به نظرم امروز بازی جالبی انجام ندادند!مثل اینکه خوابشون می یومد:31:اصلا دنبال توپ نمی دوییدند!ماشاء الله چپ راست برزیل خطا می کرد!
Printable View
به نظرم امروز بازی جالبی انجام ندادند!مثل اینکه خوابشون می یومد:31:اصلا دنبال توپ نمی دوییدند!ماشاء الله چپ راست برزیل خطا می کرد!
دمش گرم...قشنگ بازی کرد پرتغال:دی
ممنون/:5:
بعد اونا هم 1 ساعت زودتر میومدن سر تمرین ؟ اگه نه از کجا میدونستن 1 ساعت زودتر اونجاست؟:31:نقل قول:
در ضمن ما همبازی نبودیم, رائول و پلگرینی و فرگوسن و کرش و خیلی از همبازیهاش این چیزا رو در مورد رونالدو گفتن.
نقل قول:
اولا که بجز بازیکنا و کادر تمرینی کسان دیگری هم هستن اونجا که همیشه زودتر از بقیه میان.
دوما اگه احیانا شما یه روز رفتی تو یه تیمی و هر روز دیدی یه نفر زودتر از بقیه میاد سر تمرین ازش میپرسی که ساعت چند میاد سر تمرین.
سوما رائول بازیکنیه که خودش معروفه که قبل از همه میاد سر تمرین. وقتی امسال رونالدو اومد و رائول این موضوع رو دید یه مصاحبه کرد و از اینکه رونالدو از خودش هم زودتر میاد سر تمرین ابراز تعجب کرده بود.
چهارما شما اگه قصد پارازیت ارسال کردن داری میتونی بری تو تاپیک آرژانتین و جو اینجا رو متشنج نکن لطفا.
نقل قول:
به نظرم امروز بازی جالبی انجام ندادند!مثل اینکه خوابشون می یومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا دنبال توپ نمی دوییدند!ماشاء الله چپ راست برزیل خطا می کرد!
هر کی یه چیزی میگه.نقل قول:
منم از بازی امروز خوشم نیومد
کسل کننده بود !
به نظر من که بازی امروز خیلی باحال بود، پرتغال که خیلی عالی بازی کرد!
میرزایی هم که گفت، بازی های قبلی که داشتن بیشتر برزیل برده بود.
من که از برزیلیا خوشم نمیاد! وقتی رونالدو و رونالدینیو نباشن خیلی بیمزه شده! مخصوصا امروزم که کاکا نبود!
حالم دیگه از این مزدک بهم خورد ... مردک عقده ای ...
من نمیدونم چی کار کرده این رونالدو انقد بهش گیر میده ... حیف نمیشه اینجا فحش داد ...
یه نکته دیگه هم بازی کنترائو بود ... این بشر فوق العادست ... قابلیت بای کردن وینگر رو هم داره ... دمش گرم.. خیلی بهش علاقه مند شدم :)
ایول . خوشم از حرفت آمد . من نمیدونم اینا چرا انقد به رونالدو کار دارن . واقعا دلیلی میبینی شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
این خنده دار ترین پستی بود که تو این چند وقته خوندم
شما خود رونالدو نیستی؟
چرا خنده داره اون وقت ؟؟؟نقل قول:
حقیقته...
فرگوسن هم چند بار تحسین کرده بودش رونالدو رو به خاطر تمرین هاش
کلا همه می گن خوب تمرین می کنه :5:
چی چی؟!:دینقل قول:
درستش همینیه که مزدک میرزایی تلفظ میکرد
Portugal
Porteghal یه غلط مصطلحه
بیخیال داداش!!
تلفظ انگلیسی اینی که شما نوشتید پورتگل هست
میگی نه یه دیکشنری چک کن!
حتماً با خودش گفته چون U داره باید بگم پورتووغال :دینقل قول:
اين براي اولين بار است كه در اين انجمن پستي مي نويسم كه دليل آن خاتمه دادن به بحث هاي بي نتيجه راجع به انتخاب بهترين بازيكن زمين (FIFA Man of Match) است.
