حالا تو باز كردن صفحات مستقيم وصل ميشه ؟؟؟
تو بازي كردن چي؟
حالا تو باز كردن صفحات مستقيم وصل ميشه ؟؟؟
تو بازي كردن چي؟
کار DNS ترجمه کاراکترهای حروفی آدرس سایت به IP عددی معادل اون هست که هر چه سریعتر این ترجمه صورت بگیره صفحه سایت موردنظر زودتر باز میشه که این نرم افزار با توجه به ISP شما نزدیکترین و سریعترین DNS رو از میان DNS های موجود پیدا می کنه.
من یه کار با این نرم افزار های گوگل نخواستم بکنم که هی ارور نده
چه از اندرویدش چه از کروم!!!!!
وقتی start bech رو میزنم این میاد
مودمم tp-link8901g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته باید روتر مودمتون رو تنظیم کنید.
مودم دیگه ای نداری ازش استفاده کنی ؟
طبق راهنمای پست اول از این DNS ها استفاده کن ولی ای کاش این نرم افزار برای شما کار می کرد چون نتیجه هر کی با دیگری فرق داره با توجه به ISP
217.218.29.3
91.186.192.3
چطوری باید تنظیمش کنم؟نقل قول:
گفته باید روتر مودمتون رو تنظیم کنید.
مودم دیگه ای نداری ازش استفاده کنی ؟
طبق راهنمای پست اول از این DNS ها استفاده کن ولی ای کاش این نرم افزار برای شما کار می کرد چون نتیجه هر کی با دیگری فرق داره با توجه به ISP
217.218.29.3
91.186.192.3
لینک راهنما توی پست اول هست.
اگه منظورتون عکس های توی فایل زیپه که کمکم نکرد...نقل قول:
لینک راهنما توی پست اول هست.
چرا ؟ :13:
از اون واضح تر دیگه نمی تونم توضیح بدم .:37: خلاصه باید توی Local Area قسمت DNS ها قرار بدید.
سلام. مهرداد جان واقعا ممنون مطلبت خیلی مفید بود من این برنامه رو نصب کردم داره تست میشه فقط یه مشکلی هست اینکه برعکس دوستان و عسکها ای پی منو 0.0.0.0 نشون داد.
حالا بذار ببینم تستش چی میشه!!
راستش من EDGE استفاده میکنم. اینترنت مبایل.
میخام ببینم اگه بخوام کانکشن جدید بسازم این تغییرات ربطی به کانکشن داره؟. میشه کلا اینو روی تمام نت اعمال کرد نه فقط یک کانکشن؟
اگه درست شد نتیجه رو اعلام میکنم!:46:
عزیزم چرا ناراحت میشی...نقل قول:
چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون واضح تر دیگه نمی تونم توضیح بدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه باید توی Local Area قسمت DNS ها قرار بدید.
منظورم تنظیم روتر بود تا خود namebench بتونه برام کار کنه و گرنه اونو که می دونستم
:10:
نقل قول:
سلام میلادی
خواهش می کنم قابل شما و دوستان عزیز P30world رو نداره.
برای هر ISP در ان اس ها فرق میکنه (البته اکثر مواقع).
طبق راهنمای گوگل DNS ها رو باید توی قسمت Local Area گذاشت پس برای تمام نت اعمال میشه. تست رو از اتصال اینترنتی که بیشترین استفاده رو ازش دارین باید انجام بدین مثلا به فرض شما ADSL مخابرات دارین و گاهی هم از طریق ایرانسل کانکت می شین توی این مثال باید تست رو از طریق ADSL مخابرات که بیشترین استفاده رو دارین انجام بدین.
راستی من firefox 4 beta 3 رو دانلود نصب کردم سرعتش خیلی خوبه پیشنهاد می کنم حتما استفاده کن.
نقل قول:
عذر می خوام امروز خیلی سرم شلوغ بودم :31: من از تنظیمات روتر چیزی نمی دونم و گرنه دریغ نمی کردم دوست من.
سلام
آقا یکی بگه من چجوری میتونم این رو روی ویندوز XP سوار کنم ؟
نرم افزار را دانلود کردم
حالا باید چیکار کنم ؟!
نرم افزار پیش نیاز رو هم دانلود کردین؟ اگر دانلود کردین نرم افزار اصلی رو اجرا کنین (روی اون کلیک کنید و Extract کنین) وقتی صفحه نرم افزار باز شد مرورگر مورد نظر تون رو انتخاب و روی Start benchmark کلیک کنید بسته به سرعت اینترنت حدودا 10 دقیق طول می کشه تا تست سرورها انجام بشه بعد از اتمام کار صفحه ای توی مرورگر باز می شه و DNS های برتر رو نشون می ده بقیه مراحل در قالب یک فایل راهنما همراه با تصویر توی پست اول هست .
سلامنقل قول:
عزیز توضیح کامل بده ...
من یعنی بعد از 50 و اندی سالی که توی 1001 فروم عضو بودم اینقدر مبتدی ام که پست اول رو نخونده بیام پست بدم ؟
خوب عزیز من ...
من اگه میخاستم با این سرعت که به زور به 1 کیلوبایت میرسه ! راهنما رو دانلود کنم ! چرا باید بپرسم ؟
اون راهنما واسه کسی ایه که ADSL داره ! نه منی که به علت ... همچین سرویسی ندارم !
شما توضیح بدید !
ممنون :10:
سلام
آخ آخ اینو زودتر بگو این نرم افزار برای کسایی که از دیال آپ استفاده می کنن کار نمی کنه چون وسط تست سرورها Error می ده حداقل باید 64 به بالا داشته باشین.
متاسفم
دوستان این برام یه مدت کارکرد بعد پینگم یهو وحشتناک شد هر چه قدر با برنامه چک کردم درست نشد
اخر همون dns قبلیو زدم پینگم بهتر شد :41:
شانسو نگاه :31:نقل قول:
سلام اول از همه بابت زحمتي كه كشيدي متشكرم.:31:
بعد به نظرت تنظيمات DNS مودم رو عوض كنيم بهتر نيست؟
سلام دوست من
خواهش می کنم قابل دوستان خوب و عزیز رو نداره
راستش در این خصوص نمی تونم اضحار نظر کنم. من طبق راهنمای گوگل مطالب رو گذاشتم.
البته من DNS مودم رو روی اتومات گذاشتم و DNS های پیشنهادی رو توی Local Area گذاشتم و بهترین نتیجه رو هم گرفتم.
اگه تنظيمات DNS مودم رو عوض كنيم ديگه فكر نكنم مجبور باشيم برا هر سيستمي يه بار تغيير بديم، مثلا من برا XBOX LIVE مجبورم تو خود كنسول يه بار ديگه دستي DNS بدم.
شما امتحان کن ببین نتیجه می گیری یا نه ؟ بعد بیا اینجا اطلاع بده .
منم تست کردم...
همون مال خودم رو گفت خوب بود.
فکر کنم برای سرعتهای خیلی خیلی پایین کار ساز نیست.
من پینگم زیاد خوب نیست.
حددقل ممکنه مثلا 300 رو بکنه 200 یا 100
درسته؟
شما می تونی از روشی که مهرداد تو تاپیک یاد داده بهترین DNS رو پیدا کنی و داخل مودم ست کنی و دیگه نیازی نیست به صورت دستی ست کنید.نقل قول:
کد:http://s2.kimag.es/share/25079322.jpg
این روش برای کاربرانی که از Dial UP استفاده می کنن کار نخواهد کرد، حداقل پهنای باند شما باید 64 باشه.نقل قول:
البته من دیال آپ نیستم. ولی خوب واسه من زیاد خوب جواب نداد!!!
میدونی آخه پینگم همیشه یکی نیست .یه وقت کمه یه وقت زیاده. واسه همه اینطوریه فکر کنم!!!
بهر حال بازم مرسی از راهنماییت و این برنامه ی هلو!!!
سلام
دوستانی که این برنامه رو تست کردند ایا این برنامه در سرعت دانلود هم تاثیری داره؟یعنی ممکنه سرعت دانلود رو کم یا زیاد یا دارای نوسان کنه؟
پینگ همه در حال تغییره ولی یک رنج خاصی داره و بستگی به پهنای باند مصرفی و همچنین ترافیک مرکز مخابراتیتون هم داره.نقل قول:
خیر Dns تاثیری در سرعت دانلود و آپلود نداره . بهتره یک بار دیگه تعریف پینگ رو مرور کنید چون ذکر شده این کار برای بهتر شدن پینگ صورت میگیره.نقل قول:
برای من معمولا پینگم 300و 400 هست کمتر هم میشه بیشتر هم که تادلتون بخواد
اگه از این روش استفاده کنم تقریبا چقدر میشه سرعتم؟
__________________________________________________ _____
همچنین جناب sei_pm
اون تصویر که گذاشتید تو امضاتون برا ایرانه؟اون پیگو سرعت؟خیلی عجیبه
آقا اینجور سوالها رو تو pm بپرسید بهتره تاپیک هم منحرف نمیشه:19:نقل قول:
باید بگم اون تست مخابراته یکی از این مخابراتچیها انداخته ما هم زدیم تو امضاء گفتیم محاله چون هیچ وقت به خونه ها این سرویس نمیرسه.
خیلی خوب می شه :31:نقل قول:
برای کاربران ADSL تنظیمات باید در مودم در قسمت DNS Server اعمال بشه. در غیر اینصورت تغییری بوجود نمیاد (چون پکتهای شما در نهایت باید توسط مودم/روتر ارسال بشه) ولی کاربران دایال آپ باید از قسمت Network Connections اینکارو انجام بدن (البته به صورت کلی گفتم. اینکه روش namebench برای چه گروهی کارساز هست مدنظرم نبود)نقل قول:
**راهنمایی همراه با تصویر:
شما چطوري از اين سايت دانلود ميكنين؟ من كه نميتونم، اگه ميشه جاي ديگه بزارين.کد:http://www.mediafire.com/?tzutqtomhnt
سلام دوستان ، من ای دی اس ال 256 دارم ، دارم سالیانه خدا تومن میدم ، سرعت دانلودم الان بین 10 - 13 کیلو بایت هست !!! و آپلود هم نمیتونم بالای 700 کیلو بایت کنم !
قبل از استفاده از این بنچ مارک :
بعد از استفاده از برنامه :
در ضمن دی ان اس های قبلی هم نداشتم ، همه به صورت اتومات بودن .
چه کنم ؟
تازه اون آی اس پیه آشنامونه ، گرون تر از بقیه جاها میده ، نمیشه هم ازش شکایت کرد ، یکی از دوستان گفت برو شکایت کن به مخابرات سرعت اصلیتو بهت میدن ..... !!!!!!!!!!!
اسم isp رو بدین که دیگه بقیه الکی پولشون رو هدر ندن اینجور مواقع دوست و آشنا بیشتر از آدم میکنند تا غریبه چون می دونند نمیری شکایت کنی.نقل قول:
الان سرویس شما مثل 128 نامحدود مخابراته به قیمت 10 تومن در تهران. شما همون سرویسهای حجمی رو بگیرید تو شبانه می تونید اندازه 1 گیگ دانلود کنید فکر کنم تو اصفهان پیشگامان خوب باشه ولی مخابرات رو می دونم سرویش حجمیه تو اصفهان و شبانه رایگان هم نداره.
در حقیقت چون سرویس شما به دایال آپ خیلی شبیه این برنامه خوب جواب نمیده.
:31::31::31:نقل قول:
:27::27::27:
10.000 تومن !!!!!!!!!!!
نه بابا برو رو چند صد هزار تومن ، در ضمن من فولادشهر هستم ( همه به ورزشگاه ذوب آهن میشناسن ) .
اسمش هم هست سیسکو آی اس پی !
شرکت ارتباط گستر پرتو نت لیعنتی !
نمیشه بجز شکایت کاری کرد ، شاید هم همینکارو کنم !
با سلام
دوستان من از سرویس EDGE ایرانسل از طریق دانگل سیم کارت برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم.
سرعت دانلود قابل قبول و بین 25 - 30 می باشد.
اما سرعت باز کردن صفحات وب خیلی به کندی انجام میشود.آیا این تنظیمات DNS Server برای من هم مقدور و موثر میباشد؟
با تشکر
صاحب تاپیک رفته گل :11: بچینه من با اجازش جواب میدم.نقل قول:
شما استفاده گنید ضرری که نداره تست بگیرید اگر خوبتر شد که چو خوب در غیر اینصورت تنظیمات اولیه رو انجام بدید .
البته بعید می دونم پینگ سرویس ایرانسل بیاد پایین 800 چون Edge اینجوریه کلا حتی مال همراه اول.
سلام
من چند بار تست کردم در قسمت Secondary Server آی پی مودم که همون 192.168.1.1 هست رو میده
حالا سوالم اینه که اون رو هم باید جزء DNS ها وارد کنم یا فقط اولی و سومی رو وارد کنم؟
فهمیدم موضوع چیه. مودم شما DNS اتوماتیک میگیره واسه همین به عنوان دومین پیشنهاد DNS هایی که خود مودمتون میگیره و مربوط به شرکته رو پیشنهاد داده.نقل قول: