گفتگو با آنچلوتي؛ با چلسي قهرماني چمپيونزليگ را کم دارم
سایت گل- انتقال ماريو بالوتلي به منچسترسيتي به بزرگترين خبر اين فصل تابستان ايتاليا و انگليس تبديل شده است. نشريات انگليسي قبل از پيوستن مهاجم اينتر به ليگ برتر به تيم روبرتو مانچيني در مورد اخلاق و رفتار ناپسند بالوتلي که معمولا درتيمش درگيري و حاشيه ايجاد مي کند،هشدار داده اند. نشريه لاستامپا با آنچلوتي مربي چلسي در مورد او و شرايط حال حاضر تيمها در ليگ برتر مصاحبه کرده است.
*اين حقيقت دارد که چلسي هم خواهان دراختيارگرفتن بالوتلي بود؟
من که خبرندارم.
*حالا که او به منچسترسيتي مي رود، شما خوشحال هستيد؟
نه خيلي، منچسترسيتي باشگاهي است که در اروپا بيش از همه تيمهاي ديگر خرج کرده است. آنها نه فقط براي کسب عنوان چهارمي بلکه براي قهرماني مي جنگند.
*در مورد بالوتلي انگليسي ها هشدارهاي زيادي به سيتي داده اند.
ماريويک پديده ديوانه است. ليگ برتر براي او بهترين گزينه ممکن است. با مانچيني مربي که او را براي اولين بار در ليگ ايتاليا مطرح کرد، همکاري مي کند. در انگليس بحث نژاد پرستي هم وجود ندارد. او فقط بايد حواسش به رسانه هاي زرد بريتانيايي باشد.
*بالوتلي ماه آگوست تازه بيست ساله مي شود. اما موراتي گفته که او يک استعداد غيرقابل جايگزين نيست و مي توان از چنين بازيکني صرفنظر کرد.
قبل از هرچيز 35 ميليون يورو رقم قابل توجهي است. دوم اينکه درايتاليا روي جوانان فشار زيادي وجود دارد و همه يک بازيکن آزمون پس داده مطمئن را به يک بازيکن قابل استفاده نامطمئن ترجيح مي دهند.
*برلوسکوني و موراتي به تازگي فهميده اند که در زمينه پول خرج کردن هم بايد فيرپلي را رعايت کرد. متعجب شديد؟
پلاتيني و يوفا قوانين سفت و سختي تعيين کرده و ظرف دوسال آينده بايد همه تيمها با اين شرايط کنار بيايند. دوره هاي قديم گذشته اند و برلوسکوني و موراتي هم چاره اي جز اينکه خود را با اين شرايط تطبيق دهند نداشتند.
*آبراموويچ چي؟
حتي او هم ديگر سراغ خريدهاي نجومي نرفته است. بزرگترين خريد من تا امروز بهبود يافتن اسين از آسيب ديدگي است.
*کولينا ديگر رئيس کميته داوران ايتاليا نيست. اين به نفع فوتبال اين کشور است يا به ضرر آن؟
از نظر وجهه شخصي در خارج از ايتاليا به نفع آن خواهد بود. اما از نظر فني و رشد اين بخش به ضرر فوتبال ايتاليا مي شود. کولينا مرد شجاعي است.
*انتظار انتقال مورينيو به رئال را داشتيد؟
من شگفت زده نشدم. در پورتو هم او بعد از قهرماني چمپيونزليگ از تيم جدا شده بود. او در ايتاليا نتوانست خودش را با محيط کارش وفق دهد.
*شما قبلا گفته بوديد که اينتراسنايدر از اينتر ايبراهيموويچ غيرقابل پيش بيني تر است.
حدس اين موضوع خيلي کار سختي نبود. به هرحال چه با کمک داوران و چه بدون کمک آنها اگر اينتر توانست به فتح هرسه جام نايل شود، اين پيروزيها را مديون مورينيو است. مورينيو برخي مواقع حتي اعصاب من را هم خرد مي کند ولي او خيلي به تيم انگيزه مي دهد.
*ايبراهيموويچ فصل مرموزي داشت. هفت بار با آژاکس و يوونتوس و اينتر و بارسلونا به قهرماني هاي پياپي دست يافته ولي در سطح اروپا او هيچ وقت بازيکن بزرگي نبوده است.
فوتبال يک علم نيست و ايبرا ظاهرا نمونه بارز اين شعار است. او يک بازيکن با تواناييهاي فردي بزرگ است. شايد براي اينکه در قالب يک تيم بگنجد، بازيکن خيلي بزرگي است. درعين حال اگر او با مربياني مثل کاپلو، مانچيني، مورينيو و گوارديولا کنار نيامده، با من که اصلا نمي تواند موفق باشد.
*اينتر از مورينيو تا بنيتس چه قدر تغيير مي کند؟
رافا بعد رسانه اي کمتري نسبت به مورينيو دارد ولي روي کارش تمرکز دارد. اما بعيد مي دانم دراين تيم انقلابي به پا کند.
*آريگو ساکي در روزنامه گاتزتادلوسپرت نوشته که يووه بايد ديه گو را بفروشد چون به درد فوتبال ايتاليا نمي خورد.
شايد تابستان آينده براي اين کار زمان بهتري باشد. اگر جاي دل نري بودم يک شانس ديگر به اين بازيکن مي دادم. او فصل بدي داشت اما همه يووه در اين ناکامي مقصر بودند.
*از نظر برلوسکوني، رونالدينيو بزرگترين بازيکن دنياست. از نظر بقيه او بهترين بازيکن دوران گذشته است. چه کسي راست مي گويد؟
او يکي از بهترين فانتازيستهاي دنياست که نه هميشه يا فقط براي يک نيمه مي تواند ريتمي را که فوتبال مدرن تحميل مي کند، در بازي خود نگه دارد.
*ديديد برلوسکوني چطور آلگري را در اولين جلسه اردوي ميلان ساکت نگه داشت. اگر مورينيو بود، اجازه نمي داد اين اتفاق بيفتد.
وقتي رئيس يک تيم نظر مي دهد، مربي ديگر نمي تواند موضع ديگري بگيرد. آلگري يک فصل کامل دراختيار دارد تا استقلالش را نشان دهد. من خوش شانس تر بودم. در دوران من اولين روز اردوي تيم برلوسکوني سرتمرينات نمي آمد.
* چه تيمهايي را در ايتاليا مدعيان قهرماني مي دانيد؟
اينتر حتي بدون بالوتلي و مايکون. بعد هم رم و يووه و ميلان. مثل هميشه.
*چلسي هم تحولات زيادي داشته است. دولچه وگابانا اسپانسر لباسهاي تيمي شده اند و لمپارد و آنلکا بايد بعد از جام جهاني ضعيف خود دوباره ظهور کنند.
واقعيت اين است که بهترين بازيکنان من در جام جهاني حتي دروگبا، مالودا و تري يک جام جهاني فوق العاده ضعيف داشتند.
*از خودتان دليل اين ناکامي را سوال کرده ايد؟
درتيمهايي مثل انگليس، آرژانتين، برزيل و فرانسه مربيان خيلي به مهارتهاي فردي بازيکنان دل بسته بودند و زياد به سازماندهي تيمي توجهي نداشتند.
*اسپانيا شايسته قهرماني بود؟
مسلما. آنها بعد از يورو 2008 حالا قهرمان جهان هستند. فرهنگ پرورش بازيکنان جوان و الگوي موفق بارسلونا رمزموفقيت اين تيم است. وقتي شما فابرگاس را روي نيمکت مي گذاريد، به چيز ديگري احتياج داريد؟
*ماموريت پراندلي را در تيم ملي ايتاليا با چه صفتي خلاصه مي کنيد؟
دشوار.
*بزرگترين آرزوي ورزشي شما چيست؟
من در اولين فصل حضورم در چلسي اين تيم را قهرمان ليگ برتر و جام حذفي و کاميونيتي شيلد کردم. فقط ليگ قهرمانان را کم دارم. اين آرزوي من است
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/07/31/2050229/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%84%D8%B3%D9%8A-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A-%DA%86%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%D9%8A%DA%AF-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85