بازی به طور عجیبی به من چسبید جوری که از صبح دارم یه ضرب هی بازی می کنم هی می خوندم D:
دیالوگاش خیلی باحاله اگه دقت کنید. به طور دهشتناکی به همه توصیه میشه بازی رو تهیه کنن :-s
Printable View
بازی به طور عجیبی به من چسبید جوری که از صبح دارم یه ضرب هی بازی می کنم هی می خوندم D:
دیالوگاش خیلی باحاله اگه دقت کنید. به طور دهشتناکی به همه توصیه میشه بازی رو تهیه کنن :-s
فکر نمیکردم ناراحت بشی وگرنه پستت رو نقل قول نمیکردم
کلا هم کاری با بولت استورم ندارم و سوالی هم نپرسیدم که تو پستت که میگی جواب من بود اونو با kz3 مقایسه کردی
ولی اگه هم بخوام کاری داشته باشم این که رئیس شرکت پیپل کن فلای میگه یه صحنه ای تو بازی داریم که همه سالها در موردش صحبت میکنن هم چیزی جز تلاش برای بزرگ کردن داستان بازی نیست, هست؟
این مقایسه رو من از حرف وحید اونجا شروع کردم چون هر دو شوتر اول شخصن و هر دو مال امسال....... .نقل قول:
+
نقل قول های شما هم در مورد حرفایی بود که من در مورد کیلزون زده بودم....پس جوابم هم در مورد کیلزون خواهد بود
+
ببین پشت هر بازی یا فیلم یا هر چیزی که میخوای فکر کنی ادعا یا هایپ هستش.....واسه این بازی هم بوده...علاوه بر اون موردی که تو گفتی خود کلیف هم اونروز گفته بود که fu*ck with killzone....... . و این خودشم یه هایپ ...... .
ولی مساله اصلی در اینجاس که هایپ این بازی مثلا اگه 4 مورد باشه و 85 بگیره بسیار قابل تحملتر و قابل پذیرشتر از از بازی هستش که اونم 85 بگیره ولی در عوض هایپش 14 مورد باشه.......... .
مساله در این و گرنه وقتی هر دو 85 می گیرن یعنی تقریبا تو یه رنج هستن.....
+
یه مثالم میزنم:
بازی کرایسیس2 شدیدا هایپ زده شده.........نویسندش اومد گفت داستان هیلو چرت.....فرداش اومد گفت cod داستانش ضعیف........فرداش جوات اومد گفت ما بهترین گرافیک کنسولی رو میدیم(pc که میدونیم بهترینه) و هر روز هم این بازی در صدر اخبار...... .
حالا اینو مقایسه کن مثلا با غول بسیار بزرگی به نام potal2 ..باورت میشه کمتر از دو ماه ماه دیگه ریلیز میشه؟؟؟؟؟چقدر ازش خبر میاد؟؟؟هر هفته یکی دو خبر از این بازی هستش که شاید تو اونم یه هایپی هم بکنن....
مثلا گب نویل اومد گفت این بازی بهترین بازی استودیو valve(با اینکه این استودیو halflife رو داره میاد مگه این بهترین)
حالا اگه هر دو این بازیها مثلا 85 بیارن به کدومشون بیشتر چپ چپ نیگاه می کنن....؟؟کرایسیس2 یا پورتال2؟؟؟؟
.
نه ناراحت نشدمنقل قول:
+
قربون همه دوستان برم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
من نگفتم چرا جوابت در مورد kz3 هست گفتم من با بولت استورم کاری ندارم و تو پست اولم مقایسه ای هم نکردم...نقل قول:
نقل قول های شما هم در مورد حرفایی بود که من در مورد کیلزون زده بودم....پس جوابم هم در مورد کیلزون خواهد بود
من تو پست اولم اگر یک بار دیگه نگاه کنی سه جملتو نقل قول کردم .
1. گفتی گیم اسپات فقط به قسمت آنلاین گیر داده که اینطوری نیست و به داستان هم گیر داده . من فقط همین مورد رو یاداوری کردم که تو به هایپ ربطش دادی و گفتی که ادعایی نداشتن و فلان...
2. گفتی کیل زون 3 hype زیادی داره که من این رو قبول دارم و به این جمله هم عکس العملی نشون ندادم . بلکه فقط در دو مورد زیر مشکل داشتم:
الف) گفتی سازنده ها گفتن 70 دقیقه کات سنس داره که بازم اینطوری نیست و سازنده ها این رو نگفتن که من باز فقط این مورد رو یاداوری کردم.
ب) تریلر در مورد داستان، قسمت آنلاین و چیزهای دیگه منتشر کردن رو قاتی hype حساب کردی که به نظر من اینطوری نیست و در این مورد هم نظرم رو گفتم.
اون جمله آخر پست اولم رو نوشتم که نشون داده باشم تو موقعیتی نیستم که بخوام از شمایی که هر بازی رو منتشر نشده تموم میکنی و آنلاین بازی میکنی و همه ی تریلرهای gt رو میبینی و ... ایراد بگیرم که متاسفانه نمیدونم برداشت شما از این جمله من چی بود که فقط همین جمله رو قرمز شده تو نقل قول گذاشتی و پستت رو هم اونطوری شروع کردی...
این رفیقمون ایشی چقدر هوش مصنوعیش زیاده همشو میزاره من بزنم..
دوست داره من اسکیل بگیرم دمش گرم :31:
گند بزنن این شانس کوفتیه مارو !!!
رفتم با کلی شوق و ذوق امشب نسخه X360 بازی رو گرفتم ولی از شانس ... ما دیسک بازی مثل خود فروشنده مشکل دار بود!
موندیم تو کف!
یه روز خونه خالی بودا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا صحنه محنه زیاد داره یا این فاکس نیوز شولوغش کرده بود!!؟:31:
نه صحنه چیه!!! یه کوچولو بچه ها بد دهنن، همین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا این جا که من صحنه ندیدم ..نقل قول:
یه روز خونه خالی بودا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا صحنه محنه زیاد داره یا این فاکس نیوز شولوغش کرده بود!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مگه یه بازی صحنه چی میتونه داشته باشه..:31:
تو اتاق بزنین تو رگ کی چی میفهمه...:31: من هوی رین رو.........:31:
چمیدونم!!:31:نقل قول:
آخه فاکس نیوز یه خبر با عنوان زیر گذاشته بود که من تا حالا در مورد هیچ بازی ندیده بود!:31:
:31:نقل قول:
Fox News Says bulletstorm Could Make You a Ra.pist
تازه به والدینمون هم هشدار داده!!:31:کد:http://www.escapistmagazine.com/news/view/107628-Fox-News-Says-Bulletstorm-Could-Make-You-a-Rapist
بابا سلاخی و فوش موش خیلی زیاد داره...
چقدر هم این جنازه هایه سلاخی شده بد کیفیت اند:2:
من اصلا قصد ورود تو این بحث رو ندارم و فقط جهت تنویر افکار عمومی میگم: دینقل قول:
اینی که می گید هر بازی اینکارو می کنه درستن نیس........دو تا تریلر بازی کیلزون کلا راجع به داستان(یکیشون همونه که سربازای هلگاست مثه ارتش فیلم ارباب حلقه ها صف کشیدن)
ولی بولت استورم اصلا همچین چیزی نداشت............. .
بازی هم دو تا ویدئو در مورد داستان داره به نام های:
TGS 10: Space Pirate Story Interview
Exclusive Story and Character Developer Diary
تازه ویدئوهای دیگه ای هم تو همین GT هست که به داستان بازی مربوط میشه حتی بیشتر از KZ3 !!
+
خلاصه این بازی هم از تو لیست 10 بازی برترم تو 2011 خط خورد..
بابا گیم پلی...
ادم حال میکنه دستتو میزاری رو ماشه دادادادادادادادا
حال کردم تا اینجا کلا هیجان داره
یه مشکلی که من تو بازی دیدم اینه که بخش Anarchy گیرایی و کِشش بالایی نداره و بعد از یه مدتی خسته کننده میشه .
البته شاید فقط برای من اینجوری باشه اما کلا با بقیه چیزهای بازی حالیدم . گیم پلی خیلی خوب و روون و متنوعی داره و کشتن در این بازی رو خیلی دوست دارم با اینکه خشونت خالص نیست و Fun هم چاشنیه کار کردن : دی
اقا یکی به داد من برسه...
توact 3 chapter 2 وقتی دختره رو هم پیدا میکنیم..با هم راهی میشیم...بعد یه مدت کشت و کشتار و طی مسیر به یه سد میرسیم که داره داغون میشه اونجاش دختره دیگه نمیاد همینطور منتظر میمونه هیچی هم نمیگه...
با ایشی میرم یه جا میرسیم که توبین های سد داغون میشه و ما روی یه نرده هایی هستیم من و ایشی هم سر میخوریم میوفتیم زمین من رو هوا معلق میمونم ایشی هم نصف بدنش تو یه جا گیر میکنه داره میدووه
از چکپویین تهای قبلی هم برگشتم یه سیو قبلتر مرحلش رفتم ولی اونجا که میرسیم اینطوری میشه...
جریان چیه..؟
:41:
+
باگ بید از اول میرویم.:20:
گیم خیلی خوبیه بسیار متنوع و هیجان آمیز توام با ضرب آهنگ بالا اما فوق العاده لذت بخش! :31:
به نظرم این نوع شوترها کم پیدا میشه شاید تا چند سال دیگه نمونشو نبینیم!
اینم امتیاز های 4gtv...
pc..: 4/5
xbox360..:4/5
ps3..:4/5
امتیاز یوزره..:
pc..: 5/5
xbox 360..:4.3/5
ps3..:3.5/5
آقا نه دیگه این مشکل خیلی اساسیه!
کیفیت تکسچر ها واسه چی اینقدر پایینه؟؟؟؟!!!!!
یک لحظه تو بازی به جنازه هایه سلاخی شده ، سنگ فرش ها کلا نکات ریز دقت کنین !!!!! خیلی کیفیت پایینه!
اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری بشه! ( تو فضاهایه دور گرافیک خیلی خوبه اما نزدیک فوق العاده بده! یک Test بزنین )
کلا فضا و محیط های خارجی زیباتر به نظر میاد.نقل قول:
آقا نه دیگه این مشکل خیلی اساسیه!
کیفیت تکسچر ها واسه چی اینقدر پایینه؟؟؟؟!!!!!
یک لحظه تو بازی به جنازه هایه سلاخی شده ، سنگ فرش ها کلا نکات ریز دقت کنین !!!!! خیلی کیفیت پایینه!
اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری بشه! ( تو فضاهایه دور گرافیک خیلی خوبه اما نزدیک فوق العاده بده! یک Test بزنین )
این ایرادی که شما میگید تو محیط های داخلی بیشتر تو ذوق میزنه!
دوست عزیز میشه یه عکسی بزاری ؟نقل قول:
والا من رو Xbox بازی کردم نمیتونم عکس بگیرم.نقل قول:
دوست عزیز میشه یه عکسی بزاری ؟
از جایی هم پیدا نکردم.
ولی خوب معلومه اگه تویه بازی نگاه کنی.
اتفاقا اون سنگ فرشی که گفتم تویه فضایه بیرون و خیلی هم افتضاح بود.نقل قول:
این ایرادی که شما میگید تو محیط های داخلی بیشتر تو ذوق میزنه!
کلا فواصل دور خوبند اما نزدیک...
منظورم این بود که به دلیل رنگ آمیزی زیبا و طراحی هنری عالی مخصوصا تو فضای باز بعضی ایراداش کمتر به چشم میاد ولی خب اینی که میگید شاید دقت نکردیم( همش داریم سر میخوریم! :31:)نقل قول:
اتفاقا اون سنگ فرشی که گفتم تویه فضایه بیرون و خیلی هم افتضاح بود.
کلا فواصل دور خوبند اما نزدیک...
میشه مرحلشو بگید؟
این تو کنسول بیشتر مشاهده میشه شایان جان (که البته چون بازی pc هم از روی کنسولیشه در نتیجه اونا هم به این مشکل دچارن ولی به مراتب کمتر)نقل قول:
برای اینکه فریم بازی تو کنسول حفظ بشه تکسچرها رو خیلی سبک برداشتن........و خوب یه جورایی میشه بهشون حق داد...... .بازی run & gun ای مثه این حفظ فریم توش حرف اولو میزنه........ .
همین دیگه.......:31:
.
.
فرض کنید بازی گریز اف وار رو اول شخص کردن
چاشنی بایوشاک رو هم قاطی کردن فی مابینش هم چند تا از دوشمنان پر صروصدای سام ماجراجو رو انداختن توش
نمیدونم چرا بعضی جاها بعضی چیزا یهو ناپدید میشد ! :دی
وقتی بازیرو ریختم تو هارد دیگه درست شد ! دقیقا مثل Gears میمونه ! موتور بازی هم که همونه , این ناپدید شدن رو از اون میچونده .
اما در کل بازیه جالبیه , فقط یه کمکی داستان گیراتری هم داشت خیلی میتونست بهتر باشه , محیط هم واقعا عالی کار شده .
خب این بازی هم رفت در گنجینه بازیهامون لذتبخش بود کاش یه co-op داشت خیلی میچسبید.
محتوای مخفی: اخر بازی..:31:.
حیفه، نندازی یه گوشه خاک بخوره هاااا ! من دیروز تموم بازی رو تموم کردم الانم دارم دوباره میرم، دوباره که تموم کردم قسمت Echo بازی رو می رم...نقل قول:
چندین سال بود چنین بازی تو این سبک نیومده بود که بالاخره اومد و حسابی منو راضی کرد.
من با بازی از همه نظر چه گرافیک چه داستان ( حالا بگیم یکم نسبت به بقیه آیتم ها کم داشت ) و کلا همه چیز حال کردم(گیم پلی هم که خدا بود جای بحثی نذاشته)،
راستی صحنه ای که در موردش صحبت می کردن به نظرم همون صحنه ی اخرای بازی باشه
ما هم همینو میگیم! بعضی منتقدای عزیز میگن گیمش تکراریه!نقل قول:
(گیم پلی هم که خدا بود جای بحثی نذاشته)،
خداییش یه شوتره باحاله که شبیش کم پیدا میشه!
دوستان گرافیک این بازی خوبه ارزش داره نسخه PC شو بگیرم آخه بازی های PC مشکل کرک دارن من از دردسر خوشم نمی یاد بی دردسر نصب میشه یا نه ؟
بستگی به سیستمت داره من خودم رو PC برعکس خیلی ها اصلا مشکل نداشتم و بی دردسر بازی کردم ... !نقل قول:
خدایا شکرت!!!!
بعد از مدتها یه بازی اکشن محض بازی کردیم روحمون تازه شد!چرت و پرت ها و نقدهای غیر منصفانه در مورد بازی رو ول کنید.اگه واسه تفریح بازی کامپیوتری میکنید،این بازی خدای تفریح و لذت بخش بودنه!!!!!
دوستان این بازی خیلی شبیه duke nukem for ever هست که ساختش به تاخیر افتاده تو یوتو بازی دوک ناکمو ببینید متوحه شباهتها میشید
آره یه سری از ویژگیهاش مثل لقدی که میزنه از اون خدابیامرزی الهام گرفته شده! :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان اصلا شما نقدا روخووندین تا بدونین از چی بازی ایراد گرفتن؟؟؟همه سایتا و مجلات متفق القول گفتن گیم پلی این بازی زیباس و به نوعی یه گام مثبت کوچیک به سمت نواوری بوده......خلاصه همه از گیم پلی بازی تعریف کردن............ .
درست نیس تا یه چیزی رو مطالعه نکردیم و در موردش اگاهی نداریم "چرت و پرت" خطابش کنیم..... .(این جمله رو با شما نبودم نیما با اون یکی دوستمون بودم)
چی چی رو خدا بیامرز؟؟؟:31:این بازی قرار ریلیز بشه(فکر کنم امسال) و درسته شرکت سازنده و ایناش عوض شده ولی بهر حال یکی از بهترین run & gun های دنیاس و عاشقان زیادی داره...... .نقل قول:
.
.
خیلی بازی لذتبخش بود اصلا کاری به داستان و گرافیک ندارم گیم پلیش خیلی خفنه لامذهب : دی
دو بخش Echo و Anarchy رو هم مقداری بازی کردم فعلا تمام Echo ها 3 ستاره شده تا این مُراد بیاد رکوردهای منو بزنه من تحریک شم دوباره بازی کنم هرکدوم رو : دی
Anarchy رو هم تا Rank 21 رفتم دیگه نرفتم . بازی رو Very Hard یه جورایی خیلی گیج کننده میشه . یه جاهایی نمیفهمی از کجا میخوری اما Hard فوق العاده آسون بود و فاصله ی زیادی بین این 2 درجه ی سختی وجود داره
کلا خیلی خوب بود و هست و چسبید بسی
8.5/10
چی؟؟؟:31:......نقل قول:
من به غیر از یکییشون همه echo ها رو 3 ستاره کردم ولی چون آنلاین نبود نامرد ثبت نکرده...... .
