همین الان چک کردم موقع وبگردی 55 میانگین هسته ها. موقع بازی 67. بعد از کلی بازی 76 هم شد.نقل قول:
کول پد نیاز داره؟؟؟
2 الی 3 درجه دماها راا بیشتر نوشتم به خاطر میانگین
Printable View
همین الان چک کردم موقع وبگردی 55 میانگین هسته ها. موقع بازی 67. بعد از کلی بازی 76 هم شد.نقل قول:
کول پد نیاز داره؟؟؟
2 الی 3 درجه دماها راا بیشتر نوشتم به خاطر میانگین
با سلام
لطفا سريع جواب بديد چون در شرف خريدم
من بين f115 و n61jq حسابي گير كردم
فعلا نظرم رو f هستش ، آخه از نظر بازي نهايتا PES و nfs بازي كنم (بازي جنگي هم اصلا) كه به فكر گرافيك باشم
(راستي با اين دو تا كه ديگه مشكل نداره؟؟؟؟؟؟؟ رو high اجراشون ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ )
چند مساله ذهنمو درگير كرده :
1- گارانتي
- اگه بخوام 115 بگيرم با 1.580 و گارانتي متفرقه يه ساله بايد بگيرم
- اگه 116 بگيرم با گارانتي 3 ساله ايران رهجو بايد 1.650 بدم با رم كمتر و نداشتن نور زمينه كيبورد
(حالا با توجه به اينكه جديدا چند مطلب تو همين سايت در مورد گزارش خرابي اين سري و داغ كردن و ... خوندم كه نميدونم درستن يا نه ،،،، يه خورده بابت گارانتي ترسيدم و از طرفي زورم مياد پول بيشتري بدم و مشخصات پايينتر بگيرم)
نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(اين در حالي همزمان با من پسرعموم داره n61jq ميگيره با 2سال گارانتي معتبر ......... نميخوام كم بيارمممممم:19:)
2- 32 و 64 بيتي
نمايندگي ايسوس ميگفت n61 درايور هاي آماده 32 بيتي رو داره...
اين در حاليه كه وايو نداره
آيا براي نصب نرم افزار به مشكل بر ميخورم ؟
اگه بايد درايورهاشو دانلود كنم ، به راحتي گير مياد؟ حالگيري نشه ...
3- حروف فارسي رو كيبورد كه n61 داره و f115 نداره
راه حل لطفا ؟
نقل قول:
دقیقا منم مثل تو بین این دوتا مونده بودم و نهایتا اف را انتخاب کردم.
اف بازی های روز رو راحت اجرا میکنه من شخصا جی تی ای لیبرتی سیتی و ای وی را راحت دارم باش بازی میکنم چه برسه به فوتبال و شیفت.
اف نور صفحه کلید در هنگام شب داره که واقعا خارق العادست. علاوه بر این نور صفحه را خودکار با نور محیط تنظیم میکنه که این قابلیت شب موقع فیلم دیدن خیلی به کارم میاد.
بعد یه مدت حروف فارسی را حفظ میشی من همین الان دارم با اف تایپ میکنم اگه هم خیلی برات سخته برچسب هست به قیمت هزار تومن میخری حروف فارسی را میچسبونی هر موقع هم نخواستی میکنیش.
در ضمن کیفیت صفحه کلید اف واقعا فوق العادست. جنس پلاستیک دکمه هاش توپه توپه. صفحه فول اچ دیش هم عالیه . جوری که من الان نمیتونم با مانیتور پی سی کار کنم . عادت کردم به فول اچ دی.
از لحاظ قدرت شک نکن که اف قوی تره نسبت به ایسوس . اما ایسوس کارت گرافیک قوی تری داره. ( اف تو بازی های روز کم نمیاره خیالت راحت هر چی باشه 330 گرافیکش . موقع خرید مواظب باش چون بعضی فروشنده ها با گرافیک 310 میفروشن)
یه پست بالاتر دما های لپ تاپم را نوشتم که واقعا با این کونفگ مناسبه. بله مشکل حرارتی هم در اف وجود داشت که سونی اپدیت بایوس ارائه کرد براش. چند صفحه عقب تر لینک دانلود آپدیت بایوس قرار داده شده در نتیجه از لحاظ خراب شدن بر اثر گرما خیالت راحت.
راجع به ویندوز هم همه کیف میکنن رو کامپیوترشون 64 بیتی باشه. .. من بت قول میدم تمام نرم افزارهایی را که میخوای میتونی روش نصب کنی. 99 درصد نرم افزار های 32 بیتی روی 64 بیتی نصب میشن ولی در عوض هیچ کدوم از نرم افزارهای 64 بیتی روی 32 بیتی نصب نمیشن . تازه خوشحال باش که ویندوز 64 بیتی روشه
مرسي از توجهت دوست عزيزنقل قول:
- در مورد 64 بيتي ايسوس هم هست ، فقط اون درايورهاي 32 بيتي رو هم آماده داره و در نتيجه واسه نصب ويندوز 32 بيتي و بعضي نرم افزارها مشكلي نداره ................. البته به قول شما بعيده به مشكل بر بخورم ولي اگه لازم شد درايور هاي 32 بيتي راحت گير مياد ؟
- در مورد آپديت بايوس يه كم برام توضيح بده ، (فك كنم يه جا خوندم كار خطرناكي و ريسكيه .... كه خودم فك ميكنم كمي اغراق كرده بودن ...) مرسي
- در مورد گارانتي هم نگفتيد ..... بالاخره نظرتون f155 هست با گارانتيه 1 ساله متفرقه يا f116 با گارانتي 3ساله ايران رهجو و البته قيمت بيشتر (+ رم 4 و نداشتن نور ضمينه كيبورد :41:)
سپاس فراوان
لطفا دمی gpu هم بگونقل قول:
خیلی لطف کردی دوست گلم
با درود
من هم میان f115 و f116 گیر کردم
برتریهای f115:
نور زمینه کیبورد
2 گیگ رم بیشتر
داشتن dvd رایتر بلوری (برای f116 کمبو بلوری است)
برتری های f116:
داشتن 3 سال گارانتی رهجو
اگر چیزهای دیگری هم هست شما اضافه کنید و بگید کدوم بهتره؟
با سپاس
میشه اطلاعاتی هم در مورد F115/B بدین؟
چجور بفهمم گرافیکم 330 هست یا 310؟
اره گیر میاد اما خو اصلا لازم نیست ویندوز 32 بیتی نصب کنی. همون 64 بیتی لذتشون ببر. خیالت تخت تخت همه نرم افزارهایی که میخوای روش نصب میشن و به ویندوز 32 بیتی احتیاج پیدا نمیکنی. تازه ویندوز 32 بیتی نمیتونه از 6 گیگ رمش استفاده کنه پر پر 3.86 گیگ رم استفاده میکنهنقل قول:
بازم به نظرم اف 115 . دوسال گارانتی ارزش اینو نداره که اف 116 بگیری.
خیر آپدیت بایوس هیچ خطری ندارد 1 دقیقه هم بیشتر طول نمکیشه بعد آپدیت حس میکنم چرخش فن بیشتر شده
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=611
راستی یادم رفت بگم تو محیط گرم (بدون کولر) کلی باش بازی کردم دماش به 85 هم رسید. (البته به محظ اینکه 85 شد چرخش فن زیاد شد و 1 دقیقه بعد دوباره 76 شد) کول پس نیازه؟نقل قول:
دمای جی پی یو رو با چه برنامه ایی میشه فهمید؟
میشه اطلاعاتی هم در مورد F115/B بدین؟
ممنونمنقل قول:
شما چند گرفتي و با چه گارانتي ؟
همراش چي بايد باشه ؟
موقع روشن شدن بايد يوزر بپرسه ؟
چند نكته واسه خريد كه بايد دقت كنم بگو لطفا
من 1.540 گرفتم. طرف گفت تا 1 ماه تعویض 1 سال تعمیر. نمیدونم مال چه شرکتیه من گارانتی اصلا برام مهم نیست چون کشکه...نقل قول:
همراهش هیچی یه لپ تاپ. فقط دقت کن موقع خرید روشنش که کرد جلوت ویندوز که داره میاد بالا بنویسه setup for first use یه همچین چیزی باید بنویسه که یعنی بار اولشه داره روشن میشه اسم یوزر کامپیوتر هم اسم خودتو بنویس اسم شرکتی ننویسه برات. دقت داشته باش گرافیکش 330 باشه. (همونجا که روشنش کرد خودت چک کن 330 باشه). صفحشو کامل چک کن پیکسل سوخته نداشته باشه. وقتی اومدی خونه اولین کاری که باید بکنی بک آپ است. بک آپ را فراموش نکن.
دقت کن زدگی نداشته باشه. یه کیف اندازه خودش بخر براش . کیف 15 اینچ براش یکم کوچیکه.
موقع برگشت به خونه هم فراموش نکن از این اداپتورا بخری . یه وقت مثل من نشی دوباره بری بازار:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم از دوستانی که این مدل رو دارند تقاضا میکنم توضیحات مفیدی از لپ تاپشون بزارن.در مورد کیفیت صفحش.صداش...
تشكر فراواننقل قول:
از تهران گرفتي ؟
به من قيمت دادن 1.580 با گارانتي يه ساله ي ايران گستر (البته 20 تومني تخفيف ميده)
تا آخر هفته ميگيرم
هيچ dvd همراش نداره ؟
بعد از خريد كلي سوال دارم ..... از بك آپ گيري گرفته تا آپديت و پارتيشن بندي و ...
اين آداپتورو دارم ولي نميدونم مناسبه يا نه ... (آخه ماله ريش تراشمه:46: 125v-250v / 6A)
کیفیت صفحش که مو لا درزش نمیره. توپه توپه. صداش هم مناسبه اما باس نداره ( یه مدل لپ تاپ بیشتر ندیدم که باس داشته باشه) خلاصه صداش در حد یه لپ تاپه و کیفیت صداش هم مناسبه.نقل قول:
نور صفحه کلیدش در هنگام شب ظاهر بسیار زیبایی به لپ تاپ میده و خیلی کاربردی است.
سرعت لپ تاپ واقعا با کونفیگش جور در میاد. تا الان نشده یه جا تو پراسس حس کنم کم اورده
مشکل اصلیش شارژ لپ تاپ است که با این کونفیگ طبیعی است. مثلا انتظار نداشته باش 4 ساعت باش کار کنی اگه بازی کنی 1 ساعت نیم اگه وبگردی و ... 3 ساعت تهش. خیلیم طول میکشه تا باطری فول بشه. البته مثل اینکه میشه روش باطری 9 سل انداخت.
از لحاظ گرما هم بهتر از ایسوس است . سرعت چرخش فنش بیشتر از ایسوس است در نتیجه اندکی صدای بیشتری تولید میکند ولی در عوض خنک تره.
شکل ظاهری لپ تاپ هم بسیار عالیه. کیفیت بدنه لپ تاپ و دکمه هاش هم مناسبه.
numpad key ش خیلی با کار میاد.
درکل من بین ایسوس و اف 115 مونده بودم که در نهایت اف 115 رو خریدم و الان اصلا پشیمون نیستم
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
اره از تهران گرفتم. به منم مین قیمتو داد اما تخفیف داد بمنقل قول:
نه هیچی همراهش نبود. و نیست هم. از تو کارتون هم پلمپ بازش کرد جلوم. فقط یه دفنرچه یه مشت فیبر
اره همین مناسبه. منم دنبال این ریش تراش گشتم اما روی اونم نبود و مجبور شدم برم بخرم.:31:
وقتی خریدی در خدمتم کامل برات توضیح میدم. بعد خرید اگه خواستی یاهو - اسکایپ - جی میل هر طور خواستی تو چت روم بت میگم چیکار کنی که علاف نشی
ممنون از جواب کاملت دوست عزیز.رو کیبوردش حروف فارسی هم داره...؟
کسی جواب منو نمیده؟؟نقل قول:
توی run بزن dxdiag بعد از بالا display رو بزن و اونجا گرافیکتو ببین.نقل قول:
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
دوستان من فردا قراره برم F115FM/H یعنی رنگ خاکستری این مدل رو که خیلی وقته دنبالشم رو از شرکت کمان رایانه پایتخت بخرم که البته 3 سال گارانتی الماس هم داره و رو سایتش قیمت زده 1620000
نظر دوستان چیه ؟
نقل قول:windows 7->Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution\Advanced Settings[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نداره اما اگه کسی نیاز داشته باشه با هزار تومن میتونه بچرسب بخره بچسبونه هر موقع هم نخواست بکندشون.نقل قول:
من که شخصا بدون حروف فارسی هیچ مشکلی ندارم.
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
یه 80 تومنی داری اضافه میدی برا گارانتی...نقل قول:
به نظر من یه گارانتی فرمالیته ارزش 90 تومن گرون تر رو نداره. البته راجع به این گارانتی الماس اطلاعی ندارم که خوبه یا نه
خوب دوستان عزیز من هم بالاخره F115FM/B یعنی رنگ مشکی این مدل رو ( چون هرچی گشتم تو پایتخت خاکستریشو گیر نیاوردم ) با گارانتی آراکس ( 1 ماه تعویض + 6 ماه گارانتی باطری + 1 سال گارانتی خود لپ تاپ ) با قیمت 1,510,000 خریدم .
سلامنقل قول:
مبارك باشه
ايشالا به خوشي ازش استفاده كني
ميشه آدرس جايي رو كه خريدي بدي ؟ قيمت خوبي داره ميده .....
تشكر فراوان
نقل قول:
قربانت محسن جان ، ممنون .
راستش لپ تاپ رو یکی از دوستام که تهران بود برام خرید و هنوز من آمارشو ندارم دقیقا از کجا گرفته فقط میدونم از پایتخت گرفته :20: ولی حتما برات می پرسم تو همین تاپیک Reply میذارم .
ممنون
سلام
اي بابا من خيلي اين تاپيكو زير و رو كردم بيشترين چيزي كه دستگيرم شد بررسي ايسوس و سوني 115 بود اما موندم كه تو اين مدلهاي زير كدومشون بهتره
كانفيگ اينارو يكي آدرسشو بده بريم نظر كنيم ممنان
نقل قول:
F115FM, F116FG, F116FX, F117HG, F117FX
شرکت آدمیرال (Admiral) _ مجتمع پایتخت _ پلاک 275نقل قول:
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
از دوستانی که F115FM دارند یه سوال دارم :
راستش من این مدل رو امروز خریدم ولی PAD ش اونجوری که فکر می کردم راحت و خوب نبود ، نظر شما چیه شما هم همین احساس رو دارید ؟!!!!
میشه یه خواهیش از دوستانی که سونی سری اف مخصوصا 115 دارند یه خواهش کنم ؟
لطفا MY COMPUTER رو باز ککنتد و برام یه عکس بگیرند اینجا آپلود کنند یا اسم (label) درایو c رو بهم بگند که آیا Winodws هست یا lاسم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.Free-Picture-Host.com/viewimage.php?file=/images/XVu2z21279143089.jpg
دوست عزیز در حال حاضر تنها 2 مدل 115fm و 116fg موجودهنقل قول:
من خودم خیلی دنبال 117 گشتم ولی نبود و در نهایت 115 رو خریدم و کاملا راضیم
بد نیست میشه باهاش کاردنقل قول:
ولی من یه موس wireless lazer گرفتم خیلی راحت تره
به شما هم پیشنهاد میکنم این مدل بگیرد خیلی هم به لب تاپتون میاد
meva
model: MOU-5400 RF
زنده باشینقل قول:
واقعا مرسی
Salam,i
Kasi midoone Sony Vaio VPC-F117FX/B alan too bazar hast ya na va age hast Gheymatesh ro midoone????i
khahesh mikonam .....i]
دوستانی که F115FM/B خریدند، سنگینی و بزرگیش برای حمل کردن اذیتشون نمیکنه؟
به گفته دوستان آیا زیاد داغ میکنه و صداهای عجیب غریب داره یا نه؟
آقایون جریان این لپ تاپ جونیپر چیه!؟ نوشته لپ تاپ با کانفیگ دلخواهتون تحویل میدیم! مثلا
Cpu i7 820 (3.06ghz) - 8mb cache
Ram 4gig 1333mhz
Hard 500 5400
Graphic 5650 1gig
Monitor 15.6 full hd 1920 * 1080
Blue ray
Os win7
Guarantee 600 days
قیمت 1290000 به علاوه 3% مالیات؛ و داشتن اقساط 6 و 12 ماهه.
واااقعا عالی نیست!؟ ... یعنی سی پی یو و گرافیکش بهتر از اف 115 ؛ حتی میشه رم 8 گیگ درخواست داد! نمایندگی هاش هم تو کل کشور هست... کسی اطلاعات به درد بخور دیگه ای داره؟ آخه واقعا لپ تاپ قابل رقابتیه که بهتر از سونی و ایسوس میشه؛ اینم سایتش:
کد:www.juniper.com
من دیروز رفتم از دوستم که مغازه داره قیمت گرفتم گفت ۱۵۹۰ ...
در مورد لپ تاپم گفت که f115 آشغاله نخری بهتره!!!!!
نظرتون چیه؟
آقایون جریان این لپ تاپ جونیپر چیه!؟ نوشته لپ تاپ با کانفیگ دلخواهتون تحویل میدیم! مثلا
Cpu i7 820 (3.06ghz) - 8mb cache
Ram 4gig 1333mhz
Hard 500 5400
Graphic 5650 1gig
Monitor 15.6 full hd 1920 * 1080
Blue ray
Os win7
Guarantee 600 days
قیمت 1290000 به علاوه 3% مالیات؛ و داشتن اقساط 6 و 12 ماهه.
واااقعا عالی نیست!؟ ... یعنی سی پی یو و گرافیکش بهتر از اف 115 ؛ حتی میشه رم 8 گیگ درخواست داد! نمایندگی هاش هم تو کل کشور هست... کسی اطلاعات به درد بخور دیگه ای داره؟ آخه واقعا لپ تاپ قابل رقابتیه که بهتر از سونی و ایسوس میشه؛ اینم سایتش:
کد:www.juniper.com
نقل قول:
دوست عزیز به چه دلیل آشغاله؟
من هم میخوام همین مدل و بگیرم. اگه توضیح بدید ممنون میشم
والا منم نمیدونم امروز باز میخوام برم پیشش جواب کامل رو بهت میگم.
بپرس از نظر جناب عالي لب تاپ تو رنج 1 و نيم تا 2 چي مصلحت ميفرمايند؟
حتما یه جنس داشته رو دستش باد کرده بوده میخواسته بندازه به طرف. اکثر فروشگاه ها تازه اف 115 رو پیشنهاد میکنن. این یا خودش نداشته یا یه مدل دیگه داشته کسی نمیخریده میخواسته بندازه بشنقل قول: