سلام
این نسخه Historic هست پس چطور میگید از MW2 بهتره؟!
Printable View
سلام
این نسخه Historic هست پس چطور میگید از MW2 بهتره؟!
اتفاقا ن خیلی جالبه.نقل قول:
صبر کن...
موافقم .نقل قول:
اگه یه همچین چیزی باشه گند می خوره تو بازی .
مثلا flash point & ghost recon که حالم از جفتشون بهم میخوره .
اصلا ن شاید یه جور دیگه ای باشه!نقل قول:
مطمئم باش عاشق همین امکانش میشی.
چون کالاف دیوتی همیشه غافل گیرت میکنه...
خیلی اعصاب خرد کن میشه اگه بخوای به نیروهات دستور بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم تو بازی هم خودشو جمع کنه نمی خواد بقیه رو هدایت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز چیزی مشخص نیستنقل قول:
شاید این قسمت اینقدر جذاب و احتمالا حیجان انگیز بشه که با بازی کردن این بخش به اون دو بازی هم روی اوردی
این دستور دادن به نیروها یعنی یه چیزی تو مایه های Brother in Arms؟تو اون بازی که من از این قابلیت خیلی استفاده می کردم
من یکی از دلایلی که کالاف رو دوست دارم اینه که امکان دستور دادن نداشت.دلیل دیگم داستان بود و دلیل آخر گرافیک و گیم پلی خوب.حالا که امکان دستوردادن گذاشته باید قید کالاف رو بزنم.من خودمو نمیتونم درست کنترل کنم چه برسه به یارا!
در حالت عادی که دنبالت میان این که خوبه
درحالت دفاع پناه میگیرن ومیتونی دشمن رو غافلگیر کنی
در حالت حمله هم میتونی تک تیر انداز بشی اونا رو هم بفرستی قلب دشمن
تا دشمن به هم بریزه بعدم تک تک با اسنایپرت بزنیدشون ((اینکه خدای حال دیگه))
:31:نقل قول:
راس میگه بابا...اگه میشد با زبون فارسی باهاشون مکالمه کرد یه چیزی!!!تا بخوای با کامپیوتر خنگ به سربازا دستور بدی دشمن یه 300-400 تایی گلوله حروم ما کرده.
زبون فارسیش هم بد بود!اولا باید صدا بلند باشه.مجبوری تو خونه داد بزنی!بعدشم بازی آدمو جوگیر میکنه دیگه!مثلا میمیری بلند بلند یاراتو به فحش میکشی!بازم آبروریزی میشه!:31:نقل قول:
دوستان از کجا مطمئنین باید به نیروهای خودی دستور بدی تا کاورگیری کنن تو بازی؟؟؟اینجوری که آدم گیج میشه!
آقا گیچ شدن نداره مگه بازی Brother In Arms دستور نمی دادیم تا کاور بگیرن؟یا دستور می دادیم تیراندازی پوششی انجام بدن؟مگه اینکه عین گیجها برن جلو تیر و منتظر دستور ما باشن که این یعنی هوش مصنوعی صفرنقل قول:
باوووو..خدا نکنه اینجوری باشه!سری COD همینش جالب بود که مثل چریکها هجوم میاوردن سمت دشمن حالا فکر کنین باید مثل بازیه فوق چرند فلش پوینت باید دستور بدی بهدار بیاد چسب زخم بزنه بهت تا نمیری!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشالا که همچین فاجعه ای نیست...امیدوار باشین:31:
خبری از سیستم مورد نیاز بازی نشد ؟؟؟ با سیستم زیر بازی اجرا میشه :
Ram : 3GB
CPU : 3.0 GHz
Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
نقل قول:
امکانش ضعیفه که جواب نده!
باهات موافقم,فوق چرندو خوب اومدینقل قول:
سلام
توش خودمون مي تونيم كاور كنيم؟
اینم لینک تریلر جدید از مد ها : http://xbox360movies.ign.com/xbox360/video/article/111/1117660/codblackops_trl_wagermatch_90110_flvlowwide.flv
اگر از آندسته از افرادی هستید که اخبار Black Ops را دنبال می کنید حتما تریلر جدید این بازی را تماشا کرده اید در این مطلب می خاهم در مورد جزئیات جدید این بازی صحبت کنیم.
مسولان اکتیویژن به این نتیجه رسیده اند که بخش مولتی پلیر این سری بازیها توانسته مخاطب بیشتری را به خود جذب کند بنابراین بیشتر انرژی و زمان خودرا صرف این قسمت در سری جدید COD کرده اند.
ابتدا در مورد مادهای جدید بازی سخن یگوییم باید به سری مادهای Wager Matches اشاره کرد که از جنس Free For All هستند و همانطور که از معنی آن پیداست یک نوع مسابقات شرطی است (اسمش دقیق رو خودتون بفهمید)
Wager Matches به چهار نوع ماد تقسیم می شود که شامل One in the Chamber و Sticks and Stones و Gun Game و در آخر SharpShooter می باشد.
One in the Chamber : در این ماد شما فقط یک تیر دارید که با آن دشمنان را بکشید در صور از دست دادن آن می توانید از چاقو استفاده کنید ولی البته با کشتن هر دشمن یک تیر بدست می آورید . در این ماد شما تنها 3 جان دارید یا به عبارت دیگر 4 بار می توانید respawn کنید
Sticks and Stones : مثل ماد بالاست ولی از 3 اسلحه چاقوپلاستیکی (اسم مناسبتر بنظرتون چیه؟) و کمان و تبر استفاده می کنید . اگر بتوانید دشمن را با تبر بکشید دشن شما هر 3 جان خود را از دست می دهد . !!!!!
Gun Game : بازی را با یک کلت شروع می کنید و با کشتن هر دشمن اسلحه ای قوی تر می گیرید در واقع با گرفتن اسلحه قوی تر یک lvl بالا رفته اید . برنده نهایی کسی است که به lvl عدد 20 برسد.البته در صورتیکه knife شوید lvl شما 1 می شود و ازنوع باید لاش کنید. !
SharpShooter : هر بازیکن بصورت اتفاقی با یک اسلحه شروع به بازی میکند برای زمان محدودی که پس از آن زمان دوباره بصورت اتفاقی اسلحه شما تغییر می کند.
دو مد آخری در MW2 -- سرور من خودم دیده بودم.
امتیاز سری مدهای Wager Matches بنام CoD Points هستند که در صورت بدست آوردن آنها می توانید به خرید اسلحه و یا perk و killstreak بپردازید.
دقت کنید CoD Points جدای از XP و score می باشد.
از دیگر مادها می توان به Team Deathmatch, Capture the Flag, Free-For-All, Search-and-Destroy, Headquarters و غیره اشاره کرد.
جزئیاتی برای perk های بازی هست که فعلا بصورت تیتر وار می نویسم :
Perk 1
Lightweight – Move Faster (Pro)
Scavenger – Pick up ammo from fallen enemies. Replenish lethal grenades. (Pro)
Ghost – Undetectable by the Spy Plane and the Blackbird.
Flak Jacket – Reduces explosive damage.
Hardline – Killstreaks require 1 less kill.
Perk 2
Hardened – Bullets penetrate better.
Scout – Hold breath longer.
Steady Aim – Increased hip-fire accuracy.
Sleight of Hand – Faster reloads.
Warlord – Equip two attachments to your primary weapon.
Perk 3
Marathon – Longer sprint.
Ninja – Silent movement.
Second Chance – Pull out your pistol before dying.
Hacker – Ability to detect enemy equipment and explosives.
Tactical Mask – Reduces the effect of flash and concussion grenades.
ودر آخر killsteak ها :
3 – Spy Plane
3 – RC-XD (remote bomb)
4 – Counter Spy Plane
4 – SAM Turret
5 – Care Package
5 – Napalm Strike
6 – Sentry Gun
6 – Mortar Team
7 – Attack Helicopter
7 – Valkyrie Rockets
8 – Blackbird
8 – Rolling Thunder
9 – Chopper Gunner
11 – Attack Dogs
11 – Gunship
منبع:کد:www.aligame.ir
اقای Michael Sportouch مدیر سری بازیهای Call of Duty در قاره اروپا در این باره به وبسایت MCV گفت هدف ناشر در این نسخه بهبود فروش بازی در مقایسه با رکورد ثبت شده نسخه قبلی این سری که توسط Infinity Ward حاصل شد، میباشد. وی در ادامه افزود: ما هماکنون یک بازی و بخش بازاریابی خارقالعاده در اختیار داریم بنابراین با همتی بلند در صدد ثبت رکوردی دیگری هستیم، همانگونه که با MW2 توانستیم به آن برسیم.
منابع و جراید مختلفی در حال رسیدگی به بخش توسعهای بازی و آماده کردن شرایط کافی هستند تا یک تجارت و بازاریابی حداکثری را برای Activision به ارمغان بیاورند. آرزوی ما تنها کسب یک عنوان یک بازی بزرگ نیست بلکه میخواهیم تا عنوان برترین انتشار بازی سال را نیز بدست آوریم.
این بازی قراره دهم نوامبر منتشر بشه این در حالی هست که قرار بود در 6 نوامبر منتشر شود.
عکس های جدید که 6 عکس از بازی زیبای Call of Duty:Black ops هست :
عکس ها با سایز کوچک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها با سایز بزرگ:
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty7workingtitle/images/0/1/?full_size=1
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty7workingtitle/images/0/2/?full_size=1
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty7workingtitle/images/0/3/?full_size=1
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty7workingtitle/images/0/4/?full_size=1
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty7workingtitle/images/0/5/?full_size=1
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty7workingtitle/images/0/6/?full_size=1
چیزی که از تصاویر میشه واسه گرافیکش نظر داد اینه که *mw2 حالا حالاها بهترین cod باقی خواهد ماند*!
اصلآ بازی تو سبک جنگ ویتنام جالب نبوده هیچوقت درست مثل کال آف 5 که نسبت به کال آف 4و6 چیز مالی از آب در نیومد:41:
سهیل ممنون از عکس ها .
خوب حالا میشه گفت که با یگ سنت شکنی در سری COD روبرو خواهیم بود و گرافیک بازی فدای FPS نشده !! واقعا چشم نوازه . در کل بستر برای یک بازی بزرگ مهیاست فقط کافیه داستان بازی جذاب باشه و مثله همیشه گیم پلیی زیبا ارائه بده .
دوست عزیز نسخه 5 مربوط به جنگ جهانی دوم بود نه جنگ ویتنامنقل قول:
سلام به هر حال این عکس ها همه مال نسخه کنسول هست و هنوز مال پی سی منتشر نشده :20:.
من خیلی بازی ها بوده به خاطر داستان و گیم پلی بازی کردم و بازی های بوده که گرافیک خوبی داشته اما گیم پلی نداشته و بازی نکردم به نظر من
اول داستان دوم گیم پلی و اخر هم گرافیک
من همه سری COD رو بازی کردم و باید بگم همش خوب بوده و هیچ کدوم بد نبوده من زیاد با MW2 حال نکردم قسمت مولتی شو میگم ولی خوب شاید تو شماره بعد درست بشه:46:
نقل قول:
مولتی mw2 جالب نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خوبه گفتی از نظر خودت عزیزم!:20:) دیگه همه میدونن سری COD با MW2 تکمیل شد و بعد از WORLD AT WAR که واقعآ خراب کرد ولی MW2 تمام حیثیت COD رو یجا خرید...واقعآ اگر قرار بود بعد از MW1 که این همه نوآوری و پیشرفت ارائه داد زمان خودش,حالا یک world at war بیاد تا روند پیشرفت و نوآوریشو حفظ کنه که اصلآ باید با cod کلآ وداع کرد!
mw2 هنوز که هنوزه جزء با گرافیکترین, بهترین گیم پلی, داستان پردازی و .. . . بوده,هست و خواهد بود(حداقل تا سال دیگه)...............
خوب واسه کسای که Noob هستن این بهترین بازی چون کل بازی Noob میباشد از او Akimbo مسخره بگیرکه مثل نقل تیر میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا کل اسلحه هاش همه چیز این بازی یک جور زد حال بود در کل مولتی بازی BFBC2 خیلی خوب بید:31:.خوب اگر بگم بهترین سری cod کدومه بدمون شک cod4 بهترین از نظر داستانی از نظر گیم پلی و از نظر مولتی پلی و از نظر گرافیکی.داستان بازی که دیگه نگو یک شاهکار بود مخصوصا جای که میری Zakhayef رو بکشی با Snip دیگه رو دستش نمیاد.بازم میگم همه cod ها قشنگ هستن اما cod4 یک چیز دیگه بودنقل قول:
:46::10:.
:10:.........................
آقا اين Call of duty black ops اومده بيرون يا نه؟
تاریخ انتشار رسمی : 9 نوامبر 2010 (روز سه شنبه هیجدهم آبان سال 1389 هجری شمسی)نقل قول:
Treyarch امروز خبری با این عنوان که بخش مولتی پلیر بازی COD:Black ops به صورت Free خواهد بود منتشر کرد در واقع به این معنا که شما برای بازی کردن این بازی به صورت آنلاین دیگر نیاز به خرید Keycode و فعال کردن بازی ندارید و طرفداران این سری محبوب حتی با نسخه های غیر اورجینال این بازی میتوانند به محض گرفتن بازی از بخش مولتی پلیر آن لذت ببرند.و البته بخش مولتی پلیر بازی همانند نسخه های قبلی به همراه خود بازی در اختیار کاربران قرار میگیرد.
و اما ترجمه ی صحبتهای MCV در این باره:
به جرات میتوان گفت که بخش Multiplayer بزرگترین عامل موفقیت سری cod بوده است و انقدر جذابیت دارد که هیچوقت از آن خسته نمیشوید همانطور که میدانید میلیونها گیمر در سراسر دنیا هنوز از انجام این سری بازیها لذت میبرند.
بخش Multiplayer این سری باعث شد تا مردم از انجام آن لذت ببرند و ما میخواهیم که این لذت بردن متداوم شود و برای مدت بیشتری حفظ شود.
گروهی که بخش مولتی پلیر بازی را پیش میبرد هنوز مشغول به کار است و هم اکنون این تیم در حال کار بر روی بازی World At War میباشد.ما این کار را برای مدت طولانی انجام دادیم همانطور که برای نسخه ی جدیدمان انجام خواهیم داد.
بنابراین ما تصمیم گرفته ایم که این کار را انجام دهیم تا طرفدارانمان از ما راضی باشند ولی انتظار ما از آنها این است که به انجام بازی ادامه دهند و به خرید و فروش آن نپردازند.
Call of Duty: Black Ops در تاریخ 9 November برای پلتفرمهای PC, PS3, Wii, and Xbox 360 منتشر خواهد شد.
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2010/09/10/treyarch-black-ops-multiplayer-is-free-will-always-be-free/
ممنونم سهیل جان منم صبح که متن خبر رو توی سایت VG247 خوندم در رابطه با مجانی بودن بخش بازی چند نفره حسابی ذوق زده شدم. واقعا جای تقدیر داره. نمی دونم کجا بود خوندم مود پزبوتش هم فابریک توی بازی هست. حسابی داره تیریپ مرام به خرج میده این ترای آرچ... تنها چیزی که می تونم بگم اینه که دمش گرم :7: :26:
خب از بچه هايي که multi به صورت حرفه ای بازی ميکنن کسی ميدونه که mod هاش کی مياد؟
خوب اول بزارید بازی منتشر بشه تا ببینیم چطوریه ایا Detected Server هست که اگه باشه بچه های ایران زود براش یک سرور میزنن و اگر هم نباشه بازم یک کاریش میکنیم مود بازی هم باید اول خود کمپانی بده بیروم بعد بچه ها خودشون ادیت میکنن و مد میسازن.:10:.راستی من همیشه میگم اینا بامرام ترن همه میگن نه :31:نقل قول:
حالا دیگه باید روز شماری کرد تا بازی منتشر بشه من که قبل از این که تکنفره برمش میرم سر بخت مولتی :31:
قبلا گفته بودن که DS داره ... آخ بمیره این سازنده PROMOD که باز زرت اول بازی میری.ـه به بازی :دی پرومودی ها هم که خسته نمیشن لامذهبا , فکر کنم اینقدر مپهای همین COD4 واسشون تکراری شده که دیگه با یه اتاق 10*10 خالی هیچ فرقی نمی کنه مپها واسشون ...نقل قول:
بچه ها اين بازي از لحاظ نرم و روان بودن به بازيهاي infinity ward ميرسه؟ چون دو تا از بازيهاي اين كمپاني ( جيمز باند + world at war ) رو بازي كردم واقعا حال نميداد خدا كنه اين يكي اينطوري نباشه :19:
اینم به خاطر سیاوش گل:31:
در ادامه ی انتشار اخبار بازی Black Ops آقای pcdev در فروم سایت COD در مورد ویژگیهای انحصاری نسخه رایانه نوشت که یصورت تیتروار برای شما دوستان عزیز می نویسم :
مشخصات تایید شده از سوی سازنده بازی :
1.سرورهای ثابت (Dedicated Servers) که برخلاف MW2 این قابلیت دوباره اضافه شده است .
2. نوع جدید جستجوی سرور (یعنی مثلا در MW2 از گزینه FINDE GAME برای جستجو استفاده می کردیم و IWNET بصورت اتوماتیک بازیکنان را براساس پینگ با هم مچ می کرد ولی در BO از این نوع جستجو استفاده نمی شود. الحمدالله)
3. امکان استفاده از Dev console
4.قابل برنامه ریزی برای مادها, perks, killstreaks, classes
5.اضافه شدن سروهای رانک و غیر رانک (در واقع می شود گفت همان Public و Private)
6.Map rotation
7.نرم افزار RCon
8.ban کردن دیگران از سرورهای اختصاصی خودتان
مشخصاتی که steam به کاربران ارائه می دهد :
آپدیت کردن اتوماتیک بازی
مشخصات VAC :
از این سیستم مثل MW2 برای جلوگیری از -- و چیت کاربران استفاده می شود.
ویزگیهای از Public Server Files :
بیانگر این موضوع است که فایلهای مادر برای ساخت سرور قابل ویرایش نیست که این عمل از دستکاری بیش از حد سرورهای بازی جلوگیری می کند . یعنی مثل COD 4 شاهد سروهای که مدل آنها عجیب و غریب باشد نیستیم.(با ماد سازی اشتباه نگیرید ساخن ماد دلخواه امکان پذیر است)
منبع:کد:www.aligame..ir
سلام ممنونم عباس گلم :31:نقل قول:
خوب دیگه ارچر دیگه نشون داد معرفتش از این یکی کمپانی خیلی بیشتره و فقط به فکر پول نیست:31:.:27:
این Detected Server به نظر من فعلا جواب گو هست و روش که در MW2 استفاده شده به نظر من برای الان که همه دسترسی به اینترنت پرسرعت رو ندارن امکان پزیر نیست:31:.در کل امید وارم زود تر این بازی بیاد تا بترکونم تون:27:.:31::10:
هنوز معلوم نیست !!! ولی 100% برای اینکه مثلا بگن ما از infinity بهتریم نهایت تلاششون رو میکنن ! شاید بهنقل قول:
پشتوانه ی همون infinity که MW , MW2 رو ساخت ! و زیر عنوان Cod قرار داد شاید اینها هم فروش خوبی کنند ! ولی
معتقدم هیچ وقت شاهکار های infinity تکرار نمیشه. مخصوصا mw 1 که به پشتوانه اون mw2 فروش بسیار زیادی
پیدا کرد که هیچ کس باورش نمیشد ! هرچند آخر سرش اکتیویژن این بد بختا رو که این همه زحمت کشیدن رو اینجوری
رووند !