-c650 هم گزينه مناسبي هست در صورتيكه سمت پلاسما نريننقل قول:
-در محصولات جديد پانا كارهاي خيلي خوبي شده در اين مورد
-ولي باز هم توصيه ميكنم عجله نكنيد كامل هر دو مورد رو از نزديك ببينيد و مايسه كنيد خودتون
-c650 هم گزينه مناسبي هست در صورتيكه سمت پلاسما نريننقل قول:
-در محصولات جديد پانا كارهاي خيلي خوبي شده در اين مورد
-ولي باز هم توصيه ميكنم عجله نكنيد كامل هر دو مورد رو از نزديك ببينيد و مايسه كنيد خودتون
سلام
اخرین قیمت 46c7000 رو میخواستم بدونم؟ و این که کنتراستش چند هست هر جا یه چیزی نوشته :41:
دوستان سلام. دو تا سؤال داشتم خدمتتون كه اكه سريعتر جواب بدين ممنون ميشم.
1- توي جمع بندي هاي چند هفته اي خودم با توجه به بودجه مي خوام 40 اينچ C650 بگيرم. نظرتون چيه. اگه ايرادي داره لطف كنين بگين.
2- با توجه به اختلاف قيمت زياد اين مدل تو نمايندگي با بانه ، آيا خريد از سايتهايي مثل بانه ال سي دي و يا سقز شاپ رو توصيه مي كنين؟ درضمن من ساكن نيشابورم و فكر كنم يه 1700 تايي تا بانه فاصله داريم.
پيشاپيش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3569نقل قول:
عددي كه در سايت هاي خارجي بيشتر مشاهده ميشه 1 :6000000 و عددي كه توي ايران ونمايندگيها رويت ميشه 1:8000000
چون پدرم یک هفته پیش برای خودش رفت و یک عدد از این سری 5 از led سامسونگ 40 اینچرو خرید خواستم چند نکته رو بگم
اول:رفلکس یا همون بازتاب نور وحشتناک این مدل که به جای آینه هم میشه ازش استفاده کرد!وقتی که خاموش است!!
دوم:رنگ های غیر واقعی به نسبت پلاسما و روشنایی بالا که فکر کنم جز مزایای حساب میشه!!
تصاویر کم کیفیت در حالتی که از تلویزیون ایارن استفاده میشه
usb که حتی فرمت mov رو هم پخش نمیکنه و ....
تنها خوبی اون جای 4 hdmi و 1 pc و یک usb و پرت صدای دیجیتال و چندین پورت خروجی دیگه که تقریبآ کامله!!!
حداکثر مصرف هم زده 135w که خیلی خوبه!!!
البته سایز هم به نظرم کوچیک میرسید!!! به نظر اساتید اگر به خواهم همین تلویزیون رو به فروش برسانم چقدری فروش میرود؟ البته فکر کنم بدون گارانتی باشه!!!
-در مورد رفلكس خوب صفحه گلاسي داره وطبيعتا بازتاب نور رو داريمنقل قول:
-در مورد رنگ ها مقايسه درستي نيست ال اي دي حاشيه اي رو با پلاسما مقايسه كردن
-در مورد تصواير sd بايد بگم سامسونگ خيلي موفق عمل كرده
-در مورد usb فكر ميكنم بي انصافي ميكنيد جالبه تنها فرمتي كه پخش نميكنه همين mov هست كه اون هم با يك تغيير ساده پسوند به avi به راحتي پخش ميكنه
-در مورد امكانات هم كه خودتون عرض كردين
-در مورد قيمت هم خوب چي بگيم توافقي بين خريدار وفروشندست هر چه بيشتر بهتر :46:
ابی جان چرا هیچ جا به جز سایت سام سرویس این مدل 32c695 نزده ومشخصاتشو ال سی دی هست؟
-والا من هم جايي اين مد ل رو يعني 32c650 رو نديدمنقل قول:
-اره ال سي دي هست همون مشخصات 40 اينچش رو داره تقريبا
-اينجا رو ببين :
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/lcd-tv/LA32C650L1RXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
سلام.از سری 9000 به عنوان باریکترین تلویزیون جهان نام برده شده.از وضعیت عرضه اون در کشور خبری دارید؟ همه چیزش یک طرف کنترل از راه دورش یک طرف.شبیه گوشیه آیفونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-هنوز توي ايران رويت نشده فكر ميكنم توي بازارهاي اسيايي هم هنوز نيومده البته مطمئن نيستمنقل قول:
-در مورد كنترلي كه فرمودين بصورت اپشنال در سري هاي c8000 هم موجود هست :
سلام بصورت رسمي عرضه نشده ولي تعداد محدودي از فروشگاههاي سام توي جمهوري بصورت نمايشي گذاشتن ولي فروشي نيستنقل قول:
نقل قول:
خيلي شرمنده شدم از پاسخ هاي بيشماري كه به من داديد. اگه خدا نخواسته خواستين جوابمو بدين لطف كنين بگين بين 40C650 و 40C5000 كدومو بگيرم بهتره؟ كلا عيوب هركدومو بگيد آخه خوبياشونو سامسونگ گفته.