اگر به سايت رسمي فيفا مراجعه كنيد مي بينيد كه انتخاب بهترين بازيكن زمين براي اولين بار در تاريخ توسط هواداران از طريق اين سايت انجام مي شود بنابراين كسي را كه در پايان معرفي مي كنند انتخاب هوادران است و بس! پس اين همه توهين كه به كريستيانو رونالدو مي شود بي مورد مي باشد(تقصير او چيست كه هوادارن به او راي مي دهند!!؟). و در ضمن گزارشگران پر مدعي بي اطلاع رسانه ملي بهتر است به جاي بدگويي از بازيكنان ابتدا كمي تحقيق كرده و سپس صحبت كنند.
شما هم مي توانيد پس از شروع نيمه دوم هر بازي با مراجع به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بازيكني كه شايسته مي دانيد راي دهيد.
كلا كودك خوبيه و با اراده يكم وقتشو بيشتر كنه شايد يه چيزي بشه :31:نقل قول:
شما تنهایی گفتی ؟؟نقل قول:
یا کسی همراهیتون می کرد ؟؟
دیگه اینا اینقدر همه جا جار زدم همه می دونن تماشاگرا man of the match رو انتخاب می کنن
بعد مگه کسی بحث کرد سر این موضوع ؟؟:46:
نقل قول:
این جمله رائول در مورد رونالدو هست:
“He is the first to arrive and the last leave training. I see him and say to myself, ‘I have to train harder'. He’s a wonderful guy, a total leader.”
اینم لینک:
میبینم که ضایع شدی رفت:5:کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/05/06/1912315/real-madrids-raul-cristiano-ronaldo-is-a-true-leader
به نظر من رونالدو تا حالا چيز خاصي به جز زدن مسخره ترين گل جام انجام نداده
واقعا نميدونم چجور توي بازي با ساحل عاج و برزيل بهترين بازيكن زمين انتحاب شده
كمي عملكرد فيفا و گروه انتخاب بازيكن برتر رو زير سوال ميبره
LOOOOOL
آبجی بیخیال
:31:
تو همون بازی دو تا پاس گل هم داد قربان :)نقل قول:
به نظر من رونالدو تا حالا چيز خاصي به جز زدن مسخره ترين گل جام انجام نداده
نقل قول:
LOOOOOL
آبجی بیخیال
منظورش این بود که شب من میترسم بیا اینجا من نترسم : ))
نقل قول:
من كه در جند پست قبلي گفتم براي انتخاب بهترين بازيكن زمين گروهي وجود ندارد بلكه هواداران به صورت راي گيري اينترنتي آن را مشخص مي كنند.:5:
اگر موضوع اينقدر روشن است پس چرا دوستمون هنوز اين رو نمي دونه:31:نقل قول:
البته هر 3 تا بازی بهترین بازیکن شدنقل قول:
یه نگاه به سایت فیفا بندازید می بینید کریس تو زمین چی کارا کرده
نمی گم مثل بازیاش تو رئاله (حتی نصف اون بازی ها رو هم تو تیم ملی انجام نمی ده)
ولی بازم خیلی خوب بازی می کنه
در ضمن فیفا بهترین بازیکن رو انتخاب نمی کنه
طرفدارا انتخاب می کنن
:11:
اینکه رونالدو بازیش تو پرتغال به چشم نمیاد واسه اینه که توپی بهش نمیرسه.
مثلا تو اسپانیا بازیکنی مثل ویا هر 2 دقیقه یه بار توپ به پاش میخوره. یا تو ارژانتین مسی همش صاحب توپه. ولی سیستم بازی پرتغال طوریه که رونالدو خیلی کم صاحب توپ میشه.
مثلا همین بازی با برزیل مشخص بود کرش به رونالدو گفته بایست اون جلو واسه ضد حمله تا توپ رو بهت بدن. حالا وقتی اصلا هافبکای پرتغال توپی رو نمیتونن بهش برسونن و بیشتر بازی دست برزیله رونالدو چیکار میتونه بکنه؟
خواهشا دوستان وقتی میخوان در مورد یه بازیکن نظر بدن تعصباتشون رو کنار بزارن و واقع بین باشن. تصورش رو بکنید اگه مثلا رونالدو جاش با ویا عوض میشد! شرط میبندم ویا 1 گل هم نمیتونست بزنه. اصلا توپ به پاش نمیخورد.
