محدودیتهای اینترنتی برای تیم ملی هلند؛توئیتر ممنوع!
بازیکنان تیم ملی هلند از استفاده از توئیتر در زمان برگزاری رقابتهای جام جهانی محروم شدند
سایت گل – برت فان ماروویک سرمربی تیم ملی هلند، استفاده از توئیتر را برای شاگردانش در مدت زمان برگزاری رقابتهای جام جهانی ممنوع اعلام کرد. این تصمیم پس از انتشار ویدئویی از الیرو الیا، مهاجم این تیم که نظرات نژادپرستانه ای را بر زبان آورده، اتخاذ شده است.
در این فیلم کوتاه ویدئویی، الیا و رایان بابل در اتاقشان در حال انجام یک بازی کامپیوتری مقابل وبکم هستند. الیا دراین ویدئو به دوست مراکشی اش توهین نژادپرستانه ای کرده و بسیاری از افرادی که این فیلم را دیده اند به شدت عصبانی شده و از ستاره باشگاه هامبورگ خواسته اند تا بابت اهانت نژادپرستانه اش عذرخواهی کند و همین موضوع باعث شده که سرمربی تیم ملی هلند راه دیگری به جز محروم کردن بازیکنانش از استفاده از توئیتر نداشته باشد.
الیا در صحبتهایی به خبرنگاران هلندی گفت:« من از اتحادیه مراکشی ها عذرخواهی می کنم ولی من نژاد پرست نیستم. من در محله ای بزرگ شده ام که 75% همسایه هایمان مراکشی هستند و دوستان مراکشی فراوانی دارم. آنچه من گفتم، خطاب به ردئوان، دوستم بود که همیشه مرا سیاه صدا می کند، این شاید برای شما عجیب باشد ولی برای ما در حد یک ضرب المثل است.»
گرگوری فان در ویل، مدافع هلندی نیز در صحبتهایی اعلام کرده که پس از این ماجرا، تمام بازیکنان هلندی از استفاده از توئیتر منع شده اند
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
هلندیها رنگ نارنجی را انتخاب کردهاند که در ارتباط با قصر نارنجی خاندان سلطنتی این کشور است