سلام لبخند جان میشه لیست گرو ه هایی که تا این لحظه رلیز شدن رو بگی؟
اخه بعضی وقتا عقب میوفتیم. بعد شما هم که توی سایت نمکدون محلی ندارید که بگه تا این لحظه کدوم گروه ها رلیز شدن.
اقا توی سایتم بزنید بد نیستا
ممنون میشم :10:
Printable View
سلام لبخند جان میشه لیست گرو ه هایی که تا این لحظه رلیز شدن رو بگی؟
اخه بعضی وقتا عقب میوفتیم. بعد شما هم که توی سایت نمکدون محلی ندارید که بگه تا این لحظه کدوم گروه ها رلیز شدن.
اقا توی سایتم بزنید بد نیستا
ممنون میشم :10:
باور کنید منم دقیقا همون کارو که گفتید کردم دفعه اول نشدولی دفعه دوم که فردای دفعه اول باشه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چشم...روش کار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
گروه های رلیز شده هم در نرم افزار معلوم هست ( چراغ های سبز ) و هم در سایت :نقل قول:
کد:http://www.namakdoon.net/download.html
ممنون از شما
اگه امکانش هست همه رو PNG کنید پس زمینه نداشته باشن
من هم همین مشکل رو دارم,هر کاری می کنم درست نمیشه!!!نقل قول:
شما موارد پست 154 و 139 رو دقیقا اجرا کردید؟نقل قول:
بالاخره تونستم یه راه برای اجرای این برنامه تو مرورگرهای دیگه پیدا کنم:
اول باید به این سایت برید و این برنامه رو دانلود کنید:
(توصیه می کنم برنامه رو به فایل نصب نمکدون اضافه کنید تا کار ملت آسون تر بشه)کد:http://www.meadco.com/neptune/index.htm
این هم یه سری توضیحات برای فهمیدن اینکه برنامه چی کار می کنه:
.نقل قول:
MeadCo's Neptune is a 100% Netscape-compatible plug-in which hosts Microsoft's WebBrowser control. It will work when embedded in documents rendered by WebKit-based browsers such as Safari for Windows 3.0 and Google Chrome, Opera 4.0 – 10.x and any Gecko-based browser such as Firefox and Mozilla, running on any Windows platform with Microsoft's underlying web componentry integrated. Windows 2000 / Windows NT 4.0 with Internet Explorer 4.0 core install is the minimum requirement
حالا بایدیه فایل HTML درست کنید و این کد رو وارد کنید:
[HTML]<embed
type="application/x-meadco-neptune-ax"
pluginspage="http://www.meadroid.com/neptune/download/"
width="100%" height="100%"
param-location="C:\Program Files\namakdoon city\welcome.html">
</embed>
[/HTML]حالا می تونید بدون دردسر از نمکدون استفاده کنید:46:
البته ممکنه چندتا مشکل هم به وجود بیاد که اونا رو می زارم به عهده خودتون:31:
شما همه اون توضیحات رو بزار تو پست اول تا ملت 170 تا پست رو نگردننقل قول:
شما موارد پست 154 و 139 رو دقیقا اجرا کردید؟
:46:
توصیه می کنم به جای استفاده از Indigo Rose از برنامههایی مثل InstallShiled و InstallAware که خیلی قدرتمند هستند استفاده کنی :11:نقل قول:
نسخه ي 130 شهر نمکدون منتشر شد که در آن مشکل هنگ کردن مرورگر اينترنت اکسپلورر بهبود يافته است علاوه بر آن گروه ها نيز بزودي بروزرساني شده و مشکل هنگ بهبود مي يابد....کساني که شهر خود را قبلا ثبت کرده اند نيازي به ثبت دوباره نيست..در ضمن براي نصب نسخه ي جديد بايد نسخه ي قبلي حذف شود که در اينصورت گروه ها نيز بايد دوباره نصب شوند
یه پیشنهاد هم داشتم اونم اینه که به شکلکهای هر گروه رو تو یه پوشه جداگانه بزاری تا پوشه images مثل الان خیلی شلوغ نشه:8:
یه پیشنهاد دیگه هم دارم(:31:) اونم اینه که صفحههات رو طوری طراحی کنی که به ScrollBar افقی احتیاج نباشه :5:
برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.namakdoon.net/news.html
میدونم خیلی قدرتمند تر هستند ولی Indigo Rose ساده تر و راحت تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
متاسفم....چون قرارگیری عکس ها و تصاویر در یک پوشه ضروری هست...چون بعضی فایلها باید جایگزین بشوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه پیشنهاد هم داشتم اونم اینه که به شکلکهای هر گروه رو تو یه پوشه جداگانه بزاری تا پوشه images مثل الان خیلی شلوغ نشه
متاسفانه باید بگم دو سه بار همه مراحل رو رفتم ولی آخرش copy,paste انجام نمیشه.نقل قول:
نقل قول:
میدونم خیلی قدرتمند تر هستند ولی Indigo Rose ساده تر و راحت تره
حتی وقتی که:
یا موارد مشابه؟؟نقل قول:
یک پیشنهاد هم دارم تو نسخه هایی که ارائه می کنی سعی کن راهی پیدا کنی که لازم نشه دوباره گروه هارو دانلود و نصب کنیم . ( درسته کسایی که پر سرعت دارن مشکلی نیست باسشون ولی برای دایل اپی ها مسئله میشه اگر فایل نصب گروه هارو قبلا پاک کرده باشن)
نقل قول:
متاسفم....چون قرارگیری عکس ها و تصاویر در یک پوشه ضروری هست...چون بعضی فایلها باید جایگزین بشوند
متوجه نمی شم
فرقی نمی کنه در هر حال می شه فایل های جدید رو جایگزین کرد
شما از فایرفاکس 3 استفاده می کنید؟...اگر استفاده می کنید آخرین بروزرسانی رو هم انجام بدید و مرورگر رو دوباره راه اندازی کنید...انشاءالله درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
برای تغییر پوشه بندی باید کل گروه ها و همین طور شهر نمکدون که پایه ی کار هست رو کدهاش رو تغییر بدی...یعنی تغییر 2503 کد!!!!! واااای...نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حذف نشدن گروه ها پس از نصب نمکدون هم خیلی فکر کردم ولی چون بحث جایگزینی هست امکان ندارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من الان شهر نمکدون رو نصب کردم و هم افزونه فایر فاکس الان باید چیکار کنم؟
خب... حالا روی آیکون Ncity در دسکتاپ کلیک کن تا توسط مرورگر باز بشه...حالا صفحه ی خوش آمدگویی با چهار گزینه روبروی توست...روی گزینه ی ( ثبت شهر و دریافت سریال ) کلیک کن تا یک زبانه ی جدید باز بشه...پس از درج نام و ایمیل روی گزینه ی ( ثبت شهر ) کلیک کن تا پیغام موفقیت عملیات ظاهر بشه و سریال رو دریافت کنی...میتونی سریال رو روی کامپیوتر ذخیره کنی تا راحت تر بتونی ازش استفاده کنینقل قول:
حالا روی گزینه ی ( ورود به صفحه ی خانگی ) کلیک کن سپس روی یکی از گروه های آماده ی دعوت( چراغ های سبز ) کلیک کن و سپس روی نوار سیاه که نام (دعوت) رو نشون میده کلیک کن تا اون گروه دانلود بشه
در مرحله آخر هم برای نصب گروهی که دانلود کردی از سریالی که دریافت کردی استفاده میکنی ( سریال همه ی گروه ها یکی می باشد ) گروه ها رو حتما باید در محلی نصب کنی که شهر نمکدون رو نصب کردی
پس از نصب دوباره وارد نرم افزار میشی و در این هنگام در مرورگر IE نوار زردی نمایش داده میشه که عملیاتش رو در پست 139 توضیح دادم...برای راهنمایی بیشتر به پست های کمکی در پست اول مراجعه کن
قبل از استفاده حتما در صفحه ی اول (خوش آمد گویی) روی راهنمای شهر نمکدون کلیک کن و به دقت بخون...
طبق سفارش دوستان گروه نیمکره به ورژن 2.0 ارتقا یافت که میتوانید از همان صفحه ی نیمکره از قسمت بروزرسانی نسخه ی بروز شده را دریافت و نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
من یه مشکل با این نرم افزار دارم که کار کردن باهاشو برام خیلی سخت کرده .
وقتی توی 1 تب برنامه بازه و تعداد شکلک های توی اوون صفحه زیاده و قتی روی تب های دیگه کلیک میکنم خیلی طول میکشه تا جابجا بشه !
ممنون .......
سلام برای دانلود مشکل دارم
شما از IE استفاده می کنید یا فایرفاکس؟نقل قول:
اون دوستمون رو نمیدونم ولی من با فایر فاکس همین مشکل رو دارمنقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از کمبود رم سیستم هست...فکر کنم با گروه سرپیازی و زردآلو این مشکل رو پیدا می کنید...درسته؟...من که الان با 2 گیگ رم مشکل شما رو ندارم ولی چشم...روی این دو گروه کار میکنم و شکلک ها رو به چند صفحه تفکیک خواهم کرد تا مشکل شما هم برطرف بشود....پس حواستون به بخش بروزرسانی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلام ..نقل قول:
از فایرفاکس استفاده میکنم .
رم هم مثل شماست .
در قسمت های " ریزه میزه " " سرپیازی " بیشترین مشکل رو دارم . فکر میکنم حجم شکلکها خیلی زیاده ..
ممنون . :11::11::11:
این مشکل مربوط می شه به موتور رندر مرورگر شما
من وقتی با IE7 به گروه سرپیازی می رم 50 درصد سی پی یو صرف رندر کردن gif ها می شه
ولی وقتی با اپرا به این گروه می رم حدود 15 درصد CPU صرف این کار می شه و سرعت هم کاهش پیدا نمی کنه.
در این مورد هم فکر نمی کنم که به رم بستگی داشته باشه چون رم هم 1 گیگ هست و وقتی که به گروه سرپیازی می رم تنها سی مگابایت به مصرف رمم اضافه میشهنقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از کمبود رم سیستم هست..
دوست عزیزم کاملا درست میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
گروه سر پیازی به ورژن 2.5 ارتقا یافت که میتوانید از بخش بروزرسانی نسخه ی جدید را دریافت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/nkr3.png[/IMG]نقل قول:
من هر کاری که گفتید رو انجام دادم باز هم نشد
البته این فایل HTML رو نفهمیدم کجا باید درست کنم
لطفا راهنمایی کنید
همه کاری کردم اما باز هم نشد
نقل قول:
البته این فایل HTML رو نفهمیدم کجا باید درست کنم
این فایل رو دانلود کنید و سپس فایل HTML اجرا کنید.
کد:http://up.--------.com/Files1/f99a42d5a0394134a9f5.zip
[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/at9.gif[/IMG]نقل قول:
باز هم نشد:41:
نقل قول:
[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/at9.gif[/IMG]
اگه منظورتون اینه که باید بگم این مشکل به خود برنامه مربوط می شه و جناب labkhand باید جواب این سوال شما رو بدن
ولی اگه مشکل یه چیز دیگهاس بیشتر توضیح بدید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم.
خوب مشکل همینه که از سیستم خودم لود میشه و لینک میده و بخاطر همین نمیشه چیزی گزاشتنقل قول:
حالا نمیدونم مشکل از کجاست
از منم همین طور بود ولی با ریست کردن سیستم درست شد شما یه بار برنامه پاک کن ودوباره نصب کن وسیستمت را ریست کن شاید درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درضمن من از این add-on برای موزیلا استفاده میکنم
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/92382/[/HTML]
سعی میشود ولی بعضی وقت ها رزولیشن کمتر باعث بوجود آمدن اسکرول بار میشه چون ساختار نمکدون بر پایه ی تصاویر هست و هر تصویری دارای رزولیشنی می باشد پس در یک صفحه نمایش ممکنه کوچکتر باشه و در یکی بزرگتر!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینه که صفحههات رو طوری طراحی کنی که به ScrollBar افقی احتیاج نباشه
معمولا رزولیشن اکثر گروه های نمکدون 1250x800 می باشد که اگر رزولیشن مانیتور شما از این بالاتر باشد همه چیز بهتر با صفحه نمایش هماهنگ می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چپ کلیک می کنید اینطور کپی میشه؟....عجیبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....به نظر من به قول دوست خوبمون برنامه به طور کامل پاک کن ( پس از حذف شهر نمکدون حتما به محل نصب برو و کل محتویات باقی مونده از گروه ها رو هم حذف کن )...یک ریستارت بکن...دوباره شهر نمکدون رو نصب کن...مال دوست ما که اینطوری درست شده...دعا می کنیم شاید مال شما هم درست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل من هم همینه,متاسفانه با حذف ونصب چندین باره درست نشد و دیگه منصرف شدم.نقل قول:
شما از ویندوز 7 استفاده می کنید؟...اگر ویندوزتون xp هست شاید باید مرورگر IE 8 نصب کنید...چون مال من ویندوز 7 با مرورگر IE 8 هست.نقل قول:
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
گروه زردآلو به نسخه ی 3.0 ارتقا یافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...از بخش بروزرسانی دریافت و نصب نمایید
بله,هم تو ویندوز 7و هم xp.هر دو امتحان کردم مرورگرم هم ie8 , هم فایرفاکس.نمی دونم مشکلم کجاست؟نقل قول:
شما از ویندوز 7 استفاده می کنید؟...اگر ویندوزتون xp هست شاید باید مرورگر IE 8 نصب کنید...چون مال من ویندوز 7 با مرورگر IE 8 هست.
میشه بگید شما چجوری شکلک های نمکدون را توی پست مورد نظرتون می گذارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کپی,paste میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه توضیح بدید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه ریزه میزه به نسخه ی 2.0 ارتقا یافت...میتوانید از بخش بروزرسانی دریافت و نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا باید از همه کسایی که زحمت کشیدن تشکر کنم خصوصاً labkhand و ask_bl عزیز که چندین بار هم راهنماییم کردن ولی نمی دونم دیگه مشکل کجاس؟نقل قول:
بله,کپی پیست هم کردم با کلید های کیبورد هم امتحان کردم تو مرورگرهای ie,ff هم امتحان کردم ولی ادرس محل ذخیره عکس رو میاره خودش رو نمیاره.
دوست عزیز منم همین مشکل داشتم ولی همنطور که گفتم حل شد.نقل قول:
حالا یه پیشنهاد دیگه شما توی ویندوز 7 و توی موزیلا آخرین ورژن, add-on پایینی را نصب کن ویه بار موزیلا ریست کن ببین درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/92382/[/HTML]درضمن اگه add-on مشابه دیگه ای داری که برای تبدیل موزیلا به ie هست را پاک کن حتما یه بار موزیلا وسیستمت را ریست کن.امیدوارم مشکلت حل بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]