سلام دوستان امروزیه سری تبلیغات ازسامسونگ توی یه روزنامه دیدم که سولاتی برام پیش اومد اگه لطف کنید وراهنمائیم کنید ممنون میشم
1-سری های c475-c575-c585-c685-c695جدید هستند؟
2-گیرندهwifiوورودی pc-سیستم+anynetیعنی چی؟
-كلا تمام مدل هايي كه با c شروع ميشن 2010 هستندنقل قول:
-ورودي pc كه احتمالا پورت vga رو مد نظرشون هست يا dvi ويا hdmi
-گيرنده wi-fi خوب بوسيله دانگل جدا گونه ميشه استفاده كرد
-anynet+ بر ميگرده به كنترل سيستم هاي مرتبط با hdtv تون بوسيله يك كنترل (البته سيستم هاي سامسونگ)
hاگه ميشه تفاوت هاي سامسونگ c585 رو با پانا پلاسما v20 و سوني EX 400 يا500 بفرماييد و خانواده اي را از نگراني وسردرگمي نجات دهيد.كدوم رو بخرم.
اتفاقا توي اين سايت كامل بررسي كرده ال اي دي سامسونگ رو كه سه بعدي
و ظاهرا گند زده به سه بعدي
در حاليكه تو ايران خيلي تبليغات كرده و همه فكر ميكنن عاليه:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/71
lcd 2010 line up :
سامسونگ سری 6 بهتره یا سونی ex500
-بحث vs برند ها هميشه درد سر ساز بوده :46:نقل قول:
-با اين حال c650 تصوير قابل قبول تري نسبت به ex500 داره
-اما شما بايد سليقه شخصي خودت رو هم در نظر بگيري وهمينطور از نزديك پنل ها رو ببيني
با سلام.
چند تا سوال در مورد C6960 سايز 46 داشتم، ممنون ميشم دوستان راهنمائي كنن.
1- اين مدل 100 هرتزه يا 120؟ من تو كاتالوگش خوندم 100 هرتز ولي اينجا بعضي از دوستان گفتن 120
2- مصرف برقش چقدره؟ (چند وات؟)
3- به طور كلي اين مدل انتخاب خوبي هست يا نه؟ (قيمتش حدوده 2700 است) اگر تو اين قيمتا برند يا مدل بهتري سراغ داريد لطفاً راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
سلامنقل قول:
من به فروشگاه سامسونگ و همچنین سایت این شرکت مراجعه کردم ولی مدلی به نام c650 نداشت و فروشندگان هم گفتند چنین مدلی نداریم!!!