بذار یه بار دیگه بازیشون کنم.......سقف رکوردهای موجود رو ببرم بالا...:31:
+
این Anarchy رو من هم تا 20 رفتم ولی بعدش دیگه خسته کننده شد.....انصافا کم کاری کردن توانلاین(البته هرچی فکر می کنم می بینم مد ساختن واسه همچین بازی خیلی خیلی سخته......شاید حق باهاشون بوده)
+
آره نامرد چیز خوفیه......این بازی پیش غذایه عالی بود واسه بازی دوک ناکم......بالاخره ایشون جایگاه بسیار رفیعتری دارن....:31:
.
.
این بازی چه جوریه ؟ ارزش خرید داره ؟
تعریفشو زیاد شنیدم ؟ :20:
گرافیک و گیم پلی ش خوبه ؟ داستانش ؟! :31:
اونا که کارشون درسته! منظورم منتقدای غیر حرفه ای و خونگی بود! :31:نقل قول:
دوستان اصلا شما نقدا روخووندین تا بدونین از چی بازی ایراد گرفتن؟؟؟همه سایتا و مجلات متفق القول گفتن گیم پلی این بازی زیباس و به نوعی یه گام مثبت کوچیک به سمت نواوری بوده......خلاصه همه از گیم پلی بازی تعریف کردن............ .
این دوک دوک بشو نیس! با روزای طلاییش فاصله داره! (البته امیدوارم همین طور که شما میگی باشه!) :31:نقل قول:
چی چی رو خدا بیامرز؟؟؟:دیاین بازی قرار ریلیز بشه(فکر کنم امسال) و درسته شرکت سازنده و ایناش عوض شده ولی بهر حال یکی از بهترین run & gun های دنیاس و عاشقان زیادی داره...... .
100در100! نگیری به قول دوستمون ضرر عظما (املاش درسته؟) کردی! :31:نقل قول:
این بازی چه جوریه ؟ ارزش خرید داره ؟
تعریفشو زیاد شنیدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک و گیم پلی ش خوبه ؟ داستانش ؟! :دی
(شاید داستانش فعلا ضعیف جلوه کنه اما تو شماره های بعدی کامل میشه)
آموزش استخراج موزیکهای Bulletstorm در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.
بعد از یه دو هفته ای تو ترک بودن دیگه جلوی این نتونستم دووم بیارم و دیروز بالاخره بازی رو نصب کردم و بعد از هزار بدبختی و ادیت فایل های بازی و دانلود و اینا تونستم بازی رو اجرا کنم .
شروع بازی خیلی خوب بود و از همون اول داد میزد که سرعت و هیجان حرف اولو تو این بازی میزنه، دیالوگها هم کنایه ای و به قول شایان فان هستن. از اون اوه ---- ای که موقع برداشتن اولین مینی گان گفت بگیر تا اسمی که برای اون دایناسور گذاشته بود و هیچ وقت نتونست اونو باهاش صدا بزنه!
طراحی مراحل و محیط ها هم خیلی خوب و لذت بخش هستن مخصوصا بعضی جاهای خاص مثل اون قسمتی که تنها راه جلو رفتن نابود کردن اون تخم های بزرگ بود و اتفاقات بعدش یعنی دنبال کردن یه چرخ بزرگ و اینا . اون مرحله ای که تو یه شهرک سینمایی کوچیک بودیم هم خیلی جالب بود و اون کنترل دایناسوره که سیستم نسبتا جدیدی بود...
فعلا تا اواسط چپتر 3 که رفتم همه چی عالی بود، داستان بازی هم طبق اون چیزی که تا الان دیدم در اون حدی نیست که تو خاطره ها بمونه و عالی باشه ولی حداقلش اینه که گیمر رو ترغیب میکنه داستانو دنبال کنه و این به نظرم برای این بازی کافیه... هرچند میشد بیشتر و بهتر روش کار کرد
سیستم اسکیل شات هم بهترین سیستمی هست که با گیم پلی بازی جور در میاد و مشخصه که براش وقت گذاشتن، امیدوارم بتونم تمام کمبوهای مخفی رو کشف و اجرا کنم!
راستی کسی میدونه تو playthrough های دوم و سوم و ... این سیستم ریسیت میشه یا میشه ادامش داد؟
خیلی بازی جالبیه .
معنای واقعی جمله ی " میزنم لگد کشت میکنم " توی این بازی نمود پیدا میکنه :31: