خب مثلما بتاش پر از باگه دیگه.پس بهتر نیست 2011 نصب کنم؟نقل قول:
خب مثلما بتاش پر از باگه دیگه.پس بهتر نیست 2011 نصب کنم؟نقل قول:
اف سیکیورهمیشه جزء بهترین ها بوده تنها ضعفش اینه که نشون نمیده چند مگابایت حجم اپدیت هست یکی میگه اپدیت اولیه 90 مگابایت ساپورتش میگه120 مگابایت فروم های خارجی میگن تا 150مگ هم بوده.از این بگذریم خودم تست کردم قبلا و عالی بوده بدون درد سر و قابل اعتمادنقل قول:
سلام
کرک این نرم افزار رو هم بزارین خیلی عالی میشه بی کرک موندم
Take Care:40:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6673194&postcount=152
دستت مرسینقل قول:
فقط پسورد زیپ رو هم میدین؟
و اینکه باید از safe mode کرک بشه ، یه توضیحی بده ؟
Take Care:40:
رمزشم نوشتم عدد 1نقل قول:
به safemodeبرو و کرک رو اجرا کن و سال2045 رو انتخاب کن اما اون لینکی رو که گفتم لایسنس رایگان میده بهتر از کرکه
یلدا رو به همه تبریک میگم :11:
با سلام
دوستان من میخوام از Avast به F-Secure مهاجرت کنم دوتا سؤال داشتم:
1- با توجه به اینکه نسخه 2012 از بتا خارج شده آیا کرک مناسبی واسش هست یا باید 2011 رو نصب کنم؟
2- آواست یه قسمتی داره که ترافیک ورودی و خروجی رو کامل نشون میده و واسه من خیلی مهمه می خواستم ببینم F-Secure همچنین قسمتی داره؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمابعد ازنصب 2012 ازکرکی که تو پستای قبل گذاشتم میتونی استفاده کنی کرک 2011 هست اما 2012 هم فعال میکنه امتحان کردم.نقل قول:
متاسفانه این بخش رو نداره اما میتونی از نرم افزار های مخصوص این کار برای مانیتورکردن استفاده کنی.
ممنون از جوابتوننقل قول:
در مورد مانیتورینگ من از DUMeter استفاده کردم ولی عدداش اصلاً درست نیست
شما نرم افزاری رو می شناسین که این کار رو انجام بده؟
راستی اگه میشه یه مقایسه کوچک مزایای سایمنتک و اف سکیور نسبت به هم رو بگین
من برنامه رو نصب کردم کرک رو که باز می کنم میگه نمی تونه F-Secure 2010 رو پیدا کنه
سریالی هم که توی تاپیک بود جواب نداد
اون لینک هم چیزی رو واسم نفرستاد
با همه خوبی های اف سیکیور باید بگم با سایمنتک اصلا قابل مقایسه نیست مثل این میمونه که جت لی رو با یه هنر پیشه هندی مقایسه کنی.سایمنتک خیلی سر تره ازهر نظرنقل قول:
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
سریال با ای میل ارسال میشه.کرک رو تست کردم روی یتا 2012 تا سال 2045 فعالش کرد.ازSafeMode امتحان کننقل قول:
ممنون از Safe-Mode هم پیدا نکرد!نقل قول:
مثل اینکه F-Secure به ما نیومده
یه مدت Symantec NAV + Comodo Firewall رو میخوام تست کنم
سلام کسی سریال آنتی ویروس 2012 رو داره ؟ رونوشت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
درود،
دوستانی که از اف سکیور استفاده می کنند، درخواست دارم چند ویژگی خاص این محصول را برای بنده بنویسند. کنجکاو شدم کمی در مورد ویژگی های انحصاری این برند بدانم. که حتما کاربرای پروپاقرص این برند می توانند اطلاعات کاملی ارایه دهند.
البته منظورم درصد شناسایی نیست.
ویژگی خاصی که شما با داشتن یا دیدن آن در محصولات این شرکت به آن علاقمند شده اید.
اینترفیس ساده وزیبانقل قول:
فایروال مناسب
کم درد سر و بسیار کم سروصدا و اروم
میزان شناسایی بالا مثبت کاذب کم
اپدیت روزانه سریع و کم حجم
قدرت دفاعی بالا ساپورت خوب
مطمئن سبک
انتی فیشینک و اسپم قوی
دارای بخش حفاظت از هویت انلاین
محافظت موبایل
پرنتال کنترل
بروزر پروتکشن
قابلیت تنظیم کردن براساس پروفایل های مختلف کاربری
یکی از برترین سوئیت های امنیتی حال حاظر در دنیاست
درودنقل قول:
سپاس
راستش اینی که شما گفتی خیلی کلیه
من میخوام یه مقاله بنویسم، نیاز به ویژگی های کاملا انحصاریش دارم.
اگر کسی که الان داره نصب میکنه از این ویژگی ها یک نمونه تصویری هم بده خیلی عالیه.
خودم می خواستم نصب کنم اما زمانشو ندارم که با بخش های مختلفش اشنا بشم. فکر نمی کنم بیش از 3-4 مورد در انحصار این برند باشه.
به هر حال خیلی می تونید را راهنماییتون در این مورد کمکم کنید.
QTVQ-DC2L-0AAX-PRKJ-1LA2نقل قول:
اینو تست کن
ممنون :11:نقل قول:
ولی متاسفانه جواب نداد
میدونم که سریالش سخت پیدا میشه
من زمانی که تستش کردم با کرک 2011 راحت تا 2045 فعال شد حالا نمیدونم دوستان چرا نمیتونن فعال کنن:13:نقل قول:
البته اینترنت سیکیوریتی رو تست کردم
این f-secure معلوم نیست چی کار میکنه روزی 100 مگ داره آپدیت میکنه و نمیفهمم چی هست :19:
خودش رو که کامل آپدیت کرد
منم تو همین موندم نسخه 2011 برا باراول که اپدیت کردم باورت نمیشه حدود 300 مگابایت ترافیکمو گرفت:19:نقل قول:
مشکل بزرگ دیگری هم که داره اینه که اپدیتاشو نمیشه ذخیره کرد
سلام من از اين آنتي ويروس چيزي نميدونم ولي يك آنتي ويروس ديگه دارم خيلي هم ازش راضي هستم فقط چون تازه وارد اين مجموعه شدم بلد نيستم براي بقيه اعضا به اشتراك بگذارم لطفا راهنمايي كنيد:5:
تبریک بابت ورود به انجمن.نقل قول:
نوشته شده توسط arshia_mohammadi20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم آنتی ویروستون رو بگید تا تاپیکش رو بهتون نشون بدیم و اونجا دربارش بحث کنید.
سلام بچه ها
میشه یکی یه لینک سر راست و مطمئن از اینترنت سکوریتی اش بده؟؟؟
راستی...الان 2012 فینال اومده یا نه؟؟
F-Secure Internet Security 2011
کد:QTVQ-DC2L-0AAX-PRKJ-1LA2
ZL6X-HQDZ-L11Y-C58J-79TF
F-Secure Internet Security 2012
کد:Q5QD-XKK3-ETXQ-6HXH-ZYQC
کد های بالا برای 2012 کار نمیکنه و نمیگذاره نصبش کنم . سایتی هم که گفتید را من برای 2011 استفاده کردم و نمیشه .
روش دریافت رجیستر کد 6 ماهه این انتی ویروسبه این سایت مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از شش ماه برای دریافت رجیستر کد برای چندمین بار باید اول کوکی های بروزرتون را حذف کنید و به جای ایمیل قبلی ایمیل جدیدی به سایت بدهید
شادباشید:40:
این کاه مال اف سیکرو بتی 2010 هستش
F-secure Internet Security 2011 | 1 year free of charges
اولين تجربه ام با f-secure is 2011 : خيلي سنگين - خيلي زبون نفهم - خيلي اعصاب خورد كن
بچه ها نسخه فاينال 2012 اومده آفلاين اينستالرش رو كسي نداره ؟
سلام افلاین اینستالر نداره.بجای اینترنت سیکیوریتی از کلاینت سیکیوریتی اون استفاده کن همون قدرت رو داره سنگین هم نیست هر 30 روز هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی لایسنس بگیرینقل قول:
كلاينت سكوريتي ؟نقل قول:
تو سايتش همچين سوييتي نديدم لينك دانلود ميدي بي زحمت؟
کنجکاو شدم زدم کومودو رو پاک کردم ببینم این client security چجوریه
چند تا سوال برام پیش اومده
نسخه 2012 ش نیمده ؟ (انلاین اینستالره یا آفلاین )
تفاوت این نسخه با نسخه اینترنت سکوریتی چیه
ممنون میشم سریع جواب بدید
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دریافت سریالم که تو پست های پایین تر زدم
اخرین نسخه هست افلاین اینستالر داره خصوصیات اینترنت سیکیوریتی رو داره و یکم امکانات مدیریتی باز تر
F-Secure Internet Security
U36U-YYB4-XDKV-TNKC-AE5A
U3RG-MHF7-UA0U-PCA3-HHY9
آقا عالی بود میدونی چقدر دنبال سریال نامبر بودم ، یعنی دیگه خیالم راحت باشه بعد از اکسپایر شدن بیام اینجا و جدیدشو بگیرم ؟ آقا نمیشه یکسالشو گیر آورد یا اینکه اونو کرک کنند که چند ساله باشه ؟نقل قول:
آقا سلام متاسفانه ویندوزم که عوض کردم بعد برنامه رو نصب کردم و سریال نامبر فوق که زدم دیگه قبول نکر تورو خدا یه راهی جلوم بزارین ممنون میشم .نقل قول:
ایمیلم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-ماه ترایل :
میتونید از این ترایل استفاده کنید ، به صفحه ی ترفیع پایین برین :
اطلاعاتتون رو وارد کنید و سریال براتون فرستاده میشه به ایمیلتون:)
سلام دوستان
میشه یه توضیحی بدید در مورد قابلیت Deep Guard در این آنتی ویروس؟؟؟چی هست اصلا و دقیقا کجا ها به کار میاد و چگونه عمل میکنه و کاراییش چقدره؟؟
ممنونم