قیمتش چنده؟نقل قول:
Printable View
قیمتش چنده؟نقل قول:
یکی یک اطلاعات کامل از ipod 8gb بده اینکه چند تا مدل داره و چند قیمت دارن!
ipod touch 3g 8gb چنده؟
سلام
در مورد قیمت و محل خرید آیپد ۳۲ 4g .
شیراز کسی جای مناسب رو می شناسه ؟
تفاوت قیمت با تهران چقدر هست؟
آدرسی هست که بدید توی پ خ
مرسی
نسل 3 با این حجم نیست 8گیگ برای نسل 2 هستشنقل قول:
یعنی خیلی قدیمیه؟ میگفتش 3g هستش.یعنی اگه بگیرم مثله iphone 2g بزودی زود میره قاطی با قالی هانقل قول:
آیپاد MC مدل بوده....نقل قول:
الانش هم قاطی باقالی هلست:31:
mc یعنی چی؟
یه ipod هست 8gb که 6 ماهه خریده پول لازمه می خواد بفروشه میگه 175 یعنی نخرم؟ قیدشو بزنم؟
مربوط به فریمور هستش ! .. بهت توصیه میکنم کلا نخری یا میخری نسل 4 بخری!چون ارزش داره!نقل قول:
من نهایت بتونم 200 خرج کنم.فک نکم بتونم 4 بخرم . اخه زیاد هم نمی خوام خرج کنم.بعدش هم به نظرتون قیمتش خوبه یا بد 175t = ایپاد 8gb + کلی برنامه(که خودم هم به راحتی می تونم نصب کنم) + شارژرش+کیف+پشتش خش نداره+نرم افزاری سالم.نقل قول:
یعنی برنامه های جدید دیگه روش کار نمی کنه؟
یا مثلا برنامه ای هستش که cpu نکشه؟
3g 16GB چنده؟
برادر 3جی 16 گیگ نداره.نقل قول:
شما یه کاری کن به فکر دست دوم باش مثل همین آقا مهرداد خودمون نسل 3 32 گیگ رو با شارژر و کلی برنامه میده 200 تومن فقط هندزفری نداره که اونم خواستی بگو یت آدرس بدم 18 تومن میفروشه....
دمتون گرم که منو کمک کردین ولی کلا نظرم عوض شد IPOD NANO 16 GB می خواهییم .این قیمت درسته؟نقل قول:
210T?کد:www.suntech.ir/product.php?id_product=29
سلام دوستان من مسکو زندگی میکنم میخوام ipd4 8g بخرم در میاد 234 تومان
من برام دوربینش خیلی مهم
من زیاد اهل بازی تیستم ولی عکس زیاد میگیرم به نظر شما 8g کافیه؟ قیمتی که دارم میگیرم مناسبه؟
to moscow 180t vali chie baba ipod4 ke behtareeeeنقل قول:
سلام .
آخرین قیمت آیپاد ۴ - ۸ گیگ رو لطف میکنید ؟
این آیپاد ۴ تاپیک مجزا نداره ؟
:11:.
چرا همون تاپیک آیپاد تاچ که همینجا هست الان در مورد 4 هم کار میکنه دیگه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237995&page=506
الان apple ipod nano 6g چنده ؟ خوبه ؟
نظرتون درباره apple ipod 5g چیه ؟ فرقش با 6 g و دوربین و قیمتشم چنده ؟
ممنون
دوستان نانو نسل 3 تو بازار گیر میاد؟ چه قیمتهایی داره حدودا با چه حجمی؟
مرسی
نقل قول:
نسل 3 چندین سال هست که تولید نمیشه دست دوش هم نمیتونی گیر بیاری چه برسه به نوش!!!
ماله 2007 هست ... اگه نانو میخوای بین نسل 5 و 6 یکی رو انتخاب کن که از نظر امکانات نسل 5 بهتر هست
ولی تاپیک اختصاصی برای نسل 6 تو همین بخشم هست که میتونی ببینی.
