هنوز وقت هست که واسه کنکور زبان آماده شی،((اگه زبان تخصصیت متوسط باشه))رو دروس عمومی به خصوص عربی سرمایه گذاری کنی رتبه خوبی میاری...تلاش مهمترین عامله:20:نقل قول:
Printable View
هنوز وقت هست که واسه کنکور زبان آماده شی،((اگه زبان تخصصیت متوسط باشه))رو دروس عمومی به خصوص عربی سرمایه گذاری کنی رتبه خوبی میاری...تلاش مهمترین عامله:20:نقل قول:
سلام...نقل قول:
دروس تخصصی ترم اول تو رشته های ادبیات انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، همینا هستن...
اصلاً سخت نیستن، به هیچ وجه نگران نباشید...در واقع ترم اول شما یه سری مباحث کلی از زبان می خونید که اگه برای کنکور مطالعه داشتید، اصلاً بهتون فشار نمیاد...
موفق باشید :11:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
به نظرم می تونید یکی از دانشگاه های سراسری تهران رو بیارید...البته سعی کنید عربی رو ببرید بالاتر که خیالتون از قبولی تو تهران راحت باشه...موفق باشید :11:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز. انتخاب واحد من هم شبیه شما هست. فقط نمیدونم منظورتون از سختی چی هست؟
اگر بخواهید حساب کنید، همهی درسا سخت هستن و باید خودتون رو برای همه چی آماده کرده باشید. در ثانی، شما باید این درسا رو ترم اول پاس کنید، وگرنه نمیتونید خواندن و درک مفاهیم 2، دستور و نگارش 2 و گفت و شنود 2 رو بردارید.
البته نمیدونم شما در انتخاب واحد آزاد بودید یا خیر. ولی من برای ترم اول مجبورم فقط 16 واحد بردارم. ترمهای بعد باید 24 واحد بردارم تا 3 سال و نیم تموم کنم. اگر هدفتون 3 سال و نیم هست و در انتخاب واحد آزادید، به نظرم فارسی عمومی رو هم بردارید (فقط یک پیشنهاد هست).
نقل قول:
اگر خواهان رتبهی خوبی هستید، کافیه. فقط باید با جدیت درس بخونید. اگر هم دوست دارید مث من بیخیال باشید، فرصت بسیار است! :31: من دو هفتهی آخر درس خوندم و به نتایج زیر رسیدم:
رتبه در زیر گروه یک: 1351
رتبه کل در سهمیه: 1840
رتبه کشوری: 4876
حالا میل خودتونه. :20:
سلام امروز با این تاپیک اشنا شدم و همه اش رو خوندم و به همه ی کساییکه قبول شدن و تبریک میگم .امیدوارم منم روزی جز اونها بشم.
راهنمایی می خواستم ازتون شدید:
من 7ساله که از دیپلمم گذشته و حالا می خوام دوباره شروع کنم.و به خاطر علاقه ای که به زبان دارم می خوام به این رشته برم و ترم شیش کلاس زبان هستم و یک نی نی هم دارم.
1- از کجا باید شروع کنم؟
2-چه کتابهایی رو بخونم منظورم کمکی واسه عمومی هاست(گاج و مرات وسبز وآبی ....)؟
3-روزی چند ساعت باید بخونم؟امیدی هست؟:46:
ممنون میشم راهنمایی کنین
یه سوال دیگه کتابهای کمکی ای هستن که خیلی جامع باشن که دیگگه نیازی به کتابهای درسی نباشه؟یا باید حتما کتابای درسی رو هم بگیرم؟
ممنونم:11:
نقل قول:
سلام. خوش اومدید به این تاپیک. نمیدونم انگلیسیتون در چه سطحی هست. اینا تجربههای من هست که نتیجه هم داده. امیدوارم به دردتون بخوره:
1- همونطور که میدونید، کنکور زبان یک آزمون عمومی و یک آزمون تخصصی داره.
آزمون عمومی:
ادبیات (ضریب 4): پیش دانشگاهی، سوم و دوم نظام جدید.
عربی (ضریب 2): سوم و دوم.
دینی (ضریب 3): پیش، سوم و دوم.
انگلیسی (ضریب 2): پیش و سوم.
آزمون تخصصی:
انگلیسی (ضریب 4): کتاب درسی نداره. بستگی به سطح اطلاعات داوطلب داره. کتابهای کمک آموزشی برای یادگیری خوبن.
