگردم که بالاخره vivaz pro چشسمم رو گرفته
اما مطمئن نیستم
تاپیک ویواز رو خوندم چشم در اومد و چیزای عجیبی در مورد مشکلات این گوشی دیدم
مثل سرعت کم و مشکل انت دهی و .............
میخواستم بدونم این مشکلات تا چه هد جدی هستش
در ضمن به نظر شما با 250 300 میتونم گوشی بهتری بگیرم
گوشی حتما سیستم عامل داشته باشه
دوربینش خوب باشه
فیلمبرداری واسم مهمه
سرعت از گزینه های اصلی من هستش
والا من ماه پیش با گارانتی کام تل گرفتم از اول فارسی بود ، دوستم هفته ی بعد نمی دونم باچه گارانتی گرفت ولی فارسی نداشت البته به راحتی میتونین زبون فارسی ر روی اون قرار بدین.نقل قول:
با کیبورد هم میتونین فارسی بنویسین ولی حروف فارسی رو ننوشته روش و باید خودتون جای حروف رو بدونین.
من یک ماهه این گوشی رو دارم تا به حال جز در نصب نرم افزار که بسته به حجم اون نصب طولانی میشه ! مشکل دیگه نداشتم سرعت فوق العاده است. اما کلآ گوشی خیلی ظریفه و اگه از اون هایی هستی که گوشیت هفته ای یه بار زمین می خوره طرف این گوشی نرو. من خودم خیلی مراقبه گوشی ام ولی یک بار زمین خورد دکمه ی answer و menu که پایینه گوشی خراب شده ، و کابل شارژر هم لق شده به نظرم گوشیش زیادی واسمه ایه.نقل قول:
سلام دوستان.
كسي ميدونه اين منوي سرويس چطوري مياد توي اين گوشي.
توي گوشي هاي ديگه با زدن كليدهاي مكان نما وستاره طبق دستور زير ميومد.
راست * چپ چپ * چپ *
توي اين گوشي چطوره؟
كسي ميدونه؟
گوشی در حال بسته باشه
و تو هوم اسکرین (صفحه اصلی و ابتدایی گوشی) باش
اینارو به ترتیب از سمت راست بزن
قرمز - سبز - قرمز - قرمز - سبز - قرمز
سلام. من یه کاربر جدیدم. :) دیشب یه گوشی ویواز پرو خریدم. هر چی گشتم جایی تو فروم که نحوه نصب برنامه ها رو از ابتدا نوشته باشه پیدا نکردم. از ابتدا منظورم اینه که مثلا فایلی که دانلود می کنیم باید به چه فولدری تو گوشی ریخته بشه و ..... غیره. آیا برای همه برنامه ها باید گوشی -- شده باشه؟ اصلا -- گوشی برای چیه ؟ وااااااااااااااای چقدر سئوال دارم؟ به شدت احساس سردرگمی می کنم. تو رو خدا کمکم کنین.
راستی این منوی سرویس که بالا گفتین چیه ؟؟ :">