1-ظاهرا در داشتن یا نداشتن ----tنقل قول:
2- سری ntr83 - یعنی با ----t
3- خیر بدون هارد - هارد باید جدا خریداری شود - مگه اینکه در سری جدید که قراره وارد کنند وضعیت فرق کنه
Printable View
1-ظاهرا در داشتن یا نداشتن ----tنقل قول:
2- سری ntr83 - یعنی با ----t
3- خیر بدون هارد - هارد باید جدا خریداری شود - مگه اینکه در سری جدید که قراره وارد کنند وضعیت فرق کنه
با سلام
حقیقتش من تعجب میکنم از بعضی سوالات که بعضی دوستان اینجا مطرح میکنن چون با یه جستجوی ساده تو نت یا حتی سایت خود سازنده میشه به جواب رسید
به نظر من مطرح کردن سوالاتی باید اینجا باشه که هیچ کجا پیدا نمیکنیم و کسی باید جواب بده که عملا با خود دستگاه کار کرده باشه
مثلا همین سوال که دوست عزیز banker مطرح کردن تو خود سایت یام خیلی راحت و کمتر از 20 ثانیه میتوان به جواب رسید
هرچند اینجا جایی است برای جواب گرفت ولی ...
ببخشید قصد بدی ندارم قصدم راهنمایی است
موفق باشید
شما درست می فرمایید . لیکن من اول در یک سایت دیدم و چون این تاپیک را جایی مناسب برای سوال می دانستم پرسیدم ولی بعد متوجه فرقشان شدم.نقل قول:
حال اگر دستور بفرمایید فورا پاک کنم.
اردتمند دوستان با اطلاع و استاد
در ضمن آیا این برند کره ای یا برند های کره ای دیگری می شناسید که --- usb داشته باشند که هم تلویزیون دیجیتال ----t را بگیرد و هم بتوان با آن ----s2 ماهواره ای دریافت کرد؟؟
اگر سوالای من تکراری هست ببخشید
یکی از آشناهای ما میخواد یک دستگاه مدیاپلیر بخره که شبکه دیجیتال را هم بگیره من بهش NTR83 رو پیشنهاد کردم اما چند تا سوال کرد که من نتونستم جوابش رو بدم
1- آیا این دستگاه تلتکست هم میگیره؟
2-چون باهم تاپیک رو خوندیم نگران این بود که گفته شده شبکه های دیجیتال صدا نداره آیا این مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری و آیا این مشکل حل شده؟
3-گفته شده که میشه به اون دی وی دی خارجی نصب کرد آیا باخرید یک دی وی دی پلیر 70000 تومانی میشه هم دی وی دی و هم سی دی رو تماشاکرد مثل یک دستگاه دی وی دی پلیر کامل و دیگر نیازی به خرید یک دستگاه دی وی دی جدا نیست و اگر به جای DVD Player یک DVD writer بخریم میتونیم مستقیما روی دی وی دی ضبط کرد یا نه؟
با تشکر
نقل قول:
با سلام
1- امتحان نکردم ( منزل خودم دریافت دیجیتال ندارم وقتی بردمش منزل دوستان که دریافت دیجیتال باشه امتحان میکنم )
2- بله بعضی کانالها صدا ندارن بعضی مواقع ، ولی سخت افزاری نیست با فریم ویر های آینده انشاالله حل میشه
3- بله با یه دی وی دی معمولی قدیمی با رابط 12 تومنی یو اس بی به راحتی فیلم دی وی دی رو پخش میکنه ولی وی سی دی رو نه
اگر میخوای 70 تومن خرج کنی یه دی وی دی پلیر عالی مارشال همین حدود هست و دیگه لازم نیست به نویترون وصلش کنی مستقیمن به تی وی وصلش کن !
برای ظبط و رایت رو دی وی دی فعلا که قادر نیست ولی بعید نیست فریم ویری بیاد که رایت هم بکنه !
موفق باشید
نقل قول:
سلام عزیز
نه آقا چرا پاکش کنی
ما واسه خودت گفتیم
بجای یه سوال مطرح کردن اینجا و صبر کنی ببینی کی جواب رو میده
یه سرچ کوچیک 20 ثانیه ای آدم به جواب میرسه
در خصوص ----S2 چیزی پیدا نکردم برای دیکود کردن سیگنال S2 به یه پردازنده قوی تر از 400 مگی احتیاج هست فکر کنم
موفق باشی
..... حذف شد
سلام شما فيلمهاي 1080p .1080i.720p.از كجا تهيه ميكنيد؟ من ميخام اين دستگاه رو بخرم ولي موندم فيلم hd از كجا تهيه كنم ؟ چند تا سايت ديدم كه خيلي گرون فيلمارو ميفروشن .اگرم بخاي دانلود كني باز هزينش زياده ووقت هم زياد ميبره براي ديدن فيلم فول hd خيلي بايد هزينه كرد مقرون به صرفه نيست ميشه راهنمايي كنيد
والا داداش هر چقدر پول میدی آش میخوری !نقل قول:
جای ارزون سرغ داشتی خبر بده
من یکی دو بار از اینجا خرید کردم از کیفیتش راضی بودم
کد:http://hdtv-master.net/
اینجایی که شما معرفی کردین قیمتاش نجومیه چندتا سایت بود قیمتاش خیلی کمتر بود اما متاسفانه فیلتر شدن اگه سایت بهتری پیدا کردم حتما لینک میذارمنقل قول:
سلام دوسته عزیزنقل قول:
خبر نداری بلاخره این یام 83 اومد یا نه؟
سلام امير خاننقل قول:
عرضم به حضورت كه وقت نشد زنگ بزنم من از اقاي جلالي ميخواستم امار بگيرم
عصري تماس ميگيرم وميپرسم واطلاع ميدم چشم :46:
متاسفانه چند جايي كه تماس گرفتم موكول كردند به پايان هفته و هنوز خبري نيست :41:
امروز رفتم بازار 83 به طور اتفاقی دیدم. فکر کنم 7 یا 8 چیده بود توی ویترینش.
270 تومان قیمت بهم دادن. (البته خودم چند وقت پیش یک باکس آفیس گرفتم دیگه از نخ مدیا پلیر امده بیرون ولی پست ها رو دنبال می کنم)
سلام رفیقنقل قول:
ممنون از پیگیریتون:11:
پس اینطوری که میگید قیمتش افزایش نداشته خدارو شکرنقل قول:
270 تومان قیمت بهم دادن. (البته خودم چند وقت پیش یک باکس آفیس گرفتم دیگه از نخ مدیا پلیر امده بیرون ولی پست ها رو دنبال می کنم)
از مارت رایانه قیمت گرفتید؟
لطفا تست بفرمائید
برای اجرای این فایل ویدئو نیاز هست ابتدا این فایل رو دانلود کنید
و هنگام اجرا باید به اینترنت وصل بود تا لیسانس فایل از طریق اینترنت چک بشه
همه ویدئوهای bbc اینطوریه
کد:http://www.ezdrm.com/demo/newFree/industrial.wmv
سلامنقل قول:
این فایل چی هست
چرا باید تست بشه
چیه این فایل باید تست بشه ؟ کیفیتش ؟ و یا ... ؟
با چی تست بشه با نواترون یا پی سی ؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
نقل قول:
آدرسش کجا بود و یا حداقل تو کدوم پاساژ
نقل قول:
ادرس ويا تل اگه دارين بگزاريد ممنون
[QUOTE=sash;5115581]سلام
این فایل چی هست
چرا باید تست بشه
چیه این فایل باید تست بشه ؟ کیفیتش ؟ و یا ... ؟
با چی تست بشه با نواترون یا پی سی ؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
فقط میخوام ببینم روی دستگاه اجرا میشه یا نه؟
لطف کنید روی فلش کپی کنید و روی دستگاه اجرا کنید
چون برای اجراش باید به اینترنت متصل بود می خوام ببینم دستگاه اجرا میکنه یا نه؟
سلام
من دستگاه پاتريوت دارم انو با يه فريمور ديگه اپديت كردم وقتي دستگاه اپديت شد صفحه اول برا ي تنظيمات اومد ريموت دستگاه كار نمي كنه (ريموت سالمه ) حالا بايد چكار كنم ميخوام به فر يمور قبلي برگردونم دوستان راهنمائي كنند متشكرم
نقل قول:کد:http://patriotmem.com/forums/showpost.php?p=23686&postcount=1
نقل قول:
دوست عزیز من ساکن اهوازم.
آدرس: طالقانی بازار برزگ کامپیوتر. طبقه ی دوم تکنو سیستم.
................................
نقل قول:
عزيز فكر كنم اينجا در خصوص نواترون صحبت ميشه زحمت بكشيد در فروم خودش مطرح كنيد
سلام دوستان من الان زنگ زدم مارت رایانه گفت تا آخر هفته موجود میشه
جهت اطلاع دوستان یک مغازه در طبقه همکف کامپیوتر پایتخت که اسمش یادم نیست ntr82 میفروشه تو ویترینشم گذاشته.قیمتش رو میگه 320 تومان و گارانتی دالای کامپیوتر.
قیمت فراموش نشود :46:نقل قول:
باسلام
من ntr82 دارم که 4روز خریدم میخوام بفروشمش با با لایو تعویض کنم. هرکی خواست پیغام خصوصی بده
دوستان این Novatron ایا زیرنویس فارسی رو کامل ساپورت می کند یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا توضیح بدهید ؟؟؟؟؟؟؟
می خواهم بخرم اما نمی دونم زیرنویس فارسی رو کامل ساپورت می کند یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
دلیله تعویضتونو میشه لطف کنید بگیدنقل قول:
با تشکر
اینجا کسی NTR83WT رو داره اینا امکان کپچر بهشون اضافه شده است . فک کنم امکان ----T دیگه ندارن کسی توضیح میده راجبشون:31:
نقل قول:
دوست من كسي از اين بهتر نميتونه بهت توضيح بده
کد:http://iamm.co.kr/eng/index.php?m=2&s=83
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
نقل قول:
دوست عزيز يه فروم با 20 صفحه يه نگاه بنداز جواب سوالت چند بار گفته شده !!؟
بله ساپورت ميكنه ولي فعلا تا اومدن فريم وير فارسي بايد زبان سيستم رو رو عربي بزاري
لطفا راجب به مارکهای دیگه هم توضیحات لازمه رو بدین . اخه بعضیاشون قیمتش بیشتر من گفتم شاید بهترزباشن . ممنون
مثل AzBox ،PopcornHour ،o2media،Dune،Xtreamer
تو لینک زیر همشون هستن و به نظر عالی هستن
کد:http://www.o2media.es/en/productos
منظورم تجربه کار عملی هستش :20:نقل قول:
تو مدل ntr83 زده does not support analog recording
ولی مدل ntr83wt اینو اضافه داره که زده including analog recording function
:10:
ميدوني دوست عزيز بيشتر اين مارك ها توي ايران گير نمياد و اگر هم بياد قيمتهاي نجومي دارهنقل قول:
بخطر اين اكثر كاربران از همين دستگاههاي روتين استفاده ميكنند كه اصلا هم بد نيستند وكاملا خوب وعالي هستند نمونش همين يام 83:46:
نقل قول:
سلام عزیز
هر دو مدل قادر به رکورد از ورودی هستند منظور چیزی که شما نوشتین تلوزیون آنالوگ هست که ntr83 تلوزیون دیجیتال داره و مدل rt83wt فاقد تلوزیون دیجیتال هست
این فروم برای انتقال تجربیات عملی کسانی هست که از نواترون استفاده میکنن در خصوص مشخصات دستگاه بهترین مرجع سایت خود سازنده و یا سایتهای مرتبط هست
نقل قول:
زیر نویس فارسی با فرمت sub/idx رو ساپورت میکنه.
زیر نویس فارسی با فرمت srt اگه unicode باشه پخش میکنه ولی اگر ANSI باشه یا باید به unicode تبدیل بشه و یا باید زبان سیستم به عربی عوض بشه تا فارسی پخش کنه
زیرنویس فارسی در فیلمهای dvd هم بالطبع مشکلی نداره
ایرادی در نمایش گ چ پ ژ هم نیست
باسلامنقل قول:
من ساکن کرج هستم وتلویزیون دیجیتال هنوز راه اندازی نشده.قیمت این دستگاه هم 120-130تومان بالاتر از لایو میباشد که برای من غیر قابل استفاده است ولی امکاناتی که این دستگاه داره واقعا محشره یک دی وی دی رامsata را مستقیم به کابل ساتای خودش وصل کردم کمتر از35ثانیه دستگاه بالا میاد بدون اینکه فلاش یا هاردی به دستگاه وصل باشه دی وی دی را پلی میکنه.حال یه چیز خیلی جالب که دیدم فرضا یک دی وی دی را میخواهیم رو هارد کپی کنیم ظرفیت دی وی دی بالای 4گیگ توکامپیوتر حداقل 10دقیقه طول میکشه ولی روی این دستگاه 8دقیقه کپی میکنه یه چیز دیگه که خیلی جالبه بهش برخوردم دی وی دی هایی که چندتا فیلم روش هست رو به روانی بازیرنویس نمایش میده .من یک دی وی دی که 7فیلم روش بود گذاشتم توی دی وی دی رام کامپیوتر با vlc playerو km playerاجراش کردم باور کنید چندتا فیلمش رو لایی رد میکرد و زیر نویسش را پخش نمیکرد موقیعیکه دکمه فوروارد روی vlc رو میزنی سیستمم هنگ میکنه یا از vlc میپرم بیرون ولی باور کنید باntr83که این فیلم رو نگاه میکردم اولا کیفیت تصویرش بدون اغراق خیلی بالاتر بود حتی رو زیرنویس یکی از فیلمها هم ریپ نزد دکمه فوروارد پلیر را روی 32 گذاشتم تاآخر فیلم رفتم بدون کوچکترین پلک زدن و جالبتر از این همه، اینکه دی وی رام کامپیوتر را شر کردم و فیلم را داخلش گذاشتم واز ntrاجراش کردم باور کنید باز هم کوچکترین پلکی نزد
با سلام مجدد خدمت دوستان و با تشکر از دوستانی که پاسخ می دهند .نقل قول:
دوست خوبم طی چند صفحه ای که از این تاپیک رو خواندم گفته اند حروف گ- چ - پ - ژ را ساپورت نمی کند ؟؟؟
یعنی در فرمت SRT زیرنویس فارسی حروف گ- چ - پ - ژ را ساپورت نمی کند ؟؟؟ ایا درست هستش یا نه ؟؟؟
خواهشا دوستانی که اطلاعات کامل در مورد دستگاه دارند پاسخ دقیق بدهند .
با تشکر .
ISO فایل خالص از Bluray فیلم مستند Baraka - بدون مشکل و روون پخش شد. - منو نمایش داده نشد
حجم کل دیسک : 43.7GB
حجم فایل اصلی : 26.4GB
فرمت فایل ---> BDAV - Blu-ray Video
فرمت ویدیو ---> VC-1 Advance profile level3
Overall bitrate : 38.6Mbps
General
ID : 0
Complete name : I:\BDMV\STREAM\00017.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 26.4 GiB
Duration : 1h 37mn