این کویروش چرا کتشو کوبوند زمین؟ من بازی رو ندیدم این صحنه رو دیدم تعجبیدم.
پنالتی واسش نگرفتن یا یکی موقعیتو گند زد؟
بله ، چون کوئیرز از رونالدو به عنوان فوروارد نوک استفاده کرد ، تواناییهاش نصف میشه اینجا ! پست اصلیش که همون وینگر باشه اگه بازی کنه خیلی عالیه .. ولی چون پرتغال یه نوک تمام عیار نداره رونالدو مجبوره اونجا بازی کنه .نقل قول:
تازه پرتغال یکی مثل دکو کم داره . الان بای ساز نداره که توپ واسش اماده کنن!
درسته تلفظ انگلیسیش همینه که شما گفتین (همچنین پورچگل)نقل قول:
ولی توی ایران به خاطر شباهتش با کلمه پرتقال (میوه) اسم این کشور از خیلی وقت پیش به شکل porteghal تلفظ میشه که اشتباهه.
درستش پرتُـــغال هست توی فارسی(که در اصل تلفظ نیمه عربیش هست) ولی به خاطر این که اون یکی شکلش جا افتاده الان هر دو تاش درست محسوب میشه
لینک توی لغتنامه دهخدا:
اولش نوع تلفظ رو نوشته که همونیه که مزدک میرزایی تلفظ میکرد:کد:http://www.loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-280af5ce910942039ac50dc312204898-fa.html
اسم یکی از تیمای باشگاهی این کشور پورتو هست که اول نام پرتغال هست(که در واقع ریشه اسم کشوره)نقل قول:
پرتقال . [ پ ُ ت ُ ] (اِخ ) (کشور...) نام قدیم آن لوزی تانی...
ولی چه خیالیه هر چی خواستین بگین : دی
به امید قهرمانی ... پرتقال تک تیم مهد پرورش ستارگان بی همتای دنیای فوتبال.
از جمله...
نقل قول:
یعنی بقیه تیم ها ستاره هاشونو از کره مریخ میارن ؟
اسپانیا هم تو این بازی 3 تا میخوره و حذف میشه ! :D
من با اینکه طرفدار پرتقال نیستم و طرفدار آرژانتین و اسپانیا هستم ولی مطمئنم اسپانیا جلوی پرتقال له می شه و فکر می کنم اگه اسپانیا بتونه پرتقال رو بزنه 100% قهرمانیش تضمین میشه چون پرتقال خیلی تیم محکمی هست
3 بر 1 اسپانیا میبره.شک نکنید.
به نظر من که اسپانیا اگه بخواد مثل بازیهای قبلیش بازی کنه که 100% میبازه! خیلی افتضاح بازی کرد. اما اگه مثل بازیهای جام اروپاش بازی کنه، میبره!
به نظر من اسپانیا خواهد باخت
من هم با اینکه طرفدار پرتغال نیستم ولی از اونجایی که آنتی اسپانیا هستم آرزو میکنم که پرتغال برنده بشه.
پرتغال می بره و احتمالا امسال قهرمان می شه :40:
امیدوارم اسپانیا ببره!!!!:7::33::33::33:
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
بابا شما یه فرمایشی می کنیا!!!نقل قول:
پرتغال که از اسپانیا بد تر بازی کرده با دو مساوی و یه برد!!!
اسپانیا باز از اکثر تیما قشنگ تر بازی می کنه
امیدوارم اسپانیا ببازه...امیدوارم کریس رونالدو خودشو نشون بده...این خیلی مهمه...کریس رونالدو بدرخشه و اسپانیا حذف شه...
:22::22::22::22:نقل قول:
آقا شما برو تو تاپیک خودت ادا در بیار !نقل قول:
یا میبره یا میبازه دیگه...
:8:
یه کریس رونالدو برا کل اسپانیا بسه...!
اگر البته رو فرم باشه .
این اسپانیاییا از شدت استرس نمی دونن چی کار کنن هی میان اینجا نظرای الکی ملکی می دن !
آقا ما هم سبزیما...
:46: