من فقط حد (د) رو غلط نوشتم:19::41:یعنی 0.75 نمره.حد به این ساده ای بجا فاکتور گیری تو مزدوج ضرب کردم.خاک بر...
mrtz hsv تو چند میشی؟
بچه ها شماها امروز چند تادرس از زبان فارسی میخونین؟
Printable View
من فقط حد (د) رو غلط نوشتم:19::41:یعنی 0.75 نمره.حد به این ساده ای بجا فاکتور گیری تو مزدوج ضرب کردم.خاک بر...
mrtz hsv تو چند میشی؟
بچه ها شماها امروز چند تادرس از زبان فارسی میخونین؟
:دی / حذف شد - جوابا یافته شد :46:
---
نه والا ، امیر جان نمیدونم تو مرکز شما چجوریه ، ولی اینجا نه برگه اضافه میدن نه اهمیتی میدن ، تازه یه صفحمونم که باید توی چرک نویس بنویسیم ( صفحه ی 4 که در واقع برای چرک نویسه و روش زده چرک نویس و باید بالاش بنویسیم تصحیح شود تا تصحیح کنن .) حالا نمیدونم مال شما چجوریه ، مثلا پاسخ نامه ی ادبیات خوب بود .نقل قول:
بهانه نیست؟
راستی امروز یکی از مراقبا میمود برگه ها رو نگا میکرد میرفت به 5 6 نفر از بچه های دیگه که میشناخت میرسوند . :2: )
به نظر من امروز نگارش و املا و بیاموزیم ها رو بخونید
فردا صبح که از خواب بیدار می شین و سر حال ترین دستور و بقیه چیزایی که می دونه رو مطالعه کنین
من که خودم این کارو می کنم
الان که نگاه کردم ... 19.5 یا 19.25نقل قول:
اون دامنه تابع متناوب چی بود دیگه؟ 0.25 اونجا نمی گریم 0.25 تو a+b ها 0.25 هم تو حد ها فکر میکنم یه قسمت رو ننوشتم...معدلم 19 بشه خیلی خوبه (رو 19.80 19.70 بسته بودمااااا!!!!):40:
آقا مگه جوابا اومده ؟ لینک بدین مام بگیریم ، توی گزینه 2 که نیست .
ماشاالله چقدر تجربی داریم تو فروم ... من به تجربی بودن خودم افتخار می کنم .... خدا این تجربی های نایاب رو حفظ بکنه ... انشاالله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890309_hesaban.doc
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
جواب ها را که دیدم
19 می شوم!
سوال 6 کلا bx و a+b را ندیدم!
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
حرضم از این می گیره که بلد باشیو نبینی!
من حرصم از این میگیره که بلد باشیو ببینیی ولی بجای مثبت منفی ببینینقل قول:
حرضم از این می گیره که بلد باشیو نبینی!
نگفتین امروز چند تا درس میخونین؟کدوما؟
ممنون امیر /
دامنه متقارن است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -25 خدا کنه از روی شکل به بفهمه که میدونستم دامنه متقارنه ! 19.75
بریم برای زبان فارسی ، من نصف دوم کتابو امروز میخونم نصف بقیشم فردا . امیدورام همتون 20 بشید .
فعلا .
از دوستان عزیز ریاضی خواهش می کنم اگه جوابای زیستم دیدن فایلشو واسه ما تجربی های بدبخت کمیاب بذارن
من که پیدا نکردم :41:
نه به نظرم اصلا كار درستي نيست.نقل قول:
از همون اول شروع كنيد همه رو بخونيد بجز املا.بعد كه تموم شد شب امتحان املا رو بخونيد كه فراموش نشه.
البته اين نظر من بودا.هر كي يه جور سليقه داره:11:
آخه كسي از پسرها نميره تجربي كه.80% اين فروم هم پسر هستن برو يه تاپيك مخصوص تجربي ايجاد كن.شايد هم رشته اي هاتو پيدا كردي:46:جواباي زيست ليكشو گذاشتمنقل قول:
[HTML]http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890309_Zist.doc[/HTML]
خوب منم جوابامو چك كردم.خدا رو شكر لب مرزم.اگه خوب صحيح كنه ميام بالاي 16.ولي خيلي بد صحيح كنه 14-15:13:خيلي بد دادم:41:
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
اگه خدا بخواد امروز تا درس 15 ميخونم.فردا صبح هم تموم ميكنم و يه دوره ميكنم بعد از ظهر فردا هم نمونه سوال حل ميكنم.نقل قول:
حتما بايد 20 بگيرم.چون حسابانو خيلي افتضاح دادم.ادبيات بد دادم:45:
زيست شناسي و آزمايشگاه
[HTML]http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890309_Zist.doc[/HTML]
واااااااااااااااااایییییی یییییی ... :18:
این چه امتحانی بود >؟؟؟؟؟؟؟
بابا چرا اینقدر سخت ؟؟؟
هر سال آسون میگرفتند ! امسال اینقدر سخت ....
این طراح چه فکری کرده پیش خودش ؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کنم 12-13 بشم ....
خب !!!
من جوابا حسابان رو چک کردم !
در بدترین حالت ممکن که محصص بخواد خیلی گیر بده و نمره کم کنه ! 11 میگیرم !!!
یعنی کمتر نمیشه دیگه !
حالا خدا کنه ! بشم 13-14-15 !!!
اما خدایی خیلی سخت گرفته بودند هاااااا .......
اصلا حسابان پارسال نسبت به امسال هلو بود. باور کنید سبک سوالات 180 درجه تغییر کرده.
اومدن سوالات رو کمش کردن ( از 17 سوال به 13 سوال ) و وقتش رو هم کم کردن (150 دقیقه به 130 دقیقه ) و سوالات رو هم چند برابر سخت ترش کردن.
تا یادم نرفته بگم اینقدر خوشحالم که نقطه بحرانی نیومد، و شرمنده که اینقدر دوستان رو به زحمت انداختم . :20:
مباحث بهینه سازی، مشتق ضمنی، و بقیه که دوستان کامل توضیح دادن نیومده بود و برام عجیب بود.
با این حال یه سوال دوره تناوب ننوشتم دامنه متقارنه و یه سوال هم سوال قبلیش که 1- رو 1+ دیدم و تا آخر خراب شد. با این حال فکر می کنم 19.5 بگیرم.
خب اینم گذشت و امیدوارم طبق رسوم امتحانات نهایی که هر سال یکی عمومی و یکی تخصصی سوالش رو دشوار می دن، تو تخصصی ها حسابان باشه و بیشتر از این نمونه نداشته باشیم.
اما زبان فارسی :
زبان فارسی رو از همین امروز بخونید و بدونید که طبق چیزایی که شنیدم، از سخت ترین امتحاناست ( روحیه رو حال کردین )
فقط یه راهنمایی می تونم بکنم اونم همتون می دونید : زبان فارسی رو هر چی می تونید امروز بخونید و فردا هم نمونه سوال به اندازه کافی حل کنید تا پشیمون نشید.
باریک ... !!!
همه اینجا بالای 18 یا 19.75 میشن :13:
تو کل ایران جمع کنی کلا این همه نمیشه 19.75 که اینجا هست :31:
مواظب باشید آمریکا میزددتون !!!! منم چون کم نیارم پیش شما میشم 20 :19:
بابا خدایی من روی آهنگ آنی خیلی خونده بودم و مانور دادم چون تو 7 سال گذشته هر سال اومده بود !
شانس گند ما ! حالا که من کامل بلدش بودم نیومد و از اون طرف مبحث دوره تناوب که 4 ساله نیومده تو امتحان نهایی ! امسال اومده بود ...
من که دفترم تو دستشویی بود ! وسط امتحان پا شدم رفتم دستشویی و کلی (2-3 نمره ) تقلبی کردم !!! :31:
راستی یکی از دوستان که گفته بودن که 'y رو سوال بد نوشته من نفهمیدم منظورتون چیه . چون گفته از 0 تا 2 مشتق چه رفتاری داره که مثبت می شه. شاید منظورتون اینه که شاید بعضی ها فکر کنن اینطور بازه نوشتنش شاید با نقطه اشتباه بشه که من بعید می دونم چون اصلا محور y ها واحدش رو مشخص نکره . خلاصه امتحان هم سخت بود و هم بد نبود. :31:
راست می گی یا می خوای ما رو سر کار بذاری؟نقل قول:
من که دفترم تو دستشویی بود ! وسط امتحان پا شدم رفتم دستشویی و کلی (2-3 نمره ) تقلبی کردم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک زنگ بزنم به دبیرمون بهش خبر بدم !!!
بنده خدا چند بار گفت بعد از امتحان زنگ بزن ببینم چیکار کردی !!!
اون هم کلی خوشحال میشه ...
نه بابا سر کار چیه ؟؟؟نقل قول:
راست می گی یا می خوای ما رو سر کار بذاری؟
خب کاری نداره !!!
برو دفترت رو بذار یک جا تو دستشویی ...
سر امتحان اجازه بگیر برو دستشویی ( البته اگر دستشویی مدرستون یا حوضه امتحانی جای دنج و خلوت و ... ) باشه !!!
بهتون میگم دوستان !!! من سال های استخون خرد کردم در این راه ... :31:
با یک روز و دو روز به اینجا نرسیدم...
واسه تقلب کردن هم مثل هر شغل دیگه ای باید همگام با پیشرفت های زمان جلو رفت و آپدیت بود ... :31:
راستی کسی دقیقا می دونه تاثیر نمرات در کنکور به چه صورته؟ یعنی مثلا کسی که درس فیزیک رو 19 گرفته باشه و کسی که 20 چقدر در کنکورشون تاثیر داره؟ چند در صد؟
راست می گه
من واسه ادبیات همین کار رو کردم
لغاتی رو که همش یادم می رفت نوشتم رو یه برگه سنجاق زدم به تیشرتم که زیر مانتو پوشیده بودم
اتفاقا 3 تا از این لغات اومده بود
رفتم دستشویی به راحتی تقلب کردم
واسه عربی و زمین هم همین شیوه رو پیش می گیرم
.
.
.
راستی یه شیوه تقلب تو امتحانای تستی :
کاشی ها زیر پاتون رو نام گذاری کنین ... مثلا کاش سمت راست الف ، کاشی بالا ب ، کاشی پایین ج و کاشی سمت چپ د
اون وقت هر سوالی رو که بخواین می تونین با اشاره های پا به دوستاتون برسونین یا ازشون تقلب بگیرین
کسی هم نمی شکه
:31:
من با محسبات خودم حداكثر 14.5 . من حداقل سه نمره رو با بيدقتي از دست دادم . :41::41::41:
تاثير نمره كنكور 15% يعني 15% نمره كنكور رو اين امتحانات مشخص ميكنه.و 85% بقيه رو امتحان كنكورنقل قول:
ببخشيد يه سوال داشتم.نقل قول:
شما توي كدوم هتل امتحان ميديد؟:31:
من از اين سه امتحان يه چيز خيلي جالب ياد گرفتم.هر چيزي كه توي امتحانات سالهاي قبل نيومده رو بخوندي.نقل قول:
قول ميدم زبان فارسي هم به همين صورت خواهد بود.قول.قول.قول
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
انگار فقط حوزه ي ما انقدر گيره.من خودكارم ميوفته يارو برگمو پاره ميكنه.ميگه مگه چلاقي:37:نقل قول:
اين راه تقلبي هم كه ياد دادي بايد شرايطش آمده باشه
مثلا اگر كاشي حوزه بزرگ باشه فقط پاي ما 2 تا كاشي رو ميگيره تازه ممكنه آسفالت باشه كه ديگه هيچي
سوال 12 باید اسم بازه رو می آورد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!×
0/5 نمره مفت رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من همیشه میگم ای کاش 1 سال جهشی میخوندم الان پیش بودم! هم نهایی هاش آسون بود هم واشه کنکور 1000 جور پیشنهاد مطرح نبود و قشنگ کنکورمو میدادم!
این سوال ۱۲ می گم چرا این طوری میشد!نگو بازه داده. من که اصلا نفهمیدم:دی
۱.۵ نمره از سوال ۴.فکر کردم یک به یک نیست و باید دامنه یک به یک متقارن باشد(قاطی کردم احتمالا)
۱.۷۵ که هم از سوال حدها رفت
.۲۵ الی .۷۵ هم از سوال ۱۰
۱.۵ از ۱۱
.۲۵ هم از سوال ۱۲
به به به:دی
خب دوستان من 18.75 شدم اشتباهی که کردم رو میگم همه بخندین بهم منم خجالت بکشم بعد 11 سال تحصیل مساحت مریع رو با مثلث اشتباه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوتی از این فجیع تر ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اون سوال بازه ها رو اشتباه کردم امتحان سخت بود ولی اونطور نبود که نشه 20 نگرفت ! ولی انصافا خیلی سخت طرح شده بود
من امروز سازمان سنجش و اعضا و طراحان را با کلمات مزین تمجید کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم شما چیکار میکنید که حسابان 18.5 میگیرید ؟؟؟
بابا خیلی خفنه !!!
حسابان 18.5
من امروز از خوشحالی اینکه قبول شدم همه بچه ها رو RedBull مهمون کردم !
حالا شما واسه 18.5 ناراحتید چرا 20 نشدید ؟؟؟
ماشالا
همه اینجا 19 -20 میشن
من خودم 15.75 میشم به کوری چشم حسود:18:
نقل قول:قضيه همون برنامه ي گزينه ي جوان.نقل قول:
از هر كي ميپرسه چند ميشه ميگه 20 نشم 19.75 رو شاخشه:16:
بعضي از حرفهارو زياد جدي نگيريد
این رو راست میگی :46: ولی بعضی ها هم که میگن مطمئنن :46:نقل قول:
قضيه همون برنامه ي گزينه ي جوان.
از هر كي ميپرسه چند ميشه ميگه 20 نشم 19.75 رو شاخشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي از حرفهارو زياد جدي نگيريد
سلام من اين تاپيك رو به ياد 2 سال پيش ميخونم كلي حال ميكنم
اونطور كه يادم مياد ما تا اخر امتحان صبر ميكرديم و اخرش صندلي رو ميكشونديم بلغ صندلي بچه ها و همهچي رو با هم هماهنگ ميكرديم اخرش هم با هم پا ميشديم....مراقب ها هم اخراش كه تقلب ميكرديم ميگفتن اروم تقلب كنيد.. حالا چرا براي شما گير ميدن بر ميگرده به انصاف اون مراقب:31:
در كل بخونيد 12 رو بگيريد :20:
سلام رفقا.كسي ميدونع اين آهنگ كلام مربوط به كدوم درسه؟ شعر منظوم چي؟
این افتان و خیزان بودن انگار تو کتاب های سال های قبل بوده و حذف شده است.نقل قول:
این منظوم رو من هم سوال دارم. احتمالا حذف شده است. اما جالب اینه که در پاسخ نامه ۸۸ و ۸۷ یک بار گفته چون از صور خیال بهره برده است یک بار گفته چون بهره نبرده است!:)
سلام جواب هاي شبكه هاي كامپيوتري رسيد :
موفق باشيد :11:کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903herfey/890309_shbakhkamputer.doc
افتان و خیزان در کتاب جدید حذف شده.نقل قول:
هر دو قافیه دارن و ظاهری مثل شعر، ولی اونی که آرایه ادبی داره منظوم و اونی که فاقد آرایه ادبیه و مثل گفتار فقط با آهنگ و وزن نوشته شده همون نثر منظومه. خلاصه ببخشید که بیشتر از این نمی دونم و اینقدشم چندان مطمئن نیستم :41:
یک راه تقلب دارم ! واسه همین ...
خیلی راحت 3-4 نمره تو شاخشه ...
تضمین میدم ! هیچکی هم نمیفهمه ...
هیچ ریسکی هم نداره واستون ...
نه برگه میخواد ببری نه ...
کسی هم بفهمه ! متوجه نمیشه تقلبه ( تو حوزه که عمرا کسی اصلا نمیتونه گیر بده )
هر کی خواست بگه تا واسش توضیح بدم !
راه بسيار مطمئن براي شمارش واژه و به تبع اون تكواژ ::46::11::27:
1. كسره بين كلمات رو بنويسيد
2. زير هر واژه يك خط بكشيد
3. تعداد تكواژهاي هرواژه رو زيرش بنويسيد
اين جمله رو هم حفظ كنيد:
شايد(شاي +د) مي دانست(سوم شخص و تهي) كه مادر از خريدن (كسره آخر كلمه خريدن ) هديه براي(يك تكواژ)شما خوشحال است(سوم شخص و تهي)