سلام
به نظر شما برای استفاده از اینترنت همراه اول موبایل ( G900 )را به کامپیوتر وصل کنیم و یکسره چند ساعتی دانلود داشته باشیم به موبایل فشار نمیاد مثلا با استفاده از دانلود منجر که مخصوص دانلود هستش ؟
Printable View
سلام
به نظر شما برای استفاده از اینترنت همراه اول موبایل ( G900 )را به کامپیوتر وصل کنیم و یکسره چند ساعتی دانلود داشته باشیم به موبایل فشار نمیاد مثلا با استفاده از دانلود منجر که مخصوص دانلود هستش ؟
سلام عزيز نـــه هيچ فشاري به موبايل نمياد مگـــه داري چيكار ميكنـــي :31:نقل قول:
من موقع هاي كه ADSL ام قطع ميشه با موبايل آنلاين ميشـــم :46:
موفق باشيد!:40:
با سلام
منم به مشکل بر خوردم دیروز بسته 1 رو فعال کردم تا تست بکنم 8 ساعت کار کردم اما دانلود نکرم خطه من دایمی هست امروز صورت حساب میان دوره رو گرفتم نوشته 152089 :18: حالا خوب شود دانلودی چیزی نکردیم کسی از دوستان میدونه چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
در ضمن هزینه فعال کردن gprs همراه اول چه قدر میشه؟
با تشکر
حالا هی بعضی ها بگن این درست کار میکنهنقل قول:
دوست عزیز خوب شد شما دانلود نکردی من بی خبر از همه جا باهاش آنتی ویروس اپدیت کردم ورژن جدید فایر قاکس رو دانلود کردم و...
واسم 95 هزار تومن اومد!!!
شما به دفتر خدمات مشترکین برو و اونجا شکایتت رو مطرح کن
همچنین میتونی با 09990 تماس بگیری و یا تو سایتش مطرح کنی
تو بهترین حالت بعد از 3 روز یه جواب نصفه میدن
شما وضعیت مثل من رو داری ماله من 50 تومان اومد!نقل قول:
اگر تهران هستی برو ونک-خیابان ونک ساختمان مرکزی همراه اول طبقه دوم برو اونجا پیگیری کن! به من گفتن تا یه هفته دیگه جواب میدیم!
اگر تهران نیستی راه دوستمون که بالا اشاره کردند پیگیری کن.
بعد از گذشت 5 روز : ( 1000 تومان بسته اول + 10000 تومان بسته سوم = 11000 تومان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف های پیچ در پیچ ، و هم هیچ. و گه گاهی. و گه گاهی دو خط شعری که گویای همه چیز است. و. خود ناچیز
این قبض های میان دوره کی میزان استفاده از روز قبل رو مینویسن ؟
من دیشب ساعت 10 طرح یک که 24 ساعته هست وصل کردم ولی هنوز چیزی روی قبضم نیومده.
ایم عکس قبضم که همین مقدار مال استفاده قبلی هست :
اینم میزان استفاده ام ، قبل و بعد از این سرویس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این sms که گفت فعال شده :
میگم نکنه یکوقتی فعال نشده باشه و اینها بیاد روی قبضم :41:
یعنی شما میگی ما دروغ میگیم؟:41:نقل قول:
اگر دیشب بسته اول فعال کردی و فرداش مبلغ اضافه نشده باشه احتمالا فعال نشده، دقیقا نمیتونم بگم که فعال شده یا نه .نقل قول:
من هفته پیش ظهرش ساعت 2.30 فعال کردم تا شب اصلا اضافه نشده بود و فرداش صبح که رفتم دیدم 50 تومان زده!
منم آدمم ها! بابا یه ذره کمک کنید، حس انساندوستیتون کجا رفته رفقا؟! :19:نقل قول:
آخه جالب این هست که به مبلغ استفاده شده از اینترنتم هم اضافه نشده.
انگار که نه از اینترنت استفاده کردم و نه بسته ها رو فعال کردم
زبونم لال . من کی همچین حرفی رو زدم ؟نقل قول:
فعال نشده همین 2-3 ساعت بعد مبلغی معادل 42 هزار تومان رو قبض شما نقش خواهد بستنقل قول:
دوست عزیز شما به دیگران کاری نداشته باش که چی میگن میخوان بگن ما دروغ میگیم یا راست میگیم شاید سهامدار مخابرات هستندنقل قول:
اگر هم قرار بر گذاشتن میان دوره باشه بیا:
ممنون خیلی راحت تونستم.:40::11:نقل قول:
نقل قول:تا این لحظه که اصلا هیچ چیزی به قبضم اضافه نشده ( تا ساعت 10 که فعال کردم ، صبر میکنم تا 24 ساعت بشه شاید اضافه شد)نقل قول:
من مجموعا 13/9 مگابایت ترافیک استفاده کردم و شاید بشه گفت بیش تر از %70 رو هم در ساعات off pick مصرف کردم و فکر کنم حداکثر 10.000 تومان اضافه بشه.
تعرفه های همراه اول واسه اینترنت (غیر بسته های رویایی) تغییر کرده ؟
به این سوتی سایتشون دقت کنید :
این لینک شرایط خرید بسته های رویایی هست . شما بند 5 رو بخونید که آخرش توی پرانتز تعرفه ها رو نوشته :
حالا اینجا که قسمت فعال ساازی GPRS و تنظیماتش هست رو بخونید .(بند 7 که تعرفه ها هست )کد:http://mci.ir/web/guest/345
قسمت اول ساعات پیک رو 8 ریال واسه هر کیلوبایت و off pick رو 2 ریال اعلام کرده در حالی که قسمت دوم تعرفه هاش همون قبلی ها هست . حالا کدوم درسته ؟کد:http://mci.ir/web/guest/222
اینم یک عکس ، اگه حوصله نداشتین برین توی سایت :
خدایا سایت رو نگاه کن!!!نقل قول:
از شانس بدمون پشتیبانی انلاین نداره این سوتی ها رو بهشون بگیم یکم بزنیم تو سرشون دلمون خنک شه
تا این لحظه که بیشتر از 24 ساعت از فعال سازی بسته گذشته ، واسم حتی 1 ریال هم هزینه روی قبض نیومده.
ساعت 10 شب هم SMS همراه اول اومد که گفت اعتبار بسته به پایان رسیده.
میگید دوباره بسته بخرم یا نه ؟
تعرفه هاشونو تازه عوض کردند ولی تو سایت درست نکردند.
اونهایی هم که مشکل دارند برای پیگیری به دفاتر دولتی مراجعه کنند تا سریعتر جواب بیگرند وگرنه رفتر امور مشترکین طول میکشه چون اونها هم باید شکایات رو به دفاتر دولتی ببرند.
آدرس دفاتر دولتی تو هر شهر هم تو لینک زیر هست:
تو این صفحه استان محل اقامتتون رو انتخاب کنید بعد تب ادارات دولتی رو بزنید.کد:http://mci.ir/web/guest/243
مگه این بسته ها روی سیم کارت های اعتباری جواب نمی ده؟
مگه کسی گفتش که جواب نمیده ؟
با سلام
من جديداً متوجه اين مشكلات پيش آمده خدمات همراه اول شدم
بنده اشتراك يك ماهه نامحدود يه قيمت 10 هزار تومان گرفتم و مبلغ مذكور در صورتحساب درج شده است. و حدود دو الي سه روز از GPRS استفاده ميكنم.
من از طريق سيم كارت دائمي همراه اول توسط كامپيوتر كلي ارتباط GPRS/EDGE داشتم.
آيا با اين وضعيت و مشكلات پيش آمده براي دوستان، از ادامه استفاده از GPRS/EDGE سيم كارت تا پايان انقضاي بسته رويائي يك ماهه صرف نظر كنم؟
با تشكر فراوان
[CENTER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از گذشت 6 روز : مشاهده می شود که :
سلام دوست مننقل قول:
این سوال و جواب مربوط می شه به قبل از ارائه سرویس بسته رویایی .
پس سوتی محسوب نمی شه
خسته نباشید
ربطی به بسته ها رویایی نداره . این ها تعرفه های اینترنت بدون بسته هستن یعنی تعرفه های عادی اینترنت . پس باید قیمتشون یکی باشه نه اینکه یک جای سایت یک قیمت بزنه ، یک جای دیگه یک قیمت دیگه.
همونطور که iman_s عزیز گفتن ، به احتمال زیاد تعرفه ه هاشون تغییر کرده ولی سایتشون رو کامل به روز رسانی نکردن.(اگه این تعرفه هایی باشه که توی قسمت بسته رویایی اعلام کردن ، حتی اگه بسته من هم درست فعال نشده باشه ، بیشتر از 5000 تومان روی قبضم نمیاد.
====================
یکی به من بگه سرعت دانلود اینترنت همراه اول چقدره ؟
من با نرم افزار سایت speed test واسه آیفون که امتحان کردم نهایتا 4 کیلوبایت در ثانیه بود اما همین عکس بالا زده 117 کیلوبایت و بعضی ها هم میگن 20 کیلوبایت
من که اصلا متوجه نمیشم شما چی میگین
پرسش چی ؟ من نگفتم سوال تازه هست من گفتم دو نوع قیمت واسه اینترنت عادی نوشته.
الان شما بگو که تعرفه های اینترنت همراه اول به ازای هر کیلوبایت چقدره ؟
اون عکسی که از idm گذاشتی سرعتشه؟نقل قول:
واقعا اینقدر بالاست؟
سلام دوســت عزيز فكر نكنم همچين سرعتي داشته باشــه !نقل قول:
تست كردم اعتـباري و دائمــي ولي همچين سرعتي نداشـــت :41:
موفق باشيد!:40:
منم با دائمی فعال کردم - طرح 3 - شما بدجنسا که حتی یه جواب خشک و خالی هم ندادین بهم - اشکال نداره.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز اون سرعت دريافت (Receive) از طريق ستلايت ميباشد.
من GPRS/EDGE را فقط براي آپلود و Send استفاده ميكنم.
و همان طور كه در نمودار نرم افزار مودم EDGE مشاهده ميفرمائيد سرعت دريافت 0 kb/s ميباشد ولي قسمت ارسال از طريق سيم كارت فعال ميباشد.
دوستانی که از این تعرفه ها ضرر کردند شکایتشون رو تو ادرس پایین مطرح کنند قضیه داره گسترده میشه.
فاصله ها رو بردارید
کد:http://www. i r - t c i.org/forum/showthread.php?t=72908&page=2
امیدوارم لذت کافی را ببری ؟نقل قول:
به لطف شما حتما لذت خواهم برد...:41:نقل قول:
دو بار زنگ زدم 09990 در مورد این مشکل سوال کنم که حل شده یا نه،
هر دو بار هم گفتن که یه سری شکایت داشتیم اما بیشتر نمیتونیم راهنمایی کنیم!
در مورد صورتحساب پیامکشون پرسیدم، فرمودن 990009 هست، هر چی میگم کار نمیکنه باز
حرف خودش رو میزنه! دیگه اعصابم خورد شد، این از شما که آدمو پشمتونم حساب نمیکنید (چرا؟!)،
اونم از پشتیبانی بزرگترین شرکت خدمات سل ایران...
دلمو زدم به دریا و فعال کردم، برای محکم کاری هم یکبار روشن و خاموش کردم (زرشک!) - از اونجایی که نمیتونم صورتحساب انلاین هم بگیرم میشینم تا وقتی که یا قطع بشه یا برم قبضشو مثل آدمیزاد پرداخت کنم.
والسلام،
خوش باشید دور هم.
:7::3:
فعال کن .مشکلی نیستنقل قول:
من به کامپیوتر وصل کردم سرعتش که خیلی پایینه , دانلودش که در به 2 کیلوبایت هم نمیرسه !!!
موقتیه یا همیشه اینجوری بوده ؟
دوستان من این خط رو تازه گرفتم(919)- دیروز
بعد GPRS هم فعال کردم. ولی وقتی میزنم طرح فعال بشه یه اس ام اس میاد که میگه یه اس ام اس خالی واسه ی تایید به همین شماره بزنید. وقتی اس ام اس خالی رو میفرستم دیگه اتفاقی نمی افته :دی
کلا GPRS خط من مشکل داره چون تازه خریدم فکر کنم. ولی با ایرانسلم راحت میرم توی نت. امکان داره هنوز منو تایید نکرده باشن ؟ (از خود همراه اول)؟
من هم یک ماه رو فعال کردم ولی هنوز واسم sms دوم نیومده و منتظر هستم.
البته من یک دفعه فعال کردم و خوب میشه گفت که خوب هست.
واسه من دو روز پیش فعال کردم بسته ی سوم رو و 10000 تومن ازم کم کردن و 1500 شارژ داشتم امروز دیدم هر کاری می کنم به اینترنت وصل نمیشم رفتم شارژم را دیدم دیدم 0 شده و همش پریده. به اینترنت هم نمیتونم وصل شم. آخه هنوز من 10 مگ هم دانلود نکرده بودم آیا می ارزه برای 10 مگ 11500 پول بدی.
در یک کلام:
همراه اول دزده
الان با همراه آخر آنلاینم - دیشبم 18 مگابایت دانلود کردم، سرعت بین 3.5 الی 5.3 کیلوبایت، این سرعت از دایال آپی که استفاده میکردم بهتره خداییش، البته گوشیم EDGE رو پشتیبانی نمیکنه و نمیدونم واقعا دلیل اینکه گفته میشه با ساپورت EDGE سرعت بیشتر میشه چیه - درسته که EDGE سرعت بالاتر رو پشتیبانی میکنه و کارکردش هم بهینه تر هست اما تا پهنای باند ما محدوده به هیچ کاری نمیاد - همون چهل پنجاه کیلوی GPRS رو پر کنن بعدش به فکر EDGE و HSPA و... باشید.
راستی یه راه حل برای گرفتن صورتحساب میان دوره و پایان دوره این بوده که از 09990 اقدام کنید، اول کلید 9 و بعدش 1 رو بزنید، شماره تلفنتون رو هم وارد کنید... خاک بر سر پشتیبانی که همینقدرم نتونه راهنمایی کنه.
اینکه نوشته که در آینده edge راه میفته .... میشه یه توضیح بدین چی هست و چگونه میشه ازش استفاده کرد ؟ :20:نقل قول:
و روز هفتم و همچنان 11000 تومان..