ونگال: مورينيو خودخواه است
چون اون تاپیک لیگ قهرمانان بسته شد خبر رو اینجا میزارم!
ونگال: مورينيو خودخواه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ما کاملاً آماده است و ما برای قهرمانی به زمين خواهيم آمد...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال در آستانه بازی فينال ليگ قهرمانان مقابل اينتر درباره اخلاق سرمربی باشگاه اينترميلان ايتاليا،خوزه مورينيو،اظهار نظر کرد.
او در اينباره ميگويد:
من فکر نميکنم که مورينيو تيمش را طوری بچيند که در مقابل ما فوتبال تهاجمی بازی کند،مورينيو بيشتر به فکر دفاع کردن است و هدف او همين است،من فکر ميکنم که هر مربی بهتر از ديگران ميداند که چه چيزی از تيمش انتظار دارد و به چه هدفی ميخواهد برسد،من و او ميدانيم که چه گونه بايد مربيگری کنيم،من درسهايی زيادی در بارسلونا به او دادم اما مطمئنم که او نميتواند از اين درسها بر عليه تيم من استفاده کند.
او آدم خودخواهی بود و فقط به فکر خود بود و زمانی که در بارسلونا با هم کار ميکرديم به هر قيمتی حاضر بود تيمش برنده شود،من نميتوانم هيچوقت مانند او باشم،برای من مسائل ديگر هم مهم است،هيچ مربی بيش از حد نميتواند به بازيکنانش فشار بياورد تا برنده از زمين خارج شوند چون در آينده مشکلات بزرگتری پيدا خواهند کرد.
به نظر من مورينيو در حرف زدن آدم حرفه اي است و فقط در فکر بر هم زدن جو تيمهای حريف است،حتی در بارسلونا به خاطر اين رفتارها،من چند بار به رئيس باشگاه،هشدار دادم که من اصلاً دوست ندارم او اينکارها را انجام دهد.
من مطمئنم که تيم ما کاملاً آماده است و ما برای قهرمانی به زمين خواهيم آمد،اميدوارم که بتوانيم بازی خوبی از خود ارائه دهيم.
کد:
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.3274
غيبت احتمالي بالوتلي در فينال چمپيونز ليگ
سايت گل- به گزارش بخش ايتاليايي سايت گل، ماريو بالوتلي، مهاجم تيم اينتر، دچار مصدوميت شده و حضورش در ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا در هاله اي از ابهام قرار دارد.
او به دليل درد شديد در پشت پا، تمرينات امروز تيمش را بسيار زود ترك كرد. ميزان مصدوميت او هنوز مشخص نيست اما ممكن است او همين به دليل فينال مادريد را از دست بدهد. او اكنون بايد منتظر نظر پزشكان تيم باقي بماند.
انتظار مي رفت بالوتلي پس از پشت سر گذاشتن اختلافات طولاني مدتش با مورينيو در ديدار مقابل بايرن مونيخ در تركيب اصلي اينتر قرار بگيرد اما اكنون او بايد ابتدا اين مصدوميت را پشت سر بگذارد.
ايوان كوردوبا نيز در تمرينات امروز حضور نداشت. اينتري ها در بازي فينال تياگو موتا را نيز به دليل محرومیت در اختيار نخواهند داشت.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/05/18/1930966/%D8%BA%D9%8A%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%84-%DA%86%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%B2-%D9%84%D9%8A%DA%AF