چرا کسی نیست جواب بده؟
Printable View
چرا کسی نیست جواب بده؟
باید نسخه به روز شده را دانلود کنید
این نسخه ای که شما دانلود کردی از کارت شما پشتیبانی نمی کنه
این کارو کردم قسمت سمت راست پر شد ولی هنوز قسما درایور ورژن خالیه.چی کار کنم؟
شما به driver version چیکار داری؟
شما اورکلاک کنید
من نمیتونم اورکلاک کنم.اصلا اون نوار لغزان ها مال من حرکت نمیکنه.بازم میگید اورکلاک کنم؟
شما احتمالا کراتت توسط این نرم افزار پشتیبانی نمیشه
از سایر نرم افزار ها استفاده کنید
میشه چند تا نرم افزار خوب واسه اور کلاک پیشنهاد کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم تاکید می کنم اورکلاک نیاز به تجربه ، مهارت ، دقت و صبر زیاد داره و در صورتی که هر کدوم از موارد ذکر شده رعایت نشه آسیب رسیدن به قطعات اجتناب ناپذیر هست
سلام. من windows 8.1 ریختم روی pc. الان که afterburner رو نصب میکنم هرکاری میکنم روی دسکتاپ فریم نشون نمیده. توی بازی ها هم همینطور. قبلا همین مشکل رو با fraps هم داشتم. روی ویندوز 7 فریم میومد ولی روی این ویندوزم نمیاد. کسی میدونه مشکل از کجاس؟
عاقا من کارت گرافیکم Geforce G210 هست.1گیگ.اولش Core Clock بطور خودکار رو 589 بود و روی همین مقدار هم تو GPU Tool ناپایداری میداد.کمش کردم دیدم تو 569 پایدار هست.ولی وقتی تو GPU Toll ماکزیموم رو میزنم همه فرکانس ها ناپایدر میشه.حتی تا 300 هم رسید و همه رو نهاپایدار نشون میداد!چرا اینجوریه؟؟؟
سلام
من هر کاری میکنم اصلا به مرحله 4 نمیرسه
حتی تو بالاترین حدش
اصلا دماش به 66 درجه هم نرسید
خود دستگام هم اصلا داغ نکرد با این تفاوت که وقتی بازی می کنم بعد از یه ربع داغ می کنه:n27:
اینم عکسی که ازش گرفتم
سلام لپتاپه؟ شما اورکلاک کردی گرافیکو؟نقل قول:
براپیداکردن دما بهتره وارد مانیتورینگ برنامه بشین یعنی برید توگزینه setting برنامه msi after وسربرگmonitoring مثل این عکس
مثل این عکس رو هر گزینه ای خواستین کلیک کنین گزینه هایی که جلوشون in osd زده که اولیش برادمایه گرافیک ودومی برامیزان پرشدن گرافیک وغیر.. هست و با کلیک کردن روهریک از این گزینه ها با زدن تیک گزینه show in on-screen جلوهریک ازاینا in osd رومینویسه بازدن تیک show وok کنید تنظیماتو وبازی رواجراکنید ودرگوشه بازی اطلاعاتوموبه مونشون میده
بله لپ تاپهنقل قول:
نه می خوام اورکلاک کنم
اصلا به مرحله چهار نمیرسه
لپ تاپ رو اورکلاک نکنید به کل بورد لپتاپ فشار وارد میشه این بورد ها رو مینیموم ساخته میشه و نمیشه دستکاریشون کرد لپ تاپ از بین میرهنقل قول:
سلام خدمت اساتید
من میخواستم گرافیکم اور کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.میخوام ببینم این سیستم واین کارت کشش دارند یا خیر.
مادربورد:ASRock P43TWINS1600
پردازنده:Intel Pentium E5400 2.7GHz که البته الان تا 4GHz اورش کردم و کاملا پایدهر هست.
حافظه: GEIL DDR3 2Gb PC3-10700
گرافیک:ATi Radeon HD 5550 GDDR3 2Gb
GPU:650Mhz,Memory:600MHz
می خواستم بدونم که تا چه اندازه میشه اورکلاک کرد؟
سوالی بود در خدمتم.
بیشتر به کارت گرفیک و پاور بستگی داره که چقدر میکشه و مدار تغذیه خود کارت گرافیک
نهوه کار هم همونه که تو پست اول هست نرم افزار هاش رو باید بگیرید و طبق دستوراتش عمل کنید
همون مواردی که تو اور سی پی یو دقت کردید برای کارت گرافیک هم صادقه
سلام دوستان
من کارت گرافیکم ATi Radeon HD 5550 2GB GDDR3 هست.
درحالت استاندارد core clock 650,memory clock 600 هست.
بابرنامه AMD GPU CLOCK TOOL اورش کردم core clock 750,memory clock820.
اما میخوام افزایش ولتاژ بدم که تواین برنامه امکانش نیست.با MSI AFTERBURNER
هم نشد چون mempry clock رو 780 قفل شده و ولتاژ هم قفل شده.هرکاریم که تو
تاپیکای دیگه گفته بودن بچه ها انجام دادم اما نه ولتاژ نه memory clock نمیتونم افزایش بدم.
چیکارکنم؟
تو تنظیمات ام اس ای افتربرن رو بگردید تو همون سربرگی که میاره اول کار هست تنظیماتش رو انجام بدید احتمالا بازش میکنهنقل قول:
اگر نشد فکر کنم باید بایوس مود شده کارتتون رو پیدا کنید و بزنید روش که یه خورده ریسکیه و این که احتمالا پیدا هم نمیکنید من خودم برای gtx 560 میخواستم پیدا نکردم
کارتتون رو هم میتونید مود کنید ولی بازم کار سختی هست و باید دقیق برد گرافیک رو بررسی کنید من بلد نیستم خودم وگرنه براتون میزاشتم
و این که بایوس رو هم میتونید خودتون هم مود کنید ولی بازم من بلد نیستم که بگم
بعضی از کارت ها هم قابلیت این که ولتاژش رو تغییر بدید ندارن و نمیشه که باز اونم فکر کنم با برد های دستساز درستش میکنن ولی هم هزینه داره هم این که باید الکترونیک رو درسطح بالا بلد باشید این کار معمولا رو کارت های خیلی قوی و گرون انجام میشه موقع اورکلاک و رکورد زنی های حرفه ای که با نیتروژن مایع یا هلیوم مایع انجام میشه
فکر کنم بیشتر از این بخواهید اور کنید باید اکستریم اورکلاک انجام بدید که هم هزینه داره هم علم میخواهد
همین الان هم کارتتون خوب اور شده توصیه میکنم به قطعه فشار زیاد وارد نکنید
دما رو مواظب باشید که بالا نره
اینجا کسی به صورت تخصصی کار با افتربرنر رو بلده؟ اگر بلده پیام خصوصی بده می خوام با کمک دوستان یه آموزش بسازم از این نرم افزار
سلام.اساتید من دیشب 1 غلطی کردم به سرم زد که بایوس گرافیکم اپدیت کنم.
ازسایت techpower بایسم گشتم که اصلاپیداش نکردم.امابافیلترتو کارتهای گرافیک
1 مدل پیدا کردم که مدلش ازگرافیک من کمتر بود.برامن 5550 هست که من بایوس
5450 رو دانلود کردم اما تنها مدلی که عینن اطلاعاتش بامال من یکی بود همین بود.
حالادیشب این بایوس با atiflash ازطریق usb flash خواستم اپدیت کنم که وسطش
فیل شد و ارور 0F101 با یک همچین چیزی داد مه من ریست کردم و ازدیشب تا الان
سیستم نه بوت میشه نه تصویر داره یعنی هیچه هیچه هیچ.الانم نمیدونم دیگه چه
کار کنم؟سعی کردم با 1 کامپیتور دیگه روشنش کنم اما اونم بوت نشد.راهنمایی کنین توروخدا
اقا من گفتم حتی مدل خود کارت هم ریسک داره این جا جاش نیست تو قسمت مشکلات مطرح کنید دوستان راهنمایی میکنن انشاالله درست میشهنقل قول: