این تو عکس بد افتاده...
تمامی ماشین ها استاندارد هستن و با بلوپرینت سالم و دقیق ساخته شدند ...
Printable View
این تو عکس بد افتاده...
تمامی ماشین ها استاندارد هستن و با بلوپرینت سالم و دقیق ساخته شدند ...
عمادجان من داشتم سایت رو نگاه میکردم ، فهمیدم که اصلا از برنامه نویس خبری نیست!
شما فقط ترجمه می کنید؟
گفتم که برنامه نویسی اصلا لازم نیست فقط مدل و صدا وارد میکنید ، درسته؟
منم سوالم اینه که شما بر اسکریپت نویسی مد برای GTA SA مسلط هستید؟
خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند..:31:نقل قول:
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...
حرف شما متین ولی اینطوری که من میگم بازی از یک نواختی در میاد و بازیکنان برای اینکه ماشین خوب سوار بشننقل قول:
تلاششون رابیشتر میکنن.
ولی هیچ کاربری برنامه نویس نبود!نقل قول:
خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...
تو قسمت (همکاری برای برنامه نویسی) هم کسی رو ندارید!
اصلا خودت فکرشو بکن مگه میشه ساخت یه بازی اونم جی تی ای مگه میشه برنامه نویسی و .. نداشته باشه؟؟!!تعجب می کنم شما که دیگه بازی ساز هستی دیگه:20:نقل قول:
پس چجوری ما می خوایم مراحل برای بازی بنویسیم و به بازی امکانات بدیم و مد بنویسیمم و ....خوب همه اینا برنامه نویس می خواد دیگه..
والا نمیدونم ، من بازی میسازم ولی تو کار ادیت نیستم که این چیزا رو بدونم!
وقتی شما میگید ، حتما اینطوریه.............
ادیت دیگه چیه پسر قاطی کردی؟ توی یک زبان اختیاری ترجیحا C ++ باید مرحله ها رو بنویسی چه ادیت چه ساخت
اگر م که EXE بسازی باید بالا خره با یک زبان معین بسازی دیگه مگر اینکه بخوای شاهکار کنی و از موتور های RAGE استفاده کنی
اگه بخوای مثال بزنم:
RED DEAD REDEMPTION اخرین بازی هست که با این موتور ساخته شده
يه پيشنهاد
به پست اول اين تاپيك برسيد
رسیدگی شد...:31:نقل قول:
دوستان ميدونم هيچ ربطي نداره اما گوگل فيلظر شد!
راستي منظورم همون يه دونه عكس نبودا.
يه توضيحي.اسم اين سايتي كه الان داريد ميگيدو اين چيزا بود
آره یه لحظه بود تموم شد!نقل قول:
دوستان ميدونم هيچ ربطي نداره اما گوگل فيلظر شد!
باشه بزودی پست اول رو درست می کنم...نقل قول:
ماشین پلیس پیکانه !؟ :27:
پيكانه:5:yesنقل قول:
هم پیکان و هم 206 و هم ماکسیما و هم بنز یگان ویژه و بنز پلیس و ماکسیما پلیس...نقل قول:
برادر دیگ حالا همه مشتاف هستند کار رو تمام کنید یک داستان انتخاب کنید و بسازید و در نسخه های بهدی داستان رو تغییر بدید
راستی با چه موتوری می نویسید ؟ از کجا موتورش رو گیر آوردید ؟
یه پست بزنید وتمامی اطلاعات و ..... بزارید ودر باره همین عکس خونه ها هم بنویسید
ورزشگاه آزادی بعد مثلا خیابان آیت الله کاشانی و.......................
همه منتظریم نکنه ما زن و بچه بگیریم هنوز داریم می سازیم نمیشه که تو نسخه های بعدی کامل کنی د
در ضمن موتور 1800 یادتون نره بدون پلام :دی
ایشالا تابستون سعی می کنیم بیشتر کاهاش رو بکنیم...نقل قول:
تو همین تاپیک هزار بار در مورد موتور صحبت شده...
در مورد اطلاعات هم من هزار بار توضیح دارم ...عکس خونه هم تو همین چند پسن قبل در موردش توضیح دادم...
ورزشگاه و ... هم احتمالا می ذاریم..
بازی نسخه های زیادی داره و همش کامل ترش می کنیم...
باشه موتور رو می ذاریم ..:31:
اگر امکان داره عکس بزارید خیلی وقت هست عکس نزاشتید
از موتور بیشتر یزارید 1800 :دی
و سلامتی دیگه
راستی درباره داستان چه کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی تموم میشه ساختش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس هم بزارید>...........
داستان هوش سیاه یا عبدالمالک ریگی رو بزارید .:31:
به نام ایزد
راستی آقا عماد نگفتی خط اندیشه ی داستانت چیه ؟
بچه ها داستان نوشتن چگونه شد ؟؟
من یه سری نکات به نظرم اومد که فکر کنم باید بگم :
1. کارگردان کار کیه ؟
2. داستان باید یه
الف)داستان نویس داشته باشه .
ب) باید یه فیلم نامه نویس داشته باشه .
3. یک شخص باید داستان رو بنویسه و کس دیگر فیلم نامه ی اون رو ... بچه ها من هر چی دیدم دوستان دارن داستان می نویسن ... که بعضیاشون متن ادبی خوبی دارن ... اما اون چیزی که بازی می خواد یه فیلم نامس ... یعنی اگر شما همین جوری بنویسین ... گروه آقا عماد به دیوار بتونی می خوره ...
ببینین ... یک داستان دارای مقدمه ، مقدمه ی اصلی ، متن و حاشیه ( که بعضیا همه رو با هم یکی می گیرن ) و نتیجه یا پایانه ... اما فیلم نامه باید نوع حرکت دوربین ، نوع لوکیشن ، تمام اجزای لوکیشن و... رو داشته باشه ... و علاوه بر داستان اصلی ... تمام دیالوگ ها ، نگاه و جهت گیری بازیگر در حالت ایستاده و حرکت و نوع حرکت او در حالت متحرک باید نوشته بشه .
خیلی ممنون .
ببین ما مشکلمون همین داستان هست..
ما داریم یک نفر رو از اعضای ساخت جی تی ای تهران مشخص می کنیم که دیگه فقط اون داستان و تک تک مراحل رو بنویسه و بعد که تموم شد بذاره و ما نقص هاشو بگیریم...
اگه کسی نتونست دیگه فکر کنم شما باید شروع کنی...
فعلا صبر کنید..
عکس ها رو هم بزودی می ذارم..
اینم یه فیلم نامه ی 30 ثانیه ای:
صحنه ی 37 :
اتاق جک :
( البته این اتاق در ابتدا به صورت کامل باید تعریف شود . )
لوکیشن : نقاشی جک بر روی دیوار نیست ، عروسک شماره 3 بر روی زمین افتاده ... تمام کتاب های سال دوم او در وسط اتاق ریخته و تعداد زیادی از آنان در گوشه سمت شمال غربی متراکم شده است ... گوشه ی سمت جنوب شرقی فرش اتاق او بالا آمده ... درب اتاق نیمه باز است ... جک در سمت شمال شرقی اتاق بر روی زمین خوابیده و با لب تاب در حال بازی است و صدای بازی او (که بسیار خشن و تند است ) زیاد است و خود او هم با آن هم خوانی می کند .
حرکت دوربین : از روی جک که در حال بازی است دوربین با زاویه ی 45 به سمت شمال حرکت می کند و آنقدر می چرخد تا به سمت در برسد. مادر او وارد می شود . دوربین روی او متمرکز می ماند .
لوکیشن 2: لباس مادر شماره 2 است .
حرکت بازیگر 1: مادر در حالی وارد می شود که سینه اش را جلو داده ، ابرو هایش در هم رفته و با رفتار خشن حرف می زند .
دیالوگ1:
-مادر:بچه مگه تو درس نداری ؟
حرکت دوربین 2: دوربین روی جک کات می کند . جک نیم نگاهی به مادر می اندازد و دوباره بازی را ادامه می دهد
دیالوگ2 :
-جک : چرا ... الان دارم بازی می کنم ... یه ساعت دیگه درسمو شرو می کنم ...
حرکت دوربین 3: روی مادر کات می شود ، مادر حرکت کرده و به داخل اتاق حرکت می کند و به سمت کتاب های متمرکز جهت می گیرد و حرکت می کند ... دوربین با او حرکت می کند ... مادر خم شده و شروع به جمع کتاب ها می کند ... دوربین از سر او پایین تر قرار گرفته و روی کتاب ها متمرکز می شود ...
دیالوگ 3:
-مادر: بچه می خواستیم ... نه دردسر ... اون از نمره هاش ... اینم از نظمش ... همش تقصیر باباشه ...
30 ثانیه تموم اما صحنه ادامه دارد ...
علیرضا - فیلم نامه ی گربه های وحشی
بچه ها چطور بود ؟؟؟
من الان خونمون نیستم برا همین دیر به دیر میام ... کامپیوتر دوستمم که دایل آپه ... هی می گه برا چی وصل می شه ...
خیلی ممنون
راستی یه داستان جدید به نظرم اومده گفتم بگم شاید بد نباشه :
یک مرد که تمام خانوادش رو یه افغانی به خاطر دزدی می کشه ... اونم تصمیم می گیره که حال همه ی افغانی ها رو بگیره ...
بعد هم با چند تا از دوستاش یه گروه می زنن و بعد ها هم با جنبش ملی گرایان متحد می شن ... آخرش رو هنوز فکر نکردم .
عبدولمالك خيلي خوبه
آخرش هم دستگيرش مي كنيم
يعني ما عمليات پليسي انجام بديم
ولي
هوش سياه اصلا خوب نيست
من كلا از فيلمش بدم مياد
همین به نظرم خوب میاد....نقل قول:
جنگ با افغانی ها........!!!!!:31::18::27:
فقط خیا بان های تهران قشنگ در بیاد ...........
الان چه اقداماتی صورت گرفته...تا کجا پیش رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگر مایلید من میتونم برای ساختن آهنگ متن یا تیتراژ (کلا آ هنگ) همکاری کنم!!!:31:
مرد حسابی باور کن یک کلاش بده بدست یک افغانی ایرانی تکیه پاره می کنه ! تمام دنیا تقربیا با ما لج هستند
آره در مورد آهنگش از چی استفاده میکنید
2 نکته هست که باید بدونید
1- راک استار خودش همیشه از آهنگ های با ابوهت استفاده میکنه باید توی آهنگ حتما صدای یک چیز با ابهت باشه ترجیحا گروه ویالون
2- آهنگ باید 2/5 الا 3/5 دقیقه باشه
سلامنقل قول:
ببخشید من منظور شما رو دقیقاً نفهمیدم ...
جملتون ابهام داره :31: ...
البته بسیاری از مردم ایران که با افغانی ها برخورد داشتن ازشون بدشون میاد ... ( خب بعضیا هم ... از افغانی ها سوءاستفاده می کنن )
دلیلش هم اینه که مردم ایران خیلی نژاد پرستن و خیلی خودشون رو قبول دارن ... و دوست ندارن ببینن که یه غریبه باهاشون بی ادبانه حرف بزنه ... به همین خاطر هم این داستان به فکرم رسید ...
تصور کنید که افغانی ها هم برای مقابله با گروه ایرانی ها یه گروه بشن ... اونوقت تو بازی چه جنگی بشه ...
از آثارش هم نفرت بیش از پیش ایرانی ها از افغانی ها و تظاهرات برای اینکه از کشور برن هست ...
سلام تام جان . افغانی ها رو نگاه نکن با ایرانی ها لج هستند حتی عرب ها (خارج از ایران) .کافیه فقط یک اسلحه بدن بهشون ایرانی جماعت تکیه تکیه می کنن . هر چند اونها عددی نیستند!
نقل قول:
درسته ... حرف شما کاملاً درسته ...
اما جی تی ای تهران که یه بازیه شهری و درون شهری است ، می تونه به این مسئله که افغانی ها هم مثل ما دارن یه زندگی مرفه می کنن و البته بعضی از هم وطنا چنین زندگی ندارن و آهش رو می کشن اعتراض کنه و صدای ما مردم رو به بالا برسونه ... شاید کاری بکنن ...
از قدیم گفتن : چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است ... (البته ما چراغمون رو درون دستشویی قرار دادیم :27:) ...
اما در مورد همین اعراب که دلاور ترینشون شخصی به نام "عنتره" است ... شماره ای نیستن و ما می تونیم با ساخت بازی ای اول شخص(مثل کال آو دیوتی) اوناروهم در بین مردمی که اصلاً حواسشون نیست ... تخریب کنیم ...
ببخشید از بحث جی تی ای تهران خارج شدم ... :11:
خوبه...به موقع اهنگ که شد اگه مشکلی بود حتما از شما استفاده می کنیم...نقل قول:
در مورد داستان هنوز هیچی معلوم نیست ولی یه نفر از اعضای گروه رو ما مشخص کردیم ...ولی اگه نتونه دیگه داستان با tommy vercetti هست...یعنی تا 180 مرحله چه بیشتر چه کمتر رو باید یکی یکی مراحل رو بنویسی که چه کارهایی باید تو فلان مرحله انجام بشه و ....داستان هم که ....فقط فعلا صبر کن من خبرشو بهت می دم..نقل قول:
رو قسمت اهنگ باید زیاد توجه داشته باشیم ....نقل قول:
البته اهنگ زیاد وقتمونو نمی گیره و باید تو قسمتی که بازی داره لود میشه یه اهنگ 5 یا 6 دقیقه ای بذاریم و بعد مثلا مرحله رو برنده می شیم یه اهنگ بزنه و 2یا 3 دقیقه ای باشه و یه جاهای ریز دیگه که درست می شه...
البته اهنگهای ضبط ماشین و ...جدا هست..
اینم عکس موتور ویو و هوندا بازی ..
شرمنده وقت ندارم نمی تونم از بازی زیاد عکس بگیرم..
کد:http://up.--------.com/Files/0694aac22b374cd78d05.jpg
کد:http://up.--------.com/Files/5efeab75da5d47f2a8d7.jpg
کد:http://up.--------.com/Files/6d1cb16c1b094fc6a67a.jpg
بس سلام!!!نقل قول:
من از بهترين نرمافزار ها استفاده ميکنم(reason-sonarو کمه هم fl-studio)
همچنين از vst های خوب و refill های عالی استفاده ميکنم.
در مورد 2 نکته ای که فرموديد ، در IV ما شاهد همچين آهنگ سنگينی نبوديم.
ولی اگر قرار شد که من بسازم ، حتماً طبق نظرات دوستان خواهم ساخت!!!
خوب شما از همین الان شروع کن یه کار از خودت نشون بده...
اهنگ هنگام لود شدن بازی رو درست کن ..
راستی نینجا قرار بود تکسچر های مغازه های فارسی رو بفرستی؟
می خرمش عشق سی جی ام . کارت عالیه عماد جان
اصلا برای شما پرویز جون مجانی هست ...پست می کنم.
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
اینم عکس پراید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]