این خبر که مربوط به این تاپیک نیست.:20:نقل قول:
Printable View
این خبر که مربوط به این تاپیک نیست.:20:نقل قول:
نتیجه نظرسنجی جهانی گل دات کام: اسپانیا قهرمان جام جهانی
پس از آن که مهلت شرکت در نظرسنجی گل دات کام به پایان رسید، تیم ملی اسپانیا با بیشترین آرا، از نظر هواداران به عنوان مدعی شماره یک قهرمانی در جام جهانی برگزیده شد.در این نظرسنجی 69162 نفر درسرتاسر دنیا شرکت کردند که 20.47% از شرکت کنندگان معتقدند که شاگردان بیسنته دل بوسکه می توانند قهرمانی دو سال قبلشان در رقابتهای یورو 2008 را این بار در سطح رقابتهای جهانی تکرار کنند.
این نظرسنجی در 16 نسخه زبانی گل دات کام به عمل آمد و 10 نسخه از این 16 نسخه، تیم ملی اسپانیا را قهرمان رقابتهای جام جهانی 2010 دانستند. ماتادورها در نظر سنجی گل دات کام در کشورهایی از جمله آلمان، اندونزی، ایران، ایتالیا، انگلیس و اسپانیا به مقام اول دست یافت.نکته جالب توجه آنجا بود که هواداران اسپانیایی میان انتخاب تیم خودشان و تیم مارادونا دودل بودند.
نتیجه نظرسنجی گل دات کام در ایران: ایرانی ها هم اسپانیا را قهرمان می دانند.:8:سایت گل
نتایج این نظرسنجی در ایران بدین ترتیب است:
1- اسپانیا 1264 رای
2- برزیل 980 رای
3- آرژانتین 872 رای
4- انگلیس 865 رای
5- ایتالیا 578 رای
6-آلمان 460 رای
7- هلند 403 رای
8- فرانسه 119 رای
9-سایر تیمها 68 رای
10- ساحل عاج 66 رای
گل دات کام ایران از شرکت شما در این نظرسنجی کمال تشکر را دارد.
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نظرسنجی: آقای گل جام جهانی کیست؟بچه ها برید سایت گل و به داوید ویا رای بدید
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
داوید ویا:
آقای گل رقابتهای یورو2008؛ بازیکنی که گلهای زیادی را برای والنسیا به ثمر رسانده و در 57 بازی ملی اش ، 37 بار برای ماتادورها به گل رسیده.اسپانیایی ها حساب ویژه ای روی او باز کرده اند و قرار گرفتن اسپانیا در گروهی نسبتا آسان، کار را برای ویا آسان تر خواهد کرد.
كاروان تيم ملي اسپانيا نامه تهديدآميز دريافت كردفارس: مليپوشان اسپانيا مستقر در كمپ دانشگاه پوچفستروم از گروهكي ناشناس نامه تهديد دريافت كردند.
به گزارش اسپورت كاتالونيا، برخي بازيكنان تيم ملي اسپانيا در كيف ورزشي خود نامههاي مشابهي را رويت كردهاند كه باعث شده هراس و دلهرهاي خاص در ميان بازيكنان ايجاد كند.
در اين نامه هيچ اشارهاي به نام گروه تهديد كننده نشده اما در پايان هر كدام شعار "زنده باد آفريقا " ديده ميشود.
پس از انتشار اين خبر جمعيت نيروهاي امنيتي در اطراف كمپ شمال غربي به دو برابر افزايش پيدا كرده و با اين كه اين نامهها ميتواند كاملا غير رسمي و به نوعي شيطنتآميز باشند جاي هيچ ريسكي را براي پليس آفريقاي جنوبي باقي نميگذارد.
چند حادثه كوچك و بزرگ از روز گذشته تا كنون صفحه پاك امنيت در جام جهاني را خدشه دار كرده اما هيچ يك در سطحي نبودهاند كه واكنش مقامات عاليرتبه آفريقاي جنوبي را در پي داشته باشد.
------------
همین دیگه فهمیدن قراره قهرمان شیم زدن تو خط تهدید و این حرفا...
آقا ما رو هم به لیست ماتادورها اضافه کنید.
مصدومیت اینیستا به کجا رسید؟
من معذرت می خوام! عفو بفرمایید!!!!!!!!!!نقل قول:
امپارطور خط میانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جمع ما خوش اومدی :8:نقل قول:
احتمال این که به بازی با سوئیس نرسه هست...
فقط باید دعا کنیم به بازی ها برسه :42:
-----------
این هم عکسی از ببر خط حمله.
و
جامی که منتظر ماست....
این پست پاک شود.
اولین بازی اسپانیا کیه؟
سلام به بروبچ اسپانیا من هم طرفدار این تیم هستم . راستی یه امضایی برای تیم اسپانیا درست نکردید بذاریم
امضای من خوبه : دی بزار اگه میخوای!
برنامه ی کامل بازی ها توی صفحه ی اول تاپیک هست.نقل قول:
امضای من شعار اسپانیا تو این جام هست.
یکی اومده تو پروفایل من اینو گفته:
خوب شد اسپانیا قهرمان یورو شد تا این همه طرفداراش زیاد بشن ولی بعد از اولین باخت به نصف تقلیل پیدا میکنن
جواب اینطور افرادو چطوری باید داد؟! فرانسوی هم هست درضمن!
گزارش تخلف بزنم بجایی میرسه؟!
اگه به شما هم گفته بیاید دسته جمعی براش گزارش تخلف بزنیم :|
اینیستا چی شد؟!
من که از وقتی مادریدی هستم بازی های اسپانیا و هم دنبال میکنم . ولی تعصبی به اون صورت روش ندارم . بیشتر دوس دارم بازیکنای رئال موفق باشن :)
خب همه تقریبن همونجورین! بیشتر رئالیا اسپانیاس تیم ملیشون!
اما خب بارساییها یه درصدیشون هم آرژانتین رو دوست دارن!
جواب این عزیزان فرانسوی رو تو زمین خواهیم داد...البته اگه بتونن بیان بالا...:27:
از قدیم هم گفتن جواب بعضی ها خاموشیه...فکر کنم به اینجور افراد محل نزاریم بهتر باشه :46:
اینیستا هم آخرین خبری که داشتم این بود که احتمال اینکه به بازی با سویس نرسه هست...:41:
مسعود خان آواتارتو بزار تا همه همینو بزاریم اینجوری خیلی باحال میشه.آواتار و امضای مشترک
سایز بزرگ آواتار مسعودجان :ایکسکد:http://www.spaineducationguide.com/spain_flag_photo.jpg
شرمنده نشد آواتارم رو بزارم...رفتم تو گروپ اسپانیا که آواتار م رو بزارم همش با این پیغام رو برو میشدم...نقل قول:
کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه؟؟؟:19:کد:BB code size is not allowed.
از آرتاس عزیز هم بابت گذاشتن عکس تشکر می کنم:11:
منظورش اینه که نمیشه سایز متن رو زیاد کرد! متنتون رو توی نوت پد پیست کنید و دوباره از نوت پد کپی کنید!نقل قول:
با تشکر!
:31:نقل قول:
نه آقا گزارش تخلف برای چی؟؟؟
جواب این آقا سادست، من خودم به شخصه جز دو تا جامی که ایران بود، اونم تا همون مرحله ی اول که خدا رو شکر ایران حذف می شد! همیشه طرفدار اسپانیا بودم! قهرمان هم نشد، با اینکه 2002 انصافا حقش قهرمانی بود، و اگر اون بازی لعنتی اونطور با ناداوری حذف نمیشد حتما یک پای فینال بود!
ما که12 ساله طرفدارشیم! قهرمان هم نشده!
آخه من نمی دونم فرانسه اصلا چی هست که طرفدار هم داشته باشه :27: با زور که اومدن جام جهانی حالا مدعی هم داره!!! لول
جواب فرانسوی ها معلومه! :دی
با هند : دینقل قول:
با زور
منم 12ساله که طرفدار رئالم و به تبعش اسپانیایی هم بودم! البته همیشه بین اولویت اول و دوم بوده!
یه دوره آلمان اول اسپانیا دوم! یه دوره اسپانیا اول آلمان دوم : دی
منم بیشترر به خاطر رئال عزیز طرفدار اسپانیا هم هستم که البته باید گفت که بیشتر از این دو تا طرفدار کاسیاس هستم
سایز عکس بزرگ بود.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
بچه ها من این عکسو میزارم آواتارامونو یک شکل کنیم.
آواتار رو که یکسان کردم فقط موندش امضا . :20:
من هم یه 6 سالی هست طرفدار اسپانیا هستم یا دقیق تر بگم از یورو 2004 طرفدار اسپانیام.
(عشق من هم بارساست :40:ولی این چیزا فعلا اینجا مطرح نیست.):11:
من به هیچ وجه حاضر به تغییر آواتار و امضا نیستم : دی
کلن از نظر من این تاپیکو ببندیم! وقتی که از همین الان مشخصه اسپانیا قهرمان میشه! احتیاجی به بحث الکی نیست!
انصافا تیم خوب و آماده ای رو آورده....
اگه مصدومی چیزی ندیم به نظرم پتانسیل قهرمانی رو داریم...
منم موافقم....الان من خودم هم قاطی کردم و نمیدونم که کدوم پست خودمه...:23::31:نقل قول:
اینیستا تنها تمرین میکندبازیکن بارسلونا شاید به دیدار اول نرسد...
سایت گل – هنوز مشخص نیست که آندرس اینیستا هافبک تیم ملی اسپانیا به دیدار اول این تیم مقابل سوییس که روز 26 خرداد برگزار میشود برسد. او امروز به تنهایی تمرین کرد.
تیم بیسنته دلبوسکه امروز اولین جلسه تمرینی کامل خود را پس از حضور در آفریقای جنوبی انجام داد، اما هافبک بارسلونا در کنار زمین به دویدن سبک پرداخت. او هنوز تلاش میکند از مصدومیت رهایی یابد.
اسپانیا امروز در شهر دانشگاهی پوچفستروم تمرین کرد. جلسه تمرینی آنها سبک بود و 30 دقیقه به طول انجامید.
اینیستا در پیروزی شش بر صفر تیمش مقابل لهستان از ناحیه ران پا دچار مصدومیت شد و روند بهبود او در دست بررسی است تا شاید بتواند در بازی تیمش حضور یابد.
ژابی آلونسو با گرفتگی عضلانی تمرینات را ترک کرد
شاگردان بیسنته دل بوسکه صبح امروز ساعت 10.30 به زمین تمرین آمدند
سایت گل- دومین جلسه تمرینی تیم ملی اسپانیا در آفریقای جنوبی صبح روز شنبه حدود ساعت 10.30 صبح برگزار شد. اولین جلسه تمرینی ماتادورها عصر جمعه برگزار شده بود.
در جلسه صبح شنبه، آندرس اینیستا به تنهایی به تمرین می پرداخت و در حال بازیابی ادم عضلانی ای بود که درآخرین دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل لهستان ایجاد شده بود.
البته هنوز مشخص نیست که این ستاره به دیدار تیمش مقابل سوئیس خواهد رسید یا خیر.
تمرینات صبح امروز تیم ملی اسپانیا بدین ترتیب بود که درابتدا بازیکنان به گرم کردن بدنهایشان پرداختند و پس از آن برای آنکه خود را برای انجام تمرینات سنگین تری آماده سازند، دوهای همیشگی شان را انجام دادند.پس از آن ماتادورها به دو گروه تقسیم شدند و در حالی که یک گروه تمریناتی را برای تحت فشار قراردادن بازیکنان حریف در محوطه ای محدود را انجام می دادند، گروه دیگر پاسکاری ها و شوت از جناحین را تمرین می کردند.
در دقایق میانی این بخش از تمرینات بود که ژابی آلونسو به دلیل گرفتگی عضلانی از زمین تمرین خارج و به رختکن تیم رفت.
هنوز خبر دقیقی در مورد میزان مصدومیت آلونسو منتشر نشده است.
این تیم پس از اندکی استراحت، در ساعت 18.30 عصر به وقت آفریقای جنوبی، سومین جلسه تمرینی شان را در خاک این کشور دنبال خواهند کرد.
---------
آخهههههههههههه چرااااااااااااااااااا:19:
اول شایعه در مورد ژاوی!
بعد مصدومیت اینیستا
و حالا هم ژابی ؟ :|
عجب شانسه گندیه ها!
:33::33::33:نقل قول:
با این بازی که آرژانتین کرد، و اگه انگلیس هم خوب کار نکنه تو بازیه یک ساعت دیگه، و اگر ناداوری دوباره تکرار نشه، دیگه ایندفه یک پای فینال خودمونیم!!!!!! اگه به همین آرژانتین هم بخوریم که دیگه تمومه! قهرمانی مال خودمونه!
مسی هم نشون داد فقط مال بارسلوناست ( :40: ) و نه تیم دیگه ای حتی آرژانتین!
کلا ترکیب رو می بینم روحیه می گیرم :دی
اینم طرفداران و ژاوی