:46:
الان نسل 5 چنده ؟نقل قول:
مزیتش نسبت به نسل 6 چیه ؟
از نظر کیفیت صدا فرقی با هم دارن ؟
راستی من تا حالا از mp3 player های apple استفاده نکردم صداهای این شرکت بم هست یا ریز ؟
ممنون
مزیت ها :نقل قول:
قابلیت پخش ویدیو
صفحه نمایشگر بزرگتر
داشتن دوربین سه دهم مگاپیکسلی
معایب :
صفحه نمایش با کیفیت پایینتر
ابعاد بزرگتر
وزن بیشتر
قیمت بالاتر
قیمت نسل پنجم 16 گیگ رو من حداقل 205 و قیمت نسل 6 16 گیگ رو حداقل 200
قیمت نسل پنجم 8 گیگ رو ندارم ولی نسل ششم 185
آخرین قیمت آیپاد کلاسیک رو هم گه بگین ممنون میشم. ضمنا رنگ مشکیش باید گرونتر باشه؟
اونم 160 'گیگش 260 میوفته واستوننقل قول:
خیر از نظر کیفیت صدا با هم فرقی ندارن .. دوست عزیز شما اول بگو که نیازت از یه پلیر چیه و میخوای باهاش چیکار کنی و چه امکاناتی برات مهم هست ؟ ... مثلا میخوای باهاش video هم ببینی و ... یا مثلا برای ورزش و پیاده روی میخواینقل قول:
و ... بودجه هم دقیق مشخص بکن تا بیشتر بتونیم راهنمایی بکنیم ...
ممنون:46:
کسی از قیمت آیپاد کلاسیک خبر داره ؟!؟
ایپاد کلاسیک خیلی خیلی کم هست باید بگردی پیدا کنی .... الان باید حدود 270 گیر بیاری ...نقل قول:
نامردا چون کم شده قیمتش رو بردن بالا ! ...
این سایتم داره 270 تومن اما رنگ سفید هست :(سایت قابل اعتمادی هست )
* یه نگاهی هم به دیجیتال و چاره بنداز - اگه تهرانی باید بری پایتخت رو خوب بگردی ---- تا 320 هم اونجا میفروشن !کد:http://www.faradid.com/cat.php?id=78
:46:
درود.
یه سوال دارم، به نظرتون یه Ipod touch4 32GB+peel میتونه مثل یه Iphone4 آدم رو راضی کنه؟
چون از نظر قیمت خیلی به صرفه تر هست.
اینی که میتونه راضی نکنه یا بکنه به خودت مربوط میشه چون ایفون یهنقل قول:
موبایل هست ولی این یه پی ام پی هست که قابلیت تماس و ... رو نداره ! ...
از نظر نرم افزار و اینترفیس و ... هیچ تفاوتی ندارن ...
* خیلی ها ترجیح میدن به خاطر قیمت ایفون یه ای تاچ + موبایل ارزون قیمت و متوسط داشته باشن .
منظور این دوستمون از peel اینا هستش که وقتی توش آیپاد رو قرار دادی میشه باهاش تماس گرفت و تکست فرستاد !
کد:http://www.up.--------.com/images/ccdjdr79jrvcivndbwcv.jpg
نمیدونم بستگی به خودتون داره ! اینکه دارید از یک آیفون این شکلی استفاده میکنید حس بدی بهتون دست نمیده ؟ اگر دست نمیده بیخودی پول آیفون ندید !کد:http://www.up.--------.com/images/c7ykzvmucnchbt85u0yu.jpg
دوستان قیمت iPod Shuffle تو چاره و عموما 80 تومن هست. اما اخیرا یه تبلیغاتی شده یه سایتی به قیمت 20 و خورده ای میده. کسی تجربه کرده ببینه این 20 تومنیه چی هست؟
این بیست تومنیه اسمش رو Shaffle نوشته نه Shuffle ! که کاملا یک چیز چینی و تقلبیه و حتی تو سایز هم از شافل اصلی بزرگتره ! و اصلا سراغش نرید !نقل قول:
ممنوننقل قول:
حالا بنده سوال دارم که این شافل چی داره که قیمتش اینقدر بالا هست با توجه به اینکه حتی صفحه نمایش و اکولایزر هم نداره. آیا واقعا ارزش خرید داره؟ من میخام بیشتر برای ورزش و همچنین فایلهای صوتی آموزشی بگیرم. با این قیمت صرف می کنه؟
سلام... میخواستم بپرسم این ipod shuffle که میفروشن 23000 تومن ، همون اصلی هستش؟
اگه دقت کنید اسمش رو هم درست نوشته ipod shuffle
من برای وصل کردن به پخش ماشینم احتیاج دارم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچکترین MP3 Player جهان، با طراحی بی نظیر و خیره کننده. دارای پوشش آلومینیومی درخشان در رنگ های متنوع و زیبا با برند معروف Apple، همراه با یک سال گارانتی تعویض
این موزیک پلیر بعنوان کوچکترین مدل از محصولات اپل در زمینه پخش موسیقی لقب گرفته است. از سال 2005 تاکنون سه نسل از این مدل عرضه شده که مدل کنونی (نسل سوم) آن، کوچکترین مدل میباشد که کمتر از 13 گرم وزن دارد و کوچکتر از یک قوطی کبریت است!
از ویژگی های بارز این مدل از محصولات اپل، طراحی بی نظیری است که با بدنه اصلی آلومینیومی درخشان در 5 رنگ مختلف، زیبایی آن را دو چندان کرده است.
دیگر ویژگی های محصول:
- پخش موزيك MP3 با کیفیت فوق العاده بالا
- باتري ليتيوم بسيار عالي استفاده 5 ساعت مداوم
- قابليت ارتقا رم تا 16 گيگابايت
- داراي بسته بندي اصل
- داراي گيره متصل شونده به لباس
- فوق العاده كم حجم ، سبك و زيبا
- مناسبترين هديه براي آنان كه دوستشان داريد
قیمت: 23800 تومان
نه بابا ! پست بالایی گفتم ! این حتی تو سایز هم با آیپاد شافل اصلی تفاوت داره !
Greight کلا محصولات اپل کمی گرون تر از بقیه هستن ! ولی این اونهمه گرون نیست . چون مثلا اگه شما مدل E2 شرکت Cowon رو ببینید قیمتش : 2 گیگ = 60000 , 4گیگ = 69000 هستش !
چرا دیگه دوست عزیز الان اینو تو چاره زده دور و بر 75. چیزی که حتی یه صفحه نمایش نداره. چیزی که میکروفون هم نداره.
نقل قول:
* این چیزی که عکسش رو گذاشتن تو این صفحه تاپیک که ایپاد شافل فیک هست .
*عزیز کلا محصولات اپل گرون هست البته برای ما گرون در میاد نه برای خودشون ! ...
گرونی این شافل هم به خاطر طراحی و کوچک بودنش هست .
بله کاربردش فقط برای موزیک - پادکست و کتاب های صوتی میباشد + قابلیت voice over هم داره .
نسل 3 2و 4 گیگ داره و نسل 4 فقط 2 گیگ .
شما میتونید از محصولات برند cowon یا سونی هم استفاده بکنید .
*در ضمن اون اطلاعاتی هم که بالا گذاشتن خیلی اشتباه داره الان شافل 4 نسل داره ! اون عکس هم مربوط به شافل نسل 2 هست برای سال 2006 !!!
باید خدمت دوستان عرض کنم که این ایپاد واقعا ایپاد شافله وقیمتش هم درسته ولی یه نکته ریزی که وجود داره اینه که ایپادی که چاره داره میده ٧٥ تومان نسل ٤هست ولی اینی که دارن میدن ٢٣ تومان نسل ٢ هست که الان تقریبا داره دیسکنتینیو میشه و ٢٣ تومان هم واسش زیاده.که متاسفانه تو سایت ها به دروغ میژنن واسه واردات عمده قیمتش اینجوریه واین یعنی کلاهبرداری محترمانه.البته این دو مدل تفاوت فاحشی با هم ندارن و فقط تو ابعاد نسل ٤ کمی کوچکتر از نسل ٢ هست ودوسال بعد از نسل ٢ معرفی شده.یعنی نسل ٢ سال ٢٠٠٨ و نسل ٤ اواخر ٢٠١٠.فک کنم به ابهامات تاحدی پاسخ داده باشم
شافل نسل قبل که این شکل نبود دوست عزیز ! مگه این شکلی بود ؟نقل قول:
یکی از نزدیکان بنده یکی از اینها گرفت و من از نزدیک مشاهده کردم. این محصول اصلا نام و نشانی از اپل نداره. کیفیت صدا هم افتضاح. هدفون ها هم که اصلا جای صحبت نداره. کلا درجه ده چین هست شاید هم بدتر. خلاصه اینکه ایشون دنبال شکایت هست.
ضمنا حافظه ی داخلی هم نداشت.
شما یه سری به apple.com بزن تو قسمت ساپورتش تمامی نسل های شافل موجوده . من منظورم نسل 3 نبوده نسل 2 رو یه نگاهی بنداز ببین شباهتی با نسل 4 نداره؟نقل قول:
عکسی که تو سایت ها هم هست واتفقا شبیه به نسل 4 هم هست مربوط به این نوعه