ممکنه به منابع درسی احتیاج داشته باشید. من با وجود کتابهای کمک درسی به ندرت سراغ کتاب درسی رفتم.
2- کتاب که تا دلتون بخواد، هست. مهم کتاب خوب هست. من این کتابا رو استفاده کردم و ازشون هم راضی هستم:
برای ادبیات: کتابهای گاج به نامهای تاریخ ادبیات (روزای آخر به وضوح داشتم کتاب رو میخوردم! :31:) و آرایهها که متاسفانه نخریدم. البته از کتابهای جدیدی که چاپ شده، اطلاع ندارم.
کتابهای سفید گاج در مورد ادبیات هم خوبن. فکر کنم کتابی داشته باشه به اسم ادبیات کنکور. اون خیلی خوبه.
کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم (پیشنهاد فاطمه خانم) هم خوبه. البته فرصت نشد همهش رو بخونم. این هم کتاب جامعی هست. اگر از انتشارات کلک معلم کتاب دیگهای هم چاپ شده و موجوده، اون هم خوبه و توصیه میشه.
برای عربی: عربی کنکور از انتشارات گاج عالیه (گرچه وقت نشد بخونمش).
برای دینی: دینی کنکور باز هم از انتشارات گاج (تا حدودی خوندم، خوب بوده).
برای زبان: لیست نسبتاً طولانی هست.
مخصوص انگلیسی کنکور:
1. درک مطلب انگلیسی کنکور گاج: بیشتر کتابو خوندم. ازش راضی بودم. تستها به سه بخش آسان، متوسط و سخت تقسیم شده.
2. واژگان سطر به سطر انگلیسی: تمام واژگان به همراه تست.
3. واژگان انگلیسی کنکور گاج (Tick 8): شبیه کتاب بالایی هست. البته به روش تیک 8.
4. کتاب انگلیسی کنکور گاج: کتاب خوبی هست. همراه با تستهای گوناگون. بخش گرامر و واژگان و... رو هم برای راحت خوندن جدا کرده.
5. کتاب درک مطلب کانون فرهنگی آموزش: شبیه به درک مطلب گاج هست. فرقی نداره کدوم رو بخونید.
**کتابهای درک مطلب شامل تستهای انگلیسی تخصصی هم هستن.
مخصوص انگلیسی تخصصی:
1. واژگان زبان تخصصی گاج: دربرگیرندهی واژگان کتابهای New Bridging the Gap و 504 واژه هست. واژگان این دو کتاب جزو منابع انگلیسی تخصصی شناخته شدن.
2. 504 واژه (Tick 8): از منابع آزمون تخصصی. فقط واژگان.
3. کتاب زبان انگلیسی تخصصی کانون فرهنگی آموزش: مخصوص کنکور زبان. نخوندم، ولی پیشنهاد میکنم.
با این کتابها من به هیچ وجه نیازی به کتاب درسی پیدا نکردم. یعنی اگر کتاب درسی هم ندارید، اصلاً مهم نیست. :21:
3- بستگی به ساعت زیستی بدنتون، تواناییتون و میزان آگاهیتون از انگلیسی داره. هر ساعتی که بهتر یاد میگیرید، بخونید. به تدریج ساعتهای مطالعهتون رو افزایش بدید. سعی کنید مطالب رو با جدیت یاد بگیرید. اگر به خودتون ایمان داشته باشید، مطمئنم به هدفتون میرسید.
کتابهایی که من معرفی کردم، جامع هستن. اگر باز هم اطلاعات در مورد کتابها خواستید، در خدمتم. من واقعاً خوشحال میشم به افرادی که مث خودم عاشق زبانن، کمک کنم. پس هر سوالی بود، بیدرنگ بپرسید.
البته یادتون نره که همه چیز بستگی به خودتون داره. :46:
سلام.دوستمونtakethatterتوضیحاتش جامع وعالی بود.فقط میخواستم واسه ادبیات چندتا کتاب که خودم ازشون استفاده کردم و(درکنکور زبان وریاضی)خیلی کمکم کرد بهتون معرفی کنم:نقل قول:
ادبیات(قرابت معنایی تخته سیاه)نویسند(مهران شرفی،پوریاجوادزاده) +ادبیات و زبان فارسی جامع اندیشه فایق+
تاریخ ادبیات و واژگان املا کلک معلم+زبان فارسی جامع تخته سیاه
راستی دین وزندگی راه اندیشه :46:هم خوبه، تستای خوبی داره.
با ارده وتلاش میتونید نتیجه ی خوبی بگیرید.
ممنون از فاطمه خانم برای یادآوری این کتاب به من. این کتابو دو سال پیش که برای نخستین بار کنکور دادم، خریدم. قبل از اینکه با کتاب تاریخ ادبیات گاج آشنا شم. این رو هم تو لیست کتابا مینویسم.نقل قول:
دوستان من کاردانیمو الکترونیک گرفتم و الان دارم کاردانی به کارشناسی مترجمی زبان میخونم. برای ترم اول این واحد ها رو برداشتم. به نظرتون به مشکل بر نمیخورم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای گفت وشنود3 شما باید اول گفت وشنود1رو پاس کنین چون پیش نیاز محسوب میشه .این نکته (پیش نیاز )بودن دروس رو در انتخاباتون حتما" باید رعایت کنین.نقل قول:
اینا انتخاب رشته خودم(دروس اصلی) واسه ترم اوله.شاید کمکتون کنه!!!
گفت وشنود1،خواندن ودرک مفاهیم1،دستور ونگارش و فنون یادگیری زبان.
موفق باشید.
شمام کاردانی به کارشناسی هستی؟نقل قول:
والا من "گفت و شنود 3" توی واحدهای ارائه شده بود و اسمی هم از پیشنیاز بودن نبود. بعد مگه گفت و شنود 1 و 2 توی دوره ی کاردانی پاس نمیشن؟
کاردانی به کارشناسی نیستم ولی تو انتخاب واحد مااگه پیش نیاز بودن درسارو رعایت نکنیم اون درسو نمیشه انتخاب کردواسه همین گفتم...نقل قول:
دانشگاه برای ترم اول شما چه دروسی رو انتخاب کرده؟ میتونید از انتشاراتی دانشگاه، جدول ترم بندی دروس رو بگیرید، اگر ندارید.نقل قول:
در مورد پیش نیاز بودن یا نبودن، فکر کنم کاردانی به کارشناسی با کارشناسی پیوسته فرق داشته باشه.
سلام میخواستم یه کتاب بهتون در رابطه با کنکور تخصصی معرفی کنم. خودم فعلا سال سوم هستم و اونو دارم مطالعه میکنم که به نظرم جالب هست.
واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی از مبتکران
- متن های درک مطلب تخصصی و متن کامل کتاب The New Bridging The Gap (همونی که واسه کنکور پیشنهاد میکنن)
- ترجمه و حل تمرینات و سوالات چهار گزینه ای فراوان
- مجموعه ی طبقه بندی شده واژگان و اصطلاحات ضروری زبان تخصصی به همراه تمرینات
- یک آزمون نهایی چهار گزینه ای شامل 800 سوال چهارگزینه ای که حاوی سوالات واژگان و اصطلاحات تمام کنکور های سراسری اختصاصی زبان در سال های گذشته میباشد
کتابش هم حدود 500 صفحه هست.
با تشکر
از راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنونم:11:
ایا برای زبان های غیر انگلیسی باید تست های تخصصی رو به همون زبان بدیم ؟؟؟
برای هر تست چقدر وقت هست ؟؟؟
نقل قول:
کتاب شامل درک مطلب و واژگان هست؟
نقل قول:
بله. باید به همون زبان تستها رو جواب بدید. تعداد سوالات و مدت زمانش هم فکر کنم مثل انگلیسی 70 سوال و حدود 100 دقیقه باشه.
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
نقل قول:
اگر شما یک بار دیگه متن رو بخونید، نوشته واژگان و درک مطلب تخصصی.
نقل قول:
من از ایشون پرسیدم که استفاده کردن نه شما ! مخاطب من شما نبودی ...
+
واژگان طبقه بندی شده ؟ منظورم اینه فقط تست که نیست ؟
برای آلمانی و فرانسوی باید به همون زبان بدی بقیه زبان ها رو همون انگلیسی میتونی بدینقل قول:
تازه رتبه ت بالا بشه همون آلمانی و فرانسوی رو هم میتونی بری
ببخشيد
برايه شركت در كنكور زبان تخصصي و بدست اوردن رتبه برتر الزامي به شركت در كلاسهايه زبان خارجه ميباشد يانه؟
فقط با خوندن كتابهايي مثل 504 و Bridging the gap و1100
ميشه رتبه برتر رو بدست اورد؟
تشكر
نه، دوست عزیز. اگر زبانتون در حدی هست که ازش راضی هستید، با خوندن کتاب و تست زدن هم میتونید رتبهی خوبی کسب کنید. وگرنه، میتونید علاوه بر آماده شدن برای کنکور، در کلاس هم شرکت کنید. فقط باید خوب یاد بگیرید و تلاش کنید.نقل قول:
چند وقت میشه که قصد دارم کتابی رو به دوستان معرفی کنم. کسانی که میخوان کنکور زبان بدن، میتونن ازش استفاده کنن. کتاب کاملی هست که به زبان ساده و قابل فهم همه چی رو بیان کرده.
نامش Basic English Usage هست، نوشتهی Michael Swan. از خوندنش ضرر نمیکنید. :46:
لینک دانلود به حجم 2.76 مگابایت:
کد:http://www.mediafire.com/?gce90fu3rbf43my
ویرایش به دلیل تکرار در پست شدن.
زبان من درحد سوالات زبان عموميه كنكور سراسريه تجربي
ميتونم درحد 60الي70 بزنم زبان عمومي رو
رشته اصليمم تجربيه ميخوام برم دندون بخونم
هدف از شركت تو كنكورزبان تخصصي فقط رتبه است نه انتخاب رشته و دانشگاه فقط جهت محك زدن خودمه
كلاس زبانم نرفتم
حدود250 روزه ديگه كنكوره
ا خوندن اين منابع ميشه اماده شد يانه؟ خوندن كتابهايي مثل 504 و Bridging the gap و1100
مرسي مهندس
نقل قول:
این کتابها فقط واژگان شما رو تقویت میکنن. اگر میخواید که گرامرتون هم تقویت بشه، میتونید از کتاب Basic English Usage استفاده کنید. لینک دانلودش رو در پست بالایی گذاشتم.
والا با خوندن اين كتابا ميشه يه رتبه خوب اورد اما اينكه رتبه شاخ زير 500 و اينا نميدونم و فكرشم نميكنم كه بشه!نقل قول:
چون من هرچي افراد دور و برم و دوستامو و خودمو:31: ميبينم كه رتبه خوب اوردن همه چند سال كلاس رفته بوديم!
شما كه هدفت دندون پزشكيه و نميخواي هم زبان بري الكي وقتتو نزار...البته ميل خودته !:31:
[QUOTE=arash banikarim;5474464]والا با خوندن اين كتابا ميشه يه رتبه خوب اورد اما اينكه رتبه شاخ زير 500 و اينا نميدونم و فكرشم نميكنم كه بشه!
چون من هرچي افراد دور و برم و دوستامو و خودمو:31: ميبينم كه رتبه خوب اوردن همه چند سال كلاس رفته بوديم!
شما كه هدفت دندون پزشكيه و نميخواي هم زبان بري الكي وقتتو نزار...البته ميل خودته !:31:
حالا رتبه چند اوردين؟:31:
زير 500 نشدين هيچ كدومتون؟
زبان موردنظرتون انگليسي بود؟:20:
منظورتون از رتبه خوب چيه؟:13:رتبه زير 500 ؟
نقل قول:
من که از سال پنجم دبستان با انگلیسی سر و کار دارم و فقط خودم خوندم، رتبهم شده 4876 کشوری.البته عمومیهام رو مث زبان نزدم. زبان عمومی 84 درصد و تخصصی رو 65 درصد زدم.
اگه میخواید خودتون رو بسنجید، در حد همین کتابا بخونید. ولی اگر میخواید رتبهتون عالی بشه و زبان بخونید، کلاس هم مهمه تا دو-سه رقمی بشه.
بله!نقل قول:
نخواستم ريا بشه:31:نقل قول:
حالا رتبه چند اوردين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زير 500 نشدين هيچ كدومتون؟
من دقيق 694 شدم ( چون ادبياتو 37 زدم متاسفانه...:41: اما اونيكي دوستام زير 400 شدن!)
من منظورم از رتبه خوب تو زبان يه رتبه بين 1000 تا 1200 هست!نقل قول:
منظورتون از رتبه خوب چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رتبه زير 500 ؟
رتبه عالي هم همين زير 400 .500 منظورمه!
دقيقا همينه! اگه خوب بخوني و كار بكني فكر كنم حدوده 1000 بياري...نقل قول:
اگه میخواید خودتون رو بسنجید، در حد همین کتابا بخونید. ولی اگر میخواید رتبهتون عالی بشه و زبان بخونید، کلاس هم مهمه تا دو-سه رقمی بشه.
من خودم دوره كانون زبانو 1.5 سال پيش تموم كردم كه تازه 694 شدم!
ياعلي
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
:19:نه مرسي
فكر كنم همون كنكور خودمو امتحان بدمو رتبه خوبي بيارم بهتر باشه
تو اين مدت يك ساله نميشه زبانو تا اين سطح اورد:41:
البته سعي ميكنم زبانمو به صورت تخصصي دنبال كنم و هر روز زبان بخونم اين بهتره:27:
تا تو دانشگاه و مقاطع بالاتر لنگ نزنم:20:
مرسي مهندس جان از راهنمايي هاي خوبت و كتاب هايه خوبي كه معرفي كردي
ممنونم:11:
ياعلي
سلام ممنون از همتون ...
ایا معدل پیش هم تو این کنکور تاثیر داره ؟؟؟
چهارچوب سوالات هر سال یکی هست یا خیلی عوض میشه ؟؟؟
نمره منفی هم داره ؟؟؟ چجوری منفی میدن ؟؟
بله نمره منفي داره
چارچوب سوالاتم يكي ميباشد
شرط معدلو اطلاعي ندارم:8:
نقل قول:
تصمیم درستی گرفتید. خودتون سر فرصت و با جدیت بخونید، بهتر از اینه که بخواید توی این مدت کم فقط برای به دست آوردن رتبه بخونید. وقتی به دندان پزشکی علاقه دارید و نمیخواید زبان بخونید، بهتره تمام وقتتون رو روی کنکور تجربی بذارید. زبان رو هم میتونید در طول تحصیلتون فرا بگیرید. موفق باشید. :11:
بچه ها من الان دارم آموزش زبان می خونم دانشگاه مازندران ...
از وضعیتم تا حد زیادی راضی ام ...
استادا اکثراً دکترا از انگلستان هستند ، چیزی از امکانات کم نذاشتن (خوابگاهمون استادیوم چمن با نور افکن و سالن فوتسال استاندارد و سالن بدنسازی و تلویزیون ال سی دی و ویدیو پروجکشن و ... داره! دیگه خود دانشگاه رو بگیرید چیا داره! :دی)
پریروز استاد Reading که 4 واحدی هم هست ، برگه های تست تافلی که ازمون گرفته بود رو تصحیح کرد و من و یکی دو نفر دیگه رو که نمره مون از 80 درصد بالاتر بود از کلاس معاف کرد ، به همین سادگی 4 واحد پاس شد! :دی (استاد با این سطح شعور نداشتیم تا حالا! دمش گرم! راست هم می گفت بنده خدا! کلاس چی می خواد به ما اضافه کنه؟! :دی)
خلاصه که تقریباً همه چی خوبه ...
اما بابلسر کمی از تهران دوره ... 7-6 ساعت رفت و همین قدر هم برگشت ، نمی صرفه که هر هفته بخوام بیام تهران و برگردم ... (کلاسام تا سه شنبه است) ...
به نظرتون ادبیات انگلیسی رشت یا قم که قبول شدم ، بهتر از اینجاست؟!
قم از لحاظ نزدیکی مناسب به نظر میاد ، اما کی رو دیدین شمال رو ول کنه بیاد وسط کویر؟! :دی (شوخی)
تازه میگن کلاسای قم هم مختلط نیست ...
سلام دوستان.واسه فنون یادگیری چه کتابی بهتون پیشنهاد کردن؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام. من پیام نورم. اینم کتابهام:
خواندن و درک مفاهیم 1: خواندن و درک مفاهیم 1 از دکتر محمد حسن تحریریان (انتشارات پیام نور)
گفت و شنود 1: Interchange Intro & 1
دستور و نگارش 1: Understanding and Using English Grammar از Betty S. Azar
فنون یادگیری زبان: Study Skills از Richard C. Yorkey
از کتابام راضیم. :46: خواندن 1 که همهش متنه. باید بخونی و به تستهاش جواب بدی (شبیه درک مطلب خودمون). فنون یادگیری هم در مورد روشهای مطالعه و چگونگی استفاده از دیکشنری و... توضیح داده. دستور و نگارش هم که ماشاالله 500 صفحهای میشه. :24: گفت و شنود 1 هم که دیگه تابلوئه. :27: همهش هم انگلیسی. یه قاشق فارسی نداره. :31:
بقیهی بچهها هم معرفی کنن و بگن از کتاباشون راضی هستن یا نه.
منم کتابام مثل شماست:20:.به نظرم نسبت به بقیه بایدرو فنون یادگیری با دستورنگارش بیشتر وقت بذارم...آخه مطالبشون خیلی زیاده :46:نقل قول:
من ترم یک برای خواندن دو تا استاد داشتیم...یکیشون لغت کار می کردن و ما با لغات داستان می ساختیم :40: و یکی دیگه شون هم متن ها و داستانهای مختلف میدادن، میخوندیم و خلاصه می کردیم و به سوالاتش جواب می دادیم، در مورد متون بحث می کردیم ...:40:نقل قول:
گفت و شنود 1و2 هر دوش رو ما دو تا کتاب کار کردیم...Collocations in Use و Idioms in Use ...+ پادکستایی که خود استاد برامون میذاشتن و میدیدیم و در موردشون صحبت می کردیم...:40:
برای دستور و نگارش 1 و 2 هم دو کتاب از سری Modern English کار کردیم...کتابایی که خیلی آسون بودن ولی حجمشون خیلی زیاد بود...شب امتحان آدم واقعاً خسته میشد :دی حجم امتحانا هم زیاد بود...حسابشو بکنید 15 صفحه پشت و رو سوالای شبیه هم:18: دست آدم میفتاد:27: من سر جلسه به استادمون گفتم استاد من اینا رو بلدم ولی دستم درد گرفت انقدر نوشتم :27: ایشونم گفتن ایضاً بذار من میفهمم :31:
برای فنون یادگیری زبان هم من اصلاً از استادمون و شیوه تدریشون راضی نبودم...جزء کسل کننده ترین کلاسا بود برام...:13: کتاب خاصی کار نمی کردیم...جزوه ای که خودشون تالیف کرده بودن رو کار می کردیم :27: همه رو خودمون می خوندیم...سر کلاس هم ایشون در مورد همه چیزی صحبت می کردن غیر از درسی که باید تدریس می کردن...کلاس ما محل تخلیه دغدغه های فکریشون بود :13:
من ورودی 88م ولی گفتم شاید اینا به دردتون بخوره :11:
در مورد کتاب ها :
فنون یادگیری ، این خانوم محمودی سه تا کتاب گذاشته رو دستمون! :دی
Study Skills ریچارد Yorkey که عرفشه ، همه میگن! :دی
علاوه بر اون دو کتاب ُStudy Skills For Learning Power تالیف Regina Hellyer و دو نفر دیگه و ُStudy Skills Handbook اثر Stella Cottrell رو داده ... که تمرکزش رو آخریه ... یعنی طبق این هندبوک ، گفته یه Reflective Journal درست کنیم و هر روز توش تمرین هاشو به صورت Logbook ثبت کنیم! اونم چی؟! واسه هر تمرین ، تو هر روز هفته باید یه نکته بنویسیم! اعجوبه ایه در تدریس! :دی
گرامر و نگارش ، کتاب های Mosaic 2 رو داده که خیلی قطور و کامله! :دی اما پدرمون رو در آورده انقدر تمرین داره! :دی از گرامر زده شدیم با این استاد ...
گفت و شنود کتاب سطح پایین Tatics For Listenning رو داد ، اما از وقتی گرفتیم یه بار هم کار نکرده باهاش ، خودش Worksheet میده و گوش میدیم ... مسخره کرده ما رو! :دی
درس Reading هم که گفتم پاس شد برام ، یه کتاب نسبتاً سطح بالا می خواسته بده که وقتی نتایج نا امید کننده ی تافلی که گرفت رو دیده ، کتابش رو عوض کرده (حتی سفارش هم داده بوده به کتاب فروشی دانشگاه و آورده بودن!) و کتاب More Power یا یه همچین چیزی رو سفارش داده ... سطحش ظاهراً پایین تره ... ما که نمی گیریم! :دی
اندیشه اسلامی هم که همون کتاب اندیشه اسلامی 1 رو گفته بگیریم ...