آیا اسم این مدل درست تایپ شده؟ مدل c685 و c695 داریم ولی c650 نداریم
ممنون
-c650 همون c695 هست كه سام ميفروشهنقل قول:
-c630 همون c685 هست كه سام ميفروشه
سلامنقل قول:
از راهنمایی ارزنده شما تشکر می کنم
به نظر شما بین مدلهای 46C6960 و 46C6260 و c695 و c630 کدامیک برتر می باشد؟
آیا این مدلهای ذکر شده که در نمایندگیهای سامسونگ بفروش می رسد همگی ----t فعال در ایران دارند؟
برای بازی با xbox و دیدن فیلم کدامیک مناسبتر است؟
من تصمیم داشتم V20 را بخرم ولی متاسفانه در مشهد قیمت را بالا می پرانند!!!:41::41::41:
42 اینچ 1.800 و 50 اینچ 2.515 ؟؟؟؟:19::19::19:
ضمن اینکه محیط منزل ما پر نور است و برخی از دوستان که این مدل تلویزیون را خریداری کردند اعلام کردند که تصویرش در مدت روز و محیطهای روشن اندگی دودی است و در روز باید حتمن با دینامیک و برایتنس 100 ببینی که در این صورت مصرف برقش خیلی زیاد خواهد بود
به نظر شما بین مدلهای 46C6960 و 46C6260 و c695 و c630 کدامیک برتر است؟
ممنون:10::10::11::11:
با سلام.
چند تا سوال در مورد C6960 سايز 46 داشتم، ممنون ميشم دوستان راهنمائي كنن.
1- اين مدل 100 هرتزه يا 120؟ من تو كاتالوگش خوندم 100 هرتز ولي اينجا بعضي از دوستان گفتن 120
2- مصرف برقش چقدره؟ (چند وات؟)
3- به طور كلي اين مدل انتخاب خوبي هست يا نه؟ (از نظر كيفيت، طول عمر، امكانات و ...) قيمتش هم حدوده 2700 است. اگر تو اين قيمتا برند يا مدل بهتري سراغ داريد لطفاً راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
-سلام عزيزنقل قول:
-در بين مدل هاي ذكر شده اگر led ميخواين تنها سراغ c6960 برين و اگر lce مدنظرتون هست سراغ c650 برين كه اين روز ها كم هم شده البته توي مشهد
-در كل من c650 رو بيشتر دوست دارم نظر شخصيم اينه
-در مورد v20 هم بله ديشب ديدم با قيمت 1.8 دستمالچيان ميده به نظرم گرون داره ميده
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
در مورد ----t هم فكر ميكنم در ال اي دي هاي c6200 و c6900 وجود داره منتها خوب در مشهد فعلا كارايي نداره
با سلام به همه دوستان عزیز
امروز بازار بودم : قیمت LCD C695 , LED C6960 هردو یکسان و تقریبا 1.700 بود !
دوستان کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنند ؟
ضمنا گویا هردو فاقد اسپیکر هستند ، بعنوان سیستم صوتی مناسب ، چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
بچه ها تو برند سامسونگ ال سی دی 32 اینچ که full hd هم باشه حداکثر تا 800 تومان کدوم مدل را پیشنهاد میکنید ؟
-هر دو با اسپيكر هستندنقل قول:
-در مورد قيمت توي سايز 40 تقريبا به قول شما يكي منتها در 46 نزديك 400 اختلاف دارند
-c6900 يكي از بهترين ال اي دي هاي سام هست
-c650 هم بهترين ال سي دي سام كه موجود هست در بازار
-اگر ديزاين وزيبايي بيشتر براتون مطرح هست c6900 گزينه خوبي ميتونه باشه
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
-اگر بتونيد 32b650 با همين قيمت بگيرين بهترين گزينه ممكن هستنقل قول:
دوستان سلام. جديدا سام قيمت LED هاشو پايين آورده. الآن 40C6960 (يا همون 40C6900 خودمون) 1.699 شده كه با احتساب هديه اش كه نصف قيمت سينماي خانگي هستش، قيمتش حدود 1515 در مياد كه به نظرم مناسبه.
نقل قول:
سلام
فقط در سایز 40 اینچ قیمت را کاهش داده و در سایزهای بزرگتر (46 و 55 ) اینچ تغییری حاصل نشده است
فکر کنم شرکت سام سرویس تغییر قیمت در این سایزها را در جشنواره نورزی انجام دهد
خوش باشید:11:
-در مورد قيمت led ها فكر ميكنم بخاطر قيمت هاي شهر هاي مرزي كاهش داده
-چون واقعا قيمت هاي اونجا مخصوصا در 3d ها اصلا قابل مقايسه با سام نيست
-اميدوارم هميشه قيمت ها رو به كاهش باشه تا مردم بتونند خريد داشته باشند
دوستان يه سؤال دارم :
حالا كه قيمت ال اي دي 40C6900 با گارانتي سام با ال سي دي 40C650 همون شركت هم قيمت شده و با توجه به اين كه 40C6900 نصف مبلغ سينماي خانگي HT-C455 رو هديه داره كه 40C650 نداره ، به نظرتون كدومو بگيرم بهتره؟ البته دو تا نكته وجود داره:
1- سينماي خانگي رو بايد حتما بخري و نميشه به قول خودمون خشكه حساب كنن. حالا نمي دونم كه اين مدل سينماي خانگي خوبه يا نه؟؟ مشخصاتش رو خوندم ولي اطلاع ديگه اي ندارم. ترجيح مي دم به جاي اين ، يه BlueRay Player بگيرم.
2- مدتيه كه 40C650 توي شهرهاي مرزي ناياب شده و قيمت فعلي 40C6900 توي اونجا با قيمت سام تقريبا يكيه وگرنه ترجيح مي دادم از اونجا بخرم.
3- بين EX710 سوني و C6900 سامسونگ مردد بودم كه با خوندن Review هاي سايت هاي خارجي فهميدم كه EX710 نبايد خيلي چيز جالبي باشه. همينطوره؟
دوستان عزيز خصوصا مشهدياي گرامي اگه زودتر راهنمايي كنين ممنون مي شم چون قراره همين روزا تو مشهد نمايشگاه صوتي تصويري برپا بشه منم مي خوام اگه قرار شد گارانتي سام بگيرم خريد كنم. مرسي.
بچه ها نظرتون در مورد ال ای دی مدل 32C4440 چیه ؟ تاپیکی وجود نداره که این مدل را بررسی تخصصی کرده باشه ؟
- توي همين تاپيك بايد صحبت بشه ديگه چون مربوط هست به 2010نقل قول:
در مورد بررسي هم تنها همون مشخصات وجود داره كه احتمالا خودتون هم بررسي كردين
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA32C4000PXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
به هر صوتر ميشه گفت قيمت مناسبي داره و ميتونه براي كاربران معمولي گزينه خوبي باشه
مرسی بابت جواب .نقل قول:
بین LED های سامسونگ تو همین رنج قیمت چیزه دیگری نیستش ؟
تو برندهای دیگه چی با این رنج قیمت میشه LED گیر اورد ؟
-با توجه به مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي والبته بيشتر توي رنج قيمت وسري هاي پايين كه بيشتر نمود ميكنه اين مشكلات توصيه ميكنم 32b650 رو تهيه كنيد كه به مراتب كنتراست بهتري داره واصلا قابل مقايسه نيستنقل قول:
پس با این اوصاف تو این رنج قیمت اصلا ال ای دی پیشنهاد نمیکنید ؟نقل قول:
راستی نظرتون در مورد مدل 32C475 چیه ؟
و اینکه کلا چه مدل هایی را پیشنهاد میکند که کنتراست بالایی هم داشته باشه ؟
-نه بهيچ وجه توصيه نميشهنقل قول:
-فكر ميكنم گزينه خيلي بهتري باشه هم ديزاين خوبي داره و هم usb فوق العاده و همينطور كنتراست قابل قبول با توجه به قيمتي كه ميپردازين
مرسینقل قول:
این مدل 32c475 را الان چک کردم دیدم کنتراستش 1.20000 هست .
مدلی که کنتراست بالاتری داشته باشه پیشنهاد ندارید ؟
-در مورد اين اعداد كنتراست بارها با دوستان صحبت كرديم زياد جدي نگيريننقل قول:
-در مورد c475 هم تا جايي كه من ديدم 1:70000 زده بود توي خود سايت سام ايران البته
[HTML]http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=42_50&products_id=454[